aynen kuzum uykusuz gelmekten sıkıldım evde oturmak bana göre değil yine mi akşam oldu diorum her akşamAyyy zor oluyo artk demi canm.. Neyse isten ayrilmaya senin de cok kalmadi insallah.. Evet ben ayrildm canm pazartesiden beri evdeyim valla iyi oluyor boylebasta garip geliyo ama cabuk alisiyor insann..
Insallah uzar canm ama sonucta benmki kiz belki ondan da farkediyodur ne bilimm.. Aletten alete de farkli cikti da o yuzden de kafama takildi.. Dr degisme donemim oldu ya benm.. Kilolarimizin masallahi var canmm
Canm olmazsa yanina bi de 0-3 ay takimlardan alirsn, duruma gore onu kullanirsn napacann..
çok normal canım ben 1 aydan fazladır bu durumdayım ağırlaştık ağrılar arttıKizlar gece cok rahatsizdim. Her yerim agriyor. Belim kasigim cok fenaydi. Simdide acayip midem bulaniyor off
Ben de cok begenmiştım ozellıkle gece uyuyamazken donmelerde cok guldummmya kızlar şu video yu gördünüz mü aynı şeyleri yaşıyorum. Özellikle eşimin t-shirt lerini giyme kısmı fln ya izlerken gülmekten neredeyse kaçıracaktım
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1746388742239937&id=1664595240419288
hepsini yaşıorum resmen ya ama uyku modu tam beni anlatıorya kızlar şu video yu gördünüz mü aynı şeyleri yaşıyorum. Özellikle eşimin t-shirt lerini giyme kısmı fln ya izlerken gülmekten neredeyse kaçıracaktım
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1746388742239937&id=1664595240419288
Geçmiş olsun canım. Benimde bazen kasıklarım ağrıyo. Bazen bebiş öyle hareket ediyoki karnımın bi tarafı şişiyo yamuluyo resmenKizlar gece cok rahatsizdim. Her yerim agriyor. Belim kasigim cok fenaydi. Simdide acayip midem bulaniyor off
Ayy ne güzel hayırlı olsun cnmCanlar günaydın ablamda hamileydi benden 7hafta öndeydi dün gece suyu gelmiş zaten hep erken doğurur tansiyon sorunu var 36haftada geldi bebiş çok sukur atlattılar kızımız oldu sahra 2300 küveze almamışlar emziriyormuş çok sukur darısı basımıza tabi ama vaktinde inşşş
Sagol canim yok ya sormadim. Isteyim su an. Devam ederse izin alip gidecem kontrole
aynen kuzum uykusuz gelmekten sıkıldım evde oturmak bana göre değil yine mi akşam oldu diorum her akşambenim var daha kuzum ramazanı işyerinde bitirirsem eğer bravo bana seninki de boylu olcak annesi merak etme annesi uzun bi kere kısa olması mümkün mü benim eski doktorum hiç söylemiodu şimdiki iyi çok şükür sormadan söylüo herşeyi benim aldığım hastane çıkışı 0-3 ama hiçte öyle durmuo kuzum yıkayınca çekti diyecem ama 40 derece de yıka yazan talimata uydum ona rağmen bakalım ütü yapınca açılcak mı
çok normal canım ben 1 aydan fazladır bu durumdayım ağırlaştık ağrılar arttı
ya kızlar şu video yu gördünüz mü aynı şeyleri yaşıyorum. Özellikle eşimin t-shirt lerini giyme kısmı fln ya izlerken gülmekten neredeyse kaçıracaktım
benim geçen hafta 49 cmdi eğer öyleyse daha da uzayacak ve bu beni korkutuo ya aldıklarım olmicakk
aynı aynı,bazen enerjileri tavan oluyor. Ordan oraya ordan oraya gezip duruyor. Öylede güçlü bastırıyor ki,alttan üstten noluyo diyorum. içeriden gıdıklanıyorum.Geçmiş olsun canım. Benimde bazen kasıklarım ağrıyo. Bazen bebiş öyle hareket ediyoki karnımın bi tarafı şişiyo yamuluyo resmenama anlayamıyorum kafasımı poposumu acaba Bide bazen çok acıtıyo sanki kalemle çiziyomuş gibi bi his oluyo hatta bazen gıdıklanıyorum. Sizdede oluyomu böle kıslar
valla resim atsan çok sevinirim, merak ettim baya.. Peki onceden de boylemiydi senin yoksa yeni mi olduCan'ım göbek aşağıda ama Nasıl aşağıda? senin .
Benim aşağıya düşecek gibi resmen . Göğüsümün altından elimin sığacağı kadar göbeğe doğru düz boş yani . Bi ara resim yüklerim
Gecmiş olsun canım insallah bir sorun çıkmazKizlar dr.dan geliyorum.dün gece ayaklarımın kaşıntısından uyuyamadım.ödemdenmiş.gebelik zehirlenmesinden şüpheliyiz.tum tahlilleri yaptirdim.32.haftamdayim israrla 31 sin dedi.bebek iyiymiş 1650 gr.mış haftasıyla uyumluymuş
o zamn sonradan olan bişy bu. Benm gobeğim hep boyleydi benmki bşka o zmnTatlım benim bahsettiğim eltimin bayağı bayağı aşağıdaydı..birde benim doğumuma son hafta kala göbeğim düşmüş ben fark etmemiştim bile annem Bebek gelecek kızım Dedi nerden anladın diyince göbeğin düşmüş Demişti ki doğru o hafta doğum yaptım .. Ada'm diyorum ya öyle hafif bir aşağıya eğim değil tam düşüyor o Zaman
evet aynilari bende de oluyor tam uyuyacagim harekete geciyor:))Geçmiş olsun canım. Benimde bazen kasıklarım ağrıyo. Bazen bebiş öyle hareket ediyoki karnımın bi tarafı şişiyo yamuluyo resmenama anlayamıyorum kafasımı poposumu acaba Bide bazen çok acıtıyo sanki kalemle çiziyomuş gibi bi his oluyo hatta bazen gıdıklanıyorum. Sizdede oluyomu böle kıslar
Ayy banada oyle oldu bu gece ya. Sabaha karşı mide bulantisi ve agrisi, geceden beri de çatı agrim vardı. Cok rahatsiz bi gece gecirdm. Şimdi daha rahati cok şükür. Zaten yatmak işkence oldu artık. Allah kolaylık versin hepimizeKizlar gece cok rahatsizdim. Her yerim agriyor. Belim kasigim cok fenaydi. Simdide acayip midem bulaniyor off
Evt cok hosmus. Gece uyuyama yatak yastikla ugrasma aynını yasiyorumya kızlar şu video yu gördünüz mü aynı şeyleri yaşıyorum. Özellikle eşimin t-shirt lerini giyme kısmı fln ya izlerken gülmekten neredeyse kaçıracaktım
Canim ya o olcumde bi yanlislik olmasin. 33. Haftada 49. Cm cok fazla degil mi?benim geçen hafta 49 cmdi eğer öyleyse daha da uzayacak ve bu beni korkutuo ya aldıklarım olmicakk
Az kalmis ya hadi hayirlisi rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Uslu bir bebek olsun anneiani hicc uzmesin insallah..Bugun 47 ile MARDIN deyiz
@ThankfulNovember ile oraya gıdıyoruz
1 hafta erken alınacak muhtemelen 40 gün falan varrrrrrrrrbıtsın ıstemıyorum ne kdr yoruldam da cok guzel gunler tekrarı yok belkı bır daha hamıle de olmam bıtmese devam etse keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?