2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay canım 42. hafta da çok yaaaa. Nasıl o kadar kalıyor çocuk. Belkide geç döllenmedir.

Hemde ne zor beklemesi bende 42 yi dolduranlardanim.yalnız burda yanlış bir algı var mesela bebek ultrason ölçümünde onden gidiyorsa erken doğar yada bu sekilde 42 yi doldurup gelmediğinde geç döllenme şeklinde. 38. Haftadan itibaren 42 ye kadar artık doğabilir demek oluyor sadece her bebeğin geliş vakti farklı o kadar

Aynen müdürlükte oluyor kura. Hangisini düşünüyor :)

Evimize yakın bir tane var ataşehir de görünüyor onu düşünüyor bizimki. Sizin düşündüğünüz bir yer var mı? M mertur

heeee anladımmmmmm. Yani bebek 2 hafta önden gidiyor olsa bile bu erken doğacağı anlamına gelmiyor. Çok enteresan.

Evimize yakın bir tane var ataşehir de görünüyor onu düşünüyor bizimki. Sizin düşündüğünüz bir yer var mı? M mertur

Fatihte tek birim açılmış orayi dusunyor.geçen kuraya basvurmamisti. Sorunlu yerler vardı burasıda tam istediği değilde bakalım bazen başvurup tercih etmeden geri geliyor kuradan son anda vazgeçiyor fln :)

Merhabalar güzel anneler ve bebişleri Dr dan geldik. Herşey yolunda. Ben bu ay 1 kg almışım. Bebeğimiz de 1673 gr, 42 cm olmuş Henüz dönmemiş ama dr umuz normal doğum taraftarı olduğundan son gününe kadar dönmesini bekleyeceğiz diyor. Bu arada doğum fiyatını aldım. Normal doğum tek kişilik oda 625 ₺. Sezaryen ise 1250 ₺. Fiyatlar uygun geldi ama Arada ne çok fark var amaaan olsun bebişlerimizi saülıcakla kucaklayalım da

Pzt.verecegim dedi.geç kalmış olmam inşallah.32yim ya beenn biliyorum

Canm zaten 32 nin icindesin ama 32 bitince veriliyor rapor.. Yani 32+0 da.

Canim ihmal etme git dokturana. Karaciger enzinlerine falan bakarlar. Progestron falan kullaniyormusun

Yarin gitmeyi dusunuyorm canm sagolasin. Kullanmiyorm su an demir vitamindem baska bi seyy..

Amann canm buyuk gecms olsn yaa.. Ama iste iyi ki dr a gittin sukur ki erken tespit edildi, sancin oldugun nasil anlasildi nst mi bagladilar?
Insallah hayirlisiyla vaktine kadr bekler bebegin canm, erken tespit edilmis sonucta caresine bakarlar eminm..

Kasik agrin neden oluyo ki canm idrar yolu enfeksiyonu falan mi var?? Bende bugn cikti da ay fitil de verdi cok gerildimm

Gidersin canm gecer zman dur acele etme :)

Ben gittm bugn bi soeun da sanci da cikmadi cok sukur, ben kasilma falan deyince nst bagladilar ama sukur sorun yokk.. 5 dk da bir olan kasilma sanci olursa mutlaka gel dedi..

Ah ahhh ne kiz bu kv lerden cektigimiizzz hakkaten gezmeye gelince sen gez yardima geoince yok... Ana gibisi var mi canm ya gecms olsn annecine de.. Valla zor annelerin isi yaa... Ne halde olsalar da bizi dusunmeden yapamazlar kii kiyamam yaaa canm valla seni bilmem ama ben evime kv gelsin kalsn hic istemem yardimindan cok karisma derdinde olur sinirimi bozar huzur kacirir zarari daha cok olur.. Esin de gonul almis iyi kotu takma bence gelmezse gelmesn esin de gorsn kv ne kadarrr fedakarrr!!! Cidden anlamak imkansiz bu kv leri dusunce fedakarlik sifir.. Ama sen skma canini bosver kendin halledersin her seyini annecin de zaten duramaz en azndan yaninda destek olur sana..

Kuzenımde cok kadıntı kızarıklık olmustu odemden demiştı dr cok sısmıstı elı ayagı bır ıkı krem vermiştı surmustu ama doguma kdr gecmemıştı malesef kelebek.hill

Anladmm tamam canm sagol, ya bu karaciger falan kaynakli bi sey olmasn normal olsn da gecmesin doguruncaya kadr onemli degil.. Bebisim saglikli olan daaa..

Maşallah ipeğine ne güzel herşey yoluna girmiş :) çok sevindim senin adına tarihte alınmış hadi bakalım hayırlısı olsun 16 ağustosta sağlıkla kucagına alırsın inşallah bebeğini

Çok güzel haberler gözün aydın iki ayın kalmış o iki ayı da istirahat edersen Zaman'ında gelir inşallah bebeğin

Ne güzel ne güzel maşallah İpeğinin iyi olmasına çok sevindik cnm. dualarımız seninle :)

Masallah canim ipegine de sanada. Buyumus kucuk kuzu:)

Allah razı olsun kızlar, desteğiniz, benimle duygularımı paylaşmanız öyle iyi geliyor ki... iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Kocaman sevgiler benden size kızımla beraber

canım çok hoşsun, tebessüm ettirdin teşekkürler
bizde çok seviyoruz babasıyla kızımızın ismini.
belki bir de kızın olur ilerde hayırlısıyla, ipek koyarsın sende :))
Yağız ve Yiğit'in de hayırlı ömürleri olsun inşaAllah.

Maşallah bebişine. Doğum fiyatları gayet iyiymiş. Sezaryenle normal arasında oluyor bayağı bir fark, benim hastanede de öyle. Bebeğin döner daha inşaAllah :)

Ne güzel destek olan bir doktorun var ve fiyat çok uygunmuş hayırlısıyla kucagına al inşallah maşallah bebeğine

Bu gün benim moralim çok bozuk ben öğretmenim ve doğumum yaza geldiği için doğum öncesi iznimi fiilen öalışmadığım içindoğum sonrasına atamıyormuşum ama yani bu benim tercihim değilki iznim bittiğinde Bebek iki aylık oluyor ancak yarı zamanlı çalışma da öğretmenleri kapsamıyormuş güya doğuma teşvik var ama ben hiç bir şeyden faydalanamıyorum şimdi ben iki aylık bebeği Nasıl bırakayım kime bırakayım

Bu gün yürürken sol kalçamın ordan birden ani bir ağrı girdi çığlık attım acısından ve bir kaç kez oldu bu. aynı ağrı girecek diye adım atmaya korkuyorum şimdi uzanıyorum ama sol tarafım sızlıyor neden böyle oldum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…