2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Anladm canm sagol bilgilendirme icinn.. Demekki oyle bi sey tarifine benziyor, aynen yarn ben de gosterivem doktora onemli bi sey olmasn daa..

Bugun tam 32.haftadayim diye gittim calisabilir raporu icin canim.basindan beri takipteyim haftalarimin.olcum yapmadan sata gore 31sin dedi.kafami karistirdi canim.

Canm dr karistirmis durumu o zman sonucta 32 hafta raporu vermedi mi?? Kendisiyle celismis oluyor yanii..

Pzt.verecegim dedi.geç kalmış olmam inşallah.32yim ya beenn biliyorum

Merhaba kızlaaar uzun zamandır yazamıyorum yeni çalışan aldık ben izine çıkıcam diye ona programları öğretiyoruz girip bakmaya vaktim kalmıyor malum eve gidince bayılıyorum çok sayfa geçmiş okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir allah bu sıcak günlerde bütün hamilelere sabır ve serinlik versin inşallah Bu arada 30. haftamızda doktora gittik boyumuz 37 cm kilomuz 1.305 bana az geldi

Oğlum normalde hep sağ kasığımda hareket ediyordu bugüne kadar .. Bugün akşam üstü biraz sancım oldu soldan sağa geçmiş okadar net hissediyorum ki hareketlerini ellerini :) kereta pozisyonda değiştirmeye başladı

Yok Can'ım kilosuda boyuda gayet normal aslında

Geçmiş olsun cnm, dikkat et, calsiyumada yüklen yoksa dişler gider

Pzt.verecegim dedi.geç kalmış olmam inşallah.32yim ya beenn biliyorum

Canım doktorun dediği doğru. Sen şuan31+ gidiyorsun, bende aynı şekilde. Bende raporumu pazartesi alabileceğim. 32 nin içindeyken değil, 32 bitince hesaba alıyorlar.

Yaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Dr. muayenesine girdim veee dr sancın var farkındamısın dedi. Benim hiç bişi hissettiğim yoktu. Meğer pimi çekilmiş bi bomba gibi dolaşıyormuşum haberim yok. Heran doğurabilirsin deyip hastaneye yatırdılar. İğneler fitiller serumlar. Bu saat oldu gözüme uyku girmedi.
Benim için dua edin kızım daha çok küçük. Daha doğmasına 2 ay vardı.

Peki açılma ya da rahim boyunda kısalma var mı canım? Sen sancı hissediyor musun peki?

İnşallah rabbim zamanında kucağına Almayı nasib etsin kızıni

Gunydin kızlar gün hastaneden geldiğimden.beri sırt ağrısı cekiyorum ne iyi gelir bu ağrının hafiflemesine bilniniz varmi

Olur Can'ım ya 4 kilo doğan bebeklere de oluyor I hastane çıkışları tereddüt edersen yanında bir tane de büyük takım alırsın
öyle yapcam canım artık 3-6 ay olacak sanki benim oğluma öyle hissediyorum

günaydın canım sabahın bu vaktinde bile o kadar yorgunum ki bedenen anlatamam sanki çalıştım bütün gece hep uykusuzluktan bunlar ya şimdi bi de diş ağrısı çıktı akşam oldu mu başlıyor ağrım 0-3 ama canım minnacık inanki yıkadım da çekti mi bilmiorum 40 derecede haftasonu ütülim belli olurr bakalım bugün sabahta sağ kasığıma bıçak saplanıyor benim giriyo çıkıor randevu günüm gelse de artık gitsem 2 hafta bile uzadı gözümde şimdi gidince haber ver bize de merakta bırakma
Doğru olabılır oğlum 51 cm dogmustu
benimde o civarda doğsun inşaAllah çok büyük olmasın minnoşum

Günaydın sevgili hamişler, rahatsız olan tüm arkadaşlara Allahtan acil şifalar diliyorum, iyi olanlarda daha iyi olmalarını temenni ediyorum :)
Benimde bugün tahlillerim var. Sonra da yarın hoooppp randevum var bebişimi görecez :) inşallah çok iyidir....

Acil şifalar diliyorum canım. Doktor kontroluünde olursa inşallah bir sorun çıkmaz. Dualarımız seninle. Acil şifalar tekrardan.

Günaydın herkese,

Çok zor kalktım bu sabahta,allahım noluyor bana,eski enerjim kalmadı. Yatsam uyuyamıyorum,kalksam uykum var.

Hay Allah ,çok geçmiş olsun,bu kız bebişler epey yaramaz çıktı baksanıza. Hop çıkıvermek istiyorlar.Ben de bundan korkuyorum. Kimisi kıvranarak sancı hissederken,kimisi de hiç sancı hissetmiyor. Böyle olunca hiç birşeyin farkında olmuyorsun. Allahtan gitmişsin hastaneye. Allah yardımcın olsun.

Çok teşekkürler kızlar. Bana 1000 mg lık Alfasilin vermiş. Günde 1 defa kullanacakmışım. Yanmam vs yok Allah'a şükür , ama sık sık çıkıyorum idrara. inşallah bir sonraki tahlilde düzelmiş olur.

İpek ne güsel bir isim ya :) maşallah kızına ben erkek bekliyorum ...Hep derdim oğlum olursa yiğit kızım olursa ipek koyacağım diye çok şükür rabbime ilk çocuğum erkekti yiğiti koydum , şimdi yine oğlum geliyor yağız olacak ...İpek te kaldı içimde napalım sağlıklı sıhhatli olsun da kuzucuklar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…