2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim muhtemelen bebegin kafasini kucuk olcmustur. Cunku kafasina gore hafta belirleniyor. Bu haftalardan sonra her bebegin gelisimi farkli oldugu icin sorun olmaz sikma canini

Aman insallah cikmaz canm ya benm de cok oluyodu calisirken bazen kasintidan cok fena oluyordu ama simdi bikac gundur gecti mesela evdeym ya artk bol bol uzatibca gecti, senin de oyledir insallah..

Iyi canm masallah bebegine haftasina uyumluysa gerisi onemli degil belki dr bitirdigin haftayi demistir ya da bi olcum 31. Hafta cikmistir cok takilma yani...

Kizlar daha once lohusa taclarimi eklemistim ama pudra olanin bebis icn olani da aldm mevlut falan yaparsak takim takariz diye bi de bi iki tane daha bebis sac bandi aldm ay cok tatlilarrrr yaa...

Eklentiler

• image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 63
  • image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 62
Canım doktorun gereken her şeyi söylemiştir zaten ona güven ve ne diyorsa uy bence az hareket ettiğini hissetmiştin yakın zamanda da bebeğinin. Ben korkuyorum bu konularda seni de telaşa sokmak istemem ama tedbirli olmakta her zaman fayda var.

goooody ayyy hepimiz de ayni seyleri yasayip gece ayni cileyi cekiyoruz sanirm cok guzel videooo yazik bize kizzzz.. Ama evlat yolunda cekilen her cile kutsaldir
ay evet videoyu izleyince aynı şeyleri herkes yaşıyor demek ki diye düşündüm hele o gece dönmeye çalışmalar falan aynı yastıkla aynı şekilde dönmek için debeleniyorum gece kocamın t-shirt nü giyer vaziyette .

Geçmiş olsun Can'ım Eger 31+ lardaysan doktorlar onu ısrarla 31 sayıyor

Kizlar daha once lohusa taclarimi eklemistim ama pudra olanin bebis icn olani da aldm mevlut falan yaparsak takim takariz diye bi de bi iki tane daha bebis sac bandi aldm ay cok tatlilarrrr yaa...
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansınlar inşallah Prensesin :)

Ay evet ya gercekten gecelerimiz boyle geciyor bitiyor iste naparsnn ben de yaatiklarla ayni bu sekil bogusup en son oturur pozisyonda uyuyormm

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansınlar inşallah Prensesin :)

Aminn insallah canm cok sagol

Ayyyyy bunlari begumun kafasinda gormeyi nasilda isterdimmmm coookkkk sekerrrr cok yakisirrr canim yaaa

sen yoruluordun demekki kuzum ben iş yerinde yorulmuorum yani üstüme gelmiorlar bi iş istemeye korkuolar aynen canım aynen sağlıklı olsun boyu da uzar kilo da alır Allah ın izniyle belki de bana öyle gelior ne bilim hayal edemiyorum ki bebeğimi ne kadar olcak sığcak mı sancı mı acaba o kasılmalar bi baktır canım bende merak ettim
Yikamadiysan değiştir o yüzden biraz 0 3 biraz 3 6 ay almak iyi işte. Hepsine 0 3 é yüklenince kötü oluyor böyle durumlarda

yıkadım canım zaten hastane çıkışında 3-6 yok hastane çıkışım problemli onda da 0-3 ay yazıo bakalım olur inşaAllah

Canim ya o olcumde bi yanlislik olmasin. 33. Haftada 49. Cm cok fazla degil mi?
yok canım doktorun dediği tam da bu 27+4 te gittiğimde 42cm demişti hatta o gün bana uzun olcak babası gibi dedi 32+0 da da 49cm dedi böyle olan 2 arkadaşım var 55cm olarak doğurmuşlar normalmiş yani canım

Aynen ya gece modu sanırım bi çoğumuzda böyle uykuya dalana dek bu savaşı veriyorum
dalsam da 1-2 saat sonra kalıorum wc ye zor yetişiorum valla sanki 3litre su içmişte tüüm gün wc ye gitmemiş gibi oluorum

Çok sagol cnm bende bakayım aktarlara

benim geçen hafta 49 cmdi eğer öyleyse daha da uzayacak ve bu beni korkutuo ya aldıklarım olmicakk
Senin bayağı uzunmuş normalde 50 52 cm doğuyorlar zaten kilosu da olursa sığmaz senin bebiş hastane çıkışlarına aman Can'ım sorunun bu olsun duruma göre doğtuktan sonra yenilerini alırsın bazen yanlış da ölçülebiliyor senin ve babanın boyları Nasıl uzun mısunuz

Benim de yakın sayılır sezeryan olacağı için biraz erken alınacak temmuz sonu görünüyor benim doğum 45 günüm var niye tekrarıydık diyorsun bir daha istersin belki sonra düşüncen değişebiliyor Can'ım ben bebeğin eşyalarını daha yıkamadım sen ne ysptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…