- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Geçmiş olsun inşallah bebisin saglicakla zamanında gelirKizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Kaşımayın kızlar daha kötü oluyomuş diye duydum çatlıyo o Yüzden kaşıntı :s
Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Çok tesekkur ederim kızlar buraya yazıp dua ettiginiz bilmek rahatlatiyor insani çok tesekkur ederim. Zaten serklajliydim ben. Çamaşırm da ıslaklik olunca kostum hastaneye suyum geliyor diye ama şükür suyum degilmis ama servik boyun çok kisalmis enfeksiyonda yuksekmis bunlari takip etmemkz lazim dogum baslama durumu olabilir heran dediler. Bide kisalma devam ederse rahmi patlatanilirmisnidilata başladılar seru antibiyotuk alıyorum. Dua edin olur mu dayansin kuzum biraz daha.
Eveeet canım çok heyecanlıyım ben deee
Yaaaaaaaaaaaa sen 34 haftaya gelmişsin maşallah sana kız önümüzdeki ayyyyyy doğum varrrrrrrr sana
Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Çok tesekkur ederim kızlar buraya yazıp dua ettiginiz bilmek rahatlatiyor insani çok tesekkur ederim. Zaten serklajliydim ben. Çamaşırm da ıslaklik olunca kostum hastaneye suyum geliyor diye ama şükür suyum degilmis ama servik boyun çok kisalmis enfeksiyonda yuksekmis bunlari takip etmemkz lazim dogum baslama durumu olabilir heran dediler. Bide kisalma devam ederse rahmi patlatanilirmisnidilata başladılar seru antibiyotuk alıyorum. Dua edin olur mu dayansin kuzum biraz daha.
Super canim cok sevindim. Bende esim evdeyken halledeyim ankaranin eminonusune gidipte :) nasil bilmiyorum buralar ama kocami kandirip goturmem lazim :)Merhaba kizlar..
Nihayet bende eminönü alisverisini tamamladim.. haftaici olmasina ragmen cok kalabalikti. Esnaf doymus artik musteriye sıkı pazarlik yapiyorlar.. yardimci olanda var olmayanda.. tullerimizi kapi susumuzu bebek sekerimizi, mevlid hediyemizi, mevlid kiyafetimizi aldik.. ikramlar icin ivir zivirlari aldik.. bayagi yoruldum ama 4 saat sürdü
Bitirdim bu iside diye cok mutluyum.. herseyimiz hazir kizimizi bekliyoruz sabırsızlıkla artik.. :)
Insallah canımCan'ım dualarımız seninle ve yavrunla inşallah biraz daha dayanır RAbbim sağlıkla kucagına Alman'ı nasip etsin inşallah güzel haberler verirsin bize ..endişeni anlıyorum ama kötü olan hiç bir şeyi düşünme şuan önemli olan doktor. Kontrolünde olması her şeyin ..inşallah her şey iyi olacak
Geçmiş olsun inşallah bebisin saglicakla zamanında gelir
Ah canm kasimamak icn cok ugrasiyorm ama o nasilll tatli bi kasinmaaa amaninnn.. Yine de denerm canm kremlim bol bol
Canm Allah yardimciniz olsn insallahhh.. Guzel haberler verirsn bize hep insallah canm benm, sagliklica gelecek kuzun insallahh
Allahım inşallah yardımcınız olur bebişin de senin de dualarımız seninle
Çok geçmiş olsun cetrinam ya , neler olmuş burda böyle , bayadır giremediğim için bir çok şeyden haberim yoktu , geçmişide pek okuyamadım.
İnşallah bebişin Zaman'ında doğar sen daha çok erken haftalardasın aman hep dinlen kendini asla yorma hatta ayakta bile çok durma beni dinlersen
Amin kizlar tesekkur ederim. Hepimiz hayırla kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim zamanındaAh canm kasimamak icn cok ugrasiyorm ama o nasilll tatli bi kasinmaaa amaninnn.. Yine de denerm canm kremlim bol bol
Canm Allah yardimciniz olsn insallahhh.. Guzel haberler verirsn bize hep insallah canm benm, sagliklica gelecek kuzun insallahh
Çok geçmiş olsun, kontrol altında olman çok daha iyi, böylece bebeği içerde daha kolay tutarlar. Aklım sende, dualarımı gönderiyorum. Çok dikkat et hiç kalkınma hattaKizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Ay kıyamammmm, kiloyada çok etkisi olmuştur. Herkesin hikayesi farklı işte, vucut çok değişik tepki veriyo hamileliğe11.haftadan beri şişim ben canım.ayaklarım,bileklerim,bacaklarım davul gibi..
Ay ne güzel yapmışsın oh.mnasıl tül aldın, fon perde falan aldınmıMerhaba kizlar..
Nihayet bende eminönü alisverisini tamamladim.. haftaici olmasina ragmen cok kalabalikti. Esnaf doymus artik musteriye sıkı pazarlik yapiyorlar.. yardimci olanda var olmayanda.. tullerimizi kapi susumuzu bebek sekerimizi, mevlid hediyemizi, mevlid kiyafetimizi aldik.. ikramlar icin ivir zivirlari aldik.. bayagi yoruldum ama 4 saat sürdü
Bitirdim bu iside diye cok mutluyum.. herseyimiz hazir kizimizi bekliyoruz sabırsızlıkla artik.. :)
Aynı heyecanlar bendede var cnm,tereddüt ve streste var. Mutluyum çok ama bir o kadarda korkuyorum. Elbet gelecek doğum anı allahın izniyle. O zaman göreceğizselam kızlar. benim gibi ilk bebeğini bekleyenler heyecan ne durumda. doğum yaklaştıkça bebekle ve bakımıyla ilgili acaba şunu nasıl yapacam bunu yapacamları nasıl atlatacam acaba. şu an sadece hayal edebiliyorum, belki de en iyisi doğum anını beklemek sadece, bebek kucağıma gelincetüm sorular cevap bulacak
inşallah kuzun biraz daha dayanır da gününde doğar.Çok tesekkur ederim kızlar buraya yazıp dua ettiginiz bilmek rahatlatiyor insani çok tesekkur ederim. Zaten serklajliydim ben. Çamaşırm da ıslaklik olunca kostum hastaneye suyum geliyor diye ama şükür suyum degilmis ama servik boyun çok kisalmis enfeksiyonda yuksekmis bunlari takip etmemkz lazim dogum baslama durumu olabilir heran dediler. Bide kisalma devam ederse rahmi patlatanilirmisnidilata başladılar seru antibiyotuk alıyorum. Dua edin olur mu dayansin kuzum biraz daha.
yaaaa lohusa için almadım emzirme sütyenini aslında,sadece 1 tane aldım denemek için,faydalı olur mu bilmem tabi. Sıcaklarda sütyen takamıyacağım,bari onunla rahat ederim dedim. Lohusa korsesisinide 25 liraya bulunca aldım. En azından deniyim dedim,o sıcaklarda büyük ihtimal fırlatıp atasım gelecek eminim,ama dayanabildiğim yere kadar.
Ay ben o şeyi hiç duymadım,mutlaka öğren bize onu,içeriği neymiş gerçekten faydalı mıymış? Öyleyse acıda olsa içerim ben olsun. Ay kızlar yaaaa,çalışmam lazım ama hiç işe güce konsaantre olamıyorum,aklımda sadece cocuğum var,doğumum var. Çok az kaldı,çok heyecanlıyım. Akşam dolabını açıp açıp bakıyorum,sevip gidiyorum sonra. Çokta yorgunum,hiç uykumu alarak kalkamıyorum. İşe gelmek istemiyorum. Evde kalsam sıkılıyorum. Doğum öncesi depresyonu değildir değil mi? Çok sıkılgan oldum.
bahsettiğin deger ferritin canım sanırım. benım de 9du, demir de sınırda dıye gyno ferro sanol vermıstı. ıcmeme ragmen bu sefer ferritinim 3.2 cıktı demir ise hala aynı sınırda 37 ile, dediğin gibi hic bir işe yaramamışcay süt kahve demiri ve onu tutmayı saglayan ferrıtını azaltan seyler. cay kahveyı tamamen bıraktım. sütü de azaltıyorum. süt yerine yogurt peynır daha faydalı zaten.. kramplar ıcın magnezyum bnm de ısıme yaramamıstı onun yerıne gunde 1 muz daha ısıme yarıyor. kabızlık yapıyorsa erık yıyebılırsın. halsizlik demir eksikliğinden oluyor bıde artan sıcaklar ile artan su ıhtıyacı tansıyonu dusuruyormus ıkısı bırlesınce boyle oluyormusuz. suyu da artırmaya calıs cnm...
Çok geçmiş olsun, kontrol altında olman çok daha iyi, böylece bebeği içerde daha kolay tutarlar. Aklım sende, dualarımı gönderiyorum. Çok dikkat et hiç kalkınma hatta
Ay kıyamammmm, kiloyada çok etkisi olmuştur. Herkesin hikayesi farklı işte, vucut çok değişik tepki veriyo hamileliğe
Ay ne güzel yapmışsın oh.mnasıl tül aldın, fon perde falan aldınmı
Aynı heyecanlar bendede var cnm,tereddüt ve streste var. Mutluyum çok ama bir o kadarda korkuyorum. Elbet gelecek doğum anı allahın izniyle. O zaman göreceğiz
Çok geçmiş olsun, kontrol altında olman çok daha iyi, böylece bebeği içerde daha kolay tutarlar. Aklım sende, dualarımı gönderiyorum. Çok dikkat et hiç kalkınma hatta
Ay kıyamammmm, kiloyada çok etkisi olmuştur. Herkesin hikayesi farklı işte, vucut çok değişik tepki veriyo hamileliğe
Ay ne güzel yapmışsın oh.mnasıl tül aldın, fon perde falan aldınmı
Aynı heyecanlar bendede var cnm,tereddüt ve streste var. Mutluyum çok ama bir o kadarda korkuyorum. Elbet gelecek doğum anı allahın izniyle. O zaman göreceğiz
Canim müşahede altinda olman iyi haber.. Doktorunun sozunden cikma..Insallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?