Hayirli pazarlar herkese. Bu ne sicak yahu. Sabah 8 se kalktim. Kahvaltimi ettim. Simdi pervanenin karsisina gecip hala yatiyorum. İnsan sicaktan kolunu kaldiramiyor.
valla çok sıcak ya.
nymeria-burcu hathor81 dönmüştür değil mi?
ama hareketleri göbeğimin sağında ve solunda, tepecikler dalgalar falan şeklinde. kolu bacağı neresi hiç anlamıyorum.
Geçmiş olsun canım, dualarımız seninle...Kimse bişeyi kafaya takmayın bence neden derseniz benim saat 16:00 da sancım başladı şimdi hastaneye yatırdılar serum ve bebek için akçiğer ignesi yapıyorlar ritmik sancıymış acılma yok ama rahim ağzı yumuşamış bakalım rabbim ne verecek ama 28 haftalık olmamıza ragmen 30 görünüyor 1.500 gr olmuş bebişlerinizi düşün üzmeyin kendinizi ve arada akşınıza gelirsem dua edin bize kendinize iyi bakın
Geçmiş olsun canım, şu son zamanlarda yeterli kalsiyum almazsak bebiş depolarımızdan beslendiği için dişlerimiz daha hassaslaşıyormuş..Bu saat oldu hala ayaktayım aglaya aglaya harap oldum dis agrisindan napsam bilemedim kizlar ilac da icemedim disciye gitsem tedavi uygularlar mi çürük var ve dis etlerim bitik hem onlarin. Hem curugun agrisi bitirdi beni. son aylarimiz yaa bisey yapilabilr mi yine de cokk kotuyum cook dis agrisini kimseye vermesin Rabbim
Benim ilk gebeliğim canım ama bu sıralar ben de sık sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum, büyüdükçe ya da bebişin konumuna göre idrar torbasına baskı yapıyor diye düşünüyorum :) sızı yanma hissi gibi durumlarda da enfeksiyon olmuş olabilir belki. artarsa tahlil yaptırabilirsin canımgünaydın hanımlar
bir sorum olacak. cevap vermezsenizolur ona göre. olay çıkartırım
benim bu gebelik ilk ikisinden farklı geçiyor. diğerlerinde yaşamadığım şeyler yaşıyorum. mesela az önce evi işi yaparken afedersiniz çişe sıkışma hissi olur ya onu yaşadım. biraz da sızı vardı kasıklarda. hani wc gitsem çocuğu doğuracakmışım gibi garip bir his. nedir bu?
işte bende öyle ağrı falan olmadı hiç. dr kontrolü haftaya inşallah, bakalım ne diyecek?Benimki döndükten sonra hareketleri karnımın her yerine dağıldı.
Bir de döndüğü gece mesanemde hiç hissetmediğim kadar baskı ve hafif sızı hissettim.
Ama dönüşü anlaşılmayacak gibi değildi, ağrılıydı.
Canım gebelikte kaşıntı dikkat edilmesi gereken bir durum sanırım. Sıcaklardan da olabilir ama belki altında yatan başka bir sebep vardır. doktoruna danış bence..Ayaklarım cayır cayır 24 saat nerdeyse kaşınıyor.sabaha kadar uyanıp uyanıp kovanin icine suya koyuyorum.ellerim de basladi dun gece.dayanamiyorum
Canım biz yatak odasına sepet beşiklerden aldık, babytech in (375tl) parçalara ayrılabiliyor. biraz büyüdüğünde parçalara ayırıp koliye kaldırıcaz nasip olursa ikinci bebişe çıkarırız diye düşündük :) bebek odası için de meltem mobilyadan 3lü dolap ve büyüyen beşik aldık sadece. Ekstradan emzirme koltuğu ve ikeadan 4x4 lü raf aldık oyuncak, kitap, aksesuar falan koyduk. halı ve perdemizi de halledince resmini paylaşırım inşallahKızlar bu alışveriş, bebek odası işine hiç karar veremedim ben.
Dolap-beşik alırım diye düşündüm, ama beşiği yanımda istiyorum.
Dolap ayrı odada, beşik ayrı odada, oda yapmış olmuyorum ki öyle de.
Takım olmasının bir anlamı kalmıyor.
Bu çok uzun süreli bir plan ama diyelim ki ikinci çocuk oldu, dolap yanına bir yatak alınacak, beşik yine yatak odasında kalacak.
Almışken kocaman bir dolap alsam, takım olmasına da çok dikkat etmesem mi diyorum?
Siz nasıl yaptınız?
Bir de kıyafet neyden kaç tane aldınız?
Bizde hiç yaz bebeği yok, alışverişe eşimle çıkıcaz ve hiç de anlamıyoruz.
Az bi el atın : )
C
Canım biz yatak odasına sepet beşiklerden aldık, babytech in (375tl) parçalara ayrılabiliyor. biraz büyüdüğünde parçalara ayırıp koliye kaldırıcaz nasip olursa ikinci bebişe çıkarırız diye düşündük :) bebek odası için de meltem mobilyadan 3lü dolap ve büyüyen beşik aldık sadece. Ekstradan emzirme koltuğu ve ikeadan 4x4 lü raf aldık oyuncak, kitap, aksesuar falan koyduk. halı ve perdemizi de halledince resmini paylaşırım inşallahKıyafetleri de çok almadık bi kaç yeni doğan 0-3, 3-6 lık takımlar zıbınlar falan aldık daha çok..
normalde görülen ve sonra geçen bir şey değil mi canım? Rabbim sağlık sıhhat versin önce senin evladına, sonra bizimkilere.
şu konuyu oku canım. aynı durumu yaşayanlar olmuş.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lar-yasadiklarimizi-paylasalim-lutfen.448420/
Can
Can'ım Allah yar ve yardımcın olsun çok çok üzüldüm..bak şimdi en azından doktorun 10-12arasında sorun olmaz demiş dilerim hiç bir sorun olmaz ..anlattığına göre artışın az olmasında iyiye işaretmiş ..bir dahaki randevuna kadar umarım hiç bir sıkını yaşanmaz ..lütfen kendini ve bebeğini üzme senin moralin iyi olacak ki bebeğinde sağlıkla gelişip anneciğinin kucagına gelsin
Geçmiş olsun cnm ya uzulme ins bisey olmaz doktorda demisya korkma bence. Dua edicez bebisin icin üzme kendini
Allah sabir versin arkadasim umarim hersey yolunda gider ve sagsaglim zamanlica alirsin kucagina bebegini dualarimiz seninle
korkma demiş doktorun canım inşallah bir sorun çıkmaz üzülme stres yapma kendine
Canim cok gecmis olsun. Ama doktorun sıkıntı olamz.demis makine ölçümü nede olsa yaniliyordur. Dualarimiz seninle stres olma bebeginide uzme
I inori cnm bnm uzme hemen kendini biliyorum insanin elinde olan bisey degil ama gonlunu ferah tutmaya calis moral onemli bol bol dua et bizde edelim insallah sorunsuz bi sekilde dogacak yavrun bütün bebislerimiz Rabbime emanet insallah sizde atlatacaksiniz bu neler neler söylenip de sapasaglam dogan bebekler var insallah seninki de oyle olacak
I inori
Üzülme diyecegim ama annelik elde degil tabii Temmuz annelerinde aynı tanı konmuş bir anne var sanırım nicki pınar'dı onunla irtibata geçermisin hem ileri haftalarda oldugu için sana fikir ve deneyim paylaşabilir.Hatta iyileşme var vb gibi bir yazısını hatırlıyorum sanada yardımcı olur.Bende dua edecegim bu mübarek ayda rabbim şifa versin bebişin saglıklı dogsun inşallah
Dua et tatlim ..hem daha doktor kesin bir sknti gormemis.oyle cok duydumki cevremde kesin hasta deypte sapasaglam dogan yada saglikli sanilipta hasta dogan bebekler..RAbbim buyuk mubarek gunlerde dua et .makineler %100bilemiyor henuz ..cok sknti yaparsan bebegi etkilersin hep iyi seyler dusun
geçmiş olsun canım umarım korktuğunuz gibi çıkmaz ne diyeceğimi bilemiyorum
Canim ne olur uzme kendini,Allah buyuk..doktorlar tabi ki hep en olumsuzu soylemek zorundalar,sonradan suclanmamak icin..cok dua edelim guzel oglun insallah sag salim gelecek dunyaya..bu arada kac haftan kaldi?
Canım üzme kendini, inş geçer, dualarım seninle.
Çok sevindim. Güzel denk gelmiş. Bende kraft aldım çok kullanışlı
Ay cnmmm allah yardımcın olsun. Umarım saatinde gelir bebişin. Artık bu zamanlarda hepimiz aynı riskteyiz. Dualarım seninle.
Canım bu şimdi sana büyük gibi gözüküyor,katalogda da 1 yaşa kadar kullanılır gibi Kocaman bir yalan yazıyor. Bu tarz ürünler en fazla 4 taş çatlasın 5 aya kadar kullanılır. Çünkü bebekler dönmeye hareketlenmeye başladığında tehlikeli oluyor. Hele 6 aydan sonra bazı bebekler tutup kendini kaldırabiliyor ki Allah korusun düşebiliranne yanı olarak ilk Zaman'lar kullanacam diyorsan gayet güzel ama vadesi kısa bir ürün. Son olarak: ama bu çok ciciiişşş
Bak yazdıklarından ötürü bir sürü anne adayını üzdün,sinirlendirdin kaldı ki kendinde üzülüp sinirlendin. Değdi mi yani? Kişileri tanımadan hayatları ve hayat arkadaşlarının tutumları hakkında fikir beyan etmek pek doğru bir şey değil. Aynısı size yapılsa ne kadar hoşunuza gider?
Şimdi yazdığın bu mesajdan yola çıkarak size: sadece önemli gördüğüm konularda denk gelirsem ilgimi ve bilgimi sunuyorum;sizin konunuz bana önemli gelmedi,daha büyük sıkıntıları olan arkadaşlarla ilgileniyorum desem ne kadar doğru olur?
Kişilerin sosyal çevrelerindeki dertleri burada paylaşmaları bir nevii üzerlerindeki baskıdan kurtulmalarını sağlıyor. Psikolojik olarak büyük destek sağlıyor. Bu olay Kimine göre dedikodu...neyse...
Rabbim Şafi ismiyle muamele edip Nur'uyla nurlandırsın inşallah. Sağlıcakla ve zamanlıca kucağınıza alırsınız inşallah.
Sağlıkla ve zamanlıca kucağınıza alırsınız inşallah. Dualarımız seninle ve meleğinle
@cetrina anne karnında sürekli hareket eden ve uyumayan bebeler doğduklarında da öyle devam ediyor demişsin ya...bugün boyunca kafamda kurdum durdumilk çocuğun şükürler olsun maşallah ile diim uykuya çok düşkündür ve uykusu da ağırdır. Yani ailecek uykuya düşkünüz aslında öyle karnımdaki gibi 'Hayden Halaya' modunda bir bebeyi hiç düşünemiyorum
Canim once sakin ol ve her seyin allahtan oldugunu bil. Bu mubarek gunlerde bol bol dua ile sabret. Emin ol oglunda hicbirsey cikmayacak. Kendini uzersen her sey daha kotu olur. Bunu unutma. Benim yegenime de aynisini soylediler. Radyologa gitti. Radyoloh normal dedi. Ve turp gibi dogdu masallah. Dualarim seninle. Ama agladin her dakika bebegin dahz cok uzulecek unutma. Sen brbegini mutlu etmek zorindasin.
Canım dualarımız seninle, inşallah bir sorun çıkmadan bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..üzülme diyemem ama bebişin etkilenmemesi için güçlü olman lazım, bol bol dua et Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...
İyi dileklerde bulunan ve dua eden arkdaşların hepsine ayrı ayrı tşkr ediyorum. Lütfen bunu okuyorsanız bebişim için bir fatiha okuyun Allah rızası için.
Yaşına kadar kullanılmıyor canım 5 ay falan, ben çok heves etmiştim o yüzden aldımEvet fotoğrafları görelim : )
Sepet beşik yaşına kadar kullanılıyor mu?
2 yaşına kadar yanından ayırman zor diyor etrafımdakiler, o beşik odaya girerse kalır diye düşünüyorum ben de.
Carsamba gorustuk canim.kan idrar tahlillerim duzenli takipte hep, ödemden dolayı.kaşıntı da ödemdenmiş.ben gebelik kolestazindan korktum ama şişlikten dedi dr.um.Canım gebelikte kaşıntı dikkat edilmesi gereken bir durum sanırım. Sıcaklardan da olabilir ama belki altında yatan başka bir sebep vardır. doktoruna danış bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?