Canim muhtemelen bebegin kafasini kucuk olcmustur. Cunku kafasina gore hafta belirleniyor. Bu haftalardan sonra her bebegin gelisimi farkli oldugu icin sorun olmaz sikma caniniKizlar dr.dan geliyorum.dün gece ayaklarımın kaşıntısından uyuyamadım.ödemdenmiş.gebelik zehirlenmesinden şüpheliyiz.tum tahlilleri yaptirdim.32.haftamdayim israrla 31 sin dedi.bebek iyiymiş 1650 gr.mış haftasıyla uyumluymuş
Kizlar dr.dan geliyorum.dün gece ayaklarımın kaşıntısından uyuyamadım.ödemdenmiş.gebelik zehirlenmesinden şüpheliyiz.tum tahlilleri yaptirdim.32.haftamdayim israrla 31 sin dedi.bebek iyiymiş 1650 gr.mış haftasıyla uyumluymuş
Canım doktorun gereken her şeyi söylemiştir zaten ona güven ve ne diyorsa uy bence az hareket ettiğini hissetmiştin yakın zamanda da bebeğinin. Ben korkuyorum bu konularda seni de telaşa sokmak istemem ama tedbirli olmakta her zaman fayda var.Kizlar dr.dan geliyorum.dün gece ayaklarımın kaşıntısından uyuyamadım.ödemdenmiş.gebelik zehirlenmesinden şüpheliyiz.tum tahlilleri yaptirdim.32.haftamdayim israrla 31 sin dedi.bebek iyiymiş 1650 gr.mış haftasıyla uyumluymuş
ay evet videoyu izleyince aynı şeyleri herkes yaşıyor demek ki diye düşündüm hele o gece dönmeye çalışmalar falangoooody ayyy hepimiz de ayni seyleri yasayip gece ayni cileyi cekiyoruz sanirm cok guzel videooo yazik bize kizzzz.. Ama evlat yolunda cekilen her cile kutsaldir
Geçmiş olsun Can'ım Eger 31+ lardaysan doktorlar onu ısrarla 31 sayıyorKizlar dr.dan geliyorum.dün gece ayaklarımın kaşıntısından uyuyamadım.ödemdenmiş.gebelik zehirlenmesinden şüpheliyiz.tum tahlilleri yaptirdim.32.haftamdayim israrla 31 sin dedi.bebek iyiymiş 1650 gr.mış haftasıyla uyumluymuş
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansınlar inşallah Prensesin :)Kizlar daha once lohusa taclarimi eklemistim ama pudra olanin bebis icn olani da aldm mevlut falan yaparsak takim takariz diyebi de bi iki tane daha bebis sac bandi aldm ay cok tatlilarrrr yaa...
ay evet videoyu izleyince aynı şeyleri herkes yaşıyor demek ki diye düşündüm hele o gece dönmeye çalışmalar falanaynı yastıkla aynı şekilde dönmek için debeleniyorum gece kocamın t-shirt nü giyer vaziyette .
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansınlar inşallah Prensesin :)
Aynen ya gece modu sanırım bi çoğumuzda böylehepsini yaşıorum resmen ya ama uyku modu tam beni anlatıor
Ayyyyy bunlari begumun kafasinda gormeyi nasilda isterdimmmmKizlar daha once lohusa taclarimi eklemistim ama pudra olanin bebis icn olani da aldm mevlut falan yaparsak takim takariz diyebi de bi iki tane daha bebis sac bandi aldm ay cok tatlilarrrr yaa...
sen yoruluordun demekki kuzum ben iş yerinde yorulmuorum yani üstüme gelmiorlar bi iş istemeye korkuolarHadi bakalm canm dayanirsn insallah, valla evde oturmayi normalde ben de cok sevmem ama su an ihtiyacim var hissediyordm zaten isyerinde de rahat olmayinca..
Saglikli olanlar da canm aslnda boyun kilonun da pek onemi yok, normal degerlerde olsn da, dr da haftasina uygun dedi ne bilm..
0-3 se olr canm senin gozune kucuk gorunmuatir annesi merak etme sen
Ya benm de kasilmam sık oldu aksam, o yuzden yarn yine dr a gitmeyi dusundk, gece bile ilk defa hissettim hatta bugn gidecektk dr rahatsizmis.. Allah korusun bi sey yoktur hayirlisiyla ama iste tedirgin oldm bi kere, gidip rahatlamam lazmm..
Yikamadiysan değiştir o yüzden biraz 0 3 biraz 3 6 ay almak iyi işte. Hepsine 0 3 é yüklenince kötü oluyor böyle durumlarda
yok canım doktorun dediği tam da bu 27+4 te gittiğimde 42cm demişti hatta o gün bana uzun olcak babası gibi dedi 32+0 da da 49cm dedi böyle olan 2 arkadaşım var 55cm olarak doğurmuşlar normalmiş yani canımCanim ya o olcumde bi yanlislik olmasin. 33. Haftada 49. Cm cok fazla degil mi?
dalsam da 1-2 saat sonra kalıorum wc ye zor yetişiorum valla sanki 3litre su içmişte tüüm gün wc ye gitmemiş gibi oluorumAynen ya gece modu sanırım bi çoğumuzda böyleuykuya dalana dek bu savaşı veriyorum
Çok sagol cnm bende bakayım aktarlaraben bebek doğduktan sonra hastaneden çıkıp eve gelince başladım günde 2 su bardağını 10 gün içtim. sabah akşam taze demliyordum. üzerine sıcak su döküyorum demleniyor soğuyuncada içiyordum. tadı kötü olduğundan soğuk olması daha mantıklı bi dikişte bitiriyordum.
İstanbul doğumlu olcak bizim kuzumuz inşaallahCebap icin cok tesekkirler. Doğum için ne kadar alıyorlar peki şartları falan nasıl.
kelebek.hill ay ne kadar cicişler ya Nasıl da yakışır annesi güle güle kullanın
Senin bayağı uzunmuş normalde 50 52 cm doğuyorlar zaten kilosu da olursa sığmaz senin bebiş hastane çıkışlarına aman Can'ım sorunun bu olsun duruma göre doğtuktan sonra yenilerini alırsın bazen yanlış da ölçülebiliyor senin ve babanın boyları Nasıl uzun mısunuzbenim geçen hafta 49 cmdi eğer öyleyse daha da uzayacak ve bu beni korkutuo ya aldıklarım olmicakk
Benim de yakın sayılır sezeryan olacağı için biraz erken alınacak temmuz sonu görünüyor benim doğum 45 günüm var niye tekrarıydık diyorsun bir daha istersin belki sonra düşüncen değişebiliyor Can'ım ben bebeğin eşyalarını daha yıkamadım sen ne ysptınBugun 47 ile MARDIN deyiz
@ThankfulNovember ile oraya gıdıyoruz
1 hafta erken alınacak muhtemelen 40 gün falan varrrrrrrrrbıtsın ıstemıyorum ne kdr yoruldam da cok guzel gunler tekrarı yok belkı bır daha hamıle de olmam bıtmese devam etse keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?