2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sorunda o ya Can'ım zaten gelsin problem Zaman'ında gelmemesi..öyle misafir gibi gelip gidecekse ne anlamı var ki ..inşallah çözersin bu sorunu
@canım benım aynen gelmesınde degılım ama ışın ucundan tuttugu yok bakıcı var ztn cayını al otur torununu sev maksat dedtek olman yoksa gel hızmetcılık yap dıyen yok basımın ustunde yerı var ama olmuyor bole gercekten yoruldum

Göğüs ucu kremlerinden bahsedilmiş bende fikrimi belirteyim bu haftalardan itibaren göğüs ucunu uyarmak rahim kasılmasına sebep olabilir kullanılan kremin yada yağın bi önemi yok yani.ne kullanırsanız kullanın çok oynamayın uçlarla

valla M mertur cum bugun cok doluyum oturup gecmişi anlatsam şok olursunuz ben kv cekıstıren hoşlanmayan tıplerden degılım gercekten cok ozenırım arası ıyı olanları gecmişte esımle kustu kv ben barıstırdım durumu ıyı degıldı badkı yaptım esıme bızım odemelerımız cok oldugu halde her ay duzenlı para gonderıyoruz şimdı ıyı durumu yıne de gonderıyoruz ufak bışey konumyz bu degıl evladı mecbur bakacak ama sen de azıcık destek ol hastalıgı yok esınden ayrı kucuk cocuk yok daha ne annem bu durumda hep destekcım gezmeye var ama

Bakıcı konusu ayrı dert sıtemızde herkes bakıcı arıyor kımse bulamıyor hem cok para alayım ev işine dokunmıyım var mı oyle ış unv mezunuyuz kopek gıbı calışıyoruz ozel sektorde doguma 4-5 hafta kala bırakamam çünkü dogum izni bıtınce işe doncem yalap sap da olsa yardımcı oluyor bı de bır rahat anlatamam 50 tl var mı bır hoş yanı ıdare edıyorum napymmm

O çok fena bışey cok çektım ılkınde emzırırken ne kremler ama ıse yaramadı kanıyordu yıne de emzırıyordum ayva cekırdeği çozmuştu işi

Ayy gecmis olsun cnm ya inş vaktinde gelir bebisin . Bursadami yatiyosun hangi hastane

Aa benmde ilk yigit simdi yağız dusunuyorm ne tesaduf

Ay canım 42. hafta da çok yaaaa. Nasıl o kadar kalıyor çocuk. Belkide geç döllenmedir.

Kıslar dün bişey sormuştum kimse cavap vermedi Ankara'da olup bilenler paylaşırsa çok sevinirim.

Tsm de benim eşimde şimdi bu kuraya giderecek inşallah
Benim eşim de tsm de asm kurasına girecek bu ay :) aynı kuraya girecekler o zaman zeytinburnuna gidiyor kura için falan :). Geçen kura ya da girmişti ama aklına yatan bi asm olmadığı için geçmedi. Bu sefer bir yer var belki olur bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…