ben uzun değilim canım boyum 1,63 babası da 1,80 hastaneden çıkana kadar giysin de 3-6 aylık aldıklarım var onları giyer ben şimdi onu götürcem ya olmazsa diorum hep olmadı sararım battaniyesine eve getiririm napim sağlıklı olsun yeterki bebeğimmSenin bayağı uzunmuş normalde 50 52 cm doğuyorlar zaten kilosu da olursa sığmaz senin bebiş hastane çıkışlarına aman Can'ım sorunun bu olsun duruma göre doğtuktan sonra yenilerini alırsın bazen yanlış da ölçülebiliyor senin ve babanın boyları Nasıl uzun mısunuz
Kızlar hastaneden çıktım simdi alcim çıktı şükür kizimoda gördüm 1800 gr 42 cm boyu herşeyi iyi dedi Dr şükür rabbime çok mutlu oldum
Maşallah tatlım,kilosu çok güzel çıkmış,sen yattıkça onuda büyütmüşsün 40 gündürKızlar hastaneden çıktım simdi alcim çıktı şükür kizimoda gördüm 1800 gr 42 cm boyu herşeyi iyi dedi Dr şükür rabbime çok mutlu oldum
Benim arkadaşta çocuğu 58 cm le doğurdu,uzun kolları uzunca bacakları vardı, kilosuda iyidi 3,800 gelmişti. Yeni doğan takımları çekiştire çekiştire oldu demişti. Hastaneden çıkarırsında ilk 1 haftadan sonra daha giyemessin sıkma canını. Olsun ne güzel uzun olsun cocuk,bizim babada uzun,ben kısayım. Uzun bekliyorduk cocuğu ama normal gidiyor. Bende normal takımlar aldım.ben uzun değilim canım boyum 1,63 babası da 1,80 hastaneden çıkana kadar giysin de 3-6 aylık aldıklarım var onları giyer ben şimdi onu götürcem ya olmazsa diorum hep olmadı sararım battaniyesine eve getiririm napim sağlıklı olsun yeterki bebeğimm
Dualarımız seninle Can'ım, inan o kadar iyi anlıyorum ki endişelerini, korkularını.. RabbimÇok tesekkur ederim kızlar buraya yazıp dua ettiginiz bilmek rahatlatiyor insani çok tesekkur ederim. Zaten serklajliydim ben. Çamaşırm da ıslaklik olunca kostum hastaneye suyum geliyor diye ama şükür suyum degilmis ama servik boyun çok kisalmis enfeksiyonda yuksekmis bunlari takip etmemkz lazim dogum baslama durumu olabilir heran dediler. Bide kisalma devam ederse rahmi patlatanilirmisnidilata başladılar seru antibiyotuk alıyorum. Dua edin olur mu dayansin kuzum biraz daha.
Çok güzeller maşallahKizlar daha once lohusa taclarimi eklemistim ama pudra olanin bebis icn olani da aldm mevlut falan yaparsak takim takariz diyebi de bi iki tane daha bebis sac bandi aldm ay cok tatlilarrrr yaa...
Aynen canım 2 hafta önden gidiyor bnm sıpa babaya benzicek uzun boylu falan olacak inş ayyy nasıl rahtladim yasaMaşallah tatlım,kilosu çok güzel çıkmış,sen yattıkça onuda büyütmüşsün 40 gündür
Haftasıyla uyumlu muymuş,ilerde mi çıktı. Senin bebiş kilolu olcak biraz sanki. Benimki şuan daha 1500 yeni olmuştur çünkü
Ay iyi iyi benden önce doğurursun sen.Aynen canım 2 hafta önden gidiyor bnm sıpa babaya benzicek uzun boylu falan olacak inş ayyy nasıl rahtladim yasa
ilk çıkınca gysin de bi kerelik olsun hiç farketmez canım onu dert etmiorum hastane çıkışıı çok severek aldım giyemezse içimde kalcakBenim arkadaşta çocuğu 58 cm le doğurdu,uzun kolları uzunca bacakları vardı, kilosuda iyidi 3,800 gelmişti. Yeni doğan takımları çekiştire çekiştire oldu demişti. Hastaneden çıkarırsında ilk 1 haftadan sonra daha giyemessin sıkma canını. Olsun ne güzel uzun olsun cocuk,bizim babada uzun,ben kısayım. Uzun bekliyorduk cocuğu ama normal gidiyor. Bende normal takımlar aldım.
Ayy hadi gözün aydın Can'ım alçında çıkmış Bebektende güzel haberler gelmiş daha ne olsun :)Kızlar hastaneden çıktım simdi alcim çıktı şükür kizimoda gördüm 1800 gr 42 cm boyu herşeyi iyi dedi Dr şükür rabbime çok mutlu oldum
markası nedir canım hastane çıkışının aziz bebe ninki daha uzun süre giyilebiliyor diye okumuştum bir yerlerden ondan almıştım.ilk çıkınca gysin de bi kerelik olsun hiç farketmez canım onu dert etmiorum hastane çıkışıı çok severek aldım giyemezse içimde kalcakarkadaşının da baya büyük ve tosbikmiş maşaAllah ona gerçi boy olunca kilo belli olmaz pek
Maşallah ipeğine ne güzel herşey yoluna girmiş :) çok sevindim senin adına tarihte alınmış hadi bakalım hayırlısı olsun 16 ağustosta sağlıkla kucagına alırsın inşallah bebeğiniKızlaaar merhaba,
Güzel haberlerle geldim. Ipek'im ve ben iyiyiz çok şükür bugün kontrolumuz vardı. Plasentam tam olarak duzelmese de düzelmiş çıkmış yukarı cok şükür. Nasıl mutluyuzz elhamdülillah :)))) dr kendini yormayacaksin temizlik falan yok kesinlikle dedi. Doğuma kadar istirahatte olacağım inşaAllah, ufak tefek zorlanmayacak işler serbest sadece. Dualariniz için teşekkür ederim. Yine edin olur mu ? :)
16 ağustosa sezaryen günümü verdi, duruma göre belki erkene alabilirmisiz.
40 cm ve 1.600 gr olmuşuz :))
Bizden böyle :) inşaAllah hepimiz iyi oluruz, sevgiler :))
Olur Can'ım ya 4 kilo doğan bebeklere de oluyor I hastane çıkışları tereddüt edersen yanında bir tane de büyük takım alırsınben uzun değilim canım boyum 1,63 babası da 1,80 hastaneden çıkana kadar giysin de 3-6 aylık aldıklarım var onları giyer ben şimdi onu götürcem ya olmazsa diorum hep olmadı sararım battaniyesine eve getiririm napim sağlıklı olsun yeterki bebeğimm
Çok güzel haberler gözün aydın iki ayın kalmış o iki ayı da istirahat edersen Zaman'ında gelir inşallah bebeğinKızlaaar merhaba,
Güzel haberlerle geldim. Ipek'im ve ben iyiyiz çok şükür bugün kontrolumuz vardı. Plasentam tam olarak duzelmese de düzelmiş çıkmış yukarı cok şükür. Nasıl mutluyuzz elhamdülillah :)))) dr kendini yormayacaksin temizlik falan yok kesinlikle dedi. Doğuma kadar istirahatte olacağım inşaAllah, ufak tefek zorlanmayacak işler serbest sadece. Dualariniz için teşekkür ederim. Yine edin olur mu ? :)
Maşallah Can'ım geçmiş olsun bsana daKızlar hastaneden çıktım simdi alcim çıktı şükür kizimoda gördüm 1800 gr 42 cm boyu herşeyi iyi dedi Dr şükür rabbime çok mutlu oldum
Ne güzel ne güzel maşallah İpeğinin iyi olmasına çok sevindik cnm. dualarımız seninle :)Kızlaaar merhaba,
Küsmüydünüz niye açmıyorsun,çok özlemiştir seni belkikızlar yaklaşık bir yıldır konuşmadığım eski dostum kendisinin veya eşinin telefonundan aramaya başladı bu ara niyeyse. ama açmıyorum telefonlarını, açmayı da düşünmüyorum.
maşallah doğum için tarihler alınıyor.
ben de haftaya gideceğim inşallah, bakalım bana tarih verecek mi dr?
Bir yıl hiç konuşmayıp sonrası aramaya başladıysa tuhaf ..kızlar yaklaşık bir yıldır konuşmadığım eski dostum kendisinin veya eşinin telefonundan aramaya başladı bu ara niyeyse. ama açmıyorum telefonlarını, açmayı da düşünmüyorum.
maşallah doğum için tarihler alınıyor.
ben de haftaya gideceğim inşallah, bakalım bana tarih verecek mi dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?