- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Hayır büzüşmüyor gayet güzel oluyor tabi çiğden koymak daha kolay belki ben de biraz daha bezelye alırsam denerim o Zaman karşılaştırabilirimAnnem de böyle yapıyormuş. Büzüşmüyor mu o Zaman?
Yıkayıp ayıklayıp doğrayıp (doğrama şekli isteğe kalmış, nasıl yemek yapacaksan) az sıvıyağla az tuz kapağı kapalı ve en kısık Ateş'te biraz soteleyip koyuyorum ben de. Güzel oluyor.Bende çiğden koyuyorum gayet güzel oluyor bugün taze fasulye aldım yemeklik onu da koymak istiyorum onu Nasıl yapıyorsunuz
Ver gazı ver gazı :) Allah sesini duysun güzelim en büyük hayalim bu dikerim olur tabi ikinciden sonra artık bitti bu kadar demezsem :)Çok sağol canım belli mi olur bakarsın senin de güzeller güzeli bir kızın olur ilerde inşaAllah ve 2 abiyle nasıl güzel bir hayat olur
Hayırlı olsun Can'ım bebeğin kıyafetlerini yıkadın mı hastane çantanı hazırladın mı benim o işler kaldı seninle günümüz aynı bu işleri ne Zaman yapmak gerekir acabaMerhaba kizlar..
Nihayet bende eminönü alisverisini tamamladim.. haftaici olmasina ragmen cok kalabalikti. Esnaf doymus artik musteriye sıkı pazarlik yapiyorlar.. yardimci olanda var olmayanda.. tullerimizi kapi susumuzu bebek sekerimizi, mevlid hediyemizi, mevlid kiyafetimizi aldik.. ikramlar icin ivir zivirlari aldik.. bayagi yoruldum ama 4 saat sürdü
Bitirdim bu iside diye cok mutluyum.. herseyimiz hazir kizimizi bekliyoruz sabırsızlıkla artik.. :)
Sık sık yeme olayı tamam da o az az kısmını becerebilsek :)Kızlar sık sık ve az yemeye çalışın, ya safra kesesi ya gaz 3 gün önce ölüyrdm ağrıdan sırtım kaburgalarım midem her yerim, sırtıma karnıma yağ sürdük, 1 saat çektim yavaş yavaş geçti, yediklerim ağır geldi sanırım, aamn dikkat edelim az kaldı
Can'ım Allah yar ve yardımcın olsun dilerim kuzun Zaman'ında sağlıkla gelir inşallah her şey yolundadır umarım en kısa zamanda güzel haberlerle yazarsınKizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Hadi hayırlısıyla gelsin Prenses annesine eşyalarını da güle güle kullansın inşallahMerhaba kizlar..
Nihayet bende eminönü alisverisini tamamladim.. haftaici olmasina ragmen cok kalabalikti. Esnaf doymus artik musteriye sıkı pazarlik yapiyorlar.. yardimci olanda var olmayanda.. tullerimizi kapi susumuzu bebek sekerimizi, mevlid hediyemizi, mevlid kiyafetimizi aldik.. ikramlar icin ivir zivirlari aldik.. bayagi yoruldum ama 4 saat sürdü
Bitirdim bu iside diye cok mutluyum.. herseyimiz hazir kizimizi bekliyoruz sabırsızlıkla artik.. :)
Ben ayıklayıp domatesle kavuruyorum rengi dönene kadar. Soğuyunca posetliyorum.Bende çiğden koyuyorum gayet güzel oluyor bugün taze fasulye aldım yemeklik onu da koymak istiyorum onu Nasıl yapıyorsunuz
Ben direkt pişiriyorum canım zaten genelde düdüklü kullandığım için zaman sorunum yok.Çok teşekkürler hanımlar
Peki yerken buzluktan çıkardığımızda ön haşlama yapmıyoruz değil mi? Direk pişirebiliyoruz.
cnm geçmiş olsun inşallah vaktinde gelecek bebiş hiç korkma dualarımız seninle . ne zaman gittin dktora ne diyerek yatırdı hastaneye?Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Dualarım seninle kuzum, kuzunu kollarına alıp çıkacaksın inşallah bende iki numarayı 32+ da 970 gr doğurdum sıpa şimdi maşallah koca kız oldu, Allah'a sığın inan bebişinde hazırlık yapıyor içerde annesi,.. Ümidini umudunu duanı bırakma, milyon tane kız kardeşin senin için dua ediyorKizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Allah yardımcın olsun Can'ım, benim de yanı tehlikem var evde yatıyorum, ne oldu birden, sancın mı başladı?Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Allah yardımcın olsun arkadasım
Canim gecmis olsun..sagsalim zamaninda hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina insallah..bizi habersiz birakma..
Iyi misin neden hastaneye yatırdılar ne sebepten erken doğum riskin vardı cnm ? Bu arada çok geçmiş olsun Allah'ım şifanı versin
Allah yardımcınn olsunnn
Allah zamanında,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu canım..
Can'ım inşallah bekler yavrun senin sikıntı neydi ne kadar kalacaksın allah yardımcın olsun
Can'ım Allah yar ve yardımcın olsun dilerim kuzun Zaman'ında sağlıkla gelir inşallah her şey yolundadır umarım en kısa zamanda güzel haberlerle yazarsın
cnm geçmiş olsun inşallah vaktinde gelecek bebiş hiç korkma dualarımız seninle . ne zaman gittin dktora ne diyerek yatırdı hastaneye?
Dualarım seninle kuzum, kuzunu kollarına alıp çıkacaksın inşallah bende iki numarayı 32+ da 970 gr doğurdum sıpa şimdi maşallah koca kız oldu, Allah'a sığın inan bebişinde hazırlık yapıyor içerde annesi,.. Ümidini umudunu duanı bırakma, milyon tane kız kardeşin senin için dua ediyor
Allah yardımcın olsun Can'ım, benim de yanı tehlikem var evde yatıyorum, ne oldu birden, sancın mı başladı?
Çok tesekkur ederim kızlar buraya yazıp dua ettiginiz bilmek rahatlatiyor insani çok tesekkur ederim. Zaten serklajliydim ben. Çamaşırm da ıslaklik olunca kostum hastaneye suyum geliyor diye ama şükür suyum degilmis ama servik boyun çok kisalmis enfeksiyonda yuksekmis bunlari takip etmemkz lazim dogum baslama durumu olabilir heran dediler. Bide kisalma devam ederse rahmi patlatanilirmisAllah yardımcın olsun Can'ım, benim de yanı tehlikem var evde yatıyorum, ne oldu birden, sancın mı başladı?
Can'ım dualarımız seninle ve yavrunla inşallah biraz daha dayanır RAbbim sağlıkla kucagına Alman'ı nasip etsin inşallah güzel haberler verirsin bize ..endişeni anlıyorum ama kötü olan hiç bir şeyi düşünme şuan önemli olan doktor. Kontrolünde olması her şeyin ..inşallah her şey iyi olacakÇok tesekkur ederim kızlar buraya yazıp dua ettiginiz bilmek rahatlatiyor insani çok tesekkur ederim. Zaten serklajliydim ben. Çamaşırm da ıslaklik olunca kostum hastaneye suyum geliyor diye ama şükür suyum degilmis ama servik boyun çok kisalmis enfeksiyonda yuksekmis bunlari takip etmemkz lazim dogum baslama durumu olabilir heran dediler. Bide kisalma devam ederse rahmi patlatanilirmisnidilata başladılar seru antibiyotuk alıyorum. Dua edin olur mu dayansin kuzum biraz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?