2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben uzun değilim canım boyum 1,63 babası da 1,80 hastaneden çıkana kadar giysin de 3-6 aylık aldıklarım var onları giyer ben şimdi onu götürcem ya olmazsa diorum hep olmadı sararım battaniyesine eve getiririm napim sağlıklı olsun yeterki bebeğimm

Kızlar hastaneden çıktım simdi alcim çıktı şükür kizimoda gördüm 1800 gr 42 cm boyu herşeyi iyi dedi Dr şükür rabbime çok mutlu oldum
Maşallah tatlım,kilosu çok güzel çıkmış,sen yattıkça onuda büyütmüşsün 40 gündür

Haftasıyla uyumlu muymuş,ilerde mi çıktı. Senin bebiş kilolu olcak biraz sanki. Benimki şuan daha 1500 yeni olmuştur çünkü

Benim arkadaşta çocuğu 58 cm le doğurdu,uzun kolları uzunca bacakları vardı, kilosuda iyidi 3,800 gelmişti. Yeni doğan takımları çekiştire çekiştire oldu demişti. Hastaneden çıkarırsında ilk 1 haftadan sonra daha giyemessin sıkma canını. Olsun ne güzel uzun olsun cocuk,bizim babada uzun,ben kısayım. Uzun bekliyorduk cocuğu ama normal gidiyor. Bende normal takımlar aldım.

Dualarımız seninle Can'ım, inan o kadar iyi anlıyorum ki endişelerini, korkularını.. Rabbim
Kizlar daha once lohusa taclarimi eklemistim ama pudra olanin bebis icn olani da aldm mevlut falan yaparsak takim takariz diye bi de bi iki tane daha bebis sac bandi aldm ay cok tatlilarrrr yaa...
Çok güzeller maşallah

Aynen canım 2 hafta önden gidiyor bnm sıpa babaya benzicek uzun boylu falan olacak inş ayyy nasıl rahtladim yasa

Kızlar lohusa şerbeti için kadeh almak istiyorumda. Bir zamanlar konusu geçmişti tam hatırlayamıyorum Ankara'da Çayyolunda sosyete pazarında mı satılıyodu . Bide bu sosyete pazarı cumartesi günleri kuruluyo mu

ilk çıkınca gysin de bi kerelik olsun hiç farketmez canım onu dert etmiorum hastane çıkışıı çok severek aldım giyemezse içimde kalcak arkadaşının da baya büyük ve tosbikmiş maşaAllah ona gerçi boy olunca kilo belli olmaz pek

markası nedir canım hastane çıkışının aziz bebe ninki daha uzun süre giyilebiliyor diye okumuştum bir yerlerden ondan almıştım.
Sağlıklı olsun da en önemlisi o daha neler neler giyer Allah ın izniyle :)

Kızlaaar merhaba,
Güzel haberlerle geldim. Ipek'im ve ben iyiyiz çok şükür bugün kontrolumuz vardı. Plasentam tam olarak duzelmese de düzelmiş çıkmış yukarı cok şükür. Nasıl mutluyuzz elhamdülillah :)))) dr kendini yormayacaksin temizlik falan yok kesinlikle dedi. Doğuma kadar istirahatte olacağım inşaAllah, ufak tefek zorlanmayacak işler serbest sadece. Dualariniz için teşekkür ederim. Yine edin olur mu ? :)
16 ağustosa sezaryen günümü verdi, duruma göre belki erkene alabilirmisiz.
40 cm ve 1.600 gr olmuşuz :))
Bizden böyle :) inşaAllah hepimiz iyi oluruz, sevgiler :))

Maşallah ipeğine ne güzel herşey yoluna girmiş :) çok sevindim senin adına tarihte alınmış hadi bakalım hayırlısı olsun 16 ağustosta sağlıkla kucagına alırsın inşallah bebeğini

Olur Can'ım ya 4 kilo doğan bebeklere de oluyor I hastane çıkışları tereddüt edersen yanında bir tane de büyük takım alırsın

Çok güzel haberler gözün aydın iki ayın kalmış o iki ayı da istirahat edersen Zaman'ında gelir inşallah bebeğin

kızlar yaklaşık bir yıldır konuşmadığım eski dostum kendisinin veya eşinin telefonundan aramaya başladı bu ara niyeyse. ama açmıyorum telefonlarını, açmayı da düşünmüyorum.

maşallah doğum için tarihler alınıyor.
ben de haftaya gideceğim inşallah, bakalım bana tarih verecek mi dr?

Ne güzel ne güzel maşallah İpeğinin iyi olmasına çok sevindik cnm. dualarımız seninle :)

Küsmüydünüz niye açmıyorsun,çok özlemiştir seni belki

Bir yıl hiç konuşmayıp sonrası aramaya başladıysa tuhaf ..
Ne güzel ya tarihi olanları duydukça ben burda heyecan yapıyorum .. Hadi bakalım sanada haftaya doktorun tarih verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…