Super canim cok sevindim. Bende esim evdeyken halledeyim ankaranin eminonusune gidipte :) nasil bilmiyorum buralar ama kocami kandirip goturmem lazim :)
Ay ne güzel yapmışsın oh.mnasıl tül aldın, fon perde falan
Göbekdaşlarım hepinizi öperek selamlıyorum. Bugün Dr randevum vardı. Her şey yolunda 33 haftayla uyumlu yolumuza devam etmekteyiz. Şükürler olsun doğum pozisyonu almış,dönmüş. 2100gr; boyunu da söyledi de aklımda kalmadı
Günüm hastanelerde geçti. Hem benim hem de oğlanın randevusu vardı. Klişe hastalığımız depreşmiş. Alerjisinden ötürü boğazı şişmiş,kulağı dolmuş falan fistan... Bu günümüze çok şükür.
Canım aradığın sanırım bu tarz birşey bak istersenKızlar ilk hamileliğimde ıkı tur lohusa pijaması almıştım bir tanesi gogus kısmı capraz cıtcıtlı diğeri gogus alt kısmı gızlı delıklı olan. Ikıncısınde cok zorlanmıştım çünkü sutyenı ac snr gogsu o gızlı delıkten cıkartıp agzında dogru pızısyonda tutmak işkenceydıgoğsum kafam kadar olmustu zaten ama ilki superdı ama cıt cıt cıt acıyorsun yaka acılmış oluyor ferah ferah emzırıyorsun. Şimdı nereye baksam o cıtcıtlıdan bulamıyorum, bır kac yerde dugmelısını denk geldım dugme ac kapat daha zor, sız nasıl şeyler aldınız netten alıpta begenenler paylasabılır mı? Kısa kollu alayım dıyırum, satenler sık ama sıcak olur penyeler rahat ama sık olmax paradoks gıbı yaaaa
Genel de 41. Haftada en faZla 52 cm falan doguyor bebekler sizin bebekler bu gidisle 60 cm falan dogacak vallaCanım benim de 29+4 te 42 cm di. Doktor sürekli uzun boylu olacak diyor. Eşim de ben de uzun boyluyuz bebiş de öyle çıkacak heraldeHaftaya kontrolüm var bende o civarlarda bekliyorum. Sağlıklı olsunlar da...
ya kızlar şu video yu gördünüz mü aynı şeyleri yaşıyorum. Özellikle eşimin t-shirt lerini giyme kısmı fln ya izlerken gülmekten neredeyse kaçıracaktım
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1746388742239937&id=1664595240419288
Bana da yazdı Canim 5 gun kullananmışım sabah aksam..Kızlar İdrar tahlili yaptırmıştım, enfeksiyon çıkmış
Ay çok tedirgin oldum. Doktor ilaç yazmış ama ne olduğunu akşam öğreneceğim ilaçların
Kizlar boyle kabarcik kabarcik kasinan bolgeniz var mi hicc??Ya bacaklarmda oldu yeni yarn dr a gidince onu da soracagim insallah kotu bi sey degildir, kasinti ne kotuuu.. Her gun yeni bi seyle karsilasiyoruz.. Isyan etmiyorm asla ama endise ediyorm surekli yaa
Ah ah akreplik varsa yandin gitti..sogudun mu gozun birdaha gormez maalesef..ben de soğuyunca eskisi gibi olamam. yükselen akrep olunca affetmek zor oluyor.
Bende akrebim aynı durumdan dolayı birçok arkadaşımı sildim. Evleniyorsun yahu insan en yakınlarına ihtiyaç duymaz mi?ben de soğuyunca eskisi gibi olamam. yükselen akrep olunca affetmek zor oluyor.
Sürdüğün krem benzeri bir şey alerji yapmış olabilir. Ya da sıcaktan isilik olmuş olabilirsin. Benim de göbeğimde çıkıyor minik kırmızı kırmızıKizlarrr helppp
maalesef öyle.Ah ah akreplik varsa yandin gitti..sogudun mu gozun birdaha gormez maalesef..
ihtiyacı yokmuş demek ki ya da başkalarından yardım aldı.Bende akrebim aynı durumdan dolayı birçok arkadaşımı sildim. Evleniyorsun yahu insan en yakınlarına ihtiyaç duymaz mi?
Sürdüğün krem benzeri bir şey alerji yapmış olabilir. Ya da sıcaktan isilik olmuş olabilirsin. Benim de göbeğimde çıkıyor minik kırmızı kırmızı
Oğluşuna geçmiş olsun bebişe de maşallah tatlım ne güzel herşey yolundaGöbekdaşlarım hepinizi öperek selamlıyorum. Bugün Dr randevum vardı. Her şey yolunda 33 haftayla uyumlu yolumuza devam etmekteyiz. Şükürler olsun doğum pozisyonu almış,dönmüş. 2100gr; boyunu da söyledi de aklımda kalmadı
Günüm hastanelerde geçti. Hem benim hem de oğlanın randevusu vardı. Klişe hastalığımız depreşmiş. Alerjisinden ötürü boğazı şişmiş,kulağı dolmuş falan fistan... Bu günümüze çok şükür.
Geçmiş olsun Can'ım ya benim ellerimde var feci berbat bir şekilde de kaşınıyor doktor kesin rahatlatacak Bi ilaç verir ama bende daha geçmediKizlarrr helppp
Geçmiş olsun Can'ım ya benim ellerimde var feci berbat bir şekilde de kaşınıyor doktor kesin rahatlatacak Bi ilaç verir ama bende daha geçmedi
Sorum Can'ım tamamen gebeliktenmiş ..gebelik alerjisi gibi düşün Can'ım benim ilkinde de olmuştu doğum yapar yapmaz geçti gerçekten ..şimdi yine başladı yaklaşık 2 aydıysa benimle ilaç veriyorlar ama bir anlık rahatlatıyor belki sende ki daha çabuk geçer ama muhakkak git doktora çünkü kaşındıkça illet gibi daha çok daha tatlı kaşınıyorHadi yaa.. Sen dr a sordun mu peki canm? Krem falan mi verdi??
Gecms olsn sana da
Bugun tam 32.haftadayim diye gittim calisabilir raporu icin canim.basindan beri takipteyim haftalarimin.olcum yapmadan sata gore 31sin dedi.kafami karistirdi canim.Aman insallah cikmaz canm ya benm de cok oluyodu calisirken bazen kasintidan cok fena oluyordu ama simdi bikac gundur gecti mesela evdeym ya artk bol bol uzatibca gecti, senin de oyledir insallah..
Iyi canm masallah bebegine haftasina uyumluysa gerisi onemli degilbelki dr bitirdigin haftayi demistir ya da bi olcum 31. Hafta cikmistir cok takilma yani...
Dr.um bebeğin iyi olduğunu söyledi canım.işte ayaklarim hele bileklerim oyle şişki o korkutuyor.bugune kadarki her tahlilim iyi cıktı yine de hep endişeliyim.daha iki ay var ve 52kg.dan 75e cıkmışım.Canım doktorun gereken her şeyi söylemiştir zaten ona güven ve ne diyorsa uy bence az hareket ettiğini hissetmiştin yakın zamanda da bebeğinin. Ben korkuyorum bu konularda seni de telaşa sokmak istemem ama tedbirli olmakta her zaman fayda var.
Ben de 39 yıllık ömrümde 75i gördüm bugün 60 bile görmemişkenBu arada 31 yıllık ömrümde tartıda işk defa 60 ı gordum çokkk butluyummmm şimdilik 7kilo almışım inş bi 5 falanda alırsam süperrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?