- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Güzel günlerde kullan canımKizlar N11den hamak besik aldm bugun geldi. Cok kullanisli gorunuyor esimde bende begendk. 179tl fiyatida uygun tavsiye isteyene... bu arada kontrolden geldik iyimis bızdık.1745grammis.Eki Görüntüle 1847996
Allahtan özel sigortan var yoksa gerçekten çok pahalı hastaneler hele de İstanbul'da sen hangi ildeydin canımmavidenizbebegim sana da bebisine de masallahhh 1 kg alman da super yalnizz Insallah doner canm, daha vakit var aynen..
Yalniz fiyatlar cok iyi hangi ildesinn???
Benm hastane normal dogum; 2150 tl, sezeryan 2750 tlama bizim ozel sigorta Allahtan 2000 karsiliyor.. Yoksa valla fiyatlar ucukkk...
Çok sağol canim. İnşallah döner. Ben İstanbul Küçükçekmece deyim Evet fiyat uygun epeymavidenizbebegim sana da bebisine de masallahhh 1 kg alman da super yalnizz Insallah doner canm, daha vakit var aynen..
Yalniz fiyatlar cok iyi hangi ildesinn???
Benm hastane normal dogum; 2150 tl, sezeryan 2750 tlama bizim ozel sigorta Allahtan 2000 karsiliyor.. Yoksa valla fiyatlar ucukkk...
Banada oldu canım bu hafta sonu bebek için alışveriş yapmaya çıkmıştık biraz fazla ayakta durdum yurudum sağ kalçam çok fenaydı sonra bacağıma falan vurdu ağrısı artık fazla yuruyemiyorum bile.Bu gün yürürken sol kalçamın ordan birden ani bir ağrı girdi çığlık attım acısından ve bir kaç kez oldu bu. aynı ağrı girecek diye adım atmaya korkuyorum şimdi uzanıyorum ama sol tarafım sızlıyor neden böyle oldum acaba
Geçti mi peki ağrısıBanada oldu canım bu hafta sonu bebek için alışveriş yapmaya çıkmıştık biraz fazla ayakta durdum yurudum sağ kalçam çok fenaydı sonra bacağıma falan vurdu ağrısı artık fazla yuruyemiyorum bile.
Ertesi günde sürdü biraz daha sonra geçtiGeçti mi peki ağrısı
Aynısı ni bende 2 gün önce yaşadım.Çok fena bir acıydı bacağıma vurmuştu yürürken zorlanmıştım.neyseki çok sürmedi.Banada oldu canım bu hafta sonu bebek için alışveriş yapmaya çıkmıştık biraz fazla ayakta durdum yurudum sağ kalçam çok fenaydı sonra bacağıma falan vurdu ağrısı artık fazla yuruyemiyorum bile.
Kizlar N11den hamak besik aldm bugun geldi. Cok kullanisli gorunuyor esimde bende begendk. 179tl fiyatida uygun tavsiye isteyene... bu arada kontrolden geldik iyimis bızdık.1745grammis.Eki Görüntüle 1847996
Allahtan özel sigortan var yoksa gerçekten çok pahalı hastaneler hele de İstanbul'da sen hangi ildeydin canım
Çok sağol canim. İnşallah döner. Ben İstanbul Küçükçekmece deyim Evet fiyat uygun epey
Bu kasılmalarım çok oluyo benim artık hemde ağrılı cumartesi gidecektik doktora ama dayanamıycam yarın gidecez artık ayakta durmaya gelemiyorum iş yapamıyorum ☹
Kasılmalar benimde arttı özellikle akşamları karnımın içinde taş varmış gibi sertleşiyor yada bi yerde toplanmış gibi hissediyorum pazartesi kontrolüm var sorucam doktoruma
İnşallah benimde geçerErtesi günde sürdü biraz daha sonra geçti
İnşllh canım dinlen ayaklarını uzatİnşallah benimde geçer
Magnezyum falan kullanıyo musunuz pekiBu kasılmalarım çok oluyo benim artık hemde ağrılı cumartesi gidecektik doktora ama dayanamıycam yarın gidecez artık ayakta durmaya gelemiyorum iş yapamıyorum ☹
Arkadaslar kasılma derken kramptan bahsetmiyo muGulegule kullan canm cok guzel gorunuyorr
Aynen canm isyerinin kiyagi sagolsnn.. Antalyadaym ben.
Insallah canm en azndan doktorun destekci guzel...
Kizlar kasilmalar bende de oluyordu, bugn nst baglandm sukur bi sey cikmadi, dr bes dakkada bire duserse falan gel hemen ya da en yakin yere git nst iste ceksinler dedi..
Arkadaslar kasılma derken kramptan bahsetmiyo mu
Dinlenmen lazım çok yormuşsun kendini haftan önde gayet normal bu yaşadıkların az daha sabretmen lazım malesef bu Ağrı'ların tüm çareleri geçiciBu gün yürürken sol kalçamın ordan birden ani bir ağrı girdi çığlık attım acısından ve bir kaç kez oldu bu. aynı ağrı girecek diye adım atmaya korkuyorum şimdi uzanıyorum ama sol tarafım sızlıyor neden böyle oldum acaba
Bnde öyleyim markete gitsem Ağrı'larım başlıyor dayanamıyorum ayağıma bile basamıyorum penguen gibi yavaş yavaş sürüne sürüne geliyorum eve keza ev işleri yaparken bile aynı hemen Ağrı'm sızım başlıyorBu kasılmalarım çok oluyo benim artık hemde ağrılı cumartesi gidecektik doktora ama dayanamıycam yarın gidecez artık ayakta durmaya gelemiyorum iş yapamıyorum ☹
Geceleri uykusuz gündüzleri yorgunuz Can'ım yaNasılsıniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?