İnşallah Sağlıkla gececek az kaldı iki ay var :)Geceleri uykusuz gündüzleri yorgunuz Can'ım yagünler hızla akıp geçsin diye bekliyoruz
Ya o tepe gibi oluşu çocuğun yaslanmasından Kaynaklı Değil mi ki ?Oyle miii ben yanls anlamism o zman.. Ama bi arkadas karnm tepe gibi oluyo falan yazdi kasilma dedii
Dinlenmen lazım çok yormuşsun kendini haftan önde gayet normal bu yaşadıkların az daha sabretmen lazım malesef bu Ağrı'ların tüm çareleri geçici[/QUOTE. Yorgunluktan olacağını hiç düşünmemiştim çünkü ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım ama bu sefer çok zor geçiyor üstüne birde sıcak hava mahvetti beni
Cnm ne dedi doktor bu kasilmalaa ilgili normal miymis peki benim her gun ayni olmuyo mesela bazi gunler daha cok oluyo mesela bugun bir iki kez oldu cok olmadiGulegule kullan canm cok guzel gorunuyorr
Aynen canm isyerinin kiyagi sagolsnn.. Antalyadaym ben.
Insallah canm en azndan doktorun destekci guzel...
Kizlar kasilmalar bende de oluyordu, bugn nst baglandm sukur bi sey cikmadi, dr bes dakkada bire duserse falan gel hemen ya da en yakin yere git nst iste ceksinler dedi..
Ya o tepe gibi oluşu çocuğun yaslanmasından Kaynaklı Değil mi ki ?
Cnm ne dedi doktor bu kasilmalaa ilgili normal miymis peki benim her gun ayni olmuyo mesela bazi gunler daha cok oluyo mesela bugun bir iki kez oldu cok olmadi
Ben İstanbul malyepedeyim gittiğim hastanenin normal doğum fiyatı 700 sezeryan 800 isteğe bağlı sezeryan 1500 çok uygun ve çok güzel hastane temiz hmde ben beğendim fiyatta çok uygunAllahtan özel sigortan var yoksa gerçekten çok pahalı hastaneler hele de İstanbul'da sen hangi ildeydin canım
Son Zaman'lar daha çok geçmek bilmiyor sanki hadi bakalım dört gözle bekliyoruz burda teker teker doğuma gitmeyi :)İnşallah Sağlıkla gececek az kaldı iki ay var :)
Aynen öyle ya ben ilk gebeliğimde ağrı sızı hatırlamıyorum şimdi her şeyi yaşadım annem bizi Nasıl doğurmuş bakmış hayret ediyorum annelerin Hakkı ödenmez şimdi daha iyi anlıyorumBende de öyle ilk gebeliğimde sadece doğuma 2 hafta kala böyle olmuştum ama gel gör ki şimdi çoktannnnnn benimle bu Ağrı'lar sızılar .. İkincide vücut daha çok yoruluyor canm kim ne derse desin
Evet canım kullanıyorumMagnezyum falan kullanıyo musunuz peki
Sezeryanla normal doğum arasında hiç fark yokmuş benim gittiğim hastane de Çamlıca da normali bilmiyorumBen İstanbul malyepedeyim gittiğim hastanenin normal doğum fiyatı 700 sezeryan 800 isteğe bağlı sezeryan 1500 çok uygun ve çok güzel hastane temiz hmde ben beğendim fiyatta çok uygun
Evt cnm aynen o dedigin seyden bahsediyorum yani karnim sadece tepe gibi olmuo tas kesilio resmen ve o an kalbim cikacak gibi oluyo nefesim kesilio 1 dk bile surmuo bazen bikac saniye . iyi cnm ya artik normal dediyse doktor ben de rahatladim tesekkurler tatlim aydinlattigin için bende pazartesi gidicem ins doktora gunler gecmiooo kizimi ozledimmm 1 ay oldu yaCanm kasilma dedigin bu karinda tepe olusumu ve ates basmasi nefes kesilmesi dueumu degil mi?? Eger bu ise ben bunu sordm, bu haftalarda artk olmasi normal dedi , ama 5 dk da bire duserse gel dedi, yani bi duzene rutine binerse sorun teskil edebiliyor onun disinda sorun degil ki nstye de baglayalm her ihtimale karsi dedi, bagldi sanci gorulmedi cok sukur. Benm de onceki aksam biraz fazla olmustu onun disinda gunde 3-4 oluyor zaten onlari kafama takmiyordm... Aslnda biraz rahat olmak lazm cok sukur bebeklerimiz de buyudu, Allahin izni ile dua edip beklicez artk, yani cok sık olmadıkça sorun değil...
Sezeryan 1200 ben ilk doğumu da burada yapmıştım benim gittiğim hastane de uygun ama senin ki daha uygunmuşBen İstanbul malyepedeyim gittiğim hastanenin normal doğum fiyatı 700 sezeryan 800 isteğe bağlı sezeryan 1500 çok uygun ve çok güzel hastane temiz hmde ben beğendim fiyatta çok uygun
Dimi ya insan nasılda anlıyor annesinin kıymetini ah annem ahhh burnumda tütüyor Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah ..Aynen öyle ya ben ilk gebeliğimde ağrı sızı hatırlamıyorum şimdi her şeyi yaşadım annem bizi Nasıl doğurmuş bakmış hayret ediyorum annelerin Hakkı ödenmez şimdi daha iyi anlıyorum
Ben de Küçükçekmece' deyim. Hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz?Çok sağol canim. İnşallah döner. Ben İstanbul Küçükçekmece deyim Evet fiyat uygun epey
Tabi Can'ım bizim şartlarımızla onlarınki kıyaslanamaz biz şimdi çok rahatız onlara göre ben de annemi çok özledim allah uzun ömürler versin annelerimizeDimi ya insan nasılda anlıyor annesinin kıymetini ah annem ahhh burnumda tütüyor Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah ..
Düşünsene biz yine en iyi zamandayız onlar o Zaman'larda çok daha ağır yükler altındaydı ..
Amin Amin Can'ım benim .. Büyüdükte bizde anne olduk birimde yavrularımız oldu .. Ne kadar tuhaf dimi ... Allah bize güç kuvvet versin şu zor günleri atlatıp sağlıkla kucağımıza alalım bebekleri ..Tabi Can'ım bizim şartlarımızla onlarınki kıyaslanamaz biz şimdi çok rahatız onlara göre ben de annemi çok özledim allah uzun ömürler versin annelerimize
Evt cnm aynen o dedigin seyden bahsediyorum yani karnim sadece tepe gibi olmuo tas kesilio resmen ve o an kalbim cikacak gibi oluyo nefesim kesilio 1 dk bile surmuo bazen bikac saniye . iyi cnm ya artik normal dediyse doktor ben de rahatladim tesekkurler tatlim aydinlattigin için bende pazartesi gidicem ins doktora gunler gecmiooo kizimi ozledimmm 1 ay oldu ya
Insallahh kuzumm hep beraber guzel haberlerle gelelim insallahEica ederm canm, hepimiz kafamiza bi seyler takiyoruz.. Yardimci olabilmek guzel tabi ki.. sen de yine doktoruna sor tarif et ama benm dedigim durumun aynisi sanirm, icimizi rahat tutalm inallah hayirlisiyla vaktinde gelecek bebeklerimiz... Bi sey kalmams annesi pazartesi goreceksn kiziniii guzel haberlerle gel insallah tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?