Sana uyku depolattiriyor bebisin belkide canım. Tansiyon aleti falan varsa takip mi yapsan yinede her ihtimale karşı.Kızlar uyumaktan kafamı kaldoramıyorum normal mi bu haftalarda hiç duydunuz mu biyerden saat 2de yattım az önce uyandım annem,kocam delirmiş arayıp ulaşamayıncatansiyonum fln mı düşüyo acaba kendimi iyi hissediyorum halbuki ama
Dogumdan sonra edersin dikkat :) yarasin kzuuya insallah :)Cnm güya dikkat edecektim :)
Bende iki gundur oyleyim oglene kdr uyuyp dort bes saat sonra yeniden uyuyorm aksamda erken uykum geliyo hic uyumamsim gibi..bence normal ben birde sicaklardan oldugunu dusunuyorum sicaklar uyusuk yapiyo insaniKızlar uyumaktan kafamı kaldoramıyorum normal mi bu haftalarda hiç duydunuz mu biyerden saat 2de yattım az önce uyandım annem,kocam delirmiş arayıp ulaşamayıncatansiyonum fln mı düşüyo acaba kendimi iyi hissediyorum halbuki ama
Medeladan alayim en iyisi bende canim. Mamaya gecince artik gorunuse bakayim. Tavsiur etmedi arkadas burda :)Ben dedigin biberonu bilmiyorum cnm 2 tane madela calma aldım.İstersen sen 1 tanr ondan 1 tane digerinden al pahalı degilse tabii cnm
Bunada baktim e bebekten mi aldin canim her yataaga monte oluyor mu acaba. Gule gule kullansin yavrun inceliyim iyice bunuda tavsiyen icin sagolEki Görüntüle 1848859
Ben anne yanı beşik aldım çok büyük ve şık tavsiye ederim cnm 450 tlye aldım
Dua et tatlim ..hem daha doktor kesin bir sknti gormemis.oyle cok duydumki cevremde kesin hasta deypte sapasaglam dogan yada saglikli sanilipta hasta dogan bebekler..RAbbim buyuk mubarek gunlerde dua et .makineler %100bilemiyor henuz ..cok sknti yaparsan bebegi etkilersin hep iyi seyler dusun:'( Kızlar dünden beri ağlıyorum delirecem oğlumda problem çıktı( Beyninde geçen ayda bir sıvı toplanması(hidrosefali) vardı çapı 9,81 mm idi. Fakat dünkü kontrolde 10,18 mm ye çıkmış. Normalde sağlıklı insanlarda bu toplanan beyin sıvısı asla 10 olmaz dedi. fakat Doktor 10-12 mm arasında problem olmaz diyor sorun çıkmaz dedi. ama 12 mm olursa riskli olur bebeği almamız gerek. Ama özellikle dediki korkulacak bişey yok takipte olalım dedi. 17 gün sonra gel gene bakalım dedi. Fakat geçen aya göre sıvı büyümesi, az iyiye işaret dedi. Çok korkuyorum ve hep kuytu yerlerde ağlıyorum ne yapcam ne etcem lütfen dua edin bu hayırlı günde. bebeğimin beyninde bir sorun oluşmasın. Çok kötüyüm ya bu ne ya (( Allahım lütfen yardımcı ol bana.
Kimse bişeyi kafaya takmayın bence neden derseniz benim saat 16:00 da sancım başladı şimdi hastaneye yatırdılar serum ve bebek için akçiğer ignesi yapıyorlar ritmik sancıymış acılma yok ama rahim ağzı yumuşamış bakalım rabbim ne verecek ama 28 haftalık olmamıza ragmen 30 görünüyor 1.500 gr olmuş bebişlerinizi düşün üzmeyin kendinizi ve arada akşınıza gelirsem dua edin bize kendinize iyi bakın
Eki Görüntüle 1848878 34. Haftadan merhaba teyzelerrrr
kelebek.hill bencede iyi hatirlamisim:)) o zmanda begenmistim canim iyi gunlerde yatsin bebegin insallah. Markasi tahteravalli mi senin ki ? Ikincilere tecrubeli olacagiz insallah :))
Allah yardımcın olsun dilerim en kısa zamanda güzel haberler verirsin bize .. Bebeğin gelişimi şükür sağlıklı ve öndeymiş ..Kimse bişeyi kafaya takmayın bence neden derseniz benim saat 16:00 da sancım başladı şimdi hastaneye yatırdılar serum ve bebek için akçiğer ignesi yapıyorlar ritmik sancıymış acılma yok ama rahim ağzı yumuşamış bakalım rabbim ne verecek ama 28 haftalık olmamıza ragmen 30 görünüyor 1.500 gr olmuş bebişlerinizi düşün üzmeyin kendinizi ve arada akşınıza gelirsem dua edin bize kendinize iyi bakın
Oyyy maşallah size <3Eki Görüntüle 1848878 34. Haftadan merhaba teyzelerrrr
Tatlım kasılmalar bu haftalardan sonra normal Bnce hiç korkma inan bana çoğumuz aynısını yaşıyoruzkelebek.hill cnm ya benim iki gündür akşamları bu kasilmalar baya bi artti yarim saatte bir hatta bazen iki kez oluyo korkmaya basladim gunduz de oluyo da aksamki kadar sik degil
Cnm ya sizin de mi ayni oluyo ne bilim iki gundur birden siklasinca korktum bu kadar da sik olmasi normal mi bilemedim bi de sürekli erken dogum haberleri okuoruz ya iyice korktum heralde her seyi erken doguma yoruyorum pazartesi doktor randevum var sorarim o zaman bakalim doktora belki nst de baslar artik orda anlasilir heralde dimiTatlım kasılmalar bu haftalardan sonra normal Bnce hiç korkma inan bana çoğumuz aynısını yaşıyoruz
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin.Kimse bişeyi kafaya takmayın bence neden derseniz benim saat 16:00 da sancım başladı şimdi hastaneye yatırdılar serum ve bebek için akçiğer ignesi yapıyorlar ritmik sancıymış acılma yok ama rahim ağzı yumuşamış bakalım rabbim ne verecek ama 28 haftalık olmamıza ragmen 30 görünüyor 1.500 gr olmuş bebişlerinizi düşün üzmeyin kendinizi ve arada akşınıza gelirsem dua edin bize kendinize iyi bakın
Yalanci dogum kasilmalari deniyormus vucut kendini hazirliyomus.bunu erken dogummu anlayablmen icin zaman tut.gercrkten dogumsa ayni zaman araliklarla kasilir duzenlidir ve kasilmalarin arasi saatler gevtikce kisaliyor diyolar.ornegin once saatte bir kasiliyosun bi sure sonra yarim saat ve dakikalara iniyo.zamanlarina bak bi cnmCnm ya sizin de mi ayni oluyo ne bilim iki gundur birden siklasinca korktum bu kadar da sik olmasi normal mi bilemedim bi de sürekli erken dogum haberleri okuoruz ya iyice korktum heralde her seyi erken doguma yoruyorum pazartesi doktor randevum var sorarim o zaman bakalim doktora belki nst de baslar artik orda anlasilir heralde dimi
ben de emziği suavinex aldım çok güzel göründüğü için ispanyol markası iyi yorumlar okumuştum bir çok yerde. Medela nın uç kısmı çabuk deforme oluyor ve tek satılmıyor gibi bi bilgi aldım biberonu da avent aldım o yüzden.Kızlar suavinex biberon alan bilgisi olan var mi görünüş olarak çok begendim :) medela calma almayı planlıyordum ama bunu da cok begendim görünüş olarak bununla alakalı bilgisi olan var mi?
geçmiş olsun canım umarım korktuğunuz gibi çıkmaz ne diyeceğimi bilemiyorum:'( Kızlar dünden beri ağlıyorum delirecem oğlumda problem çıktı( Beyninde geçen ayda bir sıvı toplanması(hidrosefali) vardı çapı 9,81 mm idi. Fakat dünkü kontrolde 10,18 mm ye çıkmış. Normalde sağlıklı insanlarda bu toplanan beyin sıvısı asla 10 olmaz dedi. fakat Doktor 10-12 mm arasında problem olmaz diyor sorun çıkmaz dedi. ama 12 mm olursa riskli olur bebeği almamız gerek. Ama özellikle dediki korkulacak bişey yok takipte olalım dedi. 17 gün sonra gel gene bakalım dedi. Fakat geçen aya göre sıvı büyümesi, az iyiye işaret dedi. Çok korkuyorum ve hep kuytu yerlerde ağlıyorum ne yapcam ne etcem lütfen dua edin bu hayırlı günde. bebeğimin beyninde bir sorun oluşmasın. Çok kötüyüm ya bu ne ya (( Allahım lütfen yardımcı ol bana.
Allah yardimcin olsun canim..insallah hep bildigin yerlerden cikar..Kızlar yarın Lys Sınavına giricem benim için dua eder misiniz çok heyecanlıyım :))
Ben burda anne bebek magazasından aldım ama aynısını N11'de götdüm markası İsiz cnm ben naturel rengini aldım boyasız bebeklere daha öneriliyor diye aklında olsun çok tatlı yarın gelip kuracaklar o zamanda istersen resmini paylaşırımBunada baktim e bebekten mi aldin canim her yataaga monte oluyor mu acaba. Gule gule kullansin yavrun inceliyim iyice bunuda tavsiyen icin sagol
Haklısın Can'ım hepimiz aynı telaşları korkuları yaşıyoruz o yüzden korkma ..doktor kontrolünde söyle bu durumu tabi ki ama maşallah haftan önden artık bu kasılmaları yavaş yavaş yaşamam lazım ..ki bu kasılmalar aslında iyi bebeğin doğum için kendini hazırlıyor annesi :)Cnm ya sizin de mi ayni oluyo ne bilim iki gundur birden siklasinca korktum bu kadar da sik olmasi normal mi bilemedim bi de sürekli erken dogum haberleri okuoruz ya iyice korktum heralde her seyi erken doguma yoruyorum pazartesi doktor randevum var sorarim o zaman bakalim doktora belki nst de baslar artik orda anlasilir heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?