2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Aynen canm hep denge koruyon zorluklarla bogusan taraf biziz malesef.. Erkeklerin kafa bi yere kadarrrr birak canm birak hakkaten sinir hastasi olmana deger mi bi kere melegini saglikla dogurmaya odaklan kendi yaptindan utansin... Bi de cidden kendi anneleri yapmiyor ya da yaptirmiyorlar neyse ya kendi annemiz yapinca da kaldiramiyorlar onlara yuk geliyo borclaniyoz gibi mi geliyo anlamiyorm, anneligi bilmedikleri icn iste...
Sen mumkun mertebe sakin ol canm zmaan gostercek her seyi bi sure denersn arada annen de gider evine sonucta devamli kalmaz bence sizde goturup getirirsinz gerekirse cocugu ona.. Hayirlisi olsn hepimizin hakkinda insallahh...

ALO 150 BİMER' e yapmış olduğunuz başvuru Müdürlüğümüzce İncelenmiş olup; İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğünün cevap yazısında;" İlgi yazınıza istinaden izin yönergesinin "MADDE 10- (1) Verilmesi zorunlu olan mazeret izinleri şunlardır: a) Kadın memura doğum yapmasından önce 8 hafta ve doğum yaptığı tarihten itibaren 8 hafta olmak üzere toplam 16 halita süre ile aylıklı izin verilir. Sağlık durumu uygun olduğu takdirde hekimin onayı ile memur isterse doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışabilir. Bu durumda, kadın memurun fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir." denilmektedir.
öğretmen arkadaşlar bana bimerden böyle bir cevap geldi, sorduğum soruyla alakasız bir şekilde cevap geldi, hatta öğretmenlerin yaz tatiline gelen süreyle ilgili bile cavp yazmamışlar. acaba o maddeyi kaldırdılar mı tekrar soracağım artıkkk...

Deger verdını gorunce hosuna gdyr ınsanınn

Demek ki hepsi ayniymis. Ben de kocamin normal olmadigini dusunmeye baslamistim. Iyi ildu bunlari soylediginiz. Bu erkeklerin hepsinin markasi ayni modelleri farkli.. O yuzden ortak yanmari cok:)

Yani işte aynen aynen bu sefer de kadının içinde bir kötülük olmasa dahi sanki bunları o da düşünüyor gibilerinin insana ve de uzaklaşıyorsun.

"Fiilen" kelimesi açıklayıcı bence : (

aynen bende bankacıyım geç saatlerde geliyordum işten zaten bişey yemiyosunuz (ki biz uğraşamadığımız için pratik geçiştiriyoduk) diye yapmıyorum gelince halledersiniz diyodu bi ay kalmışlığı vardı öyle.. annem hasta olmasına rağmen her işimize koşar.. Allah görüyo ne diyeyim eşim de gördü artık çok fazla dile getirmek bile istemiyorum.. Rabbim yardımcımız olsn

Kızlar sıcaktan buharlaşmak üzereyim klima açamıyorum çarpıyor direk.iştahım hiç yok zorla ittire ittire 2 lokmayı keyifsizce yiyorum cok da yiyemiyorum.iştahsızlık başladı 1 haftadır Nasıl olacak bilmiyorum sizler ne durumdasınız

Ahhh kızlar ahhh bugünde dertleşme günü olmuş .. Benim pek Bi huylanmam olmadı bu konuda kayınvalidem çok yaşlı Bi insan zaten evlendik bir iki hafta sonra buraya geldik .. Ama çok çok zoruma giden bir şey olmadı mı oldu hatta gecen hafta oturdum üzüntümden ağladım .. Sen tut eşime her hafta ailecek bırak karını al oğlunu gel tatil yap değişiklik olsun senin için de !!!!(ki bunu kardeşleri annesi babası Bi değil iki değil defalarca teklif etti )..gecen hafta tv izliyordum eşimde odada telefonda konuşuyor Allah ı var eşimde bir şey saklamaz hoparlörü açmış öyle sohbet ediyor derken yine aynı sözcükler döküldü hepsinin ağzından al oğlunu gel tatil yapalım sizi görelim .. Bırak karını kalsın orda .. ( ki defalarca söyledim burda kimsem yok eşim bu yıl iznini doğumuma kullanacak o da zaten 10 gün bile değil diye)Eşimde bağırdı çağırdı bir daha bu cümleyi kurmayın karım hamile doğum yapacak hala bırak gel diyorsunuz diye .. Bunun üstüne ayyy sen böyle değildin orda çok sinirli bir insan olmuşsun abi gel gel stres atalım burda Dedi sevgili kız kardeşi :/ Ada'mı hem çıldırtıyorlar hem de burda çok stresli olduğunu söyleyip laf çakıyorlar Nasıl üzüldüm Nasıl ağladım .. Anlayışsızlık ve kör cahillik o kadar kötü ki .. Ha sanmayın ki vazgeçecekler bu yıl her telefonda eşime inatla bırak karını al oğlunu gel diyecekler

Aman Allahım kalakaldım okurken. Bu ne aymazlıktır böyle

Yuh.Ne vicdansız kadın bunlar ya. Hiç mi hamilelik yaşamamışlar hiç mi doğum yapmamışlar? Sen başına bir şey gelse ne yapacaksın? Doğuma gelecekler mi?

Yuh.Ne vicdansız kadın bunlar ya. Hiç mi hamilelik yaşamamışlar hiç mi doğum yapmamışlar? Sen başına bir şey gelse ne yapacaksın? Doğuma gelecekler mi?

Yok Can'ım üstelik yurt dışındayım doğumda eşimden başka da hiç kimsem yok Allah kısmet ederse de ikinci bebeğim olacak ..sen orda okurken bile Nasıl sinirlenmişsindir bir de düşün ben bunu bizzat yaşıyorum .. Diyorum ya cahillik kadar kötü bir şey yok sanki dediğin gibi kendileri doğum yapmamış .. Bak benim aileme anneme babama kızım siz iyi olun biz burda iyiyiz eşin en büyük destekçin diyor .. Birde öteki taraf her telefonda bırak karını gel diyor fark çok büyük işte

Aman Allahım kalakaldım okurken. Bu ne aymazlıktır böyle
Şok dimi :/ başkasına anlatsam yok artık der... Birde üstüne bunu eşimin bağırmasına kızmasına rağmen her hafta söylüyorlar .. Tuhaf İnan çok tuhaf herkesin evladı kendine tatlı demek Can'ım

çok ağır konuşurdum ben olsam. bir daha telefon bile edemezlerdi. dengesizler.

çok ağır konuşurdum ben olsam. bir daha telefon bile edemezlerdi. dengesizler.
Ağır konuştumda ne oldu sadece 2 hafta arama kesildi..Valla sabaha kadar konuş bir kulaktan geçer ötekinden çıkar konuşmadım mı sanıyorsun hatta yeri geldi konuşmayı bile hepten kestim yok anam olmuyor ..sen olsan gelinin sana deseki anne bu yıl iznini benim doğuma kullanacak o da 8 gün sen bunun üstüne bir daha konu açar mısın açmazsın dimi .. İşte anla yani her iki dilden anlamıyorlar .. Eşim kendi ağzıyla Dedi ben yıllarca uğraştım yeri geldi uzak durdum ama düzelmiyorlar gecen bunu bizimkilere bile söyledi ..Ee bunun üstüne ben artık ne diyim ki kaç yaşında insanlar ben mi düzeltecem bu saatten sonra

kibarlıktan anlamazlarsa kaba konuşurum şahsen. çok fena kalp kırarım. ki kv yüzsüzüne anladığı dilden konuştum. 8-10 senedir kafam rahat.

Canm gecms olsn ya neden bu kadr iatahsizlik oldu sicaklardan mii??? Cidden havalar fena dikkat etmek lzmmm..

Gercekten mi ya Allahm nasil insanlar bunlr yaaaa her gun soka giriyorm bu kv ler yuzunden ay nasi sinir oldm yaaaa....
Ciddn terbiyesizlik bu ya baska bi sey degil ne buyuk ayip!!! Hakkaten insanlarin kalbi de taslasms bi kendi oglunu gorur mu insan ya bu kadin napcak yaa...

Benm de esimin nenesi annesi tovbeee asik gibi bakiyo boyle esime, her hareketine pur dikkat... garip yaaa bi onlarda ogul var sankii... dun aksam da mesela yemege geldiler nene de gelms, kapidan girdm elini opcektm kadin beni es gecti bi de gobegime kolunu carpti direk esime gitti ben sok tabi kaldm oyle ne salaksn dedm sen de bu insanlari hala ailem yapmaya calsiiyosn benm misss gibi ailemin yerini birak yarisini dolduramazlar.. Boyle insanlar yuzunden ne insanlar bosaniyor yazikkk!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…