Kizlar ya bana neden kimse cevap yazmadı
Benim gibi şikayetleri olan yokmu ? Sadece benmi bunları yaşıyorum yani
Çatı ağrısı bende de var canım ama yorulunca oluyor.Bir deyatakta çok dönemiyorum..Kizlar ya bana neden kimse cevap yazmadı
Benim gibi şikayetleri olan yokmu ? Sadece benmi bunları yaşıyorum yani
hayalimsin1 bende hemen hemen aynı sorunları yazıyorum ..aynen dediğin gibi çatı ve sırt ağrısı yaşıyorum ..ayakta en fazla yarım saat durabiliyorum sonra da acı içinde oturuyorum yerime..acayip ağırlaştım ve şişmeye başladım ellerim ayaklarım hımbık hımbık oldu oturduğum yerden kalkarken yavaş yavaş hareket ediyorum ..gece belki 40 defa wc ye kalkıyorum ki kalkerken oğlumun yatağından destek alıp öyle ayaklanıyorum ..hemen hemen hepimizde aynı şikayetler var Can'ım ya dayanacaz sabretmezmiz lazım ..açık diyim ilk gebeliğimde bu kadarını yaşamadım şuanda çok daha ağır ve kiloluyum ..Buarada göbeği düşük olanlar daha erken doğuruyor diye biliyorum sen çantanı falan hazır et yine de olur mu canm
Yok daha erken doğacak diye düşünme benim eltimi getirsin aklıma onunda göbeği hep düşükmüş iki evladını da 8 . Ayda sapasağlam kucagına aldı şimdi de üçüncüyü bekliyor yine erken doğuracak diyor ..önemli olan bebeğin kendini ne Zaman hazır hissederse o Zaman gelmesi sen hiç tereddüt etme yorma kendini fazla iş yapma gerisini Allah tevekkül et has bu arada çocuklar erken Doğunca maşallah ikiside küveze bile girmemiş :) yani sürekli korkulu şeyler düşünme iyi şeyler düşün iyi olsunTşk ederim cevabın için Can'ım ya.
Aynen bende desteksiz ayağa kalkamıyorum.
Sanırım yaş ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor , rahmetli anneciğim boşuna bana ve ablama , yavrum Çalık çocuk işinizi 30 dan sonraya bırakmayın demedi , gerçekten çok fark var ilk kızımla şimdikinin arasında.
Deme ya düşük göbek erkenmi gelir diyorsun. Ya ben zaten 36-37 lerde doğum yapıyorum , bari yine o haftalara geleyim daha erken olacak olma düşüncesi bile beni korkutuyor
Allah yardımcımız olsun
C caspe_r bizi habersiz bırakma ...
hayalimsin1 ilk hamilelikte böyle sorunlar yoktu çünkü şimdi sorumluluk benim 2 katsa senin 3. Kendini dinleyemiyorsun benimde karnım asagida. Ve oyle ağrım oluyor ki sanki oraya tekme yemisim Allah kolaylik versin inş ;
gobek aşağıda olunca erkn mi geliomuş bebiş.. Benm gobeğimde çok aşağıda ama hep boyleydiYok daha erken doğacak diye düşünme benim eltimi getirsin aklıma onunda göbeği hep düşükmüş iki evladını da 8 . Ayda sapasağlam kucagına aldı şimdi de üçüncüyü bekliyor yine erken doğuracak diyor ..önemli olan bebeğin kendini ne Zaman hazır hissederse o Zaman gelmesi sen hiç tereddüt etme yorma kendini fazla iş yapma gerisini Allah tevekkül et has bu arada çocuklar erken Doğunca maşallah ikiside küveze bile girmemiş :) yani sürekli korkulu şeyler düşünme iyi şeyler düşün iyi olsun
Çatı ağrısı bende de var canım ama yorulunca oluyor.Bir deyatakta çok dönemiyorum..
Ödem problemi olan arkadaşlarım ananas yeyin çok güzel ödem çözüyor
Çok oturursam benimde ayaklarımda çok ödem oluyor ,sanırım yürüyüş şart.
Göbek düşüklüğü konusunda ise birşey bilmiyorum canım
Yok daha erken doğacak diye düşünme benim eltimi getirsin aklıma onunda göbeği hep düşükmüş iki evladını da 8 . Ayda sapasağlam kucagına aldı şimdi de üçüncüyü bekliyor yine erken doğuracak diyor ..önemli olan bebeğin kendini ne Zaman hazır hissederse o Zaman gelmesi sen hiç tereddüt etme yorma kendini fazla iş yapma gerisini Allah tevekkül et has bu arada çocuklar erken Doğunca maşallah ikiside küveze bile girmemiş :) yani sürekli korkulu şeyler düşünme iyi şeyler düşün iyi olsun
gobek aşağıda olunca erkn mi geliomuş bebiş.. Benm gobeğimde çok aşağıda ama hep boyleydi
Tatlım benim bahsettiğim eltimin bayağı bayağı aşağıdaydı..birde benim doğumuma son hafta kala göbeğim düşmüş ben fark etmemiştim bile annem Bebek gelecek kızım Dedi nerden anladın diyince göbeğin düşmüş Demişti ki doğru o hafta doğum yaptım .. Ada'm diyorum ya öyle hafif bir aşağıya eğim değil tam düşüyor o Zamangobek aşağıda olunca erkn mi geliomuş bebiş.. Benm gobeğimde çok aşağıda ama hep boyleydi
Çok geçmiş olsun cnm dualarımdasın.Bebiş sabretsin 6-7 hafta dahaKizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Ayyy ne güzel işte Can'ım hem tecrübe bile etmişsin inşallah inşallah 35 i sağ salim geçersin ve bebeğin iyice gelişimini tamamlayıp doğar ..bundan sonra iyi düşün her şeyi olur mu ..Benimkilerde küveze girmediler Can'ım sadece ikincisi 2 gün küvezde kaldı , ikiside 2.500 doğdular çokta sağlıklıydılar çok şükür. 34 ten önce doğarsa küvez şart oluyormuş öyle duydum ben , bu yüzden 35 e varmamızı umut ediyorum
Ayyy ne güzel işte Can'ım hem tecrübe bile etmişsin inşallah inşallah 35 i sağ salim geçersin ve bebeğin iyice gelişimini tamamlayıp doğar ..bundan sonra iyi düşün her şeyi olur mu ..
Allah yardımcın olsun canım hiç korkma dualarımızdasın.Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Anne emzirmeden önce içiyor degil mi cnm?Kullanım sıklıgı ne kadar olmalı günde kaç kere içilecek?cnm burda kullanıyorlar. bizim ailede 4 kişi kullandık doğum sonrası 3müzde sarılık olmadı çok şükür 1 kişinin bebeği sarılık oldu. yani garanti veremem ama denemeye değer dersen sen bilirsin. internetten baktım https://www.aktarland.com.tr/urun-16/iksut-otu-100-gr.html orda da bahsetmiş güneydoğu bölgesinde sarılık için kullanılıyor diye. kullanmak istersen ve bulamazsan ben sana gönderirim.
http://www.mardinlife.com/Veysi-Denli--yazisi-907 buda mardinin yerel gazetesi haber yapmış.
buralardayım kuzum hergün açıyorum ama okumaya bile fırsatım olmuyor çok mu yoğunsun dersen hayır oturduğum yerde sıkılıyor kalkıp dolanıyorum bişey yapasım yok çok darlandım ben ya ne uyku düzenim var ne de rahatımanatkh018 kiz nerelere kayboldun genee??? Dun kontrolumuz vardi bakk 2.2000 gr, 39 cm dedi doktorumuz her sey saglikli cok sukurrr.. Boyu kisa gibi gelmeye basladi simdi herkes yazdikca ama bilemedm dr her sey normal haftasonda dedii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?