2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim ne olur uzme kendini,Allah buyuk..doktorlar tabi ki hep en olumsuzu soylemek zorundalar,sonradan suclanmamak icin..cok dua edelim guzel oglun insallah sag salim gelecek dunyaya..bu arada kac haftan kaldi?

Canım üzme kendini, inş geçer, dualarım seninle.

Çok sevindim. Güzel denk gelmiş. Bende kraft aldım çok kullanışlı

Ay cnmmm allah yardımcın olsun. Umarım saatinde gelir bebişin. Artık bu zamanlarda hepimiz aynı riskteyiz. Dualarım seninle.

Canim Allah su mubarek gunlerin hurmetine bebegine saglikla vaktinde kavusmani nasip etsin..bizi habersiz birakma lutfen..

kelebek.hill cnm ya benim iki gündür akşamları bu kasilmalar baya bi artti yarim saatte bir hatta bazen iki kez oluyo korkmaya basladim gunduz de oluyo da aksamki kadar sik degil

Canm aksamlari nedense benm de bazen cok oluyor, ama devamli mi senin de??? Dr bana hani bes dakkada bir olursa gel dedi, ya da endise edersen bi acile gir bst iste dedi, sen de cok kafana takarsan yakinda bi acile gidip nst iste olmazsa canm. Son aylara dogru artacak zaten bu kasilmalar artk doguma hazirlaniyo yavastan bebeklerimiz ve rahmimiz. Hayirlisiyla bi sey olmaz insallah canm kendine takinti haline de getirme. Ben de bazen dikkat ediyorm sanki ben taktikca o da cok oluyo

Cnm cok duzenli degil dedigim gibi mesela gunduz o kadar da sik degil bi kac kere oluuo ama aksamlari siklasio pazartesi randevumda sorarim artik doktora ins hayra alamettir kasilmalar

Cnm cok duzenli degil dedigim gibi mesela gunduz o kadar da sik degil bi kac kere oluuo ama aksamlari siklasio pazartesi randevumda sorarim artik doktora ins hayra alamettir kasilmalar

Doktorlar o kadr alisikki canm bu duyunlara cok ciddiye bile almiyorlar yani duzensizse ozellikle ki senin de duzensiz anladigim kadari ile iste yalanci dogum kasilmalari.. Bazen her seyi en ince detaya kadr aciklamiyolar bence ondan kafamiz bu kadr takiliyo onlara gore cokkk normal seyler cunkuu.. Ama kasilma deyince zaten nst kesin ister doktorun, bi sey cikmayinca da gonul rahatligi ile yollar evine merak etme sen

Duzensizse beklenen bisey cnm.ben bloglari takip ediyorm 30.haftadan sonra ara ara duzensiz oluyo diyolar hep ama sen yinede icin rahat etsin sor doktoruna pazartesi.benmde kontrol pqzartesi guzel gecer ins

Ayy cnm cok sagol valla tecrubeli annelerle konusmak rahatlatio insani bi de hareketli masallah bizim kiz onun da mi etkisi var bilemedim:)

Dogru soyluyosun tatlim aynen taktikca kafaya kendimi dinledikce daha cok oluyo umursamicam bundan sonra :) pzartesi ne olduğu belli olur zaten dedigin gibi kasilma dersem ister nst o istemezse ben isterim zaten :)

Dogru soyluyosun tatlim aynen taktikca kafaya kendimi dinledikce daha cok oluyo umursamicam bundan sonra :) pzartesi ne olduğu belli olur zaten dedigin gibi kasilma dersem ister nst o istemezse ben isterim zaten :)

Heh aynen boyle canm doktora gitmeden ben de takmistm biraz ama rahatlattm sonra kendimi, bebeklerimizin yeri de daraldi bazilari hareket sadece belki de kafamizda buyutuyoz.. Bi de erken dogum haberleri okudukca insan ister istemez etkileniyor ama Allah bebeklerimizi korusun, baya da buyuduler hayirlisiyla saglikla dogacaklr insallahhh

Ayy cnm cok sagol valla tecrubeli annelerle konusmak rahatlatio insani bi de hareketli masallah bizim kiz onun da mi etkisi var bilemedim:)
Olabilir Can'ım benim ki de pek Bi hareketli artık yatamıyorum da o derece birde kasılıyor ki sorma :)

Canım bu şimdi sana büyük gibi gözüküyor,katalogda da 1 yaşa kadar kullanılır gibi Kocaman bir yalan yazıyor. Bu tarz ürünler en fazla 4 taş çatlasın 5 aya kadar kullanılır. Çünkü bebekler dönmeye hareketlenmeye başladığında tehlikeli oluyor. Hele 6 aydan sonra bazı bebekler tutup kendini kaldırabiliyor ki Allah korusun düşebilir anne yanı olarak ilk Zaman'lar kullanacam diyorsan gayet güzel ama vadesi kısa bir ürün. Son olarak: ama bu çok ciciiişşş

Bak yazdıklarından ötürü bir sürü anne adayını üzdün,sinirlendirdin kaldı ki kendinde üzülüp sinirlendin. Değdi mi yani? Kişileri tanımadan hayatları ve hayat arkadaşlarının tutumları hakkında fikir beyan etmek pek doğru bir şey değil. Aynısı size yapılsa ne kadar hoşunuza gider?
Şimdi yazdığın bu mesajdan yola çıkarak size: sadece önemli gördüğüm konularda denk gelirsem ilgimi ve bilgimi sunuyorum;sizin konunuz bana önemli gelmedi,daha büyük sıkıntıları olan arkadaşlarla ilgileniyorum desem ne kadar doğru olur?
Kişilerin sosyal çevrelerindeki dertleri burada paylaşmaları bir nevii üzerlerindeki baskıdan kurtulmalarını sağlıyor. Psikolojik olarak büyük destek sağlıyor. Bu olay Kimine göre dedikodu...neyse...
Rabbim Şafi ismiyle muamele edip Nur'uyla nurlandırsın inşallah. Sağlıcakla ve zamanlıca kucağınıza alırsınız inşallah.

Sağlıkla ve zamanlıca kucağınıza alırsınız inşallah. Dualarımız seninle ve meleğinle

cetrina anne karnında sürekli hareket eden ve uyumayan bebeler doğduklarında da öyle devam ediyor demişsin ya...bugün boyunca kafamda kurdum durdum ilk çocuğun şükürler olsun maşallah ile diim uykuya çok düşkündür ve uykusu da ağırdır. Yani ailecek uykuya düşkünüz aslında öyle karnımdaki gibi 'Hayden Halaya' modunda bir bebeyi hiç düşünemiyorum

Canim once sakin ol ve her seyin allahtan oldugunu bil. Bu mubarek gunlerde bol bol dua ile sabret. Emin ol oglunda hicbirsey cikmayacak. Kendini uzersen her sey daha kotu olur. Bunu unutma. Benim yegenime de aynisini soylediler. Radyologa gitti. Radyoloh normal dedi. Ve turp gibi dogdu masallah. Dualarim seninle. Ama agladin her dakika bebegin dahz cok uzulecek unutma. Sen brbegini mutlu etmek zorindasin.

Bu saat oldu hala ayaktayım aglaya aglaya harap oldum dis agrisindan napsam bilemedim kizlar ilac da icemedim disciye gitsem tedavi uygularlar mi çürük var ve dis etlerim bitik hem onlarin. Hem curugun agrisi bitirdi beni. son aylarimiz yaa bisey yapilabilr mi yine de cokk kotuyum cook dis agrisini kimseye vermesin Rabbim

Bence git.

Kuzenim de çok zorlanmıştı diş ağrısından, gitmedi işlem yapılmaz diye, ama yapılıyormuş sanırım.

Güvendiğin bi dişçiye git.

Tatlım inan bende uykuma çok düşkündüm ama malesef ki benim durum öyle oldu ..ki adım gibi biliyorum bu bir yıl uykusuz kalacam o sorun değil bir şekilde geçecek Allah ın izniyle ama artık en azından geceleri onu oyalayacak bir seyler yapmam gerekecek ..ilkinde gece boyu film dizi açıyordum sabaha kadar uyuya kalmayım diye ..benimki gözünü kırpmazdı :) be seriler bitirdim 8 ayda :) ama şimdi öyle bir şansım yok en ufak seste abimiz uyanabilir :/ inşallah düşüncelerimin tersi olur ama bugüne kadar hislerimde hiç yanılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…