2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kaşımayın kızlar daha kötü oluyomuş diye duydum çatlıyo o Yüzden kaşıntı :s

Ah canm kasimamak icn cok ugrasiyorm ama o nasilll tatli bi kasinmaaa amaninnn.. Yine de denerm canm kremlim bol bol

Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha

Canm Allah yardimciniz olsn insallahhh.. Guzel haberler verirsn bize hep insallah canm benm, sagliklica gelecek kuzun insallahh

Kızlar ben öncelikle tam tamına 20 kilo aldım ki önümde daha Zaman çok yani sonumu düşünemiyorum tabi vücudum çok şişlik ve suda topluyor , sabahları kalkınca aynadan bakınca ,burnum dudaklarım bile şiş yani .
Öyle çok yediğim yok ama çok hızlı şişiyorum işte pffff

2 ci derdim şidetli çatı Ağrı'sı, Zaman Zaman yürümekte bile çoook zorlanıyorum . Nasıl tarif etsem hani bütün gün bisiklet binersinizde ertesi günü oranızda bi acı olur ya kemikleri acır üstüne oturamaz yürüyemezsiniz işte öyle . Daha önceki iki gebeliğimdede yaşamadım ben bunu

3 cü derdim karnım okadar aşağıya sarkıkki düştü düşecek gibi , yani ha bugün ha yarın doğar gibi duruyor

Artık NE yatabiliyor ne oturabiliyor hiç ama hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum , nefes darlığı yaşıyorum, ve en çokta yarım saaten fazla ayakta duramıyorum anında bacaklarıma ve ayak altlarıma Ağrı'lar giriyor sanki kilometrelerce yürümüşüm gibi

Offf inanın gün sayıyorum artık çıkacağı gün gelsin diye , ve bir yandanda korkuyorum çok erken doğacak diye benim diğer kızlar biri 37 haftada diğeri 36 da doğmuştu , erken doğuruyorum zatende dahada erken olucak diye korkuyorum işte

Bugün doktor kontrolümüz vardı
Kızçem 1 kilo 900 gram olmuş haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi.
Bütün derdimi anlattım ama bana bol bol istirahat et demekten başka bişey demedi, ki zaten Danimarka'daki doktorlar biraz şapşal olurlar . Karnım çok aşağıda diyorum evet baya aşağıda diyor , gerisi yok

Çok geçmiş olsun cetrinam ya , neler olmuş burda böyle , bayadır giremediğim için bir çok şeyden haberim yoktu , geçmişide pek okuyamadım.
İnşallah bebişin Zaman'ında doğar sen daha çok erken haftalardasın aman hep dinlen kendini asla yorma hatta ayakta bile çok durma beni dinlersen

Super canim cok sevindim. Bende esim evdeyken halledeyim ankaranin eminonusune gidipte :) nasil bilmiyorum buralar ama kocami kandirip goturmem lazim :)

Insallah canım

Geçmiş olsun inşallah bebisin saglicakla zamanında gelir

C caspe_r gecmis olsun canim. İnsallah saglikla gelecek bebegin dualarimiz seninle..

Allahım inşallah yardımcınız olur bebişin de senin de dualarımız seninle

Amin kizlar tesekkur ederim. Hepimiz hayırla kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim zamanında

Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Çok geçmiş olsun, kontrol altında olman çok daha iyi, böylece bebeği içerde daha kolay tutarlar. Aklım sende, dualarımı gönderiyorum. Çok dikkat et hiç kalkınma hatta
11.haftadan beri şişim ben canım.ayaklarım,bileklerim,bacaklarım davul gibi..
Ay kıyamammmm, kiloyada çok etkisi olmuştur. Herkesin hikayesi farklı işte, vucut çok değişik tepki veriyo hamileliğe
Ay ne güzel yapmışsın oh.mnasıl tül aldın, fon perde falan aldınmı
Aynı heyecanlar bendede var cnm,tereddüt ve streste var. Mutluyum çok ama bir o kadarda korkuyorum. Elbet gelecek doğum anı allahın izniyle. O zaman göreceğiz

inşallah kuzun biraz daha dayanır da gününde doğar.

cnm burda kullanıyorlar. bizim ailede 4 kişi kullandık doğum sonrası 3müzde sarılık olmadı çok şükür 1 kişinin bebeği sarılık oldu. yani garanti veremem ama denemeye değer dersen sen bilirsin. internetten baktım https://www.aktarland.com.tr/urun-16/iksut-otu-100-gr.html orda da bahsetmiş güneydoğu bölgesinde sarılık için kullanılıyor diye. kullanmak istersen ve bulamazsan ben sana gönderirim.
http://www.mardinlife.com/Veysi-Denli--yazisi-907 buda mardinin yerel gazetesi haber yapmış.

çay kahve içmem aslında hatta süt bile içmiyorum.yoğurt peynir yiyorum. suyuda arttırmaya çalışıyorum bu aralar gerçi havalar ısındı zaten içmekte zorlanmıyorum. yeni verdiği ilaçlarada başladım bakalım inşallah işe yarar şu son günlerde hamileliğimizin tadını çıkaralım değilmi hep hastalık hep hastalık

Meleğin gelişimini tamamlayıp gelir inşaAllah, stres yapmamaya gayret et canım, dualarımızdasın.
Benim de erken doğum riskim var, Allah yardımcımız olsun.

Çok gecmiş olsun canim.inşallah .evine cikar orada dinlenirsin rahatla.bisey olmaz allah un izniyle.hangi hastaneye gidiyorsun acaba.benim de servis boyun kisaydi .ve enfeksiyonum da oluyor .hamilelikte olan şeyler.hic telaş yapma.biraz daha bekler kuzun inşallah canim.ben kaç tane duydum.4 cm aciklikla kaç hafta ayakta gezip vaktinde doğuran..bazen Dr lar asiri hassas davranıyorlar.
Su gibi akinti bende de oluyor .özellikle sabahları..ilackari kullanıyorum bitince yine oluyor..dr yine yazdi bu sefer almadim ilac .stres cok etkilyor beni.stres yapmazsan akintimda duzeliyor.artik kendimin dr u oldum..hamilelikte oluyormuş akinti oyle diyor Dr.allah korusun meleklerimizi..

Cnm noldu kısalmaya mi başlamış rahm ağzı yoksa dikislerde mi bi sıkıntı var.
Dualarim seninle ,sende hep güzel düşün inş hic bi sıkıntı olmadan alicaz bebislerimizi kucagimiza

Kizlar ya bana neden kimse cevap yazmadı
Benim gibi şikayetleri olan yokmu ? Sadece benmi bunları yaşıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…