Onlarla konuşup bir şey anlatmak suya yazı yazmak gibi bir şey griilcim sen yine şanslısın karşında ağır konuşunca anlatacak kapasite varmışkibarlıktan anlamazlarsa kaba konuşurum şahsen. çok fena kalp kırarım. ki kv yüzsüzüne anladığı dilden konuştum. 8-10 senedir kafam rahat.
o kadar arsızlar yani. Allah size sabır, onlara akıl fikir versin.Onlarla konuşup bir şey anlatmak suya yazı yazmak gibi bir şey griilcim sen yine şanslısın karşında ağır konuşunca anlatacak kapasite varmış
Can'ım o da basıl bir kadın sana çarpıp es geçip eşine gidiyor aman Allah ımCanm gecms olsn ya neden bu kadr iatahsizlik oldu sicaklardan mii???Cidden havalar fena dikkat etmek lzmmm..
Gercekten mi yaAllahm nasil insanlar bunlr yaaaa her gun soka giriyorm bu kv ler yuzunden ay nasi sinir oldm yaaaa....
Ciddn terbiyesizlik bu ya baska bi sey degil ne buyuk ayip!!!Hakkaten insanlarin kalbi de taslasms bi kendi oglunu gorur mu insan ya bu kadin napcak yaa...
Benm de esimin nenesi annesi tovbeee asik gibi bakiyo boyle esime, her hareketine pur dikkat... garip yaaa bi onlarda ogul var sankii... dun aksam da mesela yemege geldiler nene de gelms, kapidan girdm elini opcektm kadin beni es gecti bi de gobegime kolunu carpti direk esime gittiben sok tabi kaldm oyle ne salaksn dedm sen de bu insanlari hala ailem yapmaya calsiiyosn benm misss gibi ailemin yerini birak yarisini dolduramazlar.. Boyle insanlar yuzunden ne insanlar bosaniyor yazikkk!!!!
O kadar arsızlar Can'ım daha ne arsızlıklar o yüzden uğraşmıyorum bile birşey oldumu topu eşime atıyorum gerçi onun gürlemesinden bile sadece 2 gün korkuyorlar sonra hopppppp sar başa ..Allah sabır versin dediğin gibi en güzel dua bu bizim içino kadar arsızlar yani. Allah size sabır, onlara akıl fikir versin.
Çok saol Can'ım zaten eşim böyle olmasa ben evlenmezdim ki .. Kendi ağzIyla geçen babama anlattı cahiller laf anlatamıyorum düzelmiyorlar bu kız burda kimsesiz düşünmüyorlar Dedi .. Benim babamın bile ağzı açık kaldı ..ne diyebilirsin ki Bnde ağlayınca ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor o an bana beni daha fazla üzme kapat konuyu delleniyorum böyle anlayışsız ailem var diye Dedi ..düşün kendi evlatlarını bile çileden çıkarıyorlar ..bazen soruyorlar gelip yerleşmezsin Türkiye ye temenni yüzlerine baka baka diyor ben yapamam orda sizinle kafayı yerim daha ne desincetrina ama esini takdir ettm canm en azndan aman kirmayim deyip onlari oyalama falan ugrasmiyo gayet net azarliyo artk dogerlerinin yuzsuzluguuuu!!! Ayyy dellendm gene benn....
Can'ım o da basıl bir kadın sana çarpıp es geçip eşine gidiyor aman Allah ımve normal bir şey gibi devam ediyorlar kaldıkları yerden inanılmaz bir şey ..sende hiç takma kafana ben eskiden hep derdim konuşulur düzeltilir yok arkadaş konuşsanda boş ha duvara konuşup anlatıyorum ha onlara sorsan beni severler birde İnan böyle seyler yaşayınca duyunca ilerde çok iyi bir kayınanne olacam diyorum .. Torunlarımıda gelinlerimide kendi evladımdan ayırmıcam zaten doğrusu bu anormali bunların yaptıkları
Bak bende geçen hafta dedim beni ana doğurmadı mı hayvan mıyım ben doğurup Bi köşeye mi atılmışım ya da ahırda mı besleniyorum kendi kendime doğurup hayata kaldığım yerden devam edeyim diye .. Aynı şeyleri düşünüyoruz tatlım .. Ay gönlünü ferah tut bencede ne üzecez kendimizi bunlar için artık bizde bir aileyiz bizimde eşimiz çocuklarımız var .. Gerisi boş artık boş .. Diyorum eşime oğullarımı terminetör gibi yetiştiricem kimseler üzemiyecek bizi diye :) bizim niyetimiz içimiz temiz kuzum .. Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz .. Kötülük fesatlık yok ki kalbimiz de .. Böyle yetişmemişiz ki .. Ben sevgi saygı herkesi iyileştirir diye bilmişim öyle büyümüşüm .. O yüzden böyle entrikalar bize göre değil .. Ne Mutlu çocuklarımıza bizim gibi anneleri olacakYok canm dedigin gibi konusup anlasmak hikaye ben de hep durust samimi olmayi tercih ettm simidye dek ve soyledm kv de yani ben zaten dedm icimden geleni soylemezsem uzaklasirim.. Ki su an uzaklasma devresi iste bitirdiler iyiniyetimi.. Kadin oyle gecti gitti ben de tum gece suratina bakmadm sonra kendi benle muhatap olcam diye ugrasti durdu...tamam koskoca kadn ama islerine gelince her seye karismaya gelince masallah enerjiler tavann..ayrica biz de ana kuzusuyuz bi sizin oglunuz yok kiiianam nasi sinirlendm kiz seninkielre de benimkilere de ayyyy... Neyse biz kendimizi ferah tutmaya bakalm Allaha sukur bebislerimiz sagliklii
Çok saol Can'ım zaten eşim böyle olmasa ben evlenmezdim ki .. Kendi ağzIyla geçen babama anlattı cahiller laf anlatamıyorum düzelmiyorlar bu kız burda kimsesiz düşünmüyorlar Dedi .. Benim babamın bile ağzı açık kaldı ..ne diyebilirsin ki Bnde ağlayınca ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor o an bana beni daha fazla üzme kapat konuyu delleniyorum böyle anlayışsız ailem var diye Dedi ..düşün kendi evlatlarını bile çileden çıkarıyorlar ..bazen soruyorlar gelip yerleşmezsin Türkiye ye temenni yüzlerine baka baka diyor ben yapamam orda sizinle kafayı yerim daha ne desin
Bak bende geçen hafta dedim beni ana doğurmadı mı hayvan mıyım ben doğurup Bi köşeye mi atılmışım ya da ahırda mı besleniyorum kendi kendime doğurup hayata kaldığım yerden devam edeyim diye .. Aynı şeyleri düşünüyoruz tatlım .. Ay gönlünü ferah tut bencede ne üzecez kendimizi bunlar için artık bizde bir aileyiz bizimde eşimiz çocuklarımız var .. Gerisi boş artık boş .. Diyorum eşime oğullarımı terminetör gibi yetiştiricem kimseler üzemiyecek bizi diye :) bizim niyetimiz içimiz temiz kuzum .. Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz .. Kötülük fesatlık yok ki kalbimiz de .. Böyle yetişmemişiz ki .. Ben sevgi saygı herkesi iyileştirir diye bilmişim öyle büyümüşüm .. O yüzden böyle entrikalar bize göre değil .. Ne Mutlu çocuklarımıza bizim gibi anneleri olacak
Memnun oldum Esra bende Elif :)Slm minnos anneler belki beni merak etmissinizdir tanışmak amaçlı Resmimi yüklüyorum :)Eki Görüntüle 1848543 ben mersin den esra tanistigima memnun oldum anneler
Mrb cnm :)tanısalım dedim o kadar yaziyoruzMemnun oldum Esra bende Elif :)
Mrb cnm :)tanısalım dedim o kadar yaziyoruz:)Memnun oldum Esra bende Elif :)
Iyi yapmışsın cnm inş doğumlardan sonrada böyle aktif yazıp akıl alırız birbirimizdenMrb cnm :)tanısalım dedim o kadar yaziyoruz:)
İnşallah cnm sağlık li bir şekilde kucağımiza alalım da gerisi kolay büyürler minnos lar :)Iyi yapmışsın cnm inş doğumlardan sonrada böyle aktif yazıp akıl alırız birbirimizden
Idrar yolu enfeksiyonunun mutlaka tedavi edilmesi gerekiyormus..karsi komsum cocuk doktoru yogun bakima da bakiyor.gecen 34 haftalik bebek dogmus ama annenin idrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmedigi icin bebek da enfeksiyonlu dogmus..durumu pek iyi degil dedi komsum..Rabbim sifa versin insallah bebege..enfeksiyonlari ihmal etmeyelim insallah..Kizlar bi de demistim idrar yolu enfeksiyonu cikti, dr ilac ve fitil verdi ama kesinlikle kullan dedi.. Hic bir zarari tok dedi ustelik enfeksiyon asil gecmezse bizim icn sorun dogumu tetikleyebiliyor dedi bilginiz olsnnn... Allah korusun hepimizi son donemler biraz soeunlu gececek belli ki bi yandan da sicaklar bastirdi Allah yardimcimz olsn hepimizin.. Zamaninda saglikla dogumlar yapalm hepimiz de insallahh
GercektenAhhh kızlar ahhh bugünde dertleşme günü olmuş .. Benim pek Bi huylanmam olmadı bu konuda kayınvalidem çok yaşlı Bi insan zaten evlendik bir iki hafta sonra buraya geldik .. Ama çok çok zoruma giden bir şey olmadı mı oldu hatta gecen hafta oturdum üzüntümden ağladım .. Sen tut eşime her hafta ailecek bırak karını al oğlunu gel tatil yap değişiklik olsun senin için de !!!!(ki bunu kardeşleri annesi babası Bi değil iki değil defalarca teklif etti )..gecen hafta tv izliyordum eşimde odada telefonda konuşuyor Allah ı var eşimde bir şey saklamaz hoparlörü açmış öyle sohbet ediyor derken yine aynı sözcükler döküldü hepsinin ağzından al oğlunu gel tatil yapalım sizi görelim .. Bırak karını kalsın orda ..( ki defalarca söyledim burda kimsem yok eşim bu yıl iznini doğumuma kullanacak o da zaten 10 gün bile değil diye)Eşimde bağırdı çağırdı bir daha bu cümleyi kurmayın karım hamile doğum yapacak hala bırak gel diyorsunuz diye .. Bunun üstüne ayyy sen böyle değildin orda çok sinirli bir insan olmuşsun abi gel gel stres atalım burda Dedi sevgili kız kardeşi :/ Ada'mı hem çıldırtıyorlar hem de burda çok stresli olduğunu söyleyip laf çakıyorlar Nasıl üzüldüm Nasıl ağladım .. Anlayışsızlık ve kör cahillik o kadar kötü ki .. Ha sanmayın ki vazgeçecekler bu yıl her telefonda eşime inatla bırak karını al oğlunu gel diyecekler
Yok Can'ım takılmıyorum onlara ağlamam da İnan sinirden oldu acıyorum öyle insanlara artık hani Cem Yılmaz bir filminde diyordu ya beyni yok fikri var diye işte aynen öyle bazı insanlar ..Gercektendiyesim geldi..bu nasil bir anlayis bu nasil bir mantiktir yahu..yazik gercekten..ama bosver uzulme arkadasim cok sukur ki esin onlarla ayni fikirde degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?