2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sana uyku depolattiriyor bebisin belkide canım. Tansiyon aleti falan varsa takip mi yapsan yinede her ihtimale karşı.

kelebek.hill bencede iyi hatirlamisim:)) o zmanda begenmistim canim iyi gunlerde yatsin bebegin insallah. Markasi tahteravalli mi senin ki ? Ikincilere tecrubeli olacagiz insallah :))

Bende iki gundur oyleyim oglene kdr uyuyp dort bes saat sonra yeniden uyuyorm aksamda erken uykum geliyo hic uyumamsim gibi..bence normal ben birde sicaklardan oldugunu dusunuyorum sicaklar uyusuk yapiyo insani

Dua et tatlim ..hem daha doktor kesin bir sknti gormemis.oyle cok duydumki cevremde kesin hasta deypte sapasaglam dogan yada saglikli sanilipta hasta dogan bebekler..RAbbim buyuk mubarek gunlerde dua et .makineler %100bilemiyor henuz ..cok sknti yaparsan bebegi etkilersin hep iyi seyler dusun

Canmmm Allah yardimciniz olsn insallahh dualarimiz sizinlee Allahim insallah saglikla hayirlisiyla vaktiyle kucagina almayi nasip etsn bebegini

Oh masalah masallahh cok hos gobegin, yakiniz

kelebek.hill bencede iyi hatirlamisim:)) o zmanda begenmistim canim iyi gunlerde yatsin bebegin insallah. Markasi tahteravalli mi senin ki ? Ikincilere tecrubeli olacagiz insallah :))

Insallah canm insallahh, sagol canm amin senin bebegin de aldinizda guzel saglikli gunlerde kullansn insallah

Aynen canm tahtaravelli olmasi lzm ama ayni model baska markalr da var belki de farkliydi amsu an emin olamadm..

kelebek.hill cnm ya benim iki gündür akşamları bu kasilmalar baya bi artti yarim saatte bir hatta bazen iki kez oluyo korkmaya basladim gunduz de oluyo da aksamki kadar sik degil

Allah yardımcın olsun dilerim en kısa zamanda güzel haberler verirsin bize .. Bebeğin gelişimi şükür sağlıklı ve öndeymiş ..

Tatlım kasılmalar bu haftalardan sonra normal Bnce hiç korkma inan bana çoğumuz aynısını yaşıyoruz
Cnm ya sizin de mi ayni oluyo ne bilim iki gundur birden siklasinca korktum bu kadar da sik olmasi normal mi bilemedim bi de sürekli erken dogum haberleri okuoruz ya iyice korktum heralde her seyi erken doguma yoruyorum pazartesi doktor randevum var sorarim o zaman bakalim doktora belki nst de baslar artik orda anlasilir heralde dimi

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin.

Yalanci dogum kasilmalari deniyormus vucut kendini hazirliyomus.bunu erken dogummu anlayablmen icin zaman tut.gercrkten dogumsa ayni zaman araliklarla kasilir duzenlidir ve kasilmalarin arasi saatler gevtikce kisaliyor diyolar.ornegin once saatte bir kasiliyosun bi sure sonra yarim saat ve dakikalara iniyo.zamanlarina bak bi cnm

Kızlar suavinex biberon alan bilgisi olan var mi görünüş olarak çok begendim :) medela calma almayı planlıyordum ama bunu da cok begendim görünüş olarak bununla alakalı bilgisi olan var mi?
ben de emziği suavinex aldım çok güzel göründüğü için ispanyol markası iyi yorumlar okumuştum bir çok yerde. Medela nın uç kısmı çabuk deforme oluyor ve tek satılmıyor gibi bi bilgi aldım biberonu da avent aldım o yüzden.

geçmiş olsun canım umarım korktuğunuz gibi çıkmaz ne diyeceğimi bilemiyorum

Bunada baktim e bebekten mi aldin canim her yataaga monte oluyor mu acaba. Gule gule kullansin yavrun inceliyim iyice bunuda tavsiyen icin sagol
Ben burda anne bebek magazasından aldım ama aynısını N11'de götdüm markası İsiz cnm ben naturel rengini aldım boyasız bebeklere daha öneriliyor diye aklında olsun çok tatlı yarın gelip kuracaklar o zamanda istersen resmini paylaşırım

Haklısın Can'ım hepimiz aynı telaşları korkuları yaşıyoruz o yüzden korkma ..doktor kontrolünde söyle bu durumu tabi ki ama maşallah haftan önden artık bu kasılmaları yavaş yavaş yaşamam lazım ..ki bu kasılmalar aslında iyi bebeğin doğum için kendini hazırlıyor annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…