2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canm bende 32.haftadayim gogus uclarim fena hep kabuk kabuk oldu ve kopuyo onlarda doktoruma soramadim bi turlu devlet hastanesinde ne kadar ilgileniyolar malum.rahimde kisalma var benim 3hafta once 32mm di.gogus ucu kremi icin rahim kasilmasina yol aciyo diye duymustum kullanmayim diyorum o yuzden ama doktorun sana boyle biseyden bahsetti mi

Hayatım bişey talep ettıgım yok zaten ama yazık bana ya 8. Ayım bıtmış gel dur dımı, geldıgınde annemı gondercem sen gıt dınlen dıyecem. Sırayla durursunuz dıyecem. Annem ben gıbı hasta olsa da duramaz yerınde yazık kadına.gecende kv konusu konuşuldugunda da yorum yapmadım cunku bız de ılerde kayınvalide olcaz oğlumu gormek torunumu gormek ısterım gelıp bana temizlik yapmak zorunda degıl elbette ama doguma konuk mısafır gıbı katılmak da olmaz esıme dedım ben de kv olcam eger bole olcaksam saygı gormemeyı hakederım kusura bakma dedım haklısın dedı yaxık onun ne sucu var 2 gunlugune geldıgınde anneme dıyor ıstanbul turuna katılcam gezcem arkadaslarla eee kadına deme bqrı allahım cok sınırlendım yaaaa

Geçmiş olsun Can'ım iyimi hastaneye gitmişsin ilaçların faydas
dikkat er Can'ım Bebek her türlü besleniyor da iyi beslenmezsek bizden gidiyor

merhaba kızlar, haftaya çalışabilir raporu alacağım inşallah. Görebilirsem kızımın yüzünü göreceğim...
Artık nefeslerim iyice zorlaştı ve galiba karnım aşağıya indi.
Ben dun gördüm kızımın yüzünü yavrumm nasıl mutlu oldum inşallah senin kızda gösterir yüzünü benimki sanırım baba tarafına benzicek

İnsan destek bekliyor biraz ilgi bekliyor ama işte karşıdaki de öyle mi ?? Herkes kendi çıkarında malesef..bak annende hasta haliyle koşturuyormuş ona da çok geçmiş olsun ..valla canm eğer eşinin annesiyle arada görüşüyorsan bilerek söyleyiver Buaralar çok yardıma ihtiyacım var gelirseniz daha iyi olur gelmesin maksat içinde kalmasın ..eşinde ne yapsın kimseye zorla bir seyler yaptıramıyorsun ki

Ohhhhhh misss tadını çıkar tatlım ne de iyi gelmiştir Sana ve Prensesine :)

Aynen arkadasım yaa o ankarada ben manısadayım yılda bır gelıyor önemlı degıl herzaman gelsın basımın ustunde yerı var esımın anneesı ama iş guc varsa yok bu halımle 2 gun durdu gıttı dun ogluma dıyor kı okul kapancak kım bakcak esım bakıcı var defı sorcagın kdr cık gel dımı ben uzak dursun gelmesın karısmasın demıyorum gelsın burası oglunun evı ama konul gıbı durulmaz kııı yazık bana da

Yok boyle bir seyden bahsetmedi. Ama bu krem bitkisel bir krem yapar mi ki. Ben beklerim o zaman biraz daha

Geçmiş olsun canim dikkat et. Açılma falan var mi yoksa sanci mi asıl

Sorunda o ya Can'ım zaten gelsin problem Zaman'ında gelmemesi..öyle misafir gibi gelip gidecekse ne anlamı var ki ..inşallah çözersin bu sorunu

Yapragın kacı kac para da ısteyeceğin ne ayıp yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…