2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben İstanbul malyepedeyim gittiğim hastanenin normal doğum fiyatı 700 sezeryan 800 isteğe bağlı sezeryan 1500 çok uygun ve çok güzel hastane temiz hmde ben beğendim fiyatta çok uygun

hangi hastaneymıs bu yaaa.. benım çamlık bakırköye gıdıyorum 2000 -2500 fiyatları birde tanıdık

Bu halde baklava mi açacaksın? yapma arkadaşım kıymetini bil yat dinlen. Keyfine gez toz.
:) seviyorum el açması baklavayı bayramda da hazır tatlı hiç cazip gelmiyo en azından bi tepsi Yaparım hava sıcak hiç çıkamıyorum ki dışarı Fenalık geçiririm diye akşamları anca

Ayy bende öyleyim normal demek kieşimin her dedigine gozlerim doluyor

Benim o kadar Ağrı'm var dediğin gibi hem topallayarak yürüyorum geç de penguen gibi ağırdan alıyorum

Çok geçmiş olsun canım çok şaşırdım doğrusu..gitmenizde varmış demekki bir hayır. İnşallah bebisin zamanını bekler annesi..

Canım Allah yardımcın olsun..aksilikler geldi mi üst üste geliyor maalesef. İnşallah hallolur işlerin. Ben de hırsımı alamıyorum bazen. Mesela dün gece bi kız arkadaşımızla birlikte eve dönüyorduk. evi bize yakın dönüşte onu da evine bırakacaktık. Yolda köpek çıktı karşımıza yürürken ben de korkarım köpekten. Eşim ortadaydı ben solundaydım arkadaşım sağındaydı. Ben eşimin elini bırakıp kenara kaçtım panikle eşim yanıma gelir diye beklerken arkadaşım eşimin arkasına geçmiş tshirtünü çekiştiriyor saklanıyo falan. Eşim de öyle durdu ben önden yürüdüm bekledim sonra, sinir olduğumu belli etmedim. Dünden beri de triplerdeyim köpek üstüme gelse beni korumazsın, yardımıma gelmezsin başkalarına yardım edersin falan diye
Hepimizde farklı farklı ruh halleri canım..Sana yazarken kendi içimi döktüm

Herkeze merhaba ben gecmişi fazla okuyamadım veya kacırdım erken doğum yapan bir arkadaşımız vardı istanbulda iyiye gidiyordu durum özelden yazışamlar vardı sanırım ama ben pek etkili kullanamıyorum neti o yüzden merak ettim bilgisi olan varmı durumları nedir masal bebek ne durumda

Aynı durum bende de var canım, hayırlısı artık..Arkadaşlar dalga geçiyor öğretmen çocuğu dediğin mart ayında doğar becerememişsiniz diye :))

Kizlar bi de demistim idrar yolu enfeksiyonu cikti, dr ilac ve fitil verdi ama kesinlikle kullan dedi.. Hic bir zarari tok dedi ustelik enfeksiyon asil gecmezse bizim icn sorun dogumu tetikleyebiliyor dedi bilginiz olsnnn... Allah korusun hepimizi son donemler biraz soeunlu gececek belli ki bi yandan da sicaklar bastirdi Allah yardimcimz olsn hepimizin.. Zamaninda saglikla dogumlar yapalm hepimiz de insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…