- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 313
- 38
Ben İstanbul malyepedeyim gittiğim hastanenin normal doğum fiyatı 700 sezeryan 800 isteğe bağlı sezeryan 1500 çok uygun ve çok güzel hastane temiz hmde ben beğendim fiyatta çok uygun
Ben de bu haftaya kadar pek hissetmemistim hamile oldugumu. Hatta bugun ise gitmedim. Kendime izin verdimAynıyız şekerim,o kadar enerjik ben,bu hafta nolduysa tamamen gitti enerjim,yattığım yerde kalıyorum. keyfim yok. Hiç bişey yapasım yok.
:) seviyorum el açması baklavayı bayramda da hazır tatlı hiç cazip gelmiyo en azından bi tepsi Yaparım hava sıcak hiç çıkamıyorum ki dışarı Fenalık geçiririm diye akşamları ancaBu halde baklava mi açacaksın?yapma arkadaşım kıymetini bil yat dinlen. Keyfine gez toz.
Hepsi gecti caniim beni cok rahatlatti. Bence de kimyasallardan daha iyi
Ayy bende öyleyim normal demek kiben ilk başta sinirliydim şimdi pamıh gibi oldum. Eşim de alttan alıyor genelde. Geçen bir gün yanağına yemek bulaşmış dedim. Ben rahatsız değilim dedi biraz sert baktı. Ben de birden ağlamaya başladım çok moralim bozuldu nedense hiç normalde sallamam böyle şeyleri bana çok kötü baktın dedim fln üzüldü. Adam o günden sonra eh demeye korkuyor. Akşam oturmuş karnına yastık koymuş taklidimi yapıyor sürekli göbeğime bakmamı canım bak nasıl hareket etti dememi falan @sweet-73
Benim o kadar Ağrı'm var dediğin gibi hem topallayarak yürüyorum geç de penguen gibi ağırdan alıyorumMerhaba kızlar iyi geceler
Benim sağ bacağımda kasık kısmında cok Ağrım var, doktoruma sormuştum rahim genişliyor ondan demişti ama gecmio ve ağırlasio gitgide topalliyor resmen korkmaya başladım. Acaba bebeğin bası orda baskı mı yapıo bilemiyorum. Bu kadar Ağrı'sı olann var mi?
Maşallah kuzuna ne güzel kiloSuda boyudaBugun kontrole gittim. Geçen hafta düşuk ağırlıklı diye korkmustum. 2027 gram olmus. Boyu da 45 cm civari.
Masallah canım gözün aydın:)Bugun kontrole gittim. Geçen hafta düşuk ağırlıklı diye korkmustum. 2027 gram olmus. Boyu da 45 cm civari.
Bebis doğduktan sonra alalım dedik bizKizlar ev tipi ana kucagi aldınız mi, hangi marka aldiniz ?
Çok geçmiş olsun canım çok şaşırdım doğrusu..gitmenizde varmış demekki bir hayır. İnşallah bebisin zamanını bekler annesi..Yaklaşık son 1 aydır suyun fazla dikkat et dedikleri için hadi dedim bide bursada başka bi dr görüneyim. Bugün arkadaşımla güle oynaya arabaya atlayıp bursaya geldik. Asıl amacımız bebek için mağza dolaşmaktı aslında...
Dr. muayenesine girdim veee dr sancın var farkındamısın dedi. Benim hiç bişi hissettiğim yoktu. Meğer pimi çekilmiş bi bomba gibi dolaşıyormuşum haberim yok. Heran doğurabilirsin deyip hastaneye yatırdılar. İğneler fitiller serumlar. Bu saat oldu gözüme uyku girmedi.
Benim için dua edin kızım daha çok küçük. Daha doğmasına 2 ay vardı.
Canım Allah yardımcın olsun..aksilikler geldi mi üst üste geliyor maalesef. İnşallah hallolur işlerin. Ben de hırsımı alamıyorum bazen. Mesela dün gece bi kız arkadaşımızla birlikte eve dönüyorduk. evi bize yakın dönüşte onu da evine bırakacaktık. Yolda köpek çıktı karşımıza yürürken ben de korkarım köpekten. Eşim ortadaydı ben solundaydım arkadaşım sağındaydı. Ben eşimin elini bırakıp kenara kaçtım panikle eşim yanıma gelir diye beklerken arkadaşım eşimin arkasına geçmiş tshirtünü çekiştiriyor saklanıyo falan. Eşim de öyle durdu ben önden yürüdüm bekledim sonra, sinir olduğumu belli etmedim. Dünden beri de triplerdeyim köpek üstüme gelse beni korumazsın, yardımıma gelmezsin başkalarına yardım edersin falan diyeKızlar gunaydınnn
Sabah sabah sınırlerım bozuldu agladım cok fena hala ellerım tıtredı sınırden;anlatayım:
Dun yoğun bır gunun ardından ısten geldım oğlum parka ınmek ıstedı ındırdım 8 e kdr oturup bekledım belım koptu ama.iş yoğundu ztn.esıme ıftar hazırladım snr,geldı yedık, snr madayı bıle toplayamadım esım yardım ettı.sne kayınvalıdem aradı esımı, mutfakta konusuyorlar, bır ara geldı bana vercek oralı olmadım yatıyor cok yorgun dedı snr ben mutfagı topluyorum dedı oğlumla konustular, snr dogumu sordu sanırım esım de agustosun bası dedı. Ben sana haber verırım dedı.Neyse hıc sormadım bışey. Sabah kalktım ıse n gıtcem bakıcı gelemıyecegını haber verdı son anda. O esnada edım vestelde ust duzeyde yonetıcılerle toplantısı var dıye takım elbısemın utusu bozulmuş ben utulemeye calıştım olmadı el atar msn dedı ama patlamak uzereydım. Bır yandan utuluyorum bır yandan ağlıyorum.bakıcıya soylendım yarım gun olmasına ragmen sık sık ızın ıstıyor, bebek olmaya ramak kala sorun cıkartmak ıstemıyorum.ama ızın almam sorun sonucta devam edebılır raporu aldım, ayrıca kayınvalıdem konusu apayrı dogum zamanı mısafır gıbı cıkıp gelecek hanımefendı esıme patladım 9. Ayım nerdeyse cıkıp gelebılır destek olabılır bakıcıyla sınırımız bozulmaz herseye annem gelmez boylece dedım hıcbır ayak bagı yok gelebılır annem bel fıtıgı amelıyatı oldu ztn herseye o koşuyor dedım haklısın dedı optu benı hırsımı alamadım
Aynı durum bende de var canım, hayırlısı artık..Arkadaşlar dalga geçiyor öğretmen çocuğu dediğin mart ayında doğar becerememişsiniz diye :))Bu gün benim moralim çok bozuk ben öğretmenim ve doğumum yaza geldiği için doğum öncesi iznimi fiilen öalışmadığım içindoğum sonrasına atamıyormuşum ama yani bu benim tercihim değilki iznim bittiğinde Bebek iki aylık oluyor ancak yarı zamanlı çalışma da öğretmenleri kapsamıyormuş güya doğuma teşvik var ama ben hiç bir şeyden faydalanamıyorum şimdi ben iki aylık bebeği Nasıl bırakayım kime bırakayım
Güle güle kullan canım, çok tatlı görünüyor..Kizlar N11den hamak besik aldm bugun geldi. Cok kullanisli gorunuyor esimde bende begendk. 179tl fiyatida uygun tavsiye isteyene... bu arada kontrolden geldik iyimis bızdık.1745grammis.Eki Görüntüle 1847996
Sen öğretmen değil miydin? Bugğn karne günü değil miydi?Ben de bu haftaya kadar pek hissetmemistim hamile oldugumu. Hatta bugun ise gitmedim. Kendime izin verdim
amin canım senden de. inşallah faydasını görürsünAllah razi olsn canm, su an antalya kaynar kazan o yuzden bi aksam ilk firsatta gidip alacagimm
amin canım senden de. inşallah faydasını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?