- 15 Eylül 2012
- 433
- 639
- 303
Ay pek guzelmis canim gule gule kullanin..Kizlar N11den hamak besik aldm bugun geldi. Cok kullanisli gorunuyor esimde bende begendk. 179tl fiyatida uygun tavsiye isteyene... bu arada kontrolden geldik iyimis bızdık.1745grammis.Eki Görüntüle 1847996
İkitelli Batıbahat hastanesi. Gürkan Ağralı dr umuz. Dr ımuzdan çok memnunuz. Çok ilgili ve gerçekten işini severek yaptığı belli. Normal doğum yanlısı. Bu Zaman'da böyle dr bulmak zor.Ben de Küçükçekmece' deyim. Hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz?
Canım ilk gebeliğimde yaşamıştım aynı sorunu. Rezalet bir şey! Yaşam kalitesi eksilerde geziyor! Sürekli kaşıntıKizlarrr helppp
Hamd olsun. Her şey yolunda.Oğluşuna geçmiş olsun bebişe de maşallah tatlım ne güzel herşey yolunda
Rabbim zamanlıca ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ömrünü sağlıklı,bereketli ve aydınlık kılsın. Hayırlı olsun inşallahYaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Dr. muayenesine girdim veee dr sancın var farkındamısın dedi. Benim hiç bişi hissettiğim yoktu. Meğer pimi çekilmiş bi bomba gibi dolaşıyormuşum haberim yok. Heran doğurabilirsin deyip hastaneye yatırdılar. İğneler fitiller serumlar. Bu saat oldu gözüme uyku girmedi.
Benim için dua edin kızım daha çok küçük. Daha doğmasına 2 ay vardı.
Canım inan kv ne Bi sinir oldum anlatamam! Var çevremde o tiplerden. Elinden Bi cacık gelmeyip her yere gidip sokulan tipler. Allah yardımcın olsun. Kv gelse işin ucundan tutsa '2.hep ben baktım' der. Ben o izlenimi aldım ne yaşan söyliim. Varsa yoksa analarımız kocalarımız.. Benim annemde yardım eder ama öyle işte..sıkılır hemen,bunalır. Rabbim eşime helalinden bol kazançlar versin;parayla her işimi gördürmeyi düşünüyorum ben. İlk çocuğumda çok zorluk çektim,kimse işimin ucundan tutmadı. Annem gelip oğlanı yıkadı 1 saat durdu gitti. Çocuk bana bakıyo ağlıyo ben ağlıyom..neyse..geçmiş gün amaaan!Kızlar gunaydınnn
Sabah sabah sınırlerım bozuldu agladım cok fena hala ellerım tıtredı sınırden;anlatayım:
Dun yoğun bır gunun ardından ısten geldım oğlum parka ınmek ıstedı ındırdım 8 e kdr oturup bekledım belım koptu ama.iş yoğundu ztn.esıme ıftar hazırladım snr,geldı yedık, snr madayı bıle toplayamadım esım yardım ettı.sne kayınvalıdem aradı esımı, mutfakta konusuyorlar, bır ara geldı bana vercek oralı olmadım yatıyor cok yorgun dedı snr ben mutfagı topluyorum dedı oğlumla konustular, snr dogumu sordu sanırım esım de agustosun bası dedı. Ben sana haber verırım dedı.Neyse hıc sormadım bışey. Sabah kalktım ıse n gıtcem bakıcı gelemıyecegını haber verdı son anda. O esnada edım vestelde ust duzeyde yonetıcılerle toplantısı var dıye takım elbısemın utusu bozulmuş ben utulemeye calıştım olmadı el atar msn dedı ama patlamak uzereydım. Bır yandan utuluyorum bır yandan ağlıyorum.bakıcıya soylendım yarım gun olmasına ragmen sık sık ızın ıstıyor, bebek olmaya ramak kala sorun cıkartmak ıstemıyorum.ama ızın almam sorun sonucta devam edebılır raporu aldım, ayrıca kayınvalıdem konusu apayrı dogum zamanı mısafır gıbı cıkıp gelecek hanımefendı esıme patladım 9. Ayım nerdeyse cıkıp gelebılır destek olabılır bakıcıyla sınırımız bozulmaz herseye annem gelmez boylece dedım hıcbır ayak bagı yok gelebılır annem bel fıtıgı amelıyatı oldu ztn herseye o koşuyor dedım haklısın dedı optu benı hırsımı alamadım
Canım ben tamamıyla kendi fikrimi ve tecrübemi yazıyorum şimdi. İstersen sen kullanmaya devam et,belli mi olur.. İlk gebeliğimde 7.aydan sonra düzenli olarak kullandım. 3 arkadaş hamileydik aramızda hep 1,5 ay vardı. Hiç birimizde işe yaramadı! Hepimizin göğüs ucu pertişko! Hatta benimkisinde Kocaman yırtık oluştu. Görümcem hiç bir şey kullanmadığı halde sıfır çatlak! Demem o ki karın çatlağı gibi meme ucu çatlağı da ne sürersen sür olacağı varsa oluyor staylaselam kızlar ben genel cerrahide çalışıyorum. bugün benim doktorum artık göğüs ucu kremine başla dedi. yoksa doğumdan sonra çok fena olur dedi. lansinoh göğüs ucu kremini önerdi gittim aldım bende kullanmaya başlayacam yavaş yavaş
Eniştem 42.haftasını da doldurmuşAy canım 42. hafta da çok yaaaa. Nasıl o kadar kalıyor çocuk. Belkide geç döllenmedir.
Ya hadi sezaryen fiyatının yüksek olmasını anlıyorum da bu normal doğum fiyatının yüksek olması bildiğin soygun!mavidenizbebegim sana da bebisine de masallahhh 1 kg alman da super yalnizz Insallah doner canm, daha vakit var aynen..
Yalniz fiyatlar cok iyi hangi ildesinn???
Benm hastane normal dogum; 2150 tl, sezeryan 2750 tlama bizim ozel sigorta Allahtan 2000 karsiliyor.. Yoksa valla fiyatlar ucukkk...
Benim de geçen hafta sağ kasığımda fena ağrı ve baskı vardı karnım çok ağırdı..kaburgalarım falan. Çarşamba randevum vardı oğlan dönmüş. Ben ona yordum ama bilemiyorum tabi. Kendini yorduysan da olur.Bu gün yürürken sol kalçamın ordan birden ani bir ağrı girdi çığlık attım acısından ve bir kaç kez oldu bu. aynı ağrı girecek diye adım atmaya korkuyorum şimdi uzanıyorum ama sol tarafım sızlıyor neden böyle oldum acaba
Ben ben benKızlar aranız da halen aş eren varmı acaba ben uzun bir aradan sonra bugün resmen aş eriyorum
Sağlık olarak hamd olsun, hiç bir sıkıntım yok. Çok zor bir gün geçirdim ve bedensel ve zihinsel olarak yorgunum. Büyük oğlan beni perişan ediyor. Yemek yemiyor. Vurup kırıyor. Dağıtıp saçıyor. Sabrımı deniyor. Her gün başka bir sabır testinden geçiyorum. Dişlerimi sıkmaktan çenem ve başım ağırıyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.Nasılsıniz kizlar
Kizlar N11den hamak besik aldm bugun geldi. Cok kullanisli gorunuyor esimde bende begendk. 179tl fiyatida uygun tavsiye isteyene... bu arada kontrolden geldik iyimis bızdık.1745grammis.Eki Görüntüle 1847996
Canım ilk gebeliğimde yaşamıştım aynı sorunu. Rezalet bir şey! Yaşam kalitesi eksilerde geziyor! Sürekli kaşıntıkol,bacak,ense,ayaklar..doğumdan Bi çıktım kaşıdığım yerler mosmor neyse..cildiyeye falan gitmiştim buna yapacak bir şey yok gebelikle alakalı..hassas yapıdasın gebeliğe bağlı hormonal değişimler dışa bu şekilde vuruyor demişti. Doğumdan bir süre sonra kurtuldum çok şükür. Allah şifa ve sabır versin tatlım
Ya hadi sezaryen fiyatının yüksek olmasını anlıyorum da bu normal doğum fiyatının yüksek olması bildiğin soygun!
Üç gündür bir saat uyuyup kalkıyorum sabaha kadar ayaklarımın kaşıntısından.dr.aşırı ödemden olduğunu söyledi.sirkeli bir kova su var onun icine koyuyorum uyandığımda.biraz rahatliyor uyuyorum sonra yine uyandırıyor.Ayyy hadi yaaa daha cogalcak yaniiicidden cok fenalardaym yaaa elimi alamiyorm bi elimi attigim yerden... Ben de yarn bi cildiyete gitcem yani ama sen boyle diyince tabii.. Hayirlisi olsn napalm canm saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalm da insallahh
Evet cidden normal dogum olayi cok pahali artk, resmen parasi olmayan doguramicakbu nedir yeaaaa...
Artık Zaman geçsin mi geçmesin mi karar veremiyorum çok zor günler bizi bekliyor çok zorCanım ilk gebeliğimde yaşamıştım aynı sorunu. Rezalet bir şey! Yaşam kalitesi eksilerde geziyor! Sürekli kaşıntıkol,bacak,ense,ayaklar..doğumdan Bi çıktım kaşıdığım yerler mosmor neyse..cildiyeye falan gitmiştim buna yapacak bir şey yok gebelikle alakalı..hassas yapıdasın gebeliğe bağlı hormonal değişimler dışa bu şekilde vuruyor demişti. Doğumdan bir süre sonra kurtuldum çok şükür. Allah şifa ve sabır versin tatlım
Hamd olsun. Her şey yolunda.
Günler geçtikçe kendimi daha yorgun ve bezgin hissediyorum. Allahım Nasıl zor günler bekliyor bizi. Sen yar ve yardımcımız ol. Sabrımızı ve şükrümüzü en bolundan versin inşallah. 2.çocuğu olacak arkadaşlarım 'amcamın meşhur sözüyle' kulağımızın arkasını görmeye hazır mıyız?
Rabbim zamanlıca ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ömrünü sağlıklı,bereketli ve aydınlık kılsın. Hayırlı olsun inşallah
Canım inan kv ne Bi sinir oldum anlatamam! Var çevremde o tiplerden. Elinden Bi cacık gelmeyip her yere gidip sokulan tipler. Allah yardımcın olsun. Kv gelse işin ucundan tutsa '2.hep ben baktım' der. Ben o izlenimi aldım ne yaşan söyliim. Varsa yoksa analarımız kocalarımız.. Benim annemde yardım eder ama öyle işte..sıkılır hemen,bunalır. Rabbim eşime helalinden bol kazançlar versin;parayla her işimi gördürmeyi düşünüyorum ben. İlk çocuğumda çok zorluk çektim,kimse işimin ucundan tutmadı. Annem gelip oğlanı yıkadı 1 saat durdu gitti. Çocuk bana bakıyo ağlıyo ben ağlıyom..neyse..geçmiş gün amaaan!
Canım ben tamamıyla kendi fikrimi ve tecrübemi yazıyorum şimdi. İstersen sen kullanmaya devam et,belli mi olur.. İlk gebeliğimde 7.aydan sonra düzenli olarak kullandım. 3 arkadaş hamileydik aramızda hep 1,5 ay vardı. Hiç birimizde işe yaramadı! Hepimizin göğüs ucu pertişko! Hatta benimkisinde Kocaman yırtık oluştu. Görümcem hiç bir şey kullanmadığı halde sıfır çatlak! Demem o ki karın çatlağı gibi meme ucu çatlağı da ne sürersen sür olacağı varsa oluyor staylakız kardeşim emzirdikten sonra lansinoh sürüp üzerini streç filmle kapatıyor. Kesinlikle tavsiye ediyor. Meme ucu pedlerini katii surette önermiyorum kurutuyor ve daha çok çatlamasına neden oluyor. Oysa ucun nemli kalması gerek.
Eniştem 42.haftasını da doldurmuşbildiğin 10 aylık kız kardeşim de ilk kızını 42+3 ya da 4 te mecburi sezaryenle doğurdu. İçerisi çok rahat geliyorsa demek...
Ya hadi sezaryen fiyatının yüksek olmasını anlıyorum da bu normal doğum fiyatının yüksek olması bildiğin soygun!
Benim de geçen hafta sağ kasığımda fena ağrı ve baskı vardı karnım çok ağırdı..kaburgalarım falan. Çarşamba randevum vardı oğlan dönmüş. Ben ona yordum ama bilemiyorum tabi. Kendini yorduysan da olur.
Ben ben bengeçen aklıma süt mısır geldi. 2,5 tane yedim
Sağlık olarak hamd olsun, hiç bir sıkıntım yok. Çok zor bir gün geçirdim ve bedensel ve zihinsel olarak yorgunum. Büyük oğlan beni perişan ediyor. Yemek yemiyor. Vurup kırıyor. Dağıtıp saçıyor. Sabrımı deniyor. Her gün başka bir sabır testinden geçiyorum. Dişlerimi sıkmaktan çenem ve başım ağırıyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Sen nasılsın?
Aynisi bende de oldu canim dun aksam vasladi sağ bacagim eklem yeri sanki cikiyormus gibi agritor.toparlayarak yürüdüm.neyseki biraz daha iyiyim.arada oyle agrilarim oluyor benim de.Rabbim kolay doğumlar versin hepimize.Merhaba kızlar iyi geceler
Benim sağ bacağımda kasık kısmında cok Ağrım var, doktoruma sormuştum rahim genişliyor ondan demişti ama gecmio ve ağırlasio gitgide topalliyor resmen korkmaya başladım. Acaba bebeğin bası orda baskı mı yapıo bilemiyorum. Bu kadar Ağrı'sı olann var mi?
Merhaba kızlar iyi geceler
Benim sağ bacağımda kasık kısmında cok Ağrım var, doktoruma sormuştum rahim genişliyor ondan demişti ama gecmio ve ağırlasio gitgide topalliyor resmen korkmaya başladım. Acaba bebeğin bası orda baskı mı yapıo bilemiyorum. Bu kadar Ağrı'sı olann var mi?
Üç gündür bir saat uyuyup kalkıyorum sabaha kadar ayaklarımın kaşıntısından.dr.aşırı ödemden olduğunu söyledi.sirkeli bir kova su var onun icine koyuyorum uyandığımda.biraz rahatliyor uyuyorum sonra yine uyandırıyor.
Kaşıntılar çoğu Zaman korkulacak bir şey değil..çok can sıkıyorAyyy hadi yaaa daha cogalcak yaniiicidden cok fenalardaym yaaa elimi alamiyorm bi elimi attigim yerden... Ben de yarn bi cildiyete gitcem yani ama sen boyle diyince tabii.. Hayirlisi olsn napalm canm saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalm da insallahh
Evet cidden normal dogum olayi cok pahali artk, resmen parasi olmayan doguramicakbu nedir yeaaaa...
İlk gebeliğimde son Zaman'larda öyleydim bende. Artık sinirlerim bozulmuştu! Allah yardımcın olsun. Çok zor durum doğrusuÜç gündür bir saat uyuyup kalkıyorum sabaha kadar ayaklarımın kaşıntısından.dr.aşırı ödemden olduğunu söyledi.sirkeli bir kova su var onun icine koyuyorum uyandığımda.biraz rahatliyor uyuyorum sonra yine uyandırıyor.
Bende aynı düşüncedeyim. Bazen biran önce Zaman geçsin doğsun diyorum sonra kendime geliyorum..tüm işlerime bir de Bebek eklenecek. Gece nöbetleri,uykusuzluklar..tüm bunlara 2.çocuğun kardeş kıskançlığı eklenecekArtık Zaman geçsin mi geçmesin mi karar veremiyorum çok zor günler bizi bekliyor çok zor
Sorma yani ben utandım cvp verirken gerek yok hiç yapmasın bende bayramda baklava açıp tepsiyle götürürüm ona diye düşünüyodum hamile hâlimle ben nerdeyim o nerde yazık
Biz gidemedik yaO uyku hali bana bu hafta yapıştı kaldı,inan hiç gezesim yok,ama sanırım bu sıcaklardan bu hale geldim. Boşver ya bir yerdede psikolojide bitiyor iş,madem gidiyorsun keyfini çıkar,senin nereye yolculuk. hadi sende anlat birazda biz gidemeyenler teselli bulalım
canım bende gebeliğin 3. ayında oldu. ağlıyordum resmen kaşıntıdan. sabaha kadar uyuyamıyordum. nevresimlerim falan kan olmuştu hep. bir sürü ilaç kullandım jel falan nafile. en son tavsiye üzerine aktardan bıttım sabunu aldım ve onunla yıkadım her gün ve geçti. tüm vücudumu yıkıyordum onunla. sana da tavsiye ederimKizlar boyle kabarcik kabarcik kasinan bolgeniz var mi hicc??Ya bacaklarmda oldu yeni yarn dr a gidince onu da soracagim insallah kotu bi sey degildir, kasinti ne kotuuu.. Her gun yeni bi seyle karsilasiyoruz.. Isyan etmiyorm asla ama endise ediyorm surekli yaa
benim bebeişin kafası kasıkta canım 1,5 aydır doktor ondan dedi ama bilmiorum bana da 4cü ayda başka bi doktor fitil verdi kaşıntım var diye almadım ben onu kullanamam ya beceremiorum kiKasik agrin neden oluyo ki canm idrar yolu enfeksiyonu falan mi var?? Bende bugn cikti da ay fitil de verdi cok gerildimm
Gidersin canm gecer zman dur acele etme :)
Ben gittm bugn bi soeun da sanci da cikmadi cok sukur, ben kasilma falan deyince nst bagladilar ama sukur sorun yokk.. 5 dk da bir olan kasilma sanci olursa mutlaka gel dedi..
Allah razı olsun kızlar, desteğiniz, benimle duygularımı paylaşmanız öyle iyi geliyor ki... iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Kocaman sevgiler benden size kızımla beraber
canım çok hoşsun, tebessüm ettirdin teşekkürler
bizde çok seviyoruz babasıyla kızımızın ismini.
belki bir de kızın olur ilerde hayırlısıyla, ipek koyarsın sende :))
Yağız ve Yiğit'in de hayırlı ömürleri olsun inşaAllah.
AmınAynisi bende de oldu canim dun aksam vasladi sağ bacagim eklem yeri sanki cikiyormus gibi agritor.toparlayarak yürüdüm.neyseki biraz daha iyiyim.arada oyle agrilarim oluyor benim de.Rabbim kolay doğumlar versin hepimize.
Biz gidemedik yazaten istemiyordum 2 gun icin. Kasik agrilarim da cok kotu iki gundur. Birden ne oldu anlamadim. Yuruyemiyorum ya
Canm ben yuruyus falan yapinca ayakta cok kalinca oluyor mesela, ama oyle tek tarafta degil komple genelde... Dr bana bebegin genelde bi tarafa daha cok baski yaptigini soylemisti belkimo yuzdendirebenm de mesela sol ayagim hep daha cok siser ondanms meselaa..
Cok gecms olsn canm odem de zorr kasinti daa.. Ben izne ayrilinca odemi baya kolayladm, ama gel gor ki kabarcik kabarcik oldu bacaklarm Allahimmm nasil bir kasintiii uyku haram oluyo gitgidee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?