Küsmüydünüz niye açmıyorsun,çok özlemiştir seni belki
15 yıllık mazimiz vardı ama sözlendi, sözüne çağırmadı. ailesi ailem gibiydi ama kardeşi nişanlandı evlendi beni davet etmedi. kendi düğünü oldu, davetiye bile getirmedi. ben de sadece düğününe gidip çeyrek taktım çıktım. acaba iki bebekle onların düğünü nişanı kötü geçer diye mi istemediler diye düşünüyorum. bir kez açtım telefonunu, helallik istedi, tamam dedim ama artık görüşmek istemiyorum dedim. uzun bir süre aramadı. şimdi niye arıyor ki?Bir yıl hiç konuşmayıp sonrası aramaya başladıysa tuhaf ..
Ne güzel ya tarihi olanları duydukça ben burda heyecan yapıyorum .. Hadi bakalım sanada haftaya doktorun tarih verir inşallah
ben biraz katıyım bu konularda evlendim çoluk çocuğa karıştım ama hala aynıyım .. Babam bile her zaman der sen niye böylesin diye .. Sevdim mi çok seviyorum ana yanlış gördüm mü ya da soğudum mu iki cihan bir araya gelse ne eskisi gibi olurum ne görüşürüm .. Belki yanlış belki doğru bu yaptıgım bilemiyorum .. Seninde anladığım kadarıyla kalbin çok kırılmış ben olsam muhattap olmazdım çünkü kararlarım her zaman duygularımdan önce geliyor ki sana da haksızlık yapmış onca yıllık arkadaşlığına..15 yıllık mazimiz vardı ama sözlendi, sözüne çağırmadı. ailesi ailem gibiydi ama kardeşi nişanlandı evlendi beni davet etmedi. kendi düğünü oldu, davetiye bile getirmedi. ben de sadece düğününe gidip çeyrek taktım çıktım. acaba iki bebekle onların düğünü nişanı kötü geçer diye mi istemediler diye düşünüyorum. bir kez açtım telefonunu, helallik istedi, tamam dedim ama artık görüşmek istemiyorum dedim. uzun bir süre aramadı. şimdi niye arıyor ki?
İdrarda enfeksiyon bendede çıktı ilaç verdiler içiyorum. Eğer benimki gibiyse pek korkulacak bir şey yok .. Sadece üstüne basa basa yediklerin iyice yıkanmış olacak bol su içip bol yeşillik tüketeceksin Dedi .. Geçmiş olsun canm haberdar edersinKızlar İdrar tahlili yaptırmıştım, enfeksiyon çıkmış
Ay çok tedirgin oldum. Doktor ilaç yazmış ama ne olduğunu akşam öğreneceğim ilaçların
Ay kuşum sorma valla önce istanbulda mi doğum olsa diye düşündük ama özüne dönsün adanada olsun dedik :)işin şakası öyle denk gelecek ayrıntıları özelden anlatırımİstanbul doğumlu olcak bizim kuzumuz inşaallah
Ayyyyy bunlari begumun kafasinda gormeyi nasilda isterdimmmmcoookkkk sekerrrr cok yakisirrr canim yaaa
sen yoruluordun demekki kuzum ben iş yerinde yorulmuorum yani üstüme gelmiorlar bi iş istemeye korkuolaraynen canım aynen sağlıklı olsun boyu da uzar kilo da alır Allah ın izniyle belki de bana öyle gelior ne bilim hayal edemiyorum ki bebeğimi ne kadar olcak sığcak mı sancı mı acaba o kasılmalar bi baktır canım bende merak ettim
yıkadım canım zaten hastane çıkışında 3-6 yokhastane çıkışım problemli onda da 0-3 ay yazıo bakalım olur inşaAllah
Kızlaaar merhaba,
Güzel haberlerle geldim. Ipek'im ve ben iyiyiz çok şükür bugün kontrolumuz vardı. Plasentam tam olarak duzelmese de düzelmiş çıkmış yukarı cok şükür. Nasıl mutluyuzz elhamdülillah :)))) dr kendini yormayacaksin temizlik falan yok kesinlikle dedi. Doğuma kadar istirahatte olacağım inşaAllah, ufak tefek zorlanmayacak işler serbest sadece. Dualariniz için teşekkür ederim. Yine edin olur mu ? :)
16 ağustosa sezaryen günümü verdi, duruma göre belki erkene alabilirmisiz.
40 cm ve 1.600 gr olmuşuz :))
Bizden böyle :) inşaAllah hepimiz iyi oluruz, sevgiler :))
ben de soğuyunca eskisi gibi olamam. yükselen akrep olunca affetmek zor oluyor.Ben bir
ben biraz katıyım bu konularda evlendim çoluk çocuğa karıştım ama hala aynıyım .. Babam bile her zaman der sen niye böylesin diye .. Sevdim mi çok seviyorum ana yanlış gördüm mü ya da soğudum mu iki cihan bir araya gelse ne eskisi gibi olurum ne görüşürüm .. Belki yanlış belki doğru bu yaptıgım bilemiyorum .. Seninde anladığım kadarıyla kalbin çok kırılmış ben olsam muhattap olmazdım çünkü kararlarım her zaman duygularımdan önce geliyor ki sana da haksızlık yapmış onca yıllık arkadaşlığına..
Geçmiş olsun canım..Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Hayırlı ömürlü olsun canım...Canlar günaydın ablamda hamileydi benden 7hafta öndeydi dün gece suyu gelmiş zaten hep erken doğurur tansiyon sorunu var 36haftada geldi bebiş çok sukur atlattılar kızımız oldu sahra 2300 küveze almamışlar emziriyormuş çok sukur darısı basımıza tabi ama vaktinde inşşş
Doğru olabılır oğlum 51 cm dogmustuyok canım doktorun dediği tam da bu 27+4 te gittiğimde 42cm demişti hatta o gün bana uzun olcak babası gibi dedi 32+0 da da 49cm dedi böyle olan 2 arkadaşım var 55cm olarak doğurmuşlar normalmiş yani canım
dalsam da 1-2 saat sonra kalıorum wc ye zor yetişiorum valla sanki 3litre su içmişte tüüm gün wc ye gitmemiş gibi oluorum
Kıyamam canım sana, inşallah bu bebişinde rahat edersin..büyük de annesini üzmez inşallah..Günaydın hanimlar o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamam. Gece 4 5 defa oğlum uyandırıyor her uyanmamda tuvalete kalkıyorum oğlumla ilgileniyorum vs uykum minimum 5 dk lik kesintiye uğruyorbebis gelene kadar bi dinlenebilsem. Oğlumun emzirme sürecide çok zordu gece en az 10 defa emerdi.ve bu sekilde 30 ay sürdü. Memeyi bırakınca 2 ayda depresyonu sürdü her gece gündüz aglardi zor bıraktı. Şimdi 2 ay kaldı şurda yine uykusuz gecelere ama ben çook yorgunum
Masallah canim ipegine de sanada. Buyumus kucuk kuzu:)Kızlaaar merhaba,
Güzel haberlerle geldim. Ipek'im ve ben iyiyiz çok şükür bugün kontrolumuz vardı. Plasentam tam olarak duzelmese de düzelmiş çıkmış yukarı cok şükür. Nasıl mutluyuzz elhamdülillah :)))) dr kendini yormayacaksin temizlik falan yok kesinlikle dedi. Doğuma kadar istirahatte olacağım inşaAllah, ufak tefek zorlanmayacak işler serbest sadece. Dualariniz için teşekkür ederim. Yine edin olur mu ? :)
16 ağustosa sezaryen günümü verdi, duruma göre belki erkene alabilirmisiz.
40 cm ve 1.600 gr olmuşuz :))
Bizden böyle :) inşaAllah hepimiz iyi oluruz, sevgiler :))
Canım benim de 29+4 te 42 cm di. Doktor sürekli uzun boylu olacak diyor. Eşim de ben de uzun boyluyuz bebiş de öyle çıkacak heraldeCanim ya o olcumde bi yanlislik olmasin. 33. Haftada 49. Cm cok fazla degil mi?
Sagol canim darisi basimiza vaktinde insssHayırlı ömürlü olsun canım...
Çok sevindim canım iyi olmana ve iyi haberler almanaKızlar hastaneden çıktım simdi alcim çıktı şükür kizimoda gördüm 1800 gr 42 cm boyu herşeyi iyi dedi Dr şükür rabbime çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?