2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geçmiş olsun canım neyseki farkedilmiş, ya farkedilmeseydi? Zamanında gelsin inşallah kızın annesi. Dualarımız seninle...

geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun

Kızlar gunaydınnn
Sabah sabah sınırlerım bozuldu agladım cok fena hala ellerım tıtredı sınırden;anlatayım:
Dun yoğun bır gunun ardından ısten geldım oğlum parka ınmek ıstedı ındırdım 8 e kdr oturup bekledım belım koptu ama.iş yoğundu ztn.esıme ıftar hazırladım snr,geldı yedık, snr madayı bıle toplayamadım esım yardım ettı.sne kayınvalıdem aradı esımı, mutfakta konusuyorlar, bır ara geldı bana vercek oralı olmadım yatıyor cok yorgun dedı snr ben mutfagı topluyorum dedı oğlumla konustular, snr dogumu sordu sanırım esım de agustosun bası dedı. Ben sana haber verırım dedı.Neyse hıc sormadım bışey. Sabah kalktım ıse n gıtcem bakıcı gelemıyecegını haber verdı son anda. O esnada edım vestelde ust duzeyde yonetıcılerle toplantısı var dıye takım elbısemın utusu bozulmuş ben utulemeye calıştım olmadı el atar msn dedı ama patlamak uzereydım. Bır yandan utuluyorum bır yandan ağlıyorum.bakıcıya soylendım yarım gun olmasına ragmen sık sık ızın ıstıyor, bebek olmaya ramak kala sorun cıkartmak ıstemıyorum.ama ızın almam sorun sonucta devam edebılır raporu aldım, ayrıca kayınvalıdem konusu apayrı dogum zamanı mısafır gıbı cıkıp gelecek hanımefendı esıme patladım 9. Ayım nerdeyse cıkıp gelebılır destek olabılır bakıcıyla sınırımız bozulmaz herseye annem gelmez boylece dedım hıcbır ayak bagı yok gelebılır annem bel fıtıgı amelıyatı oldu ztn herseye o koşuyor dedım haklısın dedı optu benı hırsımı alamadım

Can'ım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğin sağlıkla Zaman'ında gelir dualarım seninle umarım güzel haberler veriirsin bize annesi

Can'ım ya bir şey ters gitti mi herşey üst üste geliyor .. Sinir olmakta haklısın ama kendini bebeğini strese sokma .. Kayınvaliden illa da gelmek istiyorsa şimdi gelsin hem belki biraz faydası dokunur ..

Kızlar çok hoş bi cibinlik gördüm bakın bakalım nasıl kız anneleri içinde resmini çektim

İnstagramda bende görmüştüm canım cok güzeller ben kiralamayı düşünmüştüm cibinlik hastane için satın almayla aynı fiyat neredeyse

Canim ben bundan kizimin besigi icin siparis verdim bir de taki yastigi

Kızlar ben bu cibinligi cok begendim nerden baktınız bunlara ?

Ya cok guzel uyguna almışsın takımları ben bi pijama takımını 140 a aldim. Eminönü'nde nerden aldın takımları ?

Canim sanirim aynı bankadayız bizim bankanın da sınavı var 30 unda Bana gelmedi allahtan sürem henüz dolmamıştı o stresi çekmezdim
Sen izne ayrildin ama dimi çalışıp geçersin insallah

Kizlar ev tipi ana kucagi aldınız mi, hangi marka aldiniz ?
Ben 4moms aldım Arkadaşımda gormuştum cok beğenmiştim zaten 6 ay kullanılıyormuş ondan satın aldım 2. El

Gecmiş olsun Can'ım bebisin indallah Zaman'ında gelir. Hiç sancin olmadan da Nası oluyor

Canim sabah sabah hersey üstuste gelmiş Kv erken gelse olmaz mı biraz söyleseniz ?

Canım evet sanırım aynı bankadayızmaalesef bebişin doğacağı tarihe denk geldi stress oldum ama yapacak bişi yok. Kuzucuk ii olsun da gerisi önemli değil

eylulmasal canım,kürkçü han var,oraya girdimmi hemen karşında sadece gecelik satan bir dükkan, yeşile dönük bir mavi hem sabahlığı var,hemde gecelik,ayrıca da lohusa pijama spor tip. Ben öyle dantelli falan filan almadım,hayatta saten şeyler üzerinde durmaz gerer beni,hepsini penye aldım. Ama gösterişliler.

ben de oğlum olsaydı yağız veya yiğit düşünüyordum. ne güzel isimler :)

Can'ım ya bir şey ters gitti mi herşey üst üste geliyor .. Sinir olmakta haklısın ama kendini bebeğini strese sokma .. Kayınvaliden illa da gelmek istiyorsa şimdi gelsin hem belki biraz faydası dokunur ..
Yok hayatım şimdı gelmez şimdı gelırse iş guc var doğar dogmaz da belkı gelmez 15-20 gun snr işler hafifleyınce gelır, annem hasta halıyle gelır o kdr doluyum kı sabah aglarken hepsının agzına tukureyım kımse kızım mızım demesın bu halımle kosturuyorum oyle laf olsun dıye sormakla olmaz dedım esım sıkma canını napalım ben elımden geldıgınce destek olurum haklısın dedı

Canim sabah sabah hersey üstuste gelmiş Kv erken gelse olmaz mı biraz söyleseniz ?
Esım dedı annem gelse daha cok yorulursun emın ol beceremez dedı nıye dedım ya nur topu gıbı hastalıgı yok her yere tura gıtmeyı bılıyor oldum bıttım herseye yetıscem dıye annem yazık 2 erkek kardesım var bekar babamla 3 erkek oluyor hasta ztn yıne de yetıyor kadınn iş varsa tasıncaksam hastaysam yok gelmez ama gezmeye cagır ucarak gelır 1 ay once ızmırde arkadasına gezmeye gelmış cumartesı aksamı kuzenın nısanındayız aradı edımı ızmırdeyım dıye allahtan evım topluydu gıttık 2 saat yoldan aldık onu bu halımle 1 gun durdu 2. Gun gıtcem dedı ızmıte bıraktık onu 1 haftaya ywkın kalmış kaplıcadan tut da her yere gezmeye gıtmiş anlayacagınız destek olması mumkun değil

Cok teşekkür ederim canım kafam bayağı karışmıştı.

Geçen haftanın ölçümümü yoksa ondan da önceki hafta mı

Canım iyi ki gitmişsin dr.a önlemler alınır doğum başlamaz canım korkma.inşallah zamanında,sağlıkla alırsın kucağına bebeğini..

Nasıl ya ? Çok geçmiş olsun da biz böyle seyleri gerçekten nasıl farkedicez ya daha geç farkedilseydi Allah korusun umarım çabucak toparlarsın cnm üzülme sen

Baby desing aysena diye bi site cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…