2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kizlar..
Nihayet bende eminönü alisverisini tamamladim.. haftaici olmasina ragmen cok kalabalikti. Esnaf doymus artik musteriye sıkı pazarlik yapiyorlar.. yardimci olanda var olmayanda.. tullerimizi kapi susumuzu bebek sekerimizi, mevlid hediyemizi, mevlid kiyafetimizi aldik.. ikramlar icin ivir zivirlari aldik.. bayagi yoruldum ama 4 saat sürdü

Bitirdim bu iside diye cok mutluyum.. herseyimiz hazir kizimizi bekliyoruz sabırsızlıkla artik.. :)

Bende çiğden koyuyorum gayet güzel oluyor bugün taze fasulye aldım yemeklik onu da koymak istiyorum onu Nasıl yapıyorsunuz
Yıkayıp ayıklayıp doğrayıp (doğrama şekli isteğe kalmış, nasıl yemek yapacaksan) az sıvıyağla az tuz kapağı kapalı ve en kısık Ateş'te biraz soteleyip koyuyorum ben de. Güzel oluyor.

Çok sağol canım belli mi olur bakarsın senin de güzeller güzeli bir kızın olur ilerde inşaAllah ve 2 abiyle nasıl güzel bir hayat olur
Ver gazı ver gazı :) Allah sesini duysun güzelim en büyük hayalim bu dikerim olur tabi ikinciden sonra artık bitti bu kadar demezsem :)

Hayırlı olsun Can'ım bebeğin kıyafetlerini yıkadın mı hastane çantanı hazırladın mı benim o işler kaldı seninle günümüz aynı bu işleri ne Zaman yapmak gerekir acaba

Sık sık yeme olayı tamam da o az az kısmını becerebilsek :)

Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Can'ım Allah yar ve yardımcın olsun dilerim kuzun Zaman'ında sağlıkla gelir inşallah her şey yolundadır umarım en kısa zamanda güzel haberlerle yazarsın

Hadi hayırlısıyla gelsin Prenses annesine eşyalarını da güle güle kullansın inşallah

Bende çiğden koyuyorum gayet güzel oluyor bugün taze fasulye aldım yemeklik onu da koymak istiyorum onu Nasıl yapıyorsunuz
Ben ayıklayıp domatesle kavuruyorum rengi dönene kadar. Soğuyunca posetliyorum.
Çok teşekkürler hanımlar
Peki yerken buzluktan çıkardığımızda ön haşlama yapmıyoruz değil mi? Direk pişirebiliyoruz.
Ben direkt pişiriyorum canım zaten genelde düdüklü kullandığım için zaman sorunum yok.

Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
cnm geçmiş olsun inşallah vaktinde gelecek bebiş hiç korkma dualarımız seninle . ne zaman gittin dktora ne diyerek yatırdı hastaneye?

selam kızlar. benim gibi ilk bebeğini bekleyenler heyecan ne durumda. doğum yaklaştıkça bebekle ve bakımıyla ilgili acaba şunu nasıl yapacam bunu yapacamları nasıl atlatacam acaba. şu an sadece hayal edebiliyorum, belki de en iyisi doğum anını beklemek sadece, bebek kucağıma gelincetüm sorular cevap bulacak

Dualarım seninle kuzum, kuzunu kollarına alıp çıkacaksın inşallah bende iki numarayı 32+ da 970 gr doğurdum sıpa şimdi maşallah koca kız oldu, Allah'a sığın inan bebişinde hazırlık yapıyor içerde annesi,.. Ümidini umudunu duanı bırakma, milyon tane kız kardeşin senin için dua ediyor

Kızlar bişiy geldi aklıma. Lohusa geceliğinin içinden emzirme sütyeni giyiliyor değil mi? Çünkü hepsinin içi görünüyor ince ince kumaşlardan yapmışlar

Allah yardımcın olsun arkadasım

Canim gecmis olsun..sagsalim zamaninda hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina insallah..bizi habersiz birakma..

Iyi misin neden hastaneye yatırdılar ne sebepten erken doğum riskin vardı cnm ? Bu arada çok geçmiş olsun Allah'ım şifanı versin

Allah yardımcınn olsunnn

Allah zamanında,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu canım..

Can'ım inşallah bekler yavrun senin sikıntı neydi ne kadar kalacaksın allah yardımcın olsun

C caspe_r Allah yardimcin olsun cicegim vakitlice sagsalim kucagima alman dilegi ile

Can'ım Allah yar ve yardımcın olsun dilerim kuzun Zaman'ında sağlıkla gelir inşallah her şey yolundadır umarım en kısa zamanda güzel haberlerle yazarsın

cnm geçmiş olsun inşallah vaktinde gelecek bebiş hiç korkma dualarımız seninle . ne zaman gittin dktora ne diyerek yatırdı hastaneye?

C caspe_r canım geçmiş olsun.Yat dinlen eminim daha minişin bir süre daha duracaktır.. Gerçi artık doğsa da çok sıkıntısı olmaz korkma ve üzme kendini

Allah yardımcın olsun Can'ım, benim de yanı tehlikem var evde yatıyorum, ne oldu birden, sancın mı başladı?
Allah yardımcın olsun Can'ım, benim de yanı tehlikem var evde yatıyorum, ne oldu birden, sancın mı başladı?
Çok tesekkur ederim kızlar buraya yazıp dua ettiginiz bilmek rahatlatiyor insani çok tesekkur ederim. Zaten serklajliydim ben. Çamaşırm da ıslaklik olunca kostum hastaneye suyum geliyor diye ama şükür suyum degilmis ama servik boyun çok kisalmis enfeksiyonda yuksekmis bunlari takip etmemkz lazim dogum baslama durumu olabilir heran dediler. Bide kisalma devam ederse rahmi patlatanilirmis nidilata başladılar seru antibiyotuk alıyorum. Dua edin olur mu dayansin kuzum biraz daha.

Can'ım dualarımız seninle ve yavrunla inşallah biraz daha dayanır RAbbim sağlıkla kucagına Alman'ı nasip etsin inşallah güzel haberler verirsin bize ..endişeni anlıyorum ama kötü olan hiç bir şeyi düşünme şuan önemli olan doktor. Kontrolünde olması her şeyin ..inşallah her şey iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…