2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Küsmüydünüz niye açmıyorsun,çok özlemiştir seni belki

Bir yıl hiç konuşmayıp sonrası aramaya başladıysa tuhaf ..
Ne güzel ya tarihi olanları duydukça ben burda heyecan yapıyorum .. Hadi bakalım sanada haftaya doktorun tarih verir inşallah
15 yıllık mazimiz vardı ama sözlendi, sözüne çağırmadı. ailesi ailem gibiydi ama kardeşi nişanlandı evlendi beni davet etmedi. kendi düğünü oldu, davetiye bile getirmedi. ben de sadece düğününe gidip çeyrek taktım çıktım. acaba iki bebekle onların düğünü nişanı kötü geçer diye mi istemediler diye düşünüyorum. bir kez açtım telefonunu, helallik istedi, tamam dedim ama artık görüşmek istemiyorum dedim. uzun bir süre aramadı. şimdi niye arıyor ki?

Kızlar İdrar tahlili yaptırmıştım, enfeksiyon çıkmış
Ay çok tedirgin oldum. Doktor ilaç yazmış ama ne olduğunu akşam öğreneceğim ilaçların

Ben bir
ben biraz katıyım bu konularda evlendim çoluk çocuğa karıştım ama hala aynıyım .. Babam bile her zaman der sen niye böylesin diye .. Sevdim mi çok seviyorum ana yanlış gördüm mü ya da soğudum mu iki cihan bir araya gelse ne eskisi gibi olurum ne görüşürüm .. Belki yanlış belki doğru bu yaptıgım bilemiyorum .. Seninde anladığım kadarıyla kalbin çok kırılmış ben olsam muhattap olmazdım çünkü kararlarım her zaman duygularımdan önce geliyor ki sana da haksızlık yapmış onca yıllık arkadaşlığına..

Kızlar İdrar tahlili yaptırmıştım, enfeksiyon çıkmış
Ay çok tedirgin oldum. Doktor ilaç yazmış ama ne olduğunu akşam öğreneceğim ilaçların
İdrarda enfeksiyon bendede çıktı ilaç verdiler içiyorum. Eğer benimki gibiyse pek korkulacak bir şey yok .. Sadece üstüne basa basa yediklerin iyice yıkanmış olacak bol su içip bol yeşillik tüketeceksin Dedi .. Geçmiş olsun canm haberdar edersin

Güzel tatlı anneler ablam için güzel dileklerinize çok tesekkür ederim ben dr geldim sıpa 1400gr 40 cm olmus biraz kısa geldi sanki bıdık dr hersey yolunda çıktı ama kan biraz düşmüş boş et ciğer yumurta sarısı ye dedi normal doğum gorunuypr suanda dedi ama 36 dan sonra catı muanesi yapıcam cocuk uygun dönerse rahım yumusar catın geniş vb sartlar uygunsa tabiki normal dedi ancak bir risk varsa tehlikeye atamam ssizi dedi böle işte

Ayyyyy bunlari begumun kafasinda gormeyi nasilda isterdimmmm coookkkk sekerrrr cok yakisirrr canim yaaa

Ayyy sagol teyzesi, evet ya cok sirinler insallah saglikla kullaniriz kizima da pek yakisirr

Bedenen o kadr olmasa da ruhen cok yordular beni canm.. Valla en guzeli ne guzel anlayislilar

Aynen canm insallah saglikla dogsunlar daa..

Sigar canm bence bi de 0-3 ay diyosn kesin sigar yani, 0 ay olanlara belki zorlanirdinz da..

Ay ben de merak ettm canm bugn gidecektk de dr rahatsizmis gidemedk , bakalm insallah bi sorun cikmazz ama icim rahat etsn dedm bugn de pek olmadi ama dun aksam cok olmustuu

Oh ne guzel haberlerle gelmissin canm masallah Ipegine de sana da

Kizlar boyle kabarcik kabarcik kasinan bolgeniz var mi hicc?? Ya bacaklarmda oldu yeni yarn dr a gidince onu da soracagim insallah kotu bi sey degildir, kasinti ne kotuuu.. Her gun yeni bi seyle karsilasiyoruz.. Isyan etmiyorm asla ama endise ediyorm surekli yaa

Bu arada 31 yıllık ömrümde tartıda işk defa 60 ı gordum çokkk butluyummmm şimdilik 7kilo almışım inş bi 5 falanda alırsam süperrr

ben de soğuyunca eskisi gibi olamam. yükselen akrep olunca affetmek zor oluyor.

Hayırlı ömürlü olsun canım...

Doğru olabılır oğlum 51 cm dogmustu

Kıyamam canım sana, inşallah bu bebişinde rahat edersin..büyük de annesini üzmez inşallah..

Masallah canim ipegine de sanada. Buyumus kucuk kuzu:)

Canim ya o olcumde bi yanlislik olmasin. 33. Haftada 49. Cm cok fazla degil mi?
Canım benim de 29+4 te 42 cm di. Doktor sürekli uzun boylu olacak diyor. Eşim de ben de uzun boyluyuz bebiş de öyle çıkacak heralde Haftaya kontrolüm var bende o civarlarda bekliyorum. Sağlıklı olsunlar da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…