2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok çok çok gecmiş olsun o lanet diş Ağrı'sını 9 ay Nasıl çektim nasıl ağladım seni öyle iyi anlıyorum ki yazını okurken bile içim burkuldu ..lütfen ama lütfen benim yaptıgım Hatayı yapma kalk doktora git gerekirse hastanede acilden giriş yap bugün pazar diye geçici ilaç verebilirler yarın da ilk iş bir diş doktorundan randevu alırsın .. Çünkü tedavi uygulayabiliyorlarmış benimde haberim yoktu bundan..çok çok geçmiş olsun lütfen haberdar et

Arkadaşım tavrın çok çok yanlış üslubuna hele hiç dicek yok ona rağmen burdaki insanlar sana hala çemkirmiyosa inan kalitelerinden ! Burda gördüğün neredeyse herkes meslek sahibi iş güç sahibi kocalarınızın demişsin Kabasın eşlerimizin iznine gerek duymıcak kadar kendi ayaklarımızın üstündeyiz elhamdulillah burası kk herseyi konuşmakta özgürüz sana da sorucak değiliz o Yüzden acil cvplar aradığın ve bulabildiğin bi foruma gitmeni tavsiye ederim cidden senin hamilelik stresini ya da bu çirkin tavrını çekmek zorunda değiliz Başımızı ağrıtma bizide germe hadi !

günaydın hanımlar
bir sorum olacak. cevap vermezseniz olur ona göre. olay çıkartırım
benim bu gebelik ilk ikisinden farklı geçiyor. diğerlerinde yaşamadığım şeyler yaşıyorum. mesela az önce evi işi yaparken afedersiniz çişe sıkışma hissi olur ya onu yaşadım. biraz da sızı vardı kasıklarda. hani wc gitsem çocuğu doğuracakmışım gibi garip bir his. nedir bu?

Günaydın grillcim Mutlu pazarlar sana ve kızlarına cuma gününden beri bu dediğini yaşıyorum..dünde o mesanedeki dolgunluk ve özel bölgedeki sızı beni acayip rahatsız etti

Günaydın grillcim Mutlu pazarlar sana ve kızlarına cuma gününden beri bu dediğini yaşıyorum..dünde o mesanedeki dolgunluk ve özel bölgedeki sızı beni acayip rahatsız etti
sağol canım. size de mutlu pazarlar.
ben ilk kez yaşıyorum ya şaşkınım. sanki bebek vajinanın ucunda, ıkınsam doğacak. bir de erken doğum riski yaşayan çok, insan ürküyor.

sağol canım. size de mutlu pazarlar.
ben ilk kez yaşıyorum ya şaşkınım. sanki bebek vajinanın ucunda, ıkınsam doğacak. bir de erken doğum riski yaşayan çok, insan ürküyor.
Korkmaz mı insan hepimizde aynı korku var .. Senin bebiş tam Oray'a dayamış başını Can'ım en ufak hareketini bile hissedersin sürekli dolgunluk hisside cabası:/ ayyy ne güzel 50 li günlere düşmüşsün darısı başıma ..Nasıl heycan var mı :) küçük Prensesler kardeş
İçin bir şey diyorlar mı :)

Valla korkumdan cevap yaziyorum:) ben de olmadi bilmiyorum ki. Acaba bebek artik baski mi yapiyor.

Günaydın güzel anne. Çok çok geçmişler olsun. 31 yıllık ömrümde 1 kere diş Ağrı'sı çektim. Hala unutmam. İnsanın beyni oyuluyormuş gibi bildiğim kadar gebelikte tek müdahale edilebilen durum diş. En kısa zamanda diş hekimine başvur. Allah şifa versin.

Günaydın güzellik. İnşallah uykuyu seven uykusu ağır mışııııl mışıl ve huzurla sağlıkla uyuyan bebelerimiz olur. Bizleri hiç üzmezler yanılmanı can ı gönülden istiyorum.

Günaydın güzelim. Sabah sabah şakacısın o olayı bende yaşıyorum. İlkinde yaşamamıştım,37.haftada dönüp 39 da doğdu ondan sanırım. Bu sefer erkenden dönmüş benim akıllı Hamza'm kafasını çıkışa yerleştirmiş arada bir 'gelim mi? Hehh?' Diyor meshanemi de elinde oyuncak etmiş durumda. Durup dururken Bi çiş bastırıyor 'aaaaa kaçırıyorum' diyerek wc koşuyorum

Bide bende bikini bölgemde çok ağrı oluyor. Yumuşak doku orası neden öyle anlamadım. Sonra sanki tutup çekiyorlar cimcikliyorlar gibi bir ağrı da var. Sizde de oluyor mu??

heyecan olmaz mı? kızlar yok gibi davranıyorlar şimdilik. küçük çok kıskançlık yapacak gibi ama hayırlısı bakalım :)

Valla korkumdan cevap yaziyorum:) ben de olmadi bilmiyorum ki. Acaba bebek artik baski mi yapiyor.
ben de bilmiyorum ki canım. ilk iki gebeliğim rahattı. sen sancı, ne sıkıştırma hiçbir şey yoktu. bu seferki farklı :)
ağrıdan ziyade arada sızlıyor kasıklarım. wc gitmeye korkuyorum bazen, bebek çıkacak diye :) geçen ay dr dönmüş demişti ama hiç rahatsızlık vermiyordu. bir de hareketleri hep göbeğimin sağında ve solunda. kol bacak olsa dönmemiş olması lazım. ilginç yani :)

Canım önce Dr una sor telefonda sonra da git dişçiye. Benim ablamın da senin gibi çok ağrılı apsesi oldu ve tedavisini oldu dişçide. Hem de 29. Haftadaydı aşağı yukarı.

Bu arada belki ağrı kesici alabilirsin yarına kadar. Benim ilk haftalarda ateşim çıkmıştı Dr un bana parol vermişti bu hamilelikte kullanılabilen ender ilaçlardan biriymiş

Ayaklarım cayır cayır 24 saat nerdeyse kaşınıyor.sabaha kadar uyanıp uyanıp kovanin icine suya koyuyorum.ellerim de basladi dun gece.dayanamiyorum

Canım dualarımız seninle, inşallah bir sorun çıkmadan bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..üzülme diyemem ama bebişin etkilenmemesi için güçlü olman lazım, bol bol dua et Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...

Insallah canım benim daha da uzun kalir :) Tesekkur ederim inceliyim canim. Erken dogarsa diye telas sardi yatacak yeri yok daha yavrumun:)
Biz çok şükür odayı beşiği hallettik halı perde kaldı sadece :) ama bazen aklıma geliyor erken olursa kıyafetlerin hiç biri nevresimler falan yıkanmadı ne yaparım diye :))

Geçen hafta ben de çok uyuyordum, açık havada dolaşmıştım biraz sıcak falan da etkiledi 4-5 gün başımı kaldıramadım. Biraz da nezle olmuştum. çok şükür daha iyiyim şimdi. seninki de geçicidir belki. tabi tansiyonunu ölçtürmende de fayda var, belki onunla ilgilidir..

Bu aylarda diş tedavisi yapılıyormu onu bilmiyorum onu doktoruna telegonla sor bence tatlım.Ben ilk aylarımızda diş agrısı çekmiştim 14. Haftadan önce birsey yapılamaz dedigi için doktorum karanfille 3 hafta dayandım sanada karanfil tavsiye ederim acı oluyor ama dişi ve diş etini uyuşturuyor

Hayirli pazarlar herkese. Bu ne sicak yahu. Sabah 8 se kalktim. Kahvaltimi ettim. Simdi pervanenin karsisina gecip hala yatiyorum. İnsan sicaktan kolunu kaldiramiyor. B Began cim dedigiin seyi bende dun aksam yasasim resmen. İnce bir sizi oldu vajinamda. Cis varmis gibi wcye kosuyorim ama hic bisi gelmiyor. Artik cok gucluler. İcerde nasil vuruyorsa acil moda geciyorum. Bu arasa oksururken ve hapsirirken sidik kaciyor. cetrina cnm ya ben geceleri cocuk uyanmason diye bayag ugrasiyorum. Cok sukur simdilik aksi birsey olmadi. Benle birlikte uyuyor ve uyaniyor. Arada enerjisinin tavan yaptigi gece saatleri oldugunda da oglumla konusup geri uyutuyorum. İnanmicaksin belki ama resmen anliyor. Sonrasa sabah kadar uyuyoruz. Ben ne zaman goZlerimi acsam bir gerinsem hoooop basliyor tepinmeye. Konus bebisle mutlaka

Bebek dogum pozisyonu almış olabilir başı aşagıya baskı yapınca tuvaleti varmış gibi oluyor.Benimki hala dönmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…