2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allahtan özel sigortan var yoksa gerçekten çok pahalı hastaneler hele de İstanbul'da sen hangi ildeydin canım

Çok sağol canim. İnşallah döner. Ben İstanbul Küçükçekmece deyim Evet fiyat uygun epey

Banada oldu canım bu hafta sonu bebek için alışveriş yapmaya çıkmıştık biraz fazla ayakta durdum yurudum sağ kalçam çok fenaydı sonra bacağıma falan vurdu ağrısı artık fazla yuruyemiyorum bile.

Bu kasılmalarım çok oluyo benim artık hemde ağrılı cumartesi gidecektik doktora ama dayanamıycam yarın gidecez artık ayakta durmaya gelemiyorum iş yapamıyorum ☹

Kasılmalar benimde arttı özellikle akşamları karnımın içinde taş varmış gibi sertleşiyor yada bi yerde toplanmış gibi hissediyorum pazartesi kontrolüm var sorucam doktoruma

Aynısı ni bende 2 gün önce yaşadım.Çok fena bir acıydı bacağıma vurmuştu yürürken zorlanmıştım.neyseki çok sürmedi.

Kizlar N11den hamak besik aldm bugun geldi. Cok kullanisli gorunuyor esimde bende begendk. 179tl fiyatida uygun tavsiye isteyene... bu arada kontrolden geldik iyimis bızdık.1745grammis. Eki Görüntüle 1847996

Gulegule kullan canm cok guzel gorunuyorr

Allahtan özel sigortan var yoksa gerçekten çok pahalı hastaneler hele de İstanbul'da sen hangi ildeydin canım

Aynen canm isyerinin kiyagi sagolsnn.. Antalyadaym ben.

Çok sağol canim. İnşallah döner. Ben İstanbul Küçükçekmece deyim Evet fiyat uygun epey

Insallah canm en azndan doktorun destekci guzel...

Bu kasılmalarım çok oluyo benim artık hemde ağrılı cumartesi gidecektik doktora ama dayanamıycam yarın gidecez artık ayakta durmaya gelemiyorum iş yapamıyorum ☹

Kasılmalar benimde arttı özellikle akşamları karnımın içinde taş varmış gibi sertleşiyor yada bi yerde toplanmış gibi hissediyorum pazartesi kontrolüm var sorucam doktoruma

Kizlar kasilmalar bende de oluyordu, bugn nst baglandm sukur bi sey cikmadi, dr bes dakkada bire duserse falan gel hemen ya da en yakin yere git nst iste ceksinler dedi..

Arkadaslar kasılma derken kramptan bahsetmiyo mu

Dinlenmen lazım çok yormuşsun kendini haftan önde gayet normal bu yaşadıkların az daha sabretmen lazım malesef bu Ağrı'ların tüm çareleri geçici

Bnde öyleyim markete gitsem Ağrı'larım başlıyor dayanamıyorum ayağıma bile basamıyorum penguen gibi yavaş yavaş sürüne sürüne geliyorum eve keza ev işleri yaparken bile aynı hemen Ağrı'm sızım başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…