2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın tatlı mı tatlı güzel mi güzel hamiş arkadaşlarım :) Rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum, iyi olanlara da hep öyle iyi bir şekilde devam etmelerini temenni ediyorum.

Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Çok ama çok geçmiş olsun cnm. İnşallah sıkıntın bir an önce biter ve sağlıklı bir şeklilde hastaneden çıkarsınız. Dualarımız sen ve bebişin için. Acil şifalar diliyorum.

Hayırlı olsun kızçeniz,hadi bakalım allahın izniyle sıra sende. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Günaydın kızlar. Çok ama çooook zor bir uyanış yaparak,sürüne sürüne işe geldim. Bakalım bugün nasıl geçicek,uyuyorum ama uykular yetmiyor bu ara.

Anne emzirmeden önce içiyor degil mi cnm?Kullanım sıklıgı ne kadar olmalı günde kaç kere içilecek?
ben bebek doğduktan sonra hastaneden çıkıp eve gelince başladım günde 2 su bardağını 10 gün içtim. sabah akşam taze demliyordum. üzerine sıcak su döküyorum demleniyor soğuyuncada içiyordum. tadı kötü olduğundan soğuk olması daha mantıklı bi dikişte bitiriyordum.

Ne şekilde durursa dursun bebis kafadan ayağa ölçülmuyor. Uyluk kemik boyu 7 ile çarpılip boyu hesaplanıyor. Yani gerçek uzunluğa yakın değer çıkıyor

Günaydın hanimlar o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamam. Gece 4 5 defa oğlum uyandırıyor her uyanmamda tuvalete kalkıyorum oğlumla ilgileniyorum vs uykum minimum 5 dk lik kesintiye uğruyor bebis gelene kadar bi dinlenebilsem. Oğlumun emzirme sürecide çok zordu gece en az 10 defa emerdi.ve bu sekilde 30 ay sürdü. Memeyi bırakınca 2 ayda depresyonu sürdü her gece gündüz aglardi zor bıraktı. Şimdi 2 ay kaldı şurda yine uykusuz gecelere ama ben çook yorgunum

Ne şekilde durursa dursun bebis kafadan ayağa ölçülmuyor. Uyluk kemik boyu 7 ile çarpılip boyu hesaplanıyor. Yani gerçek uzunluğa yakın değer çıkıyor
benim geçen hafta 49 cmdi eğer öyleyse daha da uzayacak ve bu beni korkutuo ya aldıklarım olmicakk

Evet kızlar ne dıyorsunuz nerden aldınız lınk var mı

Ayyy zor oluyo artk demi canm.. Neyse isten ayrilmaya senin de cok kalmadi insallah.. Evet ben ayrildm canm pazartesiden beri evdeyim valla iyi oluyor boyle basta garip geliyo ama cabuk alisiyor insann..

Insallah uzar canm ama sonucta benmki kiz belki ondan da farkediyodur ne bilimm.. Aletten alete de farkli cikti da o yuzden de kafama takildi.. Dr degisme donemim oldu ya benm.. Kilolarimizin masallahi var canmm

Canm olmazsa yanina bi de 0-3 ay takimlardan alirsn, duruma gore onu kullanirsn napacann..

Oh oh hadi bakalm gor bizdigini, guzel haberlerle de gel insallahhh kurtuluyosn bak alcidan da hadi gecmisler olsn..

Gozunuz aydinnnn, hos gelms sahra bebekkk masallah ona. Tabi canm insallah vaktinde gelsinler ama Allahin isi iste bilemicez sadece dua edecez saglikla vaktinde gelirler insallah yavrularimizzz

Kizlar gece cok rahatsizdim. Her yerim agriyor. Belim kasigim cok fenaydi. Simdide acayip midem bulaniyor off

Ayy ne güzel ne kadar az kalmış. Ben o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam. İçim içime sığmıyor. Hatta bu nedenden dolayı çalışabildiğim kadar çalışacağım . Yoksa evde zaman daha da geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…