2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
aynen kuzum uykusuz gelmekten sıkıldım evde oturmak bana göre değil yine mi akşam oldu diorum her akşam benim var daha kuzum ramazanı işyerinde bitirirsem eğer bravo bana seninki de boylu olcak annesi merak etme annesi uzun bi kere kısa olması mümkün mü benim eski doktorum hiç söylemiodu şimdiki iyi çok şükür sormadan söylüo herşeyi benim aldığım hastane çıkışı 0-3 ama hiçte öyle durmuo kuzum yıkayınca çekti diyecem ama 40 derece de yıka yazan talimata uydum ona rağmen bakalım ütü yapınca açılcak mı

Kizlar gece cok rahatsizdim. Her yerim agriyor. Belim kasigim cok fenaydi. Simdide acayip midem bulaniyor off
çok normal canım ben 1 aydan fazladır bu durumdayım ağırlaştık ağrılar arttı

Kizlar gece cok rahatsizdim. Her yerim agriyor. Belim kasigim cok fenaydi. Simdide acayip midem bulaniyor off
Geçmiş olsun canım. Benimde bazen kasıklarım ağrıyo. Bazen bebiş öyle hareket ediyoki karnımın bi tarafı şişiyo yamuluyo resmen ama anlayamıyorum kafasımı poposumu acaba Bide bazen çok acıtıyo sanki kalemle çiziyomuş gibi bi his oluyo hatta bazen gıdıklanıyorum. Sizdede oluyomu böle kıslar

Ayy ne güzel hayırlı olsun cnm

Sagol canim yok ya sormadim. Isteyim su an. Devam ederse izin alip gidecem kontrole

Aynen canm git tabi.. Benm de mesela dun aksam cok kasilma oldu hani bahsediyoruz ya burda bikac gundur ben de yarn sabah dr a gidecegim sanirm.. Hakkimizda hayirli olani versn Allahm insallah saglikli dogumlar nasip etsn hepimize de

Hadi bakalm canm dayanirsn insallah, valla evde oturmayi normalde ben de cok sevmem ama su an ihtiyacim var hissediyordm zaten isyerinde de rahat olmayinca..

Saglikli olanlar da canm aslnda boyun kilonun da pek onemi yok, normal degerlerde olsn da, dr da haftasina uygun dedi ne bilm..

0-3 se olr canm senin gozune kucuk gorunmuatir annesi merak etme sen

Ya benm de kasilmam sık oldu aksam, o yuzden yarn yine dr a gitmeyi dusundk, gece bile ilk defa hissettim hatta bugn gidecektk dr rahatsizmis.. Allah korusun bi sey yoktur hayirlisiyla ama iste tedirgin oldm bi kere, gidip rahatlamam lazmm..

haha çok komik olmuş.

Ay canım yaa ne güldüm sabah sabah,resmen kendimi gördüm. Hemen eşime gönderdim baksın diye, bu kadar olur diyor,tamamen sen dedi.

aynı aynı,bazen enerjileri tavan oluyor. Ordan oraya ordan oraya gezip duruyor. Öylede güçlü bastırıyor ki,alttan üstten noluyo diyorum. içeriden gıdıklanıyorum.

valla resim atsan çok sevinirim, merak ettim baya.. Peki onceden de boylemiydi senin yoksa yeni mi oldu

o zamn sonradan olan bişy bu. Benm gobeğim hep boyleydi benmki bşka o zmn

evet aynilari bende de oluyor tam uyuyacagim harekete geciyor:))

Ayy banada oyle oldu bu gece ya. Sabaha karşı mide bulantisi ve agrisi, geceden beri de çatı agrim vardı. Cok rahatsiz bi gece gecirdm. Şimdi daha rahati cok şükür. Zaten yatmak işkence oldu artık. Allah kolaylık versin hepimize

Az kalmis ya hadi hayirlisi rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Uslu bir bebek olsun anneiani hicc uzmesin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…