Ay canım 42. hafta da çok yaaaa. Nasıl o kadar kalıyor çocuk. Belkide geç döllenmedir.
Benim eşim de tsm de asm kurasına girecek bu ay :) aynı kuraya girecekler o zaman zeytinburnuna gidiyor kura için falan :). Geçen kura ya da girmişti ama aklına yatan bi asm olmadığı için geçmedi. Bu sefer bir yer var belki olur bakalım hayırlısı :)
heeee anladımmmmmm. Yani bebek 2 hafta önden gidiyor olsa bile bu erken doğacağı anlamına gelmiyor. Çok enteresan.Hemde ne zor beklemesi bende 42 yi dolduranlardanim.yalnız burda yanlış bir algı var mesela bebek ultrason ölçümünde onden gidiyorsa erken doğar yada bu sekilde 42 yi doldurup gelmediğinde geç döllenme şeklinde. 38. Haftadan itibaren 42 ye kadar artık doğabilir demek oluyor sadece her bebeğin geliş vakti farklı o kadar
yok düşünmüyorum. bu 3. zaten. Rabbim isteyene versin :)Teşekkür ederim:) eğer düşünüyorsan rabbim inşallah erkekte nasip eder koyarsın
Pzt.verecegim dedi.geç kalmış olmam inşallah.32yim ya beenn biliyorum
Canim ihmal etme git dokturana. Karaciger enzinlerine falan bakarlar. Progestron falan kullaniyormusun
Yaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Dr. muayenesine girdim veee dr sancın var farkındamısın dedi. Benim hiç bişi hissettiğim yoktu. Meğer pimi çekilmiş bi bomba gibi dolaşıyormuşum haberim yok. Heran doğurabilirsin deyip hastaneye yatırdılar. İğneler fitiller serumlar. Bu saat oldu gözüme uyku girmedi.
Benim için dua edin kızım daha çok küçük. Daha doğmasına 2 ay vardı.
öyle yapcam canım artık 3-6 ay olacak sanki benim oğluma öyle hissediyorum
günaydın canım sabahın bu vaktinde bile o kadar yorgunum ki bedenen anlatamam sanki çalıştım bütün gece hep uykusuzluktan bunlar yaşimdi bi de diş ağrısı çıktı akşam oldu mu başlıyor ağrım 0-3 ama canım minnacık inanki yıkadım da çekti mi bilmiorum 40 derecede haftasonu ütülim belli olurr bakalım bugün sabahta sağ kasığıma bıçak saplanıyor benim giriyo çıkıor randevu günüm gelse de artık gitsem 2 hafta bile uzadı gözümde şimdi gidince haber ver bize de merakta bırakma
benimde o civarda doğsun inşaAllah çok büyük olmasın minnoşum
Kızlar gunaydınnn
Sabah sabah sınırlerım bozuldu agladım cok fena hala ellerım tıtredı sınırden;anlatayım:
Dun yoğun bır gunun ardından ısten geldım oğlum parka ınmek ıstedı ındırdım 8 e kdr oturup bekledım belım koptu ama.iş yoğundu ztn.esıme ıftar hazırladım snr,geldı yedık, snr madayı bıle toplayamadım esım yardım ettı.sne kayınvalıdem aradı esımı, mutfakta konusuyorlar, bır ara geldı bana vercek oralı olmadım yatıyor cok yorgun dedı snr ben mutfagı topluyorum dedı oğlumla konustular, snr dogumu sordu sanırım esım de agustosun bası dedı. Ben sana haber verırım dedı.Neyse hıc sormadım bışey. Sabah kalktım ıse n gıtcem bakıcı gelemıyecegını haber verdı son anda. O esnada edım vestelde ust duzeyde yonetıcılerle toplantısı var dıye takım elbısemın utusu bozulmuş ben utulemeye calıştım olmadı el atar msn dedı ama patlamak uzereydım. Bır yandan utuluyorum bır yandan ağlıyorum.bakıcıya soylendım yarım gun olmasına ragmen sık sık ızın ıstıyor, bebek olmaya ramak kala sorun cıkartmak ıstemıyorum.ama ızın almam sorun sonucta devam edebılır raporu aldım, ayrıca kayınvalıdem konusu apayrı dogum zamanı mısafır gıbı cıkıp gelecek hanımefendı esıme patladım 9. Ayım nerdeyse cıkıp gelebılır destek olabılır bakıcıyla sınırımız bozulmaz herseye annem gelmez boylece dedım hıcbır ayak bagı yok gelebılır annem bel fıtıgı amelıyatı oldu ztn herseye o koşuyor dedım haklısın dedı optu benı hırsımı alamadım
Kuzenımde cok kadıntı kızarıklık olmustu odemden demiştı dr cok sısmıstı elı ayagı bır ıkı krem vermiştı surmustu ama doguma kdr gecmemıştı malesefkelebek.hill
Sorma yani ben utandım cvp verirken gerek yok hiç yapmasın bende bayramda baklava açıp tepsiyle götürürüm ona diye düşünüyodum hamile hâlimle ben nerdeyim o nerde yazıkYapragın kacı kac para da ısteyeceğin ne ayıp yaaa
Maşallah ipeğine ne güzel herşey yoluna girmiş :) çok sevindim senin adına tarihte alınmış hadi bakalım hayırlısı olsun 16 ağustosta sağlıkla kucagına alırsın inşallah bebeğini
Çok güzel haberler gözün aydın iki ayın kalmış o iki ayı da istirahat edersen Zaman'ında gelir inşallah bebeğin
Ne güzel ne güzel maşallah İpeğinin iyi olmasına çok sevindik cnm. dualarımız seninle :)
Ayyy sagol teyzesi, evet ya cok sirinler insallah saglikla kullaniriz kizima da pek yakisirr
Bedenen o kadr olmasa da ruhen cok yordular beni canm.. Valla en guzeli ne guzel anlayislilar
Aynen canm insallah saglikla dogsunlar daa..
Sigar canm bence bi de 0-3 ay diyosn kesin sigar yani, 0 ay olanlara belki zorlanirdinz da..
Ay ben de merak ettm canm bugn gidecektk de dr rahatsizmis gidemedk , bakalm insallah bi sorun cikmazz ama icim rahat etsn dedm bugn de pek olmadi ama dun aksam cok olmustuu
Oh ne guzel haberlerle gelmissin canm masallah Ipegine de sana da
Masallah canim ipegine de sanada. Buyumus kucuk kuzu:)
İpek ne güsel bir isim ya :) maşallah kızına ben erkek bekliyorum ...Hep derdim oğlum olursa yiğit kızım olursa ipek koyacağım diye çok şükür rabbime ilk çocuğum erkekti yiğiti koydum , şimdi yine oğlum geliyoryağız olacak ...İpek te kaldı içimde napalım sağlıklı sıhhatli olsun da kuzucuklar ...
Maşallah bebişine. Doğum fiyatları gayet iyiymiş. Sezaryenle normal arasında oluyor bayağı bir fark, benim hastanede de öyle. Bebeğin döner daha inşaAllah :)Merhabalar güzel anneler ve bebişleriDr dan geldik. Herşey yolunda. Ben bu ay 1 kg almışım. Bebeğimiz de 1673 gr, 42 cm olmuş Henüz dönmemiş ama dr umuz normal doğum taraftarı olduğundan son gününe kadar dönmesini bekleyeceğiz diyor. Bu arada doğum fiyatını aldım. Normal doğum tek kişilik oda 625 ₺. Sezaryen ise 1250 ₺. Fiyatlar uygun geldi ama Arada ne çok fark var amaaan olsun bebişlerimizi saülıcakla kucaklayalım da
İnşallah teyzesi çok sağolMaşallah bebişine. Doğum fiyatları gayet iyiymiş. Sezaryenle normal arasında oluyor bayağı bir fark, benim hastanede de öyle. Bebeğin döner daha inşaAllah :)
Ne güzel destek olan bir doktorun var ve fiyat çok uygunmuş hayırlısıyla kucagına al inşallah maşallah bebeğineMerhabalar güzel anneler ve bebişleriDr dan geldik. Herşey yolunda. Ben bu ay 1 kg almışım. Bebeğimiz de 1673 gr, 42 cm olmuş Henüz dönmemiş ama dr umuz normal doğum taraftarı olduğundan son gününe kadar dönmesini bekleyeceğiz diyor. Bu arada doğum fiyatını aldım. Normal doğum tek kişilik oda 625 ₺. Sezaryen ise 1250 ₺. Fiyatlar uygun geldi ama Arada ne çok fark var amaaan olsun bebişlerimizi saülıcakla kucaklayalım da
Buradayız teyzesiBugun tam dertlesme modundayım kimseler yokkk
Bence şöyle düşün Can'ım sürekli gelip her şeye karışacağın böylesi daha iyi bence bir de karşıdan çok fazla bir şey beklememek gerekiyor ne kadar az beklenti o kadar mutlulukBugun tam dertlesme modundayım kimseler yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?