@canım benım aynen gelmesınde degılım ama ışın ucundan tuttugu yok bakıcı var ztn cayını al otur torununu sev maksat dedtek olman yoksa gel hızmetcılık yap dıyen yok basımın ustunde yerı var ama olmuyor bole gercekten yoruldumSorunda o ya Can'ım zaten gelsin problem Zaman'ında gelmemesi..öyle misafir gibi gelip gidecekse ne anlamı var ki ..inşallah çözersin bu sorunu
valla M mertur cum bugun cok doluyum oturup gecmişi anlatsam şok olursunuz ben kv cekıstıren hoşlanmayan tıplerden degılım gercekten cok ozenırım arası ıyı olanları gecmişte esımle kustu kv ben barıstırdım durumu ıyı degıldı badkı yaptım esıme bızım odemelerımız cok oldugu halde her ay duzenlı para gonderıyoruz şimdı ıyı durumu yıne de gonderıyoruz ufak bışey konumyz bu degıl evladı mecbur bakacak ama sen de azıcık destek ol hastalıgı yok esınden ayrı kucuk cocuk yok daha ne annem bu durumda hep destekcım gezmeye var amaservey kv bencil biri belli öylelerininde sağlığına sihhatine birsey olmaz . Gezmeye gelince gitmedik yer bırakmazlar ise gelince yok. Annene Allah saglik sıhhat versin ,fedakâr kadın. Ama bencede eşinin dediği gibi kv gelse senin işin daha artar. Çocuğu oyaliyorum der oturur. Öyle tiplerden çevremde var . Yine de ise elini surmezler. Kendilerini kollarlar, dinlerlerler. Bu sefer evde baktığında 2 iken 3 é çıkar.
Bakıcı ayrı sıkıntı. İyi susuyorsun masallah. Üst üste gelmiş gerçekten . Düşündükçe gerildim. Bende de temizikci derdi var. Nasıl insanlar anlamıyorum. Sanki hayrına is yapıyorlar. Hiç etik yok . Bence daha vakit varken birilerine daha bakın bakıcı için. Yarı yolda bırakırsa ki bu ilkte değil yaptığı
Bakıcı konusu ayrı dert sıtemızde herkes bakıcı arıyor kımse bulamıyor hem cok para alayım ev işine dokunmıyım var mı oyle ış unv mezunuyuz kopek gıbı calışıyoruz ozel sektorde doguma 4-5 hafta kala bırakamam çünkü dogum izni bıtınce işe doncem yalap sap da olsa yardımcı oluyor bı de bır rahat anlatamam 50 tl var mı bır hoş yanı ıdare edıyorum napymmmservey kv bencil biri belli öylelerininde sağlığına sihhatine birsey olmaz . Gezmeye gelince gitmedik yer bırakmazlar ise gelince yok. Annene Allah saglik sıhhat versin ,fedakâr kadın. Ama bencede eşinin dediği gibi kv gelse senin işin daha artar. Çocuğu oyaliyorum der oturur. Öyle tiplerden çevremde var . Yine de ise elini surmezler. Kendilerini kollarlar, dinlerlerler. Bu sefer evde baktığında 2 iken 3 é çıkar.
Bakıcı ayrı sıkıntı. İyi susuyorsun masallah. Üst üste gelmiş gerçekten . Düşündükçe gerildim. Bende de temizikci derdi var. Nasıl insanlar anlamıyorum. Sanki hayrına is yapıyorlar. Hiç etik yok . Bence daha vakit varken birilerine daha bakın bakıcı için. Yarı yolda bırakırsa ki bu ilkte değil yaptığı
O çok fena bışey cok çektım ılkınde emzırırken ne kremler ama ıse yaramadı kanıyordu yıne de emzırıyordum ayva cekırdeği çozmuştu işiselam kızlar ben genel cerrahide çalışıyorum. bugün benim doktorum artık göğüs ucu kremine başla dedi. yoksa doğumdan sonra çok fena olur dedi. lansinoh göğüs ucu kremini önerdi gittim aldım bende kullanmaya başlayacam yavaş yavaş
Ayy gecmis olsun cnm ya inş vaktinde gelir bebisinYaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Dr. muayenesine girdim veee dr sancın var farkındamısın dedi. Benim hiç bişi hissettiğim yoktu. Meğer pimi çekilmiş bi bomba gibi dolaşıyormuşum haberim yok. Heran doğurabilirsin deyip hastaneye yatırdılar. İğneler fitiller serumlar. Bu saat oldu gözüme uyku girmedi.
Benim için dua edin kızım daha çok küçük. Daha doğmasına 2 ay vardı.
senin yzını görünce girdim baktım gerçekten çok ttalı ve kullanışlı bir ürün :) sayende oğluma çok tatlış bir şey almış oldum..Aldık tiny love 3 in 1 kırmızı aldık. İlk aylar beşik niyetine de kullanılabiliyor. Eşimin seçimi ama ben de beğendim.
Aa benmde ilk yigit simdi yağız dusunuyorm ne tesadufİpek ne güsel bir isim ya :) maşallah kızına ben erkek bekliyorum ...Hep derdim oğlum olursa yiğit kızım olursa ipek koyacağım diye çok şükür rabbime ilk çocuğum erkekti yiğiti koydum , şimdi yine oğlum geliyoryağız olacak ...İpek te kaldı içimde napalım sağlıklı sıhhatli olsun da kuzucuklar ...
Teşekkür ederim:) eğer düşünüyorsan rabbim inşallah erkekte nasip eder koyarsınben de oğlum olsaydı yağız veya yiğit düşünüyordum. ne güzel isimler :)
Bizim evin önündeee :))Nerde nerde Ihlamurlar:)
Aa benmde ilk yigit simdi yağız dusunuyorm ne tesaduf[/QUOT
süperisimleri gibi adam gibi adam olsunlar inşallah kuzularımız
Çok sevindim canım inşallah bebeklerimiz bu ana kucaklarında mutlu mutlu yatarlar :).senin yzını görünce girdim baktım gerçekten çok ttalı ve kullanışlı bir ürün :) sayende oğluma çok tatlış bir şey almış oldum..
Hatta 1 hafta erken olursa 39 gun kaldı abovvvv cok azmışBugün 46 ile KAHRAMANMARAŞ tayız
Hatta 1 hafta erken olursa 39 gun kaldı abovvvv cok azmış
Ay canım 42. hafta da çok yaaaa. Nasıl o kadar kalıyor çocuk. Belkide geç döllenmedir.38 den sonra gelsin mümkünse bir arkadaşım geçende 42. haftasını doldurduğu gün normal doğurdu. O kadar beklemeyiz inşallah neredeyse hastane çantasını hazırlıcak kıvama geldim bu hevesle o kadar beklenmez gardaş
Kıslar dün bişey sormuştum kimse cavap vermediKızlar lohusa şerbeti için kadeh almak istiyorumda. Bir zamanlar konusu geçmişti tam hatırlayamıyorum Ankara'da Çayyolunda sosyete pazarında mı satılıyodu. Bide bu sosyete pazarı cumartesi günleri kuruluyo mu
Eşinin branşı nedir hangi hastahanedeydi. Benimki Ok meydanındaydı asistanken aile hekimliği branşı. Şimdi anadoluya geçti :)
Benim eşim de tsm de asm kurasına girecek bu ay :) aynı kuraya girecekler o zaman zeytinburnuna gidiyor kura için falan :). Geçen kura ya da girmişti ama aklına yatan bi asm olmadığı için geçmedi. Bu sefer bir yer var belki olur bakalım hayırlısı :)Tsm de benim eşimde şimdi bu kuraya giderecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?