2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Valla ellerim ayaklarim yuzum filan sisiyo benim..
Ozellikle ellerim bu aralar cok sisiyor..
Yuzugumude takamiyorum
Tuzla aram onceden beri pek yoktur zaten ama cok odem topluyorum anlamadim.

Kime sorsam,sıcaklardan dolayı şişmeler diyor. Ne yersek yiyelim illa şişeceğiz anlaşılan. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yok canımcım ben akşam eve gittimi pertim çıkmış oluyor. Yemek yapmaya çok mecal bulamıyorum. Artık allah ne verdiyse idare etmeye çalışıyorum. Allahtan karpuz falan varda yemek yemiş kadar yapıyor insanı. valla yataktan kalkmak,yatağa yatmak hep işkence,vucudum hiç dinlenmiyor artık. son zamanlar zor geçecek diyorlardı. Doğruymuş.

Ah canim yaa.. Sen cok kalkiyormussun uykusuzluk insani mahvediyor... Normalde duskunmusun bilmiyorumda ben cok duskunumdur simdi uyandikca suratim 5 karis dusuyor
Oglun cok yoruyor mu seni ?

Onemli olan sagliklari tabiki hayatim da takiliyoruz aynen :)

Bakalim haber verirsin zaten nst yi :) cunku vakti geldi yani senin icin

kızlar benim karnım çok geriliyor sanki ortadan ikiye ayrılacakmış gibi. elimde ayağımda falan şişme yok ama karnım resmen acıyor ya bu normal mi?

kızlar benim karnım çok geriliyor sanki ortadan ikiye ayrılacakmış gibi. elimde ayağımda falan şişme yok ama karnım resmen acıyor ya bu normal mi?
Valla basima hic gelmedi ama bazen boyle nefesimi kesiyor bisi oluyor ter basiyor filan uzanmadan kendime gelemiyorum.. Hic gerilme olmadi ama bende canim

Benım de bugun şiş ayaklarım

Valla basima hic gelmedi ama bazen boyle nefesimi kesiyor bisi oluyor ter basiyor filan uzanmadan kendime gelemiyorum.. Hic gerilme olmadi ama bende canim
bens anki su içmiş içmişim de çatlayack gibi olmuşum durumundayım.. karnım mı büyüyor acaba? nefesim ancak yürürken kesiliyor.

Ah canim yaa.. Sen cok kalkiyormussun uykusuzluk insani mahvediyor... Normalde duskunmusun bilmiyorumda ben cok duskunumdur simdi uyandikca suratim 5 karis dusuyor
Oglun cok yoruyor mu seni ?
Valla Can'ım ben uyku tulumuydum inanır mısın bıraksan 24 saat uyurdum ama işte anne olduktan sonra o işler öyle olmuyor :/
Oğlum yoruyor ama haklıda çocuk tam gelişim çağı havalar burda berbat parkada gidemiyoruz 1 haftadır .. Ben zaten kuyruk sokumum çok ağrıyor diye 3 gündür yatalak olmuşum .. Bakayım doğumdan sonra Nasıl bir düzen olacak evde bide bizim ev 1+1 kısmet olsaydı başka ev bakıyorduk olmadı .. Biraz o yönden de zorlanacaz artık bir yılı iyi kötü devirecez bakalım sonra.. Sende Nasıl geçiyor günler

Allah yardımcımız olsun .. İnan aynı şeyleri yaşıyoruz yatmakta kalkmakta zor .. Mide yanmalarım da geri başladı benim sabaha kadar midemden Boğaz'ıma kadar yanıyordum

Slm kızlar ne güzel bebisler büyümüş artık bende yarin ayağımın alcisi için gidicem inşallah duzelmistrde Çıkartirlar ordanda kızımı görmeye gidicem inşallah herşey yolundadır
Hadi inşallah yarın alçıdan kurtulursun bebişten de güzel haberlerle dönersin

kelebek.hill canım senin dediğin bu karındaki popo dayaması şöyle oluyor olabilir mi bende. Hani ayakta damar çekilirde bir sızlama olur sinirlerde. Benim göbeğimde o şekilde sızlama ve sertlik oluyor. Sonrada geçiyor.Bazı zamanlar uzun sürüyor bende onu gaz oldu herhalde,patlıcakmışım gibi geliyor diyorum.

Kızlar bugün inanılmaz sıcak yaptı hava,kesin hepimizin birden şişkinlik göstermesi ondan kaynaklanıyor olmalı,göbekleri gösterdik,şimdide ayakları gösterelim bence. Az önce sıcaktan neredeyse oturduğum yerde fenalık geçirecektim,hemen gittim wcye suratıma soğuk su vurdum. Anca kendime geldim.

Çatlak konusuna gelirsek,benim göbeğimde hiç çatlak yok,ama bel yanlarımda 3-4 çizgi oluştu. Normalde doğal yağlardan bir kür yapmıştım hep sürdüm bu zamana kadar,yanlarada sürdüğümü zannediyordum ama demekki sürmemişim düzgünce. Heleki göğüslerime hiç sürmedim,gel görki göğüsler pırt pırt çatladı. 85 ten 100'e aniden çıktım beden olarak.

Canm bendeki oyle bi sey olmuyo yani sizi ya da agri da olmuyo, sadece gobegin bi tarafi tepe gibi oluyo dayaniyo oraya, ama o anda bana da bi sicak basiyo, darlaniyorm skistiriyo nefesimi de yani.. Az once dr u aradm kanamadir, su gelmesidir bi sey olmadigi surece korkacak bi sey yok dedi ama bunu asistani soyledi.. Yakin zmaanda dogum yapan bi arkadasm bu durum icn kasilma ama duzenli olmadigi surece artk olmasi normal dedi.. Oyle yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…