- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
Eveet :))Ooo şilede güzeldir yaniiiii,
welcome to the istanbul traffic
Canm bende 32.haftadayim gogus uclarim fena hep kabuk kabuk oldu ve kopuyo onlarda doktoruma soramadim bi turlu devlet hastanesinde ne kadar ilgileniyolar malum.rahimde kisalma var benim 3hafta once 32mm di.gogus ucu kremi icin rahim kasilmasina yol aciyo diye duymustum kullanmayim diyorum o yuzden ama doktorun sana boyle biseyden bahsetti miselam kızlar ben genel cerrahide çalışıyorum. bugün benim doktorum artık göğüs ucu kremine başla dedi. yoksa doğumdan sonra çok fena olur dedi. lansinoh göğüs ucu kremini önerdi gittim aldım bende kullanmaya başlayacam yavaş yavaş
Hayatım bişey talep ettıgım yok zaten ama yazık bana ya 8. Ayım bıtmış gel dur dımı, geldıgınde annemı gondercem sen gıt dınlen dıyecem. Sırayla durursunuz dıyecem. Annem ben gıbı hasta olsa da duramaz yerınde yazık kadına.gecende kv konusu konuşuldugunda da yorum yapmadım cunku bız de ılerde kayınvalide olcaz oğlumu gormek torunumu gormek ısterım gelıp bana temizlik yapmak zorunda degıl elbette ama doguma konuk mısafır gıbı katılmak da olmaz esıme dedım ben de kv olcam eger bole olcaksam saygı gormemeyı hakederım kusura bakma dedım haklısın dedı yaxık onun ne sucu var 2 gunlugune geldıgınde anneme dıyor ıstanbul turuna katılcam gezcem arkadaslarla eee kadına deme bqrı allahım cok sınırlendım yaaaaCnm iyi yanından düşün yardımı yoksa hiç bişeye karışmaya Hakkı da yok boşver kafan rahat olur benim kv şimdiden yardımı dokunucak güya diyo ki annene söyle yaprak göndersin doğuma sarma sararız lafa bak ya o ki bi halt etcen yap da getir dimi !! Bende gerek yok annemler zaten sarıpta getirecekler dedim iyilik Dediğin böyle yapılır o Yüzden ailem dışında kimseden yardım istemem hele kv den hiç istemem herseye karışır sinirim bozulur
Geçmiş olsun Can'ım iyimi hastaneye gitmişsin ilaçların faydasYaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Dr. muayenesine girdim veee dr sancın var farkındamısın dedi. Benim hiç bişi hissettiğim yoktu. Meğer pimi çekilmiş bi bomba gibi dolaşıyormuşum haberim yok. Heran doğurabilirsin deyip hastaneye yatırdılar. İğneler fitiller serumlar. Bu saat oldu gözüme uyku girmedi.
Benim için dua edin kızım daha çok küçük. Daha doğmasına 2 ay vardı.
dikkat er Can'ım Bebek her türlü besleniyor da iyi beslenmezsek bizden gidiyorMerhaba kızlar bastan beri okudum okuyamadıklarımi alıntı yapmıştım silinmiş Doktora gittim cuma günü bebis senin herseyini tüketmiş Dedi. Demir ilaçla olmuo demek ki dedi iğne verdi Demir ilacımı değiştirdi.. D vitamini icin damla verdi. Balık yağı verdi. İdrarımda enfeksiyon çıktı onun içinde ilaç verdi. Bebis iyiymiş ama 1400 gr olmus
Ayyy uyuma kısmı aynı ben yastıklarla
Bana da yazdı Canim 5 gun kullananmışım sabah aksam..
yok canım uzman ataması mı var tekrardan girmiyor bu sefer bir öncekinde yanımda kaldı çok şükür :) bu arada sen de sağlıkçı mıydın ya da eşin belki birbirimizi tanıyoruzdur :)
Ben dun gördüm kızımın yüzünü yavrumm nasıl mutlu oldum inşallah senin kızda gösterir yüzünü benimki sanırım baba tarafına benzicekmerhaba kızlar, haftaya çalışabilir raporu alacağım inşallah. Görebilirsem kızımın yüzünü göreceğim...
Artık nefeslerim iyice zorlaştı ve galiba karnım aşağıya indi.
İnsan destek bekliyor biraz ilgi bekliyor ama işte karşıdaki de öyle mi ?? Herkes kendi çıkarında malesef..bak annende hasta haliyle koşturuyormuş ona da çok geçmiş olsun ..valla canm eğer eşinin annesiyle arada görüşüyorsan bilerek söyleyiver Buaralar çok yardıma ihtiyacım var gelirseniz daha iyi olur gelmesin maksat içinde kalmasın ..eşinde ne yapsın kimseye zorla bir seyler yaptıramıyorsun kiYok hayatım şimdı gelmez şimdı gelırse iş guc var doğar dogmaz da belkı gelmez 15-20 gun snr işler hafifleyınce gelır, annem hasta halıyle gelır o kdr doluyum kı sabah aglarken hepsının agzına tukureyım kımse kızım mızım demesın bu halımle kosturuyorum oyle laf olsun dıye sormakla olmaz dedım esım sıkma canını napalım ben elımden geldıgınce destek olurum haklısın dedı
Ohhhhhh misss tadını çıkar tatlım ne de iyi gelmiştir Sana ve Prensesine :)Merhaba kızçeler nasılsınız herkes çok çok iyidir umarım :)
Biz İstanbula geldik kızımı gezdiriyorum:) annesinin köyüyle, atkadaşlarıyla tanıştırıyorum onu :)
Sarı kantaron çiçeği topladım bir sürü yağını bebeğimde kullanmak istiyorum, yara ve yanığa da çok iyi geliyormuş dursun elimin altında.
Dedesi ıhlamur kesti ıhlamur topladık dün de hapşura hapşura :) ıhlamur isteyen varsa gelsin toplasın evin önü dolu dolu :))
Aynen arkadasım yaa o ankarada ben manısadayım yılda bır gelıyor önemlı degıl herzaman gelsın basımın ustunde yerı var esımın anneesı ama iş guc varsa yok bu halımle 2 gun durdu gıttı dun ogluma dıyor kı okul kapancak kım bakcak esım bakıcı var defı sorcagın kdr cık gel dımı ben uzak dursun gelmesın karısmasın demıyorum gelsın burası oglunun evı ama konul gıbı durulmaz kııı yazık bana daİnsan destek bekliyor biraz ilgi bekliyor ama işte karşıdaki de öyle mi ?? Herkes kendi çıkarında malesef..bak annende hasta haliyle koşturuyormuş ona da çok geçmiş olsun ..valla canm eğer eşinin annesiyle arada görüşüyorsan bilerek söyleyiver Buaralar çok yardıma ihtiyacım var gelirseniz daha iyi olur gelmesin maksat içinde kalmasın ..eşinde ne yapsın kimseye zorla bir seyler yaptıramıyorsun ki
Eşinin branşı nedir hangi hastahanedeydi. Benimki Ok meydanındaydı asistanken aile hekimliği branşı. Şimdi anadoluya geçti :)Esim , biz karşıdayiz ama
Yok boyle bir seyden bahsetmedi. Ama bu krem bitkisel bir krem yapar mi ki. Ben beklerim o zaman biraz dahaCanm bende 32.haftadayim gogus uclarim fena hep kabuk kabuk oldu ve kopuyo onlarda doktoruma soramadim bi turlu devlet hastanesinde ne kadar ilgileniyolar malum.rahimde kisalma var benim 3hafta once 32mm di.gogus ucu kremi icin rahim kasilmasina yol aciyo diye duymustum kullanmayim diyorum o yuzden ama doktorun sana boyle biseyden bahsetti mi
Evet canım bu tarz tesekkur ederım ınceleyecegım hemennnCanım aradığın sanırım bu tarz birşey bak istersen
Tesekkur ederım pijaması var mı ınceleyeyımmservey canım ben bu linkte gösterilen geceliğin mint rengi (mavi) ni ve aynısının pijama takımını aldım. (göğsü çıtçıtlı emzirme kolaylığı sağlar diye ) Kayın validem de krem renk pijama almış. 3 tane oldu :))
http://www.relaxmode.com.tr/UrunDetay-10613-Kadin-Gecelik-15251.html
Bende babe nin ve lansinoh un gogus ucu catlak kremi var ama bu korku var kullanamiyorum zeytinyagi suruyorum oda ise yaramiyoYok boyle bir seyden bahsetmedi. Ama bu krem bitkisel bir krem yapar mi ki. Ben beklerim o zaman biraz daha
Cihazlar yanlış tartıyor olabılırrrrGenel de 41. Haftada en faZla 52 cm falan doguyor bebekler sizin bebekler bu gidisle 60 cm falan dogacak valla
Kuzenımde cok kadıntı kızarıklık olmustu odemden demiştı dr cok sısmıstı elı ayagı bır ıkı krem vermiştı surmustu ama doguma kdr gecmemıştı malesefKizlarrr helppp
Geçmiş olsun canim dikkat et. Açılma falan var mi yoksa sanci mi asılYaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Dr. muayenesine girdim veee dr sancın var farkındamısın dedi. Benim hiç bişi hissettiğim yoktu. Meğer pimi çekilmiş bi bomba gibi dolaşıyormuşum haberim yok. Heran doğurabilirsin deyip hastaneye yatırdılar. İğneler fitiller serumlar. Bu saat oldu gözüme uyku girmedi.
Benim için dua edin kızım daha çok küçük. Daha doğmasına 2 ay vardı.
Sorunda o ya Can'ım zaten gelsin problem Zaman'ında gelmemesi..öyle misafir gibi gelip gidecekse ne anlamı var ki ..inşallah çözersin bu sorunuAynen arkadasım yaa o ankarada ben manısadayım yılda bır gelıyor önemlı degıl herzaman gelsın basımın ustunde yerı var esımın anneesı ama iş guc varsa yok bu halımle 2 gun durdu gıttı dun ogluma dıyor kı okul kapancak kım bakcak esım bakıcı var defı sorcagın kdr cık gel dımı ben uzak dursun gelmesın karısmasın demıyorum gelsın burası oglunun evı ama konul gıbı durulmaz kııı yazık bana da
Yapragın kacı kac para da ısteyeceğin ne ayıp yaaaCnm iyi yanından düşün yardımı yoksa hiç bişeye karışmaya Hakkı da yok boşver kafan rahat olur benim kv şimdiden yardımı dokunucak güya diyo ki annene söyle yaprak göndersin doğuma sarma sararız lafa bak ya o ki bi halt etcen yap da getir dimi !! Bende gerek yok annemler zaten sarıpta getirecekler dedim iyilik Dediğin böyle yapılır o Yüzden ailem dışında kimseden yardım istemem hele kv den hiç istemem herseye karışır sinirim bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?