- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
CNm ozellikle calisirken benm ayaklar davul oluyordu, evde olsam
Da hala sislik var ama o kadr olmuyo.. Yani oturmaktan ayaklarin sallamtida kalmasindan da cok oluyo sanirm, evde uzatiyorm genelde o yuzden olmuyor.. Bi de yine tuza da dikkat ediyorm, yuruyus falan ihmal etmiyorm.. Bunlr hep onlugor sismeyi
ben de yemek yaparken zorlanıyorum canım ya ya da çok ayakta durunca 1 2 çeşit yapıyorum çok yorulursam içeri kaçıyorum. Zaten iş te hala devam ediyor gündüz iş eve gidince ufak tefek ev işleri yapma çabaları oluyor. Bugün ütü yapcam mesela püf.
Bir de akşamdan yemek yapmaya çalışıyorum ki sonraki gün dışarıda yemeyelim, sağlıklı beslenelim diye elimden geldiğince.
Valla ellerim ayaklarim yuzum filan sisiyo benim..
Ozellikle ellerim bu aralar cok sisiyor..
Yuzugumude takamiyorum
Tuzla aram onceden beri pek yoktur zaten ama cok odem topluyorum anlamadim.
Bu şişme sorunu bendede başladı kızlar ve beni çok rahatsız ediyor erken başladı sanki ya ben son ay kala bekliyordum ..yediğim içtiğim zaten aynı değişen tek şey şişkinlik insanın hareketi de kısıtlanıyor gece yataktan kalkmaksa en büyük kabusum oldu
Ah canim yaa.. Sen cok kalkiyormussun uykusuzluk insani mahvediyor... Normalde duskunmusun bilmiyorumda ben cok duskunumdur simdi uyandikca suratim 5 karis dusuyorBen gece belki 25 -30 defa wc ye kalktığım için uykuya çok veda ettim ..
Kalkerken de oğlumun yatağına tutunarak kalkıyorum
Ve bu son iki ayda her şey çok çok daha zor olacak
Bebek bizi şimdiden uykusuzluğa ve gece nöbetlerine bu şekilde alıştırıyor İşte ..
Onemli olan sagliklari tabiki hayatim da takiliyoruz aynen :)Aynen canm bayramdan sonraya kalirsa 37 de oluyorm, yani bayaaa gec olur gibi geldii
Canm boy da kilo da gerci bebekten bebege degisiyor ya bunu hatirlatip duruyorm da kendime ama yine de insan takiliyo arada...Saglikla dogsunlar da uzun ciroz mu tobik mi minyon mu olcak olsunnn nolcakkk
Nst muhtemelen olur evet canm ama dr hatirlatmadi acikcasii.. Bilemiyorm yani canm..
Onemli olan sagliklari tabiki hayatim da takiliyoruz aynen :)
Bakalim haber verirsin zaten nst yi :) cunku vakti geldi yani senin icin
Bekliyoruz canimEvet canm artk 1 temmuzda gidecegm dr a o zman haber veririmmm
Valla basima hic gelmedi ama bazen boyle nefesimi kesiyor bisi oluyor ter basiyor filan uzanmadan kendime gelemiyorum.. Hic gerilme olmadi ama bende canimkızlar benim karnım çok geriliyor sanki ortadan ikiye ayrılacakmış gibi. elimde ayağımda falan şişme yok ama karnım resmen acıyor ya bu normal mi?
Benım de bugun şiş ayaklarımBol bol da su içiyorum daha iyi söktürsün ya ödem var ise. Ayaklarım artık balon gibi oluyor. Napçağımı şaşırıyorum. Sizde şişmeler başladı mı kızlar. vucudumun başka bir yerinde hiçbirşey yok. Sadece ayaklarım şişiyor. Çok ayakta mı kalıyorum acaba,daha çok yemek yaparken zorlanıyorum.
bens anki su içmiş içmişim de çatlayack gibi olmuşum durumundayım.. karnım mı büyüyor acaba? nefesim ancak yürürken kesiliyor.Valla basima hic gelmedi ama bazen boyle nefesimi kesiyor bisi oluyor ter basiyor filan uzanmadan kendime gelemiyorum.. Hic gerilme olmadi ama bende canim
Valla Can'ım ben uyku tulumuydum inanır mısın bıraksan 24 saat uyurdum ama işte anne olduktan sonra o işler öyle olmuyor :/Ah canim yaa.. Sen cok kalkiyormussun uykusuzluk insani mahvediyor... Normalde duskunmusun bilmiyorumda ben cok duskunumdur simdi uyandikca suratim 5 karis dusuyor
Oglun cok yoruyor mu seni ?
Allah yardımcımız olsun .. İnan aynı şeyleri yaşıyoruz yatmakta kalkmakta zor .. Mide yanmalarım da geri başladı benim sabaha kadar midemden Boğaz'ıma kadar yanıyordumKime sorsam,sıcaklardan dolayı şişmeler diyor. Ne yersek yiyelim illa şişeceğiz anlaşılan. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yok canımcım ben akşam eve gittimi pertim çıkmış oluyor. Yemek yapmaya çok mecal bulamıyorum. Artık allah ne verdiyse idare etmeye çalışıyorum. Allahtan karpuz falan varda yemek yemiş kadar yapıyor insanı. valla yataktan kalkmak,yatağa yatmak hep işkence,vucudum hiç dinlenmiyor artık. son zamanlar zor geçecek diyorlardı. Doğruymuş.
Göbüşün geriliyor büyüyecek canm patlayacak gibi gergin oluyorbens anki su içmiş içmişim de çatlayack gibi olmuşum durumundayım.. karnım mı büyüyor acaba? nefesim ancak yürürken kesiliyor.
Hadi inşallah yarın alçıdan kurtulursun bebişten de güzel haberlerle dönersinSlm kızlar ne güzel bebisler büyümüş artık bende yarin ayağımın alcisi için gidicem inşallah duzelmistrde Çıkartirlar ordanda kızımı görmeye gidicem inşallah herşey yolundadır
evet canım aynen öyle... korkuyorum bi yerden yırtılacak da fark etmeeceğimGöbüşün geriliyor büyüyecek canm patlayacak gibi gergin oluyor
Ay deme öyle bir tuhaf oldum Kız:)evet canım aynen öyle... korkuyorum bi yerden yırtılacak da fark etmeeceğim
evet canım aynen öyle... korkuyorum bi yerden yırtılacak da fark etmeeceğim
kelebek.hill canım senin dediğin bu karındaki popo dayaması şöyle oluyor olabilir mi bende. Hani ayakta damar çekilirde bir sızlama olur sinirlerde. Benim göbeğimde o şekilde sızlama ve sertlik oluyor. Sonrada geçiyor.Bazı zamanlar uzun sürüyor bende onu gaz oldu herhalde,patlıcakmışım gibi geliyor diyorum.
Kızlar bugün inanılmaz sıcak yaptı hava,kesin hepimizin birden şişkinlik göstermesi ondan kaynaklanıyor olmalı,göbekleri gösterdik,şimdide ayakları gösterelim bence.Az önce sıcaktan neredeyse oturduğum yerde fenalık geçirecektim,hemen gittim wcye suratıma soğuk su vurdum. Anca kendime geldim.
Çatlak konusuna gelirsek,benim göbeğimde hiç çatlak yok,ama bel yanlarımda 3-4 çizgi oluştu. Normalde doğal yağlardan bir kür yapmıştım hep sürdüm bu zamana kadar,yanlarada sürdüğümü zannediyordum ama demekki sürmemişim düzgünce. Heleki göğüslerime hiç sürmedim,gel görki göğüsler pırt pırt çatladı. 85 ten 100'e aniden çıktım beden olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?