Aldık tiny love 3 in 1 kırmızı aldık. İlk aylar beşik niyetine de kullanılabiliyor. Eşimin seçimi ama ben de beğendim.Kizlar ev tipi ana kucagi aldınız mi, hangi marka aldiniz ?
Geçmiş olsun canım neyseki farkedilmiş, ya farkedilmeseydi? Zamanında gelsin inşallah kızın annesi. Dualarımız seninle...Yaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Dr. muayenesine girdim veee dr sancın var farkındamısın dedi. Benim hiç bişi hissettiğim yoktu. Meğer pimi çekilmiş bi bomba gibi dolaşıyormuşum haberim yok. Heran doğurabilirsin deyip hastaneye yatırdılar. İğneler fitiller serumlar. Bu saat oldu gözüme uyku girmedi.
Benim için dua edin kızım daha çok küçük. Daha doğmasına 2 ay vardı.
geçmiş olsun. Allah yardımcın olsunYaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Dr. muayenesine girdim veee dr sancın var farkındamısın dedi. Benim hiç bişi hissettiğim yoktu. Meğer pimi çekilmiş bi bomba gibi dolaşıyormuşum haberim yok. Heran doğurabilirsin deyip hastaneye yatırdılar. İğneler fitiller serumlar. Bu saat oldu gözüme uyku girmedi.
Can'ım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğin sağlıkla Zaman'ında gelir dualarım seninle umarım güzel haberler veriirsin bize annesiYaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Can'ım ya bir şey ters gitti mi herşey üst üste geliyor .. Sinir olmakta haklısın ama kendini bebeğini strese sokma .. Kayınvaliden illa da gelmek istiyorsa şimdi gelsin hem belki biraz faydası dokunur ..Kızlar gunaydınnn
Sabah sabah sınırlerım bozuldu agladım cok fena hala ellerım tıtredı sınırden;anlatayım:
Dun yoğun bır gunun ardından ısten geldım oğlum parka ınmek ıstedı ındırdım 8 e kdr oturup bekledım belım koptu ama.iş yoğundu ztn.esıme ıftar hazırladım snr,geldı yedık, snr madayı bıle toplayamadım esım yardım ettı.sne kayınvalıdem aradı esımı, mutfakta konusuyorlar, bır ara geldı bana vercek oralı olmadım yatıyor cok yorgun dedı snr ben mutfagı topluyorum dedı oğlumla konustular, snr dogumu sordu sanırım esım de agustosun bası dedı. Ben sana haber verırım dedı.Neyse hıc sormadım bışey. Sabah kalktım ıse n gıtcem bakıcı gelemıyecegını haber verdı son anda. O esnada edım vestelde ust duzeyde yonetıcılerle toplantısı var dıye takım elbısemın utusu bozulmuş ben utulemeye calıştım olmadı el atar msn dedı ama patlamak uzereydım. Bır yandan utuluyorum bır yandan ağlıyorum.bakıcıya soylendım yarım gun olmasına ragmen sık sık ızın ıstıyor, bebek olmaya ramak kala sorun cıkartmak ıstemıyorum.ama ızın almam sorun sonucta devam edebılır raporu aldım, ayrıca kayınvalıdem konusu apayrı dogum zamanı mısafır gıbı cıkıp gelecek hanımefendı esıme patladım 9. Ayım nerdeyse cıkıp gelebılır destek olabılır bakıcıyla sınırımız bozulmaz herseye annem gelmez boylece dedım hıcbır ayak bagı yok gelebılır annem bel fıtıgı amelıyatı oldu ztn herseye o koşuyor dedım haklısın dedı optu benı hırsımı alamadım
Kızlar çok hoş bi cibinlik gördüm bakın bakalım nasıl kız anneleri içinde resmini çektim
İnstagramda bende görmüştüm canım cok güzeller ben kiralamayı düşünmüştüm cibinlik hastane için satın almayla aynı fiyat neredeyse
Canim ben bundan kizimin besigi icin siparis verdim bir de taki yastigi
Hahha iyi yaptirmissin gece 4 te farkedince yatiyim bari bari dedim. Simdide sislikler inmis ama siZlamasi devam ediyor. Eminonu iyidir bazi yerlrse guZel seyler bulabiliyorsun. Herkesin ugrqdigi yerlere gidersen cok fiyat iyi olmuyo. Sokaklari karis karis gezip her ceside bakmak gerekiyor. Ben oyle yapa yapa 2 takim lohusa pijama gecelik aldim ikisi 100 liraya geldi. Ve kumaslari cok iyi. Buldun mu guzel oluyo. Cocuk icinde cogu seyi oradan aldim. Hadi ben biraz uyuyayimm
Canim biz sennle ayniyiz sanirim gun olarak.. maasallah kizina daha hizli büyüyecektir artık. Hic uzulme baska dr olacak diye hayirlisi boyledir belki.. belki cok memnun kalacaksın ; )
Benimde dogum tarihimi 1 agustos olarak belirledi dr. Kesinlikle daha once almam diyor.. isin aksi tarafi terfi aldim ve 30 temuzda sinavim var.. 25 temmuzda alin dedim kabul etmedi dr( kızım insallah bekler o sinava kadar.. yoksa mazeret sınavı da yok 1 sene beklemek mecburiyetinde kalacağım.. o iyi olsun baska bisi istemem ama insan üzüntü duyuyor istr istemez (
Ben 4moms aldım Arkadaşımda gormuştum cok beğenmiştim zaten 6 ay kullanılıyormuş ondan satın aldım 2. ElKizlar ev tipi ana kucagi aldınız mi, hangi marka aldiniz ?
Yaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Kızlar gunaydınnn
Sabah sabah sınırlerım bozuldu agladım cok fena hala ellerım tıtredı sınırden;anlatayım:
Dun yoğun bır gunun ardından ısten geldım oğlum parka ınmek ıstedı ındırdım 8 e kdr oturup bekledım belım koptu ama.iş yoğundu ztn.esıme ıftar hazırladım snr,geldı yedık, snr madayı bıle toplayamadım esım yardım ettı.sne kayınvalıdem aradı esımı, mutfakta konusuyorlar, bır ara geldı bana vercek oralı olmadım yatıyor cok yorgun dedı snr ben mutfagı topluyorum dedı oğlumla konustular, snr dogumu sordu sanırım esım de agustosun bası dedı. Ben sana haber verırım dedı.Neyse hıc sormadım bışey. Sabah kalktım ıse n gıtcem bakıcı gelemıyecegını haber verdı son anda. O esnada edım vestelde ust duzeyde yonetıcılerle toplantısı var dıye takım elbısemın utusu bozulmuş ben utulemeye calıştım olmadı el atar msn dedı ama patlamak uzereydım. Bır yandan utuluyorum bır yandan ağlıyorum.bakıcıya soylendım yarım gun olmasına ragmen sık sık ızın ıstıyor, bebek olmaya ramak kala sorun cıkartmak ıstemıyorum.ama ızın almam sorun sonucta devam edebılır raporu aldım, ayrıca kayınvalıdem konusu apayrı dogum zamanı mısafır gıbı cıkıp gelecek hanımefendı esıme patladım 9. Ayım nerdeyse cıkıp gelebılır destek olabılır bakıcıyla sınırımız bozulmaz herseye annem gelmez boylece dedım hıcbır ayak bagı yok gelebılır annem bel fıtıgı amelıyatı oldu ztn herseye o koşuyor dedım haklısın dedı optu benı hırsımı alamadım
Canım evet sanırım aynı bankadayızKızlar ben bu cibinligi cok begendim nerden baktınız bunlara ?
Ya cok guzel uyguna almışsın takımları ben bi pijama takımını 140 a aldim. Eminönü'nde nerden aldın takımları ?
Canim sanirim aynı bankadayız bizim bankanın da sınavı var 30 unda Bana gelmedi allahtan sürem henüz dolmamıştı o stresi çekmezdim
Sen izne ayrildin ama dimi çalışıp geçersin insallah
Ben 4moms aldım Arkadaşımda gormuştum cok beğenmiştim zaten 6 ay kullanılıyormuş ondan satın aldım 2. El
Gecmiş olsun Can'ım bebisin indallah Zaman'ında gelir. Hiç sancin olmadan da Nası oluyor
ben de oğlum olsaydı yağız veya yiğit düşünüyordum. ne güzel isimler :)İpek ne güsel bir isim ya :) maşallah kızına ben erkek bekliyorum ...Hep derdim oğlum olursa yiğit kızım olursa ipek koyacağım diye çok şükür rabbime ilk çocuğum erkekti yiğiti koydum , şimdi yine oğlum geliyoryağız olacak ...İpek te kaldı içimde napalım sağlıklı sıhhatli olsun da kuzucuklar ...
Yok hayatım şimdı gelmez şimdı gelırse iş guc var doğar dogmaz da belkı gelmez 15-20 gun snr işler hafifleyınce gelır, annem hasta halıyle gelır o kdr doluyum kı sabah aglarken hepsının agzına tukureyım kımse kızım mızım demesın bu halımle kosturuyorum oyle laf olsun dıye sormakla olmaz dedım esım sıkma canını napalım ben elımden geldıgınce destek olurum haklısın dedıCan'ım ya bir şey ters gitti mi herşey üst üste geliyor .. Sinir olmakta haklısın ama kendini bebeğini strese sokma .. Kayınvaliden illa da gelmek istiyorsa şimdi gelsin hem belki biraz faydası dokunur ..
Esım dedı annem gelse daha cok yorulursun emın ol beceremez dedı nıye dedım ya nur topu gıbı hastalıgı yok her yere tura gıtmeyı bılıyor oldum bıttım herseye yetıscem dıye annem yazık 2 erkek kardesım var bekar babamla 3 erkek oluyor hasta ztn yıne de yetıyor kadınn iş varsa tasıncaksam hastaysam yok gelmez ama gezmeye cagır ucarak gelır 1 ay once ızmırde arkadasına gezmeye gelmış cumartesı aksamı kuzenın nısanındayız aradı edımı ızmırdeyım dıye allahtan evım topluydu gıttık 2 saat yoldan aldık onu bu halımle 1 gun durdu 2. Gun gıtcem dedı ızmıte bıraktık onu 1 haftaya ywkın kalmış kaplıcadan tut da her yere gezmeye gıtmiş anlayacagınız destek olması mumkun değilCanim sabah sabah hersey üstuste gelmiş Kv erken gelse olmaz mı biraz söyleseniz ?
Cok teşekkür ederim canım kafam bayağı karışmıştı.Geçmiş olsun cnm, dikkat et, calsiyumada yüklen yoksa dişler gider
Canım doktorun dediği doğru. Sen şuan31+ gidiyorsun, bende aynı şekilde. Bende raporumu pazartesi alabileceğim. 32 nin içindeyken değil, 32 bitince hesaba alıyorlar.
Geçen haftanın ölçümümü yoksa ondan da önceki hafta mıMerhaba kızlaaar uzun zamandır yazamıyorum yeni çalışan aldık ben izine çıkıcam diye ona programları öğretiyoruz girip bakmaya vaktim kalmıyor malum eve gidince bayılıyorumçok sayfa geçmiş okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir allah bu sıcak günlerde bütün hamilelere sabır ve serinlik versin inşallah Bu arada 30. haftamızda doktora gittik boyumuz 37 cm kilomuz 1.305 bana az geldi
Canım iyi ki gitmişsin dr.a önlemler alınır doğum başlamaz canım korkma.inşallah zamanında,sağlıkla alırsın kucağına bebeğini..Yaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Nasıl ya ? Çok geçmiş olsun da biz böyle seyleri gerçekten nasıl farkedicez ya daha geç farkedilseydi Allah korusunYaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Baby desing aysena diye bi site cnmKızlar ben bu cibinligi cok begendim nerden baktınız bunlara ?
Ya cok guzel uyguna almışsın takımları ben bi pijama takımını 140 a aldim. Eminönü'nde nerden aldın takımları ?
Canim sanirim aynı bankadayız bizim bankanın da sınavı var 30 unda Bana gelmedi allahtan sürem henüz dolmamıştı o stresi çekmezdim
Sen izne ayrildin ama dimi çalışıp geçersin insallah
Ben 4moms aldım Arkadaşımda gormuştum cok beğenmiştim zaten 6 ay kullanılıyormuş ondan satın aldım 2. El
Gecmiş olsun Can'ım bebisin indallah Zaman'ında gelir. Hiç sancin olmadan da Nası oluyor
ondan önce ki hafta canımGeçen haftanın ölçümümü yoksa ondan da önceki hafta mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?