- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
:'( Kızlar dünden beri ağlıyorum delirecem oğlumda problem çıktı( Beyninde geçen ayda bir sıvı toplanması(hidrosefali) vardı çapı 9,81 mm idi. Fakat dünkü kontrolde 10,18 mm ye çıkmış. Normalde sağlıklı insanlarda bu toplanan beyin sıvısı asla 10 olmaz dedi. fakat Doktor 10-12 mm arasında problem olmaz diyor sorun çıkmaz dedi. ama 12 mm olursa riskli olur bebeği almamız gerek. Ama özellikle dediki korkulacak bişey yok takipte olalım dedi. 17 gün sonra gel gene bakalım dedi. Fakat geçen aya göre sıvı büyümesi, az iyiye işaret dedi. Çok korkuyorum ve hep kuytu yerlerde ağlıyorum ne yapcam ne etcem lütfen dua edin bu hayırlı günde. bebeğimin beyninde bir sorun oluşmasın. Çok kötüyüm ya bu ne ya (( Allahım lütfen yardımcı ol bana.
Canim cok gecmis olsun. Ama doktorun sıkıntı olamz.demis makine ölçümü nede olsa yaniliyordur. Dualarimiz seninle stres olma bebeginide uzme:'( Kızlar dünden beri ağlıyorum delirecem oğlumda problem çıktı( Beyninde geçen ayda bir sıvı toplanması(hidrosefali) vardı çapı 9,81 mm idi. Fakat dünkü kontrolde 10,18 mm ye çıkmış. Normalde sağlıklı insanlarda bu toplanan beyin sıvısı asla 10 olmaz dedi. fakat Doktor 10-12 mm arasında problem olmaz diyor sorun çıkmaz dedi. ama 12 mm olursa riskli olur bebeği almamız gerek. Ama özellikle dediki korkulacak bişey yok takipte olalım dedi. 17 gün sonra gel gene bakalım dedi. Fakat geçen aya göre sıvı büyümesi, az iyiye işaret dedi. Çok korkuyorum ve hep kuytu yerlerde ağlıyorum ne yapcam ne etcem lütfen dua edin bu hayırlı günde. bebeğimin beyninde bir sorun oluşmasın. Çok kötüyüm ya bu ne ya (( Allahım lütfen yardımcı ol bana.
Eki Görüntüle 1848811
Canim sanırım sen almıştın yanlış hatirlamiyorsam:) yatak odan için besik süslü birsey onu ne kadar aldin e bebegin sitesinde gordum maviside hos duruyor. Herseyi icersinde sanırım degil mi ? Bide büyüklüğü nasıl sitede 1 yasa kadar diyorda kullanilir mi o kadar
:'( Kızlar dünden beri ağlıyorum delirecem oğlumda problem çıktı( Beyninde geçen ayda bir sıvı toplanması(hidrosefali) vardı çapı 9,81 mm idi. Fakat dünkü kontrolde 10,18 mm ye çıkmış. Normalde sağlıklı insanlarda bu toplanan beyin sıvısı asla 10 olmaz dedi. fakat Doktor 10-12 mm arasında problem olmaz diyor sorun çıkmaz dedi. ama 12 mm olursa riskli olur bebeği almamız gerek. Ama özellikle dediki korkulacak bişey yok takipte olalım dedi. 17 gün sonra gel gene bakalım dedi. Fakat geçen aya göre sıvı büyümesi, az iyiye işaret dedi. Çok korkuyorum ve hep kuytu yerlerde ağlıyorum ne yapcam ne etcem lütfen dua edin bu hayırlı günde. bebeğimin beyninde bir sorun oluşmasın. Çok kötüyüm ya bu ne ya (( Allahım lütfen yardımcı ol bana.
Hepimizin Ailesi eşi yavrusu yuvası var ..Allah kimsenin evinden de huzuru sağlığı eksik etmesin .. Etmesin de konuyla ne alaka ??? Tanımadığın onca insana bir anda saldırıya geçen sen istemediği cevapları alınca sert bir dille yazan sen ..sonra vay efendim ben işsiz değilim vay efendim zaten acil durumlar için bu platformdayım ..Ee olma kardeş durma burda madem sadece işin düştüğünde yazıp kendi derdinden başkasının derdini dert saymıcaksın ..ha Buarada hepimizin işi gücü var Allah a şükür Burdaki hiç kimse küçümsediğin gibi değil bilmem anlatabildim mi ???!!!
aman boşver. kocasına yapamadığı hamilelik kaprisini burada yapmak istedi herhalde. başka sayfalarda şansını dener belki.
Kızlar uyumaktan kafamı kaldoramıyorum normal mi bu haftalarda hiç duydunuz mu biyerden saat 2de yattım az önce uyandım annem,kocam delirmiş arayıp ulaşamayıncatansiyonum fln mı düşüyo acaba kendimi iyi hissediyorum halbuki ama
Canikom, bnim bu ara bir iştahım açıldı, hiç sorma nasıl olduğunu. Yediklerim bana resmen yetmiyor. 2 saate bir önüme ne gelirse ellerim titreye titreye yiyorum. Hiç böyle olmamıştım.
Sağol şimdi geldik.park yatak aldık.kraft marka.590 tl den 470 tl düşmüş.çok beğendim.
Park yatak aldım bende. Park yatak herkes tavsiye etmişti, hem kulanışlı hem taşınabilir. Gezersem diye özellikle onu aldım. Sen bilirsin tabi
Sagol canım bizde az önce geldik.kraft marka park yatak aldık.590 tl den 479 tl düşmüş çok beğendim.içide çok geniş internette e bebek ten bakabilirsiniz.kraft calipso marka.almayanlara öneririm.e bebek masasına gittik aldık.Cnm bende o kadar cok düşündüm ki bu besik mevzusunu sepet mi alsam moduler mi alsam park yatak mi diye. En son en cok tavsiye edilen park yatak aldim her konustugum cok kullanisli dedi aldim en sonunda bakal insallah memnun kalırım
Ben dedigin biberonu bilmiyorum cnm 2 tane madela calma aldım.İstersen sen 1 tanr ondan 1 tane digerinden al pahalı degilse tabii cnmAynen canim ya cesiti bol medela anne gogsune benzer diye okumustum suavixde oyle demiş aciklamasinda görünüsu de güzeldi alan var mi diye sizlere sorayim dedim :)
Kraft iyi markadır.Güle güle kullan bebişin huzurla uyudun oynasın park yatagında inşallahSagol canım bizde az önce geldik.kraft marka park yatak aldık.590 tl den 479 tl düşmüş çok beğendim.içide çok geniş internette e bebek ten bakabilirsiniz.kraft calipso marka.almayanlara öneririm.e bebek masasına gittik aldık.
Bende bende sizi seviyorum canlarrrrrrrDogru canm ben aldimm..masallah kiz uyi hatirladn hee :) her seyi icinde canm biz burda babyhome diye bi magazadan aldk, 600 kusur dediler de 550 ye almistk canm. Boyutlari 1 metreye 80 cm gibi bi seydi yaklasik. Yani 1 yasina kadr zor sanirm, cok hareketlenince de sorun olur gibi ama tecrubesiz oldum icn tam da bi sey diyemiyorm yoksa kucuk degil o kadr yanii..
Canm benm ya stresli bi donem seni bekliyo olsa da asla olumsuzu degil hep olumluyu dusun litfen ve sakn internette falan arastirma yapma bence, dr un ne dediyse ona guven ve pesinden got insallah hayirlisiyla saglikla dogar bebegin. Bu mubarek ayda dualarimiz seninle
Kizlar cidden kendimizi yormayalm boyle bi insana kimse bi sey anlatamaz, hic bi yerde dikkat cekemeyip trip atamayan biri burda kaos yaratmaya calisti... Biz bize yeteriz cok sukur ben herkesi cok seviyom yaa
Anormallik olcani sanmam ama yine de doktoruna da soyle durumu canm tansiyona duzenli bakiyolar gerci.. Yine de takip et canm, bana gelince sabahlari bayaaa zor kalkiyorm evde olmama ragmenn
Afiyet olsun yarasın kuzunla sana :)Kızlar biraz yürüyüş yaptım ama eve gelir gelmez yemedigim yemek kalmadı :) :)
Cnm güya dikkat edecektim :)Afiyet olsun yarasın kuzunla sana :)
Ben anne yanı beşik aldım çok büyük ve şık tavsiye ederim cnm 450 tlye aldımEki Görüntüle 1848811
Canim sanırım sen almıştın yanlış hatirlamiyorsam:) yatak odan için besik süslü birsey onu ne kadar aldin e bebegin sitesinde gordum maviside hos duruyor. Herseyi icersinde sanırım degil mi ? Bide büyüklüğü nasıl sitede 1 yasa kadar diyorda kullanilir mi o kadar
:'( Kızlar dünden beri ağlıyorum delirecem oğlumda problem çıktı( Beyninde geçen ayda bir sıvı toplanması(hidrosefali) vardı çapı 9,81 mm idi. Fakat dünkü kontrolde 10,18 mm ye çıkmış. Normalde sağlıklı insanlarda bu toplanan beyin sıvısı asla 10 olmaz dedi. fakat Doktor 10-12 mm arasında problem olmaz diyor sorun çıkmaz dedi. ama 12 mm olursa riskli olur bebeği almamız gerek. Ama özellikle dediki korkulacak bişey yok takipte olalım dedi. 17 gün sonra gel gene bakalım dedi. Fakat geçen aya göre sıvı büyümesi, az iyiye işaret dedi. Çok korkuyorum ve hep kuytu yerlerde ağlıyorum ne yapcam ne etcem lütfen dua edin bu hayırlı günde. bebeğimin beyninde bir sorun oluşmasın. Çok kötüyüm ya bu ne ya (( Allahım lütfen yardımcı ol bana.[/QUO
Üzülme diyecegim ama annelik elde degil tabii Temmuz annelerinde aynı tanı konmuş bir anne var sanırım nicki pınar'dı onunla irtibata geçermisin hem ileri haftalarda oldugu için sana fikir ve deneyim paylaşabilir.Hatta iyileşme var vb gibi bir yazısını hatırlıyorum sanada yardımcı olur.Bende dua edecegim bu mübarek ayda rabbim şifa versin bebişin saglıklı dogsun inşallah
Amin canım inşallah hepimizin bebişleri.Kra
Kraft iyi markadır.Güle güle kullan bebişin huzurla uyudun oynasın park yatagında inşallah
Insalh canım dayanir yavrum :) görünüsu guzel diye kararsız kalmıştım simdi biberonu çıkarayim aklimdan o zman. Bende emzik alayim senin gibi. Pek tatliymis masalalhCanım öncelikle geçmiş olsun taburcu olmana çok sevindim.Hiç kalkmadan yat lütfen 37 38e kadar durur inşallah miniğin.
Suavinex konusuna gelince çok tatlı buluyorum ben de ama doktor bir arkadaşım biberonunun güzel olmadığını söyledi o nedenle dr browns aldım. ama emziğimiz suavinexx çok şirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?