2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bu alışveriş, bebek odası işine hiç karar veremedim ben.

Dolap-beşik alırım diye düşündüm, ama beşiği yanımda istiyorum.
Dolap ayrı odada, beşik ayrı odada, oda yapmış olmuyorum ki öyle de.
Takım olmasının bir anlamı kalmıyor.

Bu çok uzun süreli bir plan ama diyelim ki ikinci çocuk oldu, dolap yanına bir yatak alınacak, beşik yine yatak odasında kalacak.

Almışken kocaman bir dolap alsam, takım olmasına da çok dikkat etmesem mi diyorum?

Siz nasıl yaptınız?

Bir de kıyafet neyden kaç tane aldınız?
Bizde hiç yaz bebeği yok, alışverişe eşimle çıkıcaz ve hiç de anlamıyoruz.

Az bi el atın : )

Hayirli pazarlar herkese. Bu ne sicak yahu. Sabah 8 se kalktim. Kahvaltimi ettim. Simdi pervanenin karsisina gecip hala yatiyorum. İnsan sicaktan kolunu kaldiramiyor.

Bu hava sadece bize mi sıcak bu kadar.
Benim kadar bunalan görmüyorum.
Yürüyüşe bile başlamadım, nefesim kesiliyor sıcaktan, akşamları da farklı değil.

valla çok sıcak ya.
nymeria-burcu hathor81 dönmüştür değil mi?
ama hareketleri göbeğimin sağında ve solunda, tepecikler dalgalar falan şeklinde. kolu bacağı neresi hiç anlamıyorum.

valla çok sıcak ya.
nymeria-burcu hathor81 dönmüştür değil mi?
ama hareketleri göbeğimin sağında ve solunda, tepecikler dalgalar falan şeklinde. kolu bacağı neresi hiç anlamıyorum.

Benimki döndükten sonra hareketleri karnımın her yerine dağıldı.

Bir de döndüğü gece mesanemde hiç hissetmediğim kadar baskı ve hafif sızı hissettim.

Ama dönüşü anlaşılmayacak gibi değildi, ağrılıydı.

Geçmiş olsun canım, dualarımız seninle...

Geçmiş olsun canım, şu son zamanlarda yeterli kalsiyum almazsak bebiş depolarımızdan beslendiği için dişlerimiz daha hassaslaşıyormuş..

I inori canım. Gönlünü ferah tut inşallah herşey çok güzel olacak bu güzel günlerin hürmetine Şafii sıfatıyla şifa versin Allah bebeğine. Kontrole gittiğinde herşey düzelmiş olur umarım.

Canım tek bir doktorun söylediğiyle kalma başkanda bir doktora git belki yanlış ölçümdür neler duyuyoruz

Benim ilk gebeliğim canım ama bu sıralar ben de sık sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum, büyüdükçe ya da bebişin konumuna göre idrar torbasına baskı yapıyor diye düşünüyorum :) sızı yanma hissi gibi durumlarda da enfeksiyon olmuş olabilir belki. artarsa tahlil yaptırabilirsin canım

işte bende öyle ağrı falan olmadı hiç. dr kontrolü haftaya inşallah, bakalım ne diyecek?

Kaç gündür giremiyordum kızçeler geçmişi de okuyamadım eve varınca okuyacağım. Hepiniz ve bebekleriniz iyidir umarım. Sorun yaşayan atkadaşlarımız olmuş umarım sonuçlar güzel olur feraha ulaşırlar kısa zamanda

Biz iyiyi şükür köydeydim bir sorun yaşamayalım diye dua ettim hep çok şükür hiç sorun olmadan dönüyoruz evimize.

Hepinizi öpüyoruz kızımın da kardeşlerine çokça tekmeleri var:))

Ayaklarım cayır cayır 24 saat nerdeyse kaşınıyor.sabaha kadar uyanıp uyanıp kovanin icine suya koyuyorum.ellerim de basladi dun gece.dayanamiyorum
Canım gebelikte kaşıntı dikkat edilmesi gereken bir durum sanırım. Sıcaklardan da olabilir ama belki altında yatan başka bir sebep vardır. doktoruna danış bence..

C
Canım biz yatak odasına sepet beşiklerden aldık, babytech in (375tl) parçalara ayrılabiliyor. biraz büyüdüğünde parçalara ayırıp koliye kaldırıcaz nasip olursa ikinci bebişe çıkarırız diye düşündük :) bebek odası için de meltem mobilyadan 3lü dolap ve büyüyen beşik aldık sadece. Ekstradan emzirme koltuğu ve ikeadan 4x4 lü raf aldık oyuncak, kitap, aksesuar falan koyduk. halı ve perdemizi de halledince resmini paylaşırım inşallah Kıyafetleri de çok almadık bi kaç yeni doğan 0-3, 3-6 lık takımlar zıbınlar falan aldık daha çok..

Evet fotoğrafları görelim : )

Sepet beşik yaşına kadar kullanılıyor mu?

2 yaşına kadar yanından ayırman zor diyor etrafımdakiler, o beşik odaya girerse kalır diye düşünüyorum ben de.

normalde görülen ve sonra geçen bir şey değil mi canım? Rabbim sağlık sıhhat versin önce senin evladına, sonra bizimkilere.

Geçmiş olsun cnm ya uzulme ins bisey olmaz doktorda demisya korkma bence. Dua edicez bebisin icin üzme kendini

Allah sabir versin arkadasim umarim hersey yolunda gider ve sagsaglim zamanlica alirsin kucagina bebegini dualarimiz seninle

korkma demiş doktorun canım inşallah bir sorun çıkmaz üzülme stres yapma kendine

Canim cok gecmis olsun. Ama doktorun sıkıntı olamz.demis makine ölçümü nede olsa yaniliyordur. Dualarimiz seninle stres olma bebeginide uzme

Kaçıncı haftandasin I inori canim doktor birsey olmaz demiş stres yapma Kendine Allah'ın izniyle birsey olmaz insallah

geçmiş olsun canım umarım korktuğunuz gibi çıkmaz ne diyeceğimi bilemiyorum

Canim ne olur uzme kendini,Allah buyuk..doktorlar tabi ki hep en olumsuzu soylemek zorundalar,sonradan suclanmamak icin..cok dua edelim guzel oglun insallah sag salim gelecek dunyaya..bu arada kac haftan kaldi?

İyi dileklerde bulunan ve dua eden arkdaşların hepsine ayrı ayrı tşkr ediyorum. Lütfen bunu okuyorsanız bebişim için bir fatiha okuyun Allah rızası için.

Dün doktorla tlfnla görüştüm. Dediki abartılacak bir durum yok üzme kendini dedi. Zaten geçen aya göre büyümesi çok az suyun. bu iyiye işaret dedi. Geçenlerde bir hastam geldi seninkinin 2 katıydı beyindeki su miktarı. Önemli olan bebişin su miktarı 12,00mm geçmemesi. seninki daha 10,18 mm. Bazı bebişlerin öyle sabit kalıyor o sıvı miktarı ve gayet sağlıklı bir şekilde yaşıyorlar. iyi düşün iyi olsun bebişin dedi. Biraz rahatladım. Ama bu lanet olası internetten hastalığı okuyunca kafayı yiyesim geliyor.

Bu arada 30+3 haftalığım. Geçen ay sıvı 9,81 mm ölçülmüş, 10 sınırını geçemediği için doktor bana söyleme gereği duymamış. İnşallah artmaz ve durur büyümez.
Bazı arkadaşlar başka bir doktora falan git diyorlar da kendimi daha da harap etmekten korkuyorum. ondan gitmeye niyetim yok açıkçası. zaten 16 gün sonra randevum var o zaman gerekirse(ki inşallah gerekmez) beni bir başka doktora sevk eder.

Birde yanlış bilinen başka bişey var. beyince sıvı oluştumu asla azalmaz, olsa olsa durur. onun için sabit kalsın yeter diyorum. bebişim 38 haftaya kadar dayansın ondan sonrası Allah büyük.
Lütfen kızlar Allah rızası için bebeklerinizin hatırı için bu yazıyı okuyan bebişim için bir fatiha okusun. Kalın sağlıcakla

Evet fotoğrafları görelim : )

Sepet beşik yaşına kadar kullanılıyor mu?

2 yaşına kadar yanından ayırman zor diyor etrafımdakiler, o beşik odaya girerse kalır diye düşünüyorum ben de.
Yaşına kadar kullanılmıyor canım 5 ay falan, ben çok heves etmiştim o yüzden aldım daha uzun süreli kullanımlar için park yatak öneriyor herkes

Canım gebelikte kaşıntı dikkat edilmesi gereken bir durum sanırım. Sıcaklardan da olabilir ama belki altında yatan başka bir sebep vardır. doktoruna danış bence..
Carsamba gorustuk canim.kan idrar tahlillerim duzenli takipte hep, ödemden dolayı.kaşıntı da ödemdenmiş.ben gebelik kolestazindan korktum ama şişlikten dedi dr.um.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…