Cnm iyi yanından düşün yardımı yoksa hiç bişeye karışmaya Hakkı da yok boşver kafan rahat olur benim kv şimdiden yardımı dokunucak güya diyo ki annene söyle yaprak göndersin doğuma sarma sararız lafa bak ya o ki bi halt etcen yap da getir dimi !! Bende gerek yok annemler zaten sarıpta getirecekler dedim iyilik Dediğin böyle yapılır o Yüzden ailem dışında kimseden yardım istemem hele kv den hiç istemem herseye karışır sinirim bozulurEsım dedı annem gelse daha cok yorulursun emın ol beceremez dedı nıye dedım ya nur topu gıbı hastalıgı yok her yere tura gıtmeyı bılıyor oldum bıttım herseye yetıscem dıye annem yazık 2 erkek kardesım var bekar babamla 3 erkek oluyor hasta ztn yıne de yetıyor kadınn iş varsa tasıncaksam hastaysam yok gelmez ama gezmeye cagır ucarak gelır 1 ay once ızmırde arkadasına gezmeye gelmış cumartesı aksamı kuzenın nısanındayız aradı edımı ızmırdeyım dıye allahtan evım topluydu gıttık 2 saat yoldan aldık onu bu halımle 1 gun durdu 2. Gun gıtcem dedı ızmıte bıraktık onu 1 haftaya ywkın kalmış kaplıcadan tut da her yere gezmeye gıtmiş anlayacagınız destek olması mumkun değil
Ondan önceki hafta 29+ larda zaten haftanın Max 1400 cnm yani normal sıkıntı etmeondan önce ki hafta canım
ii yapmışsın,istanbulun neresine geldin. Köy deyince,merkezde değilsin o zaman.Merhaba kızçeler nasılsınız herkes çok çok iyidir umarım :)
Biz İstanbula geldik kızımı gezdiriyorum:) annesinin köyüyle, atkadaşlarıyla tanıştırıyorum onu :)
Sarı kantaron çiçeği topladım bir sürü yağını bebeğimde kullanmak istiyorum, yara ve yanığa da çok iyi geliyormuş dursun elimin altında.
Dedesi ıhlamur kesti ıhlamur topladık dün de hapşura hapşura :) ıhlamur isteyen varsa gelsin toplasın evin önü dolu dolu :))
Şileliyiz canım biz ailem şilede :)ii yapmışsın,istanbulun neresine geldin. Köy deyince,merkezde değilsin o zaman.
Ay ne guzel bol bol oksijen depola.. Bol bol gez... Yorulmadan son gezmen olabilir cunku :)Biz de yarin yola cikacagiz am hic gidesim yok niyeyseMerhaba kızçeler nasılsınız herkes çok çok iyidir umarım :)
Biz İstanbula geldik kızımı gezdiriyorum:) annesinin köyüyle, atkadaşlarıyla tanıştırıyorum onu :)
Sarı kantaron çiçeği topladım bir sürü yağını bebeğimde kullanmak istiyorum, yara ve yanığa da çok iyi geliyormuş dursun elimin altında.
Dedesi ıhlamur kesti ıhlamur topladık dün de hapşura hapşura :) ıhlamur isteyen varsa gelsin toplasın evin önü dolu dolu :))
Aslında ben de yatağımı çok özledim eve dönesim geldi şimdidenAy ne guzel bol bol oksijen depola.. Bol bol gez... Yorulmadan son gezmen olabilir cunku :)Biz de yarin yola cikacagiz am hic gidesim yok niyeysehep uyuyasim var..
Nazlanmaz da gösterir inşallah anacuğına kendini prenses :)merhaba kızlar, haftaya çalışabilir raporu alacağım inşallah. Görebilirsem kızımın yüzünü göreceğim...
Artık nefeslerim iyice zorlaştı ve galiba karnım aşağıya indi.
Benim göğüs ucum çıktı gibi, şimdiden çatlaklar var arada kaşınıyor kanıyor kaşıyınca da çok hassaslar çok inşallah çekmeyiz yara olmazlar. En iyisi lansinohmuş sanırım, ben de alacağım inşallah bu aralarselam kızlar ben genel cerrahide çalışıyorum. bugün benim doktorum artık göğüs ucu kremine başla dedi. yoksa doğumdan sonra çok fena olur dedi. lansinoh göğüs ucu kremini önerdi gittim aldım bende kullanmaya başlayacam yavaş yavaş
Nerde nerde Ihlamurlar:)Merhaba kızçeler nasılsınız herkes çok çok iyidir umarım :)
yok canım uzman ataması mı var tekrardan girmiyor bu sefer bir öncekinde yanımda kaldı çok şükür :) bu arada sen de sağlıkçı mıydın ya da eşin belki birbirimizi tanıyoruzdur :)goooody esin kura ya giriyor mu
Şilenin neresi ? Biz ara ara Saklı göle geliyoruz yumurta bal falan almaya :)Benim göğüs ucum çıktı gibi, şimdiden çatlaklar var arada kaşınıyor kanıyor kaşıyınca da çok hassaslar çok inşallah çekmeyiz yara olmazlar. En iyisi lansinohmuş sanırım, ben de alacağım inşallah bu aralar
Ooo şilede güzeldir yaniiiii,Şileliyiz canım biz ailem şilede :)
Şimdi ümraniye trafiğindeyiz karşıya geçmeye çalışıyoruz, trafiği hiç özlememişim.
MinikPiranha her haftasonu sileye gidelim diye dilimde . Hatta daha dün bayramda gidelim mi diyordum ne güzel dinlen bool bool.
Yalnız sansinada bugün hava çok sıcak
O uyku hali bana bu hafta yapıştı kaldı,inan hiç gezesim yok,ama sanırım bu sıcaklardan bu hale geldim. Boşver ya bir yerdede psikolojide bitiyor iş,madem gidiyorsun keyfini çıkar,senin nereye yolculuk. hadi sende anlat birazda biz gidemeyenler teselli bulalımAy ne guzel bol bol oksijen depola.. Bol bol gez... Yorulmadan son gezmen olabilir cunku :)Biz de yarin yola cikacagiz am hic gidesim yok niyeysehep uyuyasim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?