2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

korkma demiş doktorun canım inşallah bir sorun çıkmaz üzülme stres yapma kendine

Canim cok gecmis olsun. Ama doktorun sıkıntı olamz.demis makine ölçümü nede olsa yaniliyordur. Dualarimiz seninle stres olma bebeginide uzme

Dogru canm ben aldimm..masallah kiz uyi hatirladn hee :) her seyi icinde canm biz burda babyhome diye bi magazadan aldk, 600 kusur dediler de 550 ye almistk canm. Boyutlari 1 metreye 80 cm gibi bi seydi yaklasik. Yani 1 yasina kadr zor sanirm, cok hareketlenince de sorun olur gibi ama tecrubesiz oldum icn tam da bi sey diyemiyorm yoksa kucuk degil o kadr yanii..

Canm benm ya stresli bi donem seni bekliyo olsa da asla olumsuzu degil hep olumluyu dusun litfen ve sakn internette falan arastirma yapma bence, dr un ne dediyse ona guven ve pesinden got insallah hayirlisiyla saglikla dogar bebegin. Bu mubarek ayda dualarimiz seninle

aman boşver. kocasına yapamadığı hamilelik kaprisini burada yapmak istedi herhalde. başka sayfalarda şansını dener belki.

Kizlar cidden kendimizi yormayalm boyle bi insana kimse bi sey anlatamaz, hic bi yerde dikkat cekemeyip trip atamayan biri burda kaos yaratmaya calisti... Biz bize yeteriz cok sukur ben herkesi cok seviyom yaa

Anormallik olcani sanmam ama yine de doktoruna da soyle durumu canm tansiyona duzenli bakiyolar gerci.. Yine de takip et canm, bana gelince sabahlari bayaaa zor kalkiyorm evde olmama ragmenn

I inori cnm bnm uzme hemen kendini biliyorum insanin elinde olan bisey degil ama gonlunu ferah tutmaya calis moral onemli bol bol dua et bizde edelim insallah sorunsuz bi sekilde dogacak yavrun bütün bebislerimiz Rabbime emanet insallah sizde atlatacaksiniz bu neler neler söylenip de sapasaglam dogan bebekler var insallah seninki de oyle olacak

Kaçıncı haftandasin I inori canim doktor birsey olmaz demiş stres yapma Kendine Allah'ın izniyle birsey olmaz insallah

Cnm bende o kadar cok düşündüm ki bu besik mevzusunu sepet mi alsam moduler mi alsam park yatak mi diye. En son en cok tavsiye edilen park yatak aldim her konustugum cok kullanisli dedi aldim en sonunda bakal insallah memnun kalırım
Sagol canım bizde az önce geldik.kraft marka park yatak aldık.590 tl den 479 tl düşmüş çok beğendim.içide çok geniş internette e bebek ten bakabilirsiniz.kraft calipso marka.almayanlara öneririm.e bebek masasına gittik aldık.

Aynen canim ya cesiti bol medela anne gogsune benzer diye okumustum suavixde oyle demiş aciklamasinda görünüsu de güzeldi alan var mi diye sizlere sorayim dedim :)
Ben dedigin biberonu bilmiyorum cnm 2 tane madela calma aldım.İstersen sen 1 tanr ondan 1 tane digerinden al pahalı degilse tabii cnm

Kra
Kraft iyi markadır.Güle güle kullan bebişin huzurla uyudun oynasın park yatagında inşallah

Bende bende sizi seviyorum canlarrrrrrr

Ben anne yanı beşik aldım çok büyük ve şık tavsiye ederim cnm 450 tlye aldım

I inori
Üzülme diyecegim ama annelik elde degil tabii Temmuz annelerinde aynı tanı konmuş bir anne var sanırım nicki pınar'dı onunla irtibata geçermisin hem ileri haftalarda oldugu için sana fikir ve deneyim paylaşabilir.Hatta iyileşme var vb gibi bir yazısını hatırlıyorum sanada yardımcı olur.Bende dua edecegim bu mübarek ayda rabbim şifa versin bebişin saglıklı dogsun inşallah

Kimse bişeyi kafaya takmayın bence neden derseniz benim saat 16:00 da sancım başladı şimdi hastaneye yatırdılar serum ve bebek için akçiğer ignesi yapıyorlar ritmik sancıymış acılma yok ama rahim ağzı yumuşamış bakalım rabbim ne verecek ama 28 haftalık olmamıza ragmen 30 görünüyor 1.500 gr olmuş bebişlerinizi düşün üzmeyin kendinizi ve arada akşınıza gelirsem dua edin bize kendinize iyi bakın

Insalh canım dayanir yavrum :) görünüsu guzel diye kararsız kalmıştım simdi biberonu çıkarayim aklimdan o zman. Bende emzik alayim senin gibi. Pek tatliymis masalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…