- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Yaaaa yaaaaa,nasıl sinir krizleri geçirmiyim ben sonra,annemde afra tavır yapmaya başladı,ben geliyorum yapıyorum ediyorum da,annesi 2 gün kaldıda yaptı nolmuş yani dedi. En son annemle telefon görüşmemi duydu,annemde açtı ağzını yumdu gözünü,bu adam senin gözünün içine bakardı ,sen hamile kaldın bu adama bişi oldu. Çık gel ben seni sokakta mı buldum diye. Sonra da eşimle bir güzel kavga ettik,annem onun hakkında nasıl böyle konuşabilirmiş diye. Onun kafasındakine göre annemin bu şekilde konuşabilmesinin sebebi,evde ona iş güç yaptırmammış,ben sana parasını verdim kadın geliyor gidiyor bu eve annen bir elini atmıcak,atarsa seninle bozuşuruz dedi. düşünebiliyor musunuz?????? Allahım ne kadar kıt kafalı bu adamlar yaaaa. Neden hep canım cicimle onları idare etmek zorundayız ki sanki, hep ilişkiyi dengeli tutan biziz. Her iki tarafıda idare etmek için göbeğim çatlıyor. Gel gördki herifin art niyetine bak. Ben artık ona kendimi anlatmaktan sıkıldım,bıraktım.onu ikna etmeye çalışmıyorum. Ne düşünürse düşünsün yeter artık ben sinir hastası olacam yoksa. Birde düşününki bizim bebişe annem bakçak ben çalışçam diyorum. Annem sürekli bizde kalmak zorunda kalacak evi uzak olduğu için. Evdeki kaosu yaşayan bilir. Ben bu günlerden çok korkuyorum. O yüzden işi bırakmayı düşünüyorum. Hayırlısı olsun başımıza kızlar. Evlilikten önce hayat tabiki farklıydı. Evlendikten sonra çocuk olana kadar da öyle. Birde çocuk olduktan sonrasını da şimdi yeni yeni göreceğiz,her evrenin kendi zorluğu var. Allah yanımızda olsun,bize bişey olmasın.
Aynı aynı,bu analarına bu kadar düşkünlükleri beni öldürüyor. Zaten arada onlar olmasa ben eminim ki,gelin ve kaynanalık diye birşey olmayacak. Hep sorun aslında kocalarda bitiyor. Onlar iki kişinin arasını idare edebilse,o kadar muhteşem olurki ilişkimiz hiç sıkıntımız olmaz. Mesela benim kv,eşimin annesi değilde,komşu annem olsaydı. Acısıyla tatlışıyla çokta severdim kadını yani. Ama eşim böyle davrandıkça kin geliyor bana,annesine karşı daha çok kinlendiriyor beni,herşeyi batıyor kadının bana.
Bende Çamlık Bakırköy Varujan beye gidiyordum.Özel sigortaya 4800 normal 5500 sezeryan istedilerhangi hastaneymıs bu yaaa.. benım çamlık bakırköye gıdıyorum 2000 -2500 fiyatları birde tanıdık
Deger verdını gorunce hosuna gdyr ınsanınnKesinlikle daha cok ise yariyor canm ben de ayni yoldaym.. Baslarda her seye heveslenir paylassin benle diye ugrasirdm ama kendimi uzdugumle kalirdm... Simdi her seyi kendim yapiyorm halimi goruyo kendi utanip geliyo bazen..Yani rol mu yapiyoz artk halimz bellii.. Mesela hicc oynuyo ediyo bebegimz de demiyorm gecen ben uyurken gelms kendi dinliyo karnima elininkoyms suratinda kocaman bi gulumseme bi uyandm nasi uyuyosn sen boyle kipir kipir benek diyo, ben de hic ustune dusmedm oyle uyuyorm napim oldugu kadr dedim sadece uyumaya devam ettm..
Dun de kv ler yemege geldi !! Sagolsnlarkizartma yapms gelms ben de corba salata yaptm bi de ben topladm bulasiga giristm yapmaciktan ben mi yapsaydm falan dedi kv yaparm ben dedm bu gitti balkona sigara iciyo, esim geldi sonra annesi de duyuyo dedi canm coksa birak yaparz sonra hosuma gitti acikcasi belki azckkk utanmistir kv diye dusundmm sanmiyorm daa ama yoksa ekstra surekli bi sey bekledmde hep hayal kirikligi oluyorrr
Ben ogretmenim ama bu donem baska bi gorevdeyim. O yuzden daha rahatim.Sen öğretmen değil miydin? Bugğn karne günü değil miydi?
Demek ki hepsi ayniymis. Ben de kocamin normal olmadigini dusunmeye baslamistim. Iyi ildu bunlari soylediginiz. Bu erkeklerin hepsinin markasi ayni modelleri farkli.. O yuzden ortak yanmari cok:)bende artık söylemiyorum cnm hareket ettiğinde adama elini karnıma koy diom bi türlü saredemio bir iki sanıye sonra cekiyo hemen sanki çocuk elini ısıracak ya .bazen çok ilgisiz davranıyo sanki ilk değil de 10. çocuguma hamileymişim gibi hissediyorum.
Yaaaa yaaaaa,nasıl sinir krizleri geçirmiyim ben sonra,annemde afra tavır yapmaya başladı,ben geliyorum yapıyorum ediyorum da,annesi 2 gün kaldıda yaptı nolmuş yani dedi. En son annemle telefon görüşmemi duydu,annemde açtı ağzını yumdu gözünü,bu adam senin gözünün içine bakardı ,sen hamile kaldın bu adama bişi oldu. Çık gel ben seni sokakta mı buldum diye. Sonra da eşimle bir güzel kavga ettik,annem onun hakkında nasıl böyle konuşabilirmiş diye. Onun kafasındakine göre annemin bu şekilde konuşabilmesinin sebebi,evde ona iş güç yaptırmammış,ben sana parasını verdim kadın geliyor gidiyor bu eve annen bir elini atmıcak,atarsa seninle bozuşuruz dedi. düşünebiliyor musunuz?????? Allahım ne kadar kıt kafalı bu adamlar yaaaa. Neden hep canım cicimle onları idare etmek zorundayız ki sanki, hep ilişkiyi dengeli tutan biziz. Her iki tarafıda idare etmek için göbeğim çatlıyor. Gel gördki herifin art niyetine bak. Ben artık ona kendimi anlatmaktan sıkıldım,bıraktım.onu ikna etmeye çalışmıyorum. Ne düşünürse düşünsün yeter artık ben sinir hastası olacam yoksa. Birde düşününki bizim bebişe annem bakçak ben çalışçam diyorum. Annem sürekli bizde kalmak zorunda kalacak evi uzak olduğu için. Evdeki kaosu yaşayan bilir. Ben bu günlerden çok korkuyorum. O yüzden işi bırakmayı düşünüyorum. Hayırlısı olsun başımıza kızlar. Evlilikten önce hayat tabiki farklıydı. Evlendikten sonra çocuk olana kadar da öyle. Birde çocuk olduktan sonrasını da şimdi yeni yeni göreceğiz,her evrenin kendi zorluğu var. Allah yanımızda olsun,bize bişey olmasın.
Canım aslında naçizane tavsiyem kendi annene bu tip şeyleri anlatmaman. Aslında anlıyorum insan paylaşmak istiyor sanki elin oğlu eziyormuş gibi geliyor ama sen sonradan unutursun da annenin içinde hep yer eder sonradan damadına karşı. Ömür boyu soğukluk olur içinde. Dolayısıyla da sen huzursuz olursun yine.
Aynı aynı,bu analarına bu kadar düşkünlükleri beni öldürüyor. Zaten arada onlar olmasa ben eminim ki,gelin ve kaynanalık diye birşey olmayacak. Hep sorun aslında kocalarda bitiyor. Onlar iki kişinin arasını idare edebilse,o kadar muhteşem olurki ilişkimiz hiç sıkıntımız olmaz. Mesela benim kv,eşimin annesi değilde,komşu annem olsaydı. Acısıyla tatlışıyla çokta severdim kadını yani. Ama eşim böyle davrandıkça kin geliyor bana,annesine karşı daha çok kinlendiriyor beni,herşeyi batıyor kadının bana.
"Fiilen" kelimesi açıklayıcı bence : (ALO 150 BİMER' e yapmış olduğunuz başvuru Müdürlüğümüzce İncelenmiş olup; İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğünün cevap yazısında;" İlgi yazınıza istinaden izin yönergesinin "MADDE 10- (1) Verilmesi zorunlu olan mazeret izinleri şunlardır: a) Kadın memura doğum yapmasından önce 8 hafta ve doğum yaptığı tarihten itibaren 8 hafta olmak üzere toplam 16 halita süre ile aylıklı izin verilir. Sağlık durumu uygun olduğu takdirde hekimin onayı ile memur isterse doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışabilir. Bu durumda, kadın memurun fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir." denilmektedir.
öğretmen arkadaşlar bana bimerden böyle bir cevap geldi, sorduğum soruyla alakasız bir şekilde cevap geldi, hatta öğretmenlerin yaz tatiline gelen süreyle ilgili bile cavp yazmamışlar. acaba o maddeyi kaldırdılar mıtekrar soracağım artıkkk...
@Pisikediiikizannesi2016 bır de senınkı ıkız daha da agırsın bızden, hepsı bır model bunların, esım de oruc tutuyor gel oğlunu dusun benı bırak o da cok yoğun calışıyor ıftara 5 dk kala ancak gelıyor, esıme dıyor kı yeter calısmasın dınlensın evde, ıyı de senden bısey talep edıyor muyum hayır, gelıp ucundan tutuyor musun hayır o zaman karısmayacsn. Inanın o kdr saygı gosterıyorum kı hıcbır toplumda lafını etmem kv cok ıyı bırı derım gecerım kul hakkından korkarım ama uzuluyorum işte. Benım annem bu halıyle kardedımın esı calışıyor dıye haftanın nerdeyse bes gunu yemege cagırır gıtmez bıle ayda yılda bır ustelık annemın yardıma ıhtıyacı var,nasıl içine sınıyor anlamıyorum. Bır öncekı gelışımde hamıle degıldım.işten geldık esımle, yemek yok evde.sızı bekledım ne yemek ıstersınız bılemedım dedı ben sok oldum edım bır corba bıle yeterdı dedı, gectım yaptım artık, esım de benım gıbı dusundugunden ona kızmak da yetsız ama napym patlıyorum ben de.
Ahhh kızlar ahhh bugünde dertleşme günü olmuş .. Benim pek Bi huylanmam olmadı bu konuda kayınvalidem çok yaşlı Bi insan zaten evlendik bir iki hafta sonra buraya geldik .. Ama çok çok zoruma giden bir şey olmadı mı oldu hatta gecen hafta oturdum üzüntümden ağladım .. Sen tut eşime her hafta ailecek bırak karını al oğlunu gel tatil yap değişiklik olsun senin için de !!!!(ki bunu kardeşleri annesi babası Bi değil iki değil defalarca teklif etti )..gecen hafta tv izliyordum eşimde odada telefonda konuşuyor Allah ı var eşimde bir şey saklamaz hoparlörü açmış öyle sohbet ediyor derken yine aynı sözcükler döküldü hepsinin ağzından al oğlunu gel tatil yapalım sizi görelim .. Bırak karını kalsın orda ..( ki defalarca söyledim burda kimsem yok eşim bu yıl iznini doğumuma kullanacak o da zaten 10 gün bile değil diye)Eşimde bağırdı çağırdı bir daha bu cümleyi kurmayın karım hamile doğum yapacak hala bırak gel diyorsunuz diye .. Bunun üstüne ayyy sen böyle değildin orda çok sinirli bir insan olmuşsun abi gel gel stres atalım burda Dedi sevgili kız kardeşi :/ Ada'mı hem çıldırtıyorlar hem de burda çok stresli olduğunu söyleyip laf çakıyorlar Nasıl üzüldüm Nasıl ağladım .. Anlayışsızlık ve kör cahillik o kadar kötü ki .. Ha sanmayın ki vazgeçecekler bu yıl her telefonda eşime inatla bırak karını al oğlunu gel diyecekler
Yuh.Ahhh kızlar ahhh bugünde dertleşme günü olmuş .. Benim pek Bi huylanmam olmadı bu konuda kayınvalidem çok yaşlı Bi insan zaten evlendik bir iki hafta sonra buraya geldik .. Ama çok çok zoruma giden bir şey olmadı mı oldu hatta gecen hafta oturdum üzüntümden ağladım .. Sen tut eşime her hafta ailecek bırak karını al oğlunu gel tatil yap değişiklik olsun senin için de !!!!(ki bunu kardeşleri annesi babası Bi değil iki değil defalarca teklif etti )..gecen hafta tv izliyordum eşimde odada telefonda konuşuyor Allah ı var eşimde bir şey saklamaz hoparlörü açmış öyle sohbet ediyor derken yine aynı sözcükler döküldü hepsinin ağzından al oğlunu gel tatil yapalım sizi görelim .. Bırak karını kalsın orda ..( ki defalarca söyledim burda kimsem yok eşim bu yıl iznini doğumuma kullanacak o da zaten 10 gün bile değil diye)Eşimde bağırdı çağırdı bir daha bu cümleyi kurmayın karım hamile doğum yapacak hala bırak gel diyorsunuz diye .. Bunun üstüne ayyy sen böyle değildin orda çok sinirli bir insan olmuşsun abi gel gel stres atalım burda Dedi sevgili kız kardeşi :/ Ada'mı hem çıldırtıyorlar hem de burda çok stresli olduğunu söyleyip laf çakıyorlar Nasıl üzüldüm Nasıl ağladım .. Anlayışsızlık ve kör cahillik o kadar kötü ki .. Ha sanmayın ki vazgeçecekler bu yıl her telefonda eşime inatla bırak karını al oğlunu gel diyecekler
Yuh.Ne vicdansız kadın bunlar ya. Hiç mi hamilelik yaşamamışlar hiç mi doğum yapmamışlar? Sen başına bir şey gelse ne yapacaksın? Doğuma gelecekler mi?
Şok dimi :/ başkasına anlatsam yok artık der... Birde üstüne bunu eşimin bağırmasına kızmasına rağmen her hafta söylüyorlar .. Tuhaf İnan çok tuhaf herkesin evladı kendine tatlı demek Can'ımAman Allahım kalakaldım okurken. Bu ne aymazlıktır böyle
çok ağır konuşurdum ben olsam. bir daha telefon bile edemezlerdi. dengesizler.Ahhh kızlar ahhh bugünde dertleşme günü olmuş .. Benim pek Bi huylanmam olmadı bu konuda kayınvalidem çok yaşlı Bi insan zaten evlendik bir iki hafta sonra buraya geldik .. Ama çok çok zoruma giden bir şey olmadı mı oldu hatta gecen hafta oturdum üzüntümden ağladım .. Sen tut eşime her hafta ailecek bırak karını al oğlunu gel tatil yap değişiklik olsun senin için de !!!!(ki bunu kardeşleri annesi babası Bi değil iki değil defalarca teklif etti )..gecen hafta tv izliyordum eşimde odada telefonda konuşuyor Allah ı var eşimde bir şey saklamaz hoparlörü açmış öyle sohbet ediyor derken yine aynı sözcükler döküldü hepsinin ağzından al oğlunu gel tatil yapalım sizi görelim .. Bırak karını kalsın orda ..( ki defalarca söyledim burda kimsem yok eşim bu yıl iznini doğumuma kullanacak o da zaten 10 gün bile değil diye)Eşimde bağırdı çağırdı bir daha bu cümleyi kurmayın karım hamile doğum yapacak hala bırak gel diyorsunuz diye .. Bunun üstüne ayyy sen böyle değildin orda çok sinirli bir insan olmuşsun abi gel gel stres atalım burda Dedi sevgili kız kardeşi :/ Ada'mı hem çıldırtıyorlar hem de burda çok stresli olduğunu söyleyip laf çakıyorlar Nasıl üzüldüm Nasıl ağladım .. Anlayışsızlık ve kör cahillik o kadar kötü ki .. Ha sanmayın ki vazgeçecekler bu yıl her telefonda eşime inatla bırak karını al oğlunu gel diyecekler
Ağır konuştumda ne oldu sadece 2 hafta arama kesildi..Valla sabaha kadar konuş bir kulaktan geçer ötekinden çıkar konuşmadım mı sanıyorsun hatta yeri geldi konuşmayı bile hepten kestim yok anam olmuyor ..sen olsan gelinin sana deseki anne bu yıl iznini benim doğuma kullanacak o da 8 gün sen bunun üstüne bir daha konu açar mısın açmazsın dimi .. İşte anla yani her iki dilden anlamıyorlar .. Eşim kendi ağzıyla Dedi ben yıllarca uğraştım yeri geldi uzak durdum ama düzelmiyorlar gecen bunu bizimkilere bile söyledi ..Ee bunun üstüne ben artık ne diyim ki kaç yaşında insanlar ben mi düzeltecem bu saatten sonraçok ağır konuşurdum ben olsam. bir daha telefon bile edemezlerdi. dengesizler.
kibarlıktan anlamazlarsa kaba konuşurum şahsen. çok fena kalp kırarım. ki kv yüzsüzüne anladığı dilden konuştum. 8-10 senedir kafam rahat.Ağır konuştumda ne oldu sadece 2 hafta arama kesildi..Valla sabaha kadar konuş bir kulaktan geçer ötekinden çıkar konuşmadım mı sanıyorsun hatta yeri geldi konuşmayı bile hepten kestim yok anam olmuyor ..sen olsan gelinin sana deseki anne bu yıl iznini benim doğuma kullanacak o da 8 gün sen bunun üstüne bir daha konu açar mısın açmazsın dimi .. İşte anla yani her iki dilden anlamıyorlar .. Eşim kendi ağzıyla Dedi ben yıllarca uğraştım yeri geldi uzak durdum ama düzelmiyorlar gecen bunu bizimkilere bile söyledi ..Ee bunun üstüne ben artık ne diyim ki kaç yaşında insanlar ben mi düzeltecem bu saatten sonra
Kızlar sıcaktan buharlaşmak üzereyim klima açamıyorum çarpıyor direk.iştahım hiç yok zorla ittire ittire 2 lokmayı keyifsizce yiyorum cok da yiyemiyorum.iştahsızlık başladı 1 haftadır Nasıl olacak bilmiyorum sizler ne durumdasınız
Ahhh kızlar ahhh bugünde dertleşme günü olmuş .. Benim pek Bi huylanmam olmadı bu konuda kayınvalidem çok yaşlı Bi insan zaten evlendik bir iki hafta sonra buraya geldik .. Ama çok çok zoruma giden bir şey olmadı mı oldu hatta gecen hafta oturdum üzüntümden ağladım .. Sen tut eşime her hafta ailecek bırak karını al oğlunu gel tatil yap değişiklik olsun senin için de !!!!(ki bunu kardeşleri annesi babası Bi değil iki değil defalarca teklif etti )..gecen hafta tv izliyordum eşimde odada telefonda konuşuyor Allah ı var eşimde bir şey saklamaz hoparlörü açmış öyle sohbet ediyor derken yine aynı sözcükler döküldü hepsinin ağzından al oğlunu gel tatil yapalım sizi görelim .. Bırak karını kalsın orda ..( ki defalarca söyledim burda kimsem yok eşim bu yıl iznini doğumuma kullanacak o da zaten 10 gün bile değil diye)Eşimde bağırdı çağırdı bir daha bu cümleyi kurmayın karım hamile doğum yapacak hala bırak gel diyorsunuz diye .. Bunun üstüne ayyy sen böyle değildin orda çok sinirli bir insan olmuşsun abi gel gel stres atalım burda Dedi sevgili kız kardeşi :/ Ada'mı hem çıldırtıyorlar hem de burda çok stresli olduğunu söyleyip laf çakıyorlar Nasıl üzüldüm Nasıl ağladım .. Anlayışsızlık ve kör cahillik o kadar kötü ki .. Ha sanmayın ki vazgeçecekler bu yıl her telefonda eşime inatla bırak karını al oğlunu gel diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?