2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm iyi yanından düşün yardımı yoksa hiç bişeye karışmaya Hakkı da yok boşver kafan rahat olur benim kv şimdiden yardımı dokunucak güya diyo ki annene söyle yaprak göndersin doğuma sarma sararız lafa bak ya o ki bi halt etcen yap da getir dimi !! Bende gerek yok annemler zaten sarıpta getirecekler dedim iyilik Dediğin böyle yapılır o Yüzden ailem dışında kimseden yardım istemem hele kv den hiç istemem herseye karışır sinirim bozulur

servey kv bencil biri belli öylelerininde sağlığına sihhatine birsey olmaz . Gezmeye gelince gitmedik yer bırakmazlar ise gelince yok. Annene Allah saglik sıhhat versin ,fedakâr kadın. Ama bencede eşinin dediği gibi kv gelse senin işin daha artar. Çocuğu oyaliyorum der oturur. Öyle tiplerden çevremde var . Yine de ise elini surmezler. Kendilerini kollarlar, dinlerlerler. Bu sefer evde baktığında 2 iken 3 é çıkar.
Bakıcı ayrı sıkıntı. İyi susuyorsun masallah. Üst üste gelmiş gerçekten . Düşündükçe gerildim. Bende de temizikci derdi var. Nasıl insanlar anlamıyorum. Sanki hayrına is yapıyorlar. Hiç etik yok . Bence daha vakit varken birilerine daha bakın bakıcı için. Yarı yolda bırakırsa ki bu ilkte değil yaptığı

Merhaba kızçeler nasılsınız herkes çok çok iyidir umarım :)

Biz İstanbula geldik kızımı gezdiriyorum:) annesinin köyüyle, atkadaşlarıyla tanıştırıyorum onu :)

Sarı kantaron çiçeği topladım bir sürü yağını bebeğimde kullanmak istiyorum, yara ve yanığa da çok iyi geliyormuş dursun elimin altında.

Dedesi ıhlamur kesti ıhlamur topladık dün de hapşura hapşura :) ıhlamur isteyen varsa gelsin toplasın evin önü dolu dolu :))

ii yapmışsın,istanbulun neresine geldin. Köy deyince,merkezde değilsin o zaman.

Ay ne guzel bol bol oksijen depola.. Bol bol gez... Yorulmadan son gezmen olabilir cunku :)Biz de yarin yola cikacagiz am hic gidesim yok niyeyse hep uyuyasim var..

Ay ne guzel bol bol oksijen depola.. Bol bol gez... Yorulmadan son gezmen olabilir cunku :)Biz de yarin yola cikacagiz am hic gidesim yok niyeyse hep uyuyasim var..
Aslında ben de yatağımı çok özledim eve dönesim geldi şimdiden

Sabah horoz sesiyle uyanıyoruz uyutmuyor keretalar onların keyfine göre uyuyup uyanıyoruz

Geldiğimden beri köydeydim bugün çıktık biraz gezmeye gezebilecek miyim emin değilim

merhaba kızlar, haftaya çalışabilir raporu alacağım inşallah. Görebilirsem kızımın yüzünü göreceğim...
Artık nefeslerim iyice zorlaştı ve galiba karnım aşağıya indi.
Nazlanmaz da gösterir inşallah anacuğına kendini prenses :)

Hepimiz ağırlaştık canım yatakta bir taraftan bir tarafa dönmek bile zor geliyor artık

MinikPiranha her haftasonu sileye gidelim diye dilimde . Hatta daha dün bayramda gidelim mi diyordum ne güzel dinlen bool bool.
Yalnız sansinada bugün hava çok sıcak

Benim göğüs ucum çıktı gibi, şimdiden çatlaklar var arada kaşınıyor kanıyor kaşıyınca da çok hassaslar çok inşallah çekmeyiz yara olmazlar. En iyisi lansinohmuş sanırım, ben de alacağım inşallah bu aralar

Nerde nerde Ihlamurlar:)

Şilenin neresi ? Biz ara ara Saklı göle geliyoruz yumurta bal falan almaya :)

Evet canım arabanın içinde klima açıkken bile çok bunaldım napıcaksam inince E

Haftasonu kaçamağı için Şile güzeldir bir yanın yeşillik doğa mis gibi hava bir yanın deniz, denizini ben pek sevmiyorum korkuyorum şilede denize girmeye, az arkadaşımı kaybetmedim o dalgalarda. Allah gani gani rahmet eylesin, siz de denize gelirseniz çok dikkatli olun lütfen.

MinikPiranha her haftasonu sileye gidelim diye dilimde . Hatta daha dün bayramda gidelim mi diyordum ne güzel dinlen bool bool.
Yalnız sansinada bugün hava çok sıcak

O uyku hali bana bu hafta yapıştı kaldı,inan hiç gezesim yok,ama sanırım bu sıcaklardan bu hale geldim. Boşver ya bir yerdede psikolojide bitiyor iş,madem gidiyorsun keyfini çıkar,senin nereye yolculuk. hadi sende anlat birazda biz gidemeyenler teselli bulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…