2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bugun kontrole gittim. Geçen hafta düşuk ağırlıklı diye korkmustum. 2027 gram olmus. Boyu da 45 cm civari.

Oh masallah bebegine gayet guzel boyu da kilosu da

Canm en son iyiye gidiyordu kendi basliklarindma gormustm ben de ama yeni bakmadm bakaym hatta aklima gelmisken.. Cok
Sukur toparliyoardi

Ah cnmmm geçmiş olsun çok,bebişin nasıl bu arada,en son kotrole gttin ama başka bişi demedin. bu arada istanbulda bile öyle bir sıcak var ki,antalyayı düşünemiyorum. Tam zamanında işten ayrılmışsın,klimanda varsa evde otur keyfini çıkar,hiç kendini yoracak birşey yapma. Dinlenince geçsin inş.

Aynı durum bende de var canım, hayırlısı artık..Arkadaşlar dalga geçiyor öğretmen çocuğu dediğin mart ayında doğar becerememişsiniz diye :))
Evet hayırlısı her zaman herşey planladığın gibi olmuyor her şeyi bir zamanı var ve onu bekliyor bizim bebişlerde ağustosta gelmeye karar vermiş Allah'ın takdiri

sağol tatlım benim benim dolgum ağrıyo müdahale edilmesi gerekiyor dolgunun zamanı doldu az kaldı az şafağımız bakalım bizim bebiş sevecek mi nstyi bide kıpırdamıyormuş
bende o markanın gögüs kremine bakıordum pompası da iyi diosan ondan alim öyle ya da böyle alcaz mecbur napalım elektrikli alcam bende zaten diğeriyle uğraşılmaz ya saatlerce

Kıymetini bil ozaman bizde ise ben mi hamileyim yoksa eşim mi anlamadım

bende artık söylemiyorum cnm hareket ettiğinde adama elini karnıma koy diom bi türlü saredemio bir iki sanıye sonra cekiyo hemen sanki çocuk elini ısıracak ya .bazen çok ilgisiz davranıyo sanki ilk değil de 10. çocuguma hamileymişim gibi hissediyorum.

Aaa bende eğitimimi gözde hanımdan aldım. Gerçekten çok faydalı olacaktır.

Aynı durum bende de var canım, hayırlısı artık..Arkadaşlar dalga geçiyor öğretmen çocuğu dediğin mart ayında doğar becerememişsiniz diye :))
aynen canim yaa. Bir de 32. Haftam tam 28 haziran da doluyor. Ne iznimi kullanabiliyorum ne aktarabiliyorum. 2. Ye nasipse diyorum.

Demekki genelde kvlerin evinde yemek olmuyor. Benimkinde de olmaz bizi yemeğe çağırır Bi gideriz sadece çorba var her seferinde aynı mevzu..şehriye çorbası yoğurt süt oh missss. Bide üşenmeden sayar ya da sütlaç yoğurt süt tarzı öyle kabullendim. Kendisi de söylüyor yemek yapmayı sevmiyorum. Annemin evinde de afedersiniz 4 çeşit olur her zaman. Eşim sanki o annenin oğlu değil. Çorba yemek pilav 3lüsü olacak!
Bişe soracam akşama kadar evde ne yıyor ne içiyor? Evinde yemek olmaz mı yahu o yaşta kadının? Diyorum ama benimki sanki farklı

Kızlar çok sinirli bir ruh halim var. Eşinizin size karşı durusu nasıl. Alttan mi alıyor yoksa eskisi gibi
Benim 2.gebeliğim olduğu için gayet hamile değilmişim gibi davranıyor. Öyle naz yapim trip atiim işlemiyor yani. Oğlanla daha çok ilgilenmeye çalışıyor o konuda hakkını yiyemem. Zaten bende incelik beklemeyi bırakalı çok oldu
Güzel arkadaşım inan bana çok doğru yoldasın. İlk gebeliğimde normal olarak sevgi pıtırcığı ben her şeye ay ne tatlı baksana ne güzel falan fistan moddayım. 1-2-3-4..baktım adam hiiiç oralı değil bıraktım. Çünkü beklentiler arttıkça hayal kırıklığı katlanıyor;sadece hayal kırıklığı olsa kalp kırıklığıda ekleniyor benim göstermemle itelememle olacaksa olmasın kendisi farketsin bir şeyleri dedim. İyiki de demişim. Kendimi yormuyorum. Kafam rahat

Sorma,bu karadenizli erkeklerin suyunda var herhalde, Hamiş olduktan sonra iyice bir elini eteğini çekti benden,ben güçlüyüm ben türk kadınıyım ben herşeyi yaparım kafasında. Naz yapmaya hakkım yok. Eeeeeeeeh be dedim. Bıraktım. En azından üzerime titremesini bekleemediğim için kafam rahat şimdi. Kendi işimi kendim görüyorum,arada zorlandığımı görünce de dur dur nabıyorsun niye beni çağırmıyorsun diyor. Amannn çağırsam sanki gelcen,işin gücün çıkıyor yada belin sakat oluyor ne zzaman bişey istesem diyorum. Bizim ev hayatımız resmen böyle yani. Ben soyutladım kendimi ondan. Kendisi duygusuna girip ilgilensin benimle,bende ay bu böyle ay şu şöyle diye hiiiiiiiiç yoramam kendimi valla. Böyle daha iyi yönetiyorum.

Sagol canm cok sagoll...en son nst girdm canm, bi sorun sanci cikmadi cok sukur sadece iste enfeksiyon onda hemn gecer insallahh Aynen valla canm tam zamaninda kacmisim, yaniyoz valla buram buramm... Iste klimayi da surekli acmaya korkuyorm ama arada ferahlatiyorm kendimi falan takiliyom oyle

Anladm canm, gecms olsn tekrar dis demkotu oluyor... Valla sevmez bence ya rahatsiz oluyorlardir yani sıkı olunca biraz da..

Ben de hem kremi, pompayi ve saklama posetlerini hem de gogus pedlerini lansinoh aldm bakalm canm, insalah memnun kalirzz evet elektrikli cok pratik ama tasimasi zor onun da ben bi de manuel aldm 30 tl falandi wee babynin belki gerek yoktu ama o da tasimak icn pratik yani dogumdan sonra amasya istanbul gidecegimiz icn oralarda lazm olursa manueli yanima alirm dedmm

Kesinlikle daha cok ise yariyor canm ben de ayni yoldaym.. Baslarda her seye heveslenir paylassin benle diye ugrasirdm ama kendimi uzdugumle kalirdm... Simdi her seyi kendim yapiyorm halimi goruyo kendi utanip geliyo bazen.. Yani rol mu yapiyoz artk halimz bellii.. Mesela hicc oynuyo ediyo bebegimz de demiyorm gecen ben uyurken gelms kendi dinliyo karnima elininkoyms suratinda kocaman bi gulumseme bi uyandm nasi uyuyosn sen boyle kipir kipir benek diyo, ben de hic ustune dusmedm oyle uyuyorm napim oldugu kadr dedim sadece uyumaya devam ettm..

Dun de kv ler yemege geldi !! Sagolsnlar kizartma yapms gelms ben de corba salata yaptm bi de ben topladm bulasiga giristm yapmaciktan ben mi yapsaydm falan dedi kv yaparm ben dedm bu gitti balkona sigara iciyo, esim geldi sonra annesi de duyuyo dedi canm coksa birak yaparz sonra hosuma gitti acikcasi belki azckkk utanmistir kv diye dusundmm sanmiyorm daa ama yoksa ekstra surekli bi sey bekledmde hep hayal kirikligi oluyorrr

Benim kv 6 aylıkken bana gelmişti,normalde memlekette olduğu için,geldimi bayağ hasretlik oluyoruz anlayacağın. Benimde o zamanlar gerçekten yemek yapamama ve hareket edemiyor hallerimdendi. Kadıncağız allah razı olsun,bir dediğimi 2 etmedi,ne istersem yaptı,sen bunuda seversin diye bana her yemeği pişirdi şimdi hakkını ödeyemem. Bende fazladanda eşime yapamadığım nazı ona yaptım. Sonra noldu. Yemeği kadına yaptırıyormuşum,sofrayı ona toplatıyormuşum,kadına ayrıca ilgi bile göstermiyormuşum ben nasıl insan mışım ben şok. Bu kadar şeyi annesine yaptırıyorum diye ciddi bir kavga ettik. Ulan dedim sen acımıyorsun da kadın acıyor ne konuşuyorsun. Yok olmaz mış,o yaşlıymış onu yoramazmışım. Derhal işleri devr almam gerekti. Bende sinir krizleri geçirdim,şuna bak yaaaa,ben bu haldeyken bile annesinin yorulmasıyla ilgileniyor. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın seni dedim. O gündür bugündür elimi eteğimi çektim. Aslında kaynanamla aram kötü değildir, arada bir delirtir beni okey de,o kadar sıkınıtda değil, En çok eşimin annesine olan tutumu bizim ilişkimizi bozuyor,beni dellendiriyor. Annesine karşı inanılmaz bir merhameti ve duyarlılığı var. Dünyanın en iyi insanı o melek o .Ben şeytanın çoccuğu gibiyim annesinin karşısında onun gözünde. Birde böylesi var yani. Ay anlattım da rahatladım.

Ayyy o da fenayms kizzz.. Hepimizde ayri dert isteee.. Anlat tabi canm rahatliyoz isteee... Kv cidden iyiyms senin, masallah ama gel gor bu sefer de bizim odun erkekler anlayis sifir.. Yahu zaten gobegimizi zor tasiyoz ne gariplik var bundaaa annem gelince yerimden kaldirmaz beni cidden alisik olmadiklari icn esim derdi annen olunca hic kalkmiyosn ya yerinden falan ben de bizde anne demek boyle bi sey kadin kendi rahat edemiyo zaten derdm.. Hamilelikte yani ozellikle ki doger zmaanlar bile isten gelirm her sey hazir ellerini operm anamin ama iste kendi annecikleri olunca onlara kiymak merhametsizlik minoluyo yani ne sacmaaa... Bizi kizlari yerine koymalari gerekmiyo mu o zman annemin yaptiklarini yapmasnda ne artniyet olabilir kiii... Anlamak mumkun degilll

Ahahah yaniii bu kadar olur. Okudukça kendimi gördüm ya Benimki de aynı. Ben kayınvalidemi evde temizlik varken temizlikçinin başında dursun diye çağırdığım için insanları kullanmayı çok seviyor oldum. Efendim cumartesi günü çağırsaymışım. Kendim yan gelip yatıyormuşum. Kv mi gün içinde arayıp kaç kere anne sakın sen yorulma kahveni sigaranı iç dememe rağmen ve karnım burnumda hamile olmama rağmen söyledi bunları. Ay sinsiler bi de içlerinde tutup tutup birden hepsini sayıp dökünce insan şok oluyor ben bu kadar kötü müymüşüm yahu diye

Yaaaa yaaaaa,nasıl sinir krizleri geçirmiyim ben sonra,annemde afra tavır yapmaya başladı,ben geliyorum yapıyorum ediyorum da,annesi 2 gün kaldıda yaptı nolmuş yani dedi. En son annemle telefon görüşmemi duydu,annemde açtı ağzını yumdu gözünü,bu adam senin gözünün içine bakardı ,sen hamile kaldın bu adama bişi oldu. Çık gel ben seni sokakta mı buldum diye. Sonra da eşimle bir güzel kavga ettik,annem onun hakkında nasıl böyle konuşabilirmiş diye. Onun kafasındakine göre annemin bu şekilde konuşabilmesinin sebebi,evde ona iş güç yaptırmammış,ben sana parasını verdim kadın geliyor gidiyor bu eve annen bir elini atmıcak,atarsa seninle bozuşuruz dedi. düşünebiliyor musunuz?????? Allahım ne kadar kıt kafalı bu adamlar yaaaa. Neden hep canım cicimle onları idare etmek zorundayız ki sanki, hep ilişkiyi dengeli tutan biziz. Her iki tarafıda idare etmek için göbeğim çatlıyor. Gel gördki herifin art niyetine bak. Ben artık ona kendimi anlatmaktan sıkıldım,bıraktım.onu ikna etmeye çalışmıyorum. Ne düşünürse düşünsün yeter artık ben sinir hastası olacam yoksa. Birde düşününki bizim bebişe annem bakçak ben çalışçam diyorum. Annem sürekli bizde kalmak zorunda kalacak evi uzak olduğu için. Evdeki kaosu yaşayan bilir. Ben bu günlerden çok korkuyorum. O yüzden işi bırakmayı düşünüyorum. Hayırlısı olsun başımıza kızlar. Evlilikten önce hayat tabiki farklıydı. Evlendikten sonra çocuk olana kadar da öyle. Birde çocuk olduktan sonrasını da şimdi yeni yeni göreceğiz,her evrenin kendi zorluğu var. Allah yanımızda olsun,bize bişey olmasın.

Aynı aynı,bu analarına bu kadar düşkünlükleri beni öldürüyor. Zaten arada onlar olmasa ben eminim ki,gelin ve kaynanalık diye birşey olmayacak. Hep sorun aslında kocalarda bitiyor. Onlar iki kişinin arasını idare edebilse,o kadar muhteşem olurki ilişkimiz hiç sıkıntımız olmaz. Mesela benim kv,eşimin annesi değilde,komşu annem olsaydı. Acısıyla tatlışıyla çokta severdim kadını yani. Ama eşim böyle davrandıkça kin geliyor bana,annesine karşı daha çok kinlendiriyor beni,herşeyi batıyor kadının bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…