- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Sorum Can'ım tamamen gebeliktenmiş ..gebelik alerjisi gibi düşün Can'ım benim ilkinde de olmuştu doğum yapar yapmaz geçti gerçekten ..şimdi yine başladı yaklaşık 2 aydıysa benimle ilaç veriyorlar ama bir anlık rahatlatıyor belki sende ki daha çabuk geçer ama muhakkak git doktora çünkü kaşındıkça illet gibi daha çok daha tatlı kaşınıyor
Bugun tam 32.haftadayim diye gittim calisabilir raporu icin canim.basindan beri takipteyim haftalarimin.olcum yapmadan sata gore 31sin dedi.kafami karistirdi canim.
Pzt.verecegim dedi.geç kalmış olmam inşallah.32yim ya beenn biliyorumAnladm canm sagol bilgilendirme icinn.. Demekki oyle bi sey tarifine benziyor, aynen yarn ben de gosterivem doktoraonemli bi sey olmasn daa..
Canm dr karistirmis durumu o zmansonucta 32 hafta raporu vermedi mi?? Kendisiyle celismis oluyor yanii..
hayalimsin1 geçmiş olsun canım, dinlenince sıkıntıların geçer inşallah..gittikçe ağırlaşıyoruz artık..
Dönmüş mü canım ben giremedim bi kac gündür takip edemedim ya
Canim ihmal etme git dokturana. Karaciger enzinlerine falan bakarlar. Progestron falan kullaniyormusunKizlarrr helppp
Yok Can'ım kilosuda boyuda gayet normal aslındaMerhaba kızlaaar uzun zamandır yazamıyorum yeni çalışan aldık ben izine çıkıcam diye ona programları öğretiyoruz girip bakmaya vaktim kalmıyor malum eve gidince bayılıyorumçok sayfa geçmiş okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir allah bu sıcak günlerde bütün hamilelere sabır ve serinlik versin inşallah Bu arada 30. haftamızda doktora gittik boyumuz 37 cm kilomuz 1.305 bana az geldi
Merhaba kızlar bastan beri okudum okuyamadıklarımi alıntı yapmıştım silinmiş Doktora gittim cuma günü bebis senin herseyini tüketmiş Dedi. Demir ilaçla olmuo demek ki dedi iğne verdi Demir ilacımı değiştirdi.. D vitamini icin damla verdi. Balık yağı verdi. İdrarımda enfeksiyon çıktı onun içinde ilaç verdi. Bebis iyiymiş ama 1400 gr olmus
Ayyy uyuma kısmı aynı ben yastıklarla
Bana da yazdı Canim 5 gun kullananmışım sabah aksam..
Pzt.verecegim dedi.geç kalmış olmam inşallah.32yim ya beenn biliyorum
Peki açılma ya da rahim boyunda kısalma var mı canım? Sen sancı hissediyor musun peki?Yaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Dr. muayenesine girdim veee dr sancın var farkındamısın dedi. Benim hiç bişi hissettiğim yoktu. Meğer pimi çekilmiş bi bomba gibi dolaşıyormuşum haberim yok. Heran doğurabilirsin deyip hastaneye yatırdılar. İğneler fitiller serumlar. Bu saat oldu gözüme uyku girmedi.
Benim için dua edin kızım daha çok küçük. Daha doğmasına 2 ay vardı.
İnşallah rabbim zamanında kucağına Almayı nasib etsin kızıniYaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Dr. muayenesine girdim veee dr sancın var farkındamısın dedi. Benim hiç bişi hissettiğim yoktu. Meğer pimi çekilmiş bi bomba gibi dolaşıyormuşum haberim yok. Heran doğurabilirsin deyip hastaneye yatırdılar. İğneler fitiller serumlar. Bu saat oldu gözüme uyku girmedi.
öyle yapcam canım artık 3-6 ay olacak sanki benim oğluma öyle hissediyorumOlur Can'ım ya 4 kilo doğan bebeklere de oluyor I hastane çıkışları tereddüt edersen yanında bir tane de büyük takım alırsın
günaydın canım sabahın bu vaktinde bile o kadar yorgunum ki bedenen anlatamam sanki çalıştım bütün gece hep uykusuzluktan bunlar yaBedenen o kadr olmasa da ruhen cok yordular beni canm.. Valla en guzeli ne guzel anlayislilar
Aynen canm insallah saglikla dogsunlar daa..
Sigar canm bence bi de 0-3 ay diyosn kesin sigar yani, 0 ay olanlara belki zorlanirdinz da..
Ay ben de merak ettm canm bugn gidecektk de dr rahatsizmis gidemedk , bakalm insallah bi sorun cikmazz ama icim rahat etsn dedm bugn de pek olmadi ama dun aksam cok olmustuu
benimde o civarda doğsun inşaAllah çok büyük olmasın minnoşumDoğru olabılır oğlum 51 cm dogmustu
Canim hic uzulme sen kilodan ziyade odem yapmissin ben daha hic sismedim bebis iyimis masallah azcik daha sikican fidini dogumdan sonra hersey normale donecek inssssBen de 39 yıllık ömrümde 75i gördüm bugün 60 bile görmemişken
Acil şifalar diliyorum canım. Doktor kontroluünde olursa inşallah bir sorun çıkmaz. Dualarımız seninle. Acil şifalar tekrardan.Yaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Yaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
İdrarda enfeksiyon bendede çıktı ilaç verdiler içiyorum. Eğer benimki gibiyse pek korkulacak bir şey yok .. Sadece üstüne basa basa yediklerin iyice yıkanmış olacak bol su içip bol yeşillik tüketeceksin Dedi .. Geçmiş olsun canm haberdar edersin
Kızlaaar merhaba,
Güzel haberlerle geldim. Ipek'im ve ben iyiyiz çok şükür bugün kontrolumuz vardı. Plasentam tam olarak duzelmese de düzelmiş çıkmış yukarı cok şükür. Nasıl mutluyuzz elhamdülillah :)))) dr kendini yormayacaksin temizlik falan yok kesinlikle dedi. Doğuma kadar istirahatte olacağım inşaAllah, ufak tefek zorlanmayacak işler serbest sadece. Dualariniz için teşekkür ederim. Yine edin olur mu ? :)
16 ağustosa sezaryen günümü verdi, duruma göre belki erkene alabilirmisiz.
40 cm ve 1.600 gr olmuşuz :))
Bizden böyle :) inşaAllah hepimiz iyi oluruz, sevgiler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?