Çok ama çok geçmiş olsun cnm. İnşallah sıkıntın bir an önce biter ve sağlıklı bir şeklilde hastaneden çıkarsınız. Dualarımız sen ve bebişin için. Acil şifalar diliyorum.Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Canlar günaydın ablamda hamileydi benden 7hafta öndeydi dün gece suyu gelmiş zaten hep erken doğurur tansiyon sorunu var 36haftada geldi bebiş çok sukur atlattılar kızımız oldu sahra 2300 küveze almamışlar emziriyormuş çok sukur darısı basımıza tabi ama vaktinde inşşş
ben bebek doğduktan sonra hastaneden çıkıp eve gelince başladım günde 2 su bardağını 10 gün içtim. sabah akşam taze demliyordum. üzerine sıcak su döküyorum demleniyor soğuyuncada içiyordum. tadı kötü olduğundan soğuk olması daha mantıklı bi dikişte bitiriyordum.Anne emzirmeden önce içiyor degil mi cnm?Kullanım sıklıgı ne kadar olmalı günde kaç kere içilecek?
buralardayım kuzum hergün açıyorum ama okumaya bile fırsatım olmuyor çok mu yoğunsun dersen hayır oturduğum yerde sıkılıyor kalkıp dolanıyorum bişey yapasım yok çok darlandım ben ya ne uyku düzenim var ne de rahatımmaşaAllah kilomuz aynı bak 32. haftada boy farkı dışında ama bence üzülme boyuna hem uzicak zaten meseka benimki biraz daha uzarsa hastane çıkışları olmicak haftasonu yıkadım bi karış kaldılar sanki çektiler mi noldu anlamadım çıplak kalcak yavrum diye korkuorum bende bide bebek şuan uzunlamasına durmadığı için ölçümü yanlış olabilir sonuçta iki büklüm duruyo makina sanırım tahmini verio o boyu her nasıl kilosu doğunca oynuosa o da değişir sen şimdi evde msin çıktın mı izne raporunu alıp?
benim geçen hafta 49 cmdi eğer öyleyse daha da uzayacak ve bu beni korkutuo ya aldıklarım olmicakkNe şekilde durursa dursun bebis kafadan ayağa ölçülmuyor. Uyluk kemik boyu 7 ile çarpılip boyu hesaplanıyor. Yani gerçek uzunluğa yakın değer çıkıyor
Kızlar bişiy geldi aklıma. Lohusa geceliğinin içinden emzirme sütyeni giyiliyor değil mi? Çünkü hepsinin içi görünüyor ince ince kumaşlardan yapmışlar
Ben emzirme sütyeni giyerim,olmadı bez sütyende giyerim.Eeee hiç kimse yok mu bu konu hkk düşünen benden başka?
Canım ne sıkıntın vardı bilemiyorum ama Allah yardımcın olsun inşallahKizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Evet kızlar ne dıyorsunuz nerden aldınız lınk var mıKızlar ilk hamileliğimde ıkı tur lohusa pijaması almıştım bir tanesi gogus kısmı capraz cıtcıtlı diğeri gogus alt kısmı gızlı delıklı olan. Ikıncısınde cok zorlanmıştım çünkü sutyenı ac snr gogsu o gızlı delıkten cıkartıp agzında dogru pızısyonda tutmak işkenceydıgoğsum kafam kadar olmustu zaten ama ilki superdı ama cıt cıt cıt acıyorsun yaka acılmış oluyor ferah ferah emzırıyorsun. Şimdı nereye baksam o cıtcıtlıdan bulamıyorum, bır kac yerde dugmelısını denk geldım dugme ac kapat daha zor, sız nasıl şeyler aldınız netten alıpta begenenler paylasabılır mı? Kısa kollu alayım dıyırum, satenler sık ama sıcak olur penyeler rahat ama sık olmax paradoks gıbı yaaaa
buralardayım kuzum hergün açıyorum ama okumaya bile fırsatım olmuyor çok mu yoğunsun dersen hayır oturduğum yerde sıkılıyor kalkıp dolanıyorum bişey yapasım yok çok darlandım ben ya ne uyku düzenim var ne de rahatımmaşaAllah kilomuz aynı bak 32. haftada boy farkı dışında ama bence üzülme boyuna hem uzicak zaten meseka benimki biraz daha uzarsa hastane çıkışları olmicak haftasonu yıkadım bi karış kaldılar sanki çektiler mi noldu anlamadım çıplak kalcak yavrum diye korkuorum bende bide bebek şuan uzunlamasına durmadığı için ölçümü yanlış olabilir sonuçta iki büklüm duruyo makina sanırım tahmini verio o boyu her nasıl kilosu doğunca oynuosa o da değişir sen şimdi evde msin çıktın mı izne raporunu alıp?
Günaydın tatlı anneler bugün çok heycanliyim inşallah alçim cikicak ve ben kızımı gorcem 50 gün olmuştur gotmeyeli acilde gördüm ama saymiyorum onu az gördüm saatler biran önce geçsin diye bekliyorum inşallah kizcem sağlıklıdır
Canlar günaydın ablamda hamileydi benden 7hafta öndeydi dün gece suyu gelmiş zaten hep erken doğurur tansiyon sorunu var 36haftada geldi bebiş çok sukur atlattılar kızımız oldu sahra 2300 küveze almamışlar emziriyormuş çok sukur darısı basımıza tabi ama vaktinde inşşş
Bugun 47 ile MARDIN deyiz
ThankfulNovember ile oraya gıdıyoruz
1 hafta erken alınacak muhtemelen 40 gün falan varrrrrrrrrbıtsın ıstemıyorum ne kdr yoruldam da cok guzel gunler tekrarı yok belkı bır daha hamıle de olmam bıtmese devam etse keske
Kizlar gece cok rahatsizdim. Her yerim agriyor. Belim kasigim cok fenaydi. Simdide acayip midem bulaniyor off
Sagol canim yok ya sormadim. Isteyim su an. Devam ederse izin alip gidecem kontroleGecms olan canm, bu bel kasik falan doktoruna sordun mu?? Erken dogum riskin de vardi ya ondan merak ettm canm Allh korusun.. Ihmal etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?