Çok çok çok gecmiş olsun o lanet diş Ağrı'sını 9 ay Nasıl çektim nasıl ağladım seni öyle iyi anlıyorum kiBu saat oldu hala ayaktayım aglaya aglaya harap oldum dis agrisindan napsam bilemedim kizlar ilac da icemedim disciye gitsem tedavi uygularlar mi çürük var ve dis etlerim bitik hem onlarin. Hem curugun agrisi bitirdi beni. son aylarimiz yaa bisey yapilabilr mi yine de cokk kotuyum cook dis agrisini kimseye vermesin Rabbim
Arkadaşım tavrın çok çok yanlış üslubuna hele hiç dicek yok ona rağmen burdaki insanlar sana hala çemkirmiyosa inan kalitelerinden ! Burda gördüğün neredeyse herkes meslek sahibi iş güç sahibi kocalarınızın demişsin Kabasın eşlerimizin iznine gerek duymıcak kadar kendi ayaklarımızın üstündeyiz elhamdulillah burası kk herseyi konuşmakta özgürüz sana da sorucak değiliz o Yüzden acil cvplar aradığın ve bulabildiğin bi foruma gitmeni tavsiye ederim cidden senin hamilelik stresini ya da bu çirkin tavrını çekmek zorunda değiliz Başımızı ağrıtma bizide germe hadi !Ya uf afedersinizde bu kadar issiz degilim her gun kocanizin izin vermedigi sosyal medya hesaplarindan acamayip burda kendimi sosyal medyalasmis hissederek mutlu olamiyorum isim var gucum var bi ailem var ilgilenmem gereken bir esim bir yuvam var habire kadinlar klubunde kimin kocasi ilgilenmemis acaba onla dur bi bakim diye merak etmiyorum. Sadece gercekten aciliyey duydugum konularda bir suru insana hitap ettigi icin bu platformu tercih ediyorum bu kadar basit.. o yuzden elestirdiginizi sanip aa ne guzelde laf soyledik ama hehe diyip kendi kafanizda lutfen yukselmeyin. Burasi insanlarin birbirine ayni tarzdan olaylarda yardimci olabilecegi bir platform bana gore bu kadar basit. Daha once bi cok konudada yorumlarda bulunup hatta bi konuda buyuk sikintilari olan bi arkadasa ozelden mesaj atip destegimi sundum.. dedim ya sadece onemli.konularda denk gelirsem ilgimi ve bilgimi asla eksik etmem etmedimde . Size kolay gelsin hadi siz dedikoduya devam iyi gunler
Günaydın grillcimgünaydın hanımlar
bir sorum olacak. cevap vermezsenizolur ona göre. olay çıkartırım
benim bu gebelik ilk ikisinden farklı geçiyor. diğerlerinde yaşamadığım şeyler yaşıyorum. mesela az önce evi işi yaparken afedersiniz çişe sıkışma hissi olur ya onu yaşadım. biraz da sızı vardı kasıklarda. hani wc gitsem çocuğu doğuracakmışım gibi garip bir his. nedir bu?
sağol canım. size de mutlu pazarlar.
Günaydın grillcimMutlu pazarlar sana ve kızlarına cuma gününden beri bu dediğini yaşıyorum..dünde o mesanedeki dolgunluk ve özel bölgedeki sızı beni acayip rahatsız etti
Korkmaz mı insan hepimizde aynı korku var .. Senin bebiş tam Oray'a dayamış başını Can'ım en ufak hareketini bile hissedersin sürekli dolgunluk hisside cabası:/ ayyy ne güzel 50 li günlere düşmüşsün darısı başıma ..Nasıl heycan var mı :) küçük Prensesler kardeşsağol canım. size de mutlu pazarlar.
ben ilk kez yaşıyorum ya şaşkınım. sanki bebek vajinanın ucunda, ıkınsam doğacak. bir de erken doğum riski yaşayan çok, insan ürküyor.
Valla korkumdan cevap yaziyorum:) ben de olmadi bilmiyorum ki. Acaba bebek artik baski mi yapiyor.günaydın hanımlar
benim bu gebelik ilk ikisinden farklı geçiyor. diğerlerinde yaşamadığım şeyler yaşıyorum. mesela az önce evi işi yaparken afedersiniz çişe sıkışma hissi olur ya onu yaşadım. biraz da sızı vardı kasıklarda. hani wc gitsem çocuğu doğuracakmışım gibi garip bir his. nedir bu?
Günaydın güzel anne. Çok çok geçmişler olsun. 31 yıllık ömrümde 1 kere diş Ağrı'sı çektim. Hala unutmam. İnsanın beyni oyuluyormuş gibiBu saat oldu hala ayaktayım aglaya aglaya harap oldum dis agrisindan napsam bilemedim kizlar ilac da icemedim disciye gitsem tedavi uygularlar mi çürük var ve dis etlerim bitik hem onlarin. Hem curugun agrisi bitirdi beni. son aylarimiz yaa bisey yapilabilr mi yine de cokk kotuyum cook dis agrisini kimseye vermesin Rabbim
Günaydın güzellik. İnşallah uykuyu seven uykusu ağır mışııııl mışıl ve huzurla sağlıkla uyuyan bebelerimiz olur. Bizleri hiç üzmezlerTatlım inan bende uykuma çok düşkündüm ama malesef ki benim durum öyle oldu ..ki adım gibi biliyorum bu bir yıl uykusuz kalacam o sorun değil bir şekilde geçecek Allah ın izniyle ama artık en azından geceleri onu oyalayacak bir seyler yapmam gerekecek ..ilkinde gece boyu film dizi açıyordum sabaha kadar uyuya kalmayım diye ..benimki gözünü kırpmazdı :) be seriler bitirdim 8 ayda :) ama şimdi öyle bir şansım yok en ufak seste abimiz uyanabilir :/ inşallah düşüncelerimin tersi olur ama bugüne kadar hislerimde hiç yanılmadım
Günaydın güzelim. Sabah sabah şakacısıngünaydın hanımlar
heyecan olmaz mı? kızlar yok gibi davranıyorlar şimdilik. küçük çok kıskançlık yapacak gibi ama hayırlısı bakalım :)Korkmaz mı insan hepimizde aynı korku var .. Senin bebiş tam Oray'a dayamış başını Can'ım en ufak hareketini bile hissedersin sürekli dolgunluk hisside cabası:/ ayyy ne güzel 50 li günlere düşmüşsün darısı başıma ..Nasıl heycan var mı :) küçük Prensesler kardeş
İçin bir şey diyorlar mı :)
ben de bilmiyorum ki canım. ilk iki gebeliğim rahattı. sen sancı, ne sıkıştırma hiçbir şey yoktu. bu seferki farklı :)Valla korkumdan cevap yaziyorum:) ben de olmadi bilmiyorum ki. Acaba bebek artik baski mi yapiyor.
ağrıdan ziyade arada sızlıyor kasıklarım. wc gitmeye korkuyorum bazen, bebek çıkacak diye :) geçen ay dr dönmüş demişti ama hiç rahatsızlık vermiyordu. bir de hareketleri hep göbeğimin sağında ve solunda. kol bacak olsa dönmemiş olması lazım. ilginç yani :)Günaydın güzel anne. Çok çok geçmişler olsun. 31 yıllık ömrümde 1 kere diş Ağrı'sı çektim. Hala unutmam. İnsanın beyni oyuluyormuş gibibildiğim kadar gebelikte tek müdahale edilebilen durum diş. En kısa zamanda diş hekimine başvur. Allah şifa versin.
Günaydın güzellik. İnşallah uykuyu seven uykusu ağır mışııııl mışıl ve huzurla sağlıkla uyuyan bebelerimiz olur. Bizleri hiç üzmezleryanılmanı can ı gönülden istiyorum.
Günaydın güzelim. Sabah sabah şakacısıno olayı bende yaşıyorum. İlkinde yaşamamıştım,37.haftada dönüp 39 da doğdu ondan sanırım. Bu sefer erkenden dönmüş benim akıllı Hamza'm kafasını çıkışa yerleştirmiş arada bir 'gelim mi? Hehh?' Diyor meshanemi de elinde oyuncak etmiş durumda. Durup dururken Bi çiş bastırıyor 'aaaaa kaçırıyorum' diyerek wc koşuyorum
Bide bende bikini bölgemde çok ağrı oluyor. Yumuşak doku orası neden öyle anlamadım. Sonra sanki tutup çekiyorlar cimcikliyorlar gibi bir ağrı da var. Sizde de oluyor mu??
Bu saat oldu hala ayaktayım aglaya aglaya harap oldum dis agrisindan napsam bilemedim kizlar ilac da icemedim disciye gitsem tedavi uygularlar mi çürük var ve dis etlerim bitik hem onlarin. Hem curugun agrisi bitirdi beni. son aylarimiz yaa bisey yapilabilr mi yine de cokk kotuyum cook dis agrisini kimseye vermesin Rabbim
Bu saat oldu hala ayaktayım aglaya aglaya harap oldum dis agrisindan napsam bilemedim kizlar ilac da icemedim disciye gitsem tedavi uygularlar mi çürük var ve dis etlerim bitik hem onlarin. Hem curugun agrisi bitirdi beni. son aylarimiz yaa bisey yapilabilr mi yine de cokk kotuyum cook dis agrisini kimseye vermesin Rabbim
Ayaklarım cayır cayır 24 saat nerdeyse kaşınıyor.sabaha kadar uyanıp uyanıp kovanin icine suya koyuyorum.ellerim de basladi dun gece.dayanamiyorumKızlar sıcaktan buharlaşmak üzereyim klima açamıyorum çarpıyor direk.iştahım hiç yok zorla ittire ittire 2 lokmayı keyifsizce yiyorum cok da yiyemiyorum.iştahsızlık başladı 1 haftadır Nasıl olacak bilmiyorum sizler ne durumdasınız
Canım dualarımız seninle, inşallah bir sorun çıkmadan bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..üzülme diyemem ama bebişin etkilenmemesi için güçlü olman lazım, bol bol dua et Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...:'( Kızlar dünden beri ağlıyorum delirecem oğlumda problem çıktı( Beyninde geçen ayda bir sıvı toplanması(hidrosefali) vardı çapı 9,81 mm idi. Fakat dünkü kontrolde 10,18 mm ye çıkmış. Normalde sağlıklı insanlarda bu toplanan beyin sıvısı asla 10 olmaz dedi. fakat Doktor 10-12 mm arasında problem olmaz diyor sorun çıkmaz dedi. ama 12 mm olursa riskli olur bebeği almamız gerek. Ama özellikle dediki korkulacak bişey yok takipte olalım dedi. 17 gün sonra gel gene bakalım dedi. Fakat geçen aya göre sıvı büyümesi, az iyiye işaret dedi. Çok korkuyorum ve hep kuytu yerlerde ağlıyorum ne yapcam ne etcem lütfen dua edin bu hayırlı günde. bebeğimin beyninde bir sorun oluşmasın. Çok kötüyüm ya bu ne ya (( Allahım lütfen yardımcı ol bana.
Biz çok şükür odayı beşiği hallettik halı perde kaldı sadece :) ama bazen aklıma geliyor erken olursa kıyafetlerin hiç biri nevresimler falan yıkanmadı ne yaparım diye :))Insallah canım benim daha da uzun kalir :) Tesekkur ederim inceliyim canim. Erken dogarsa diye telas sardi yatacak yeri yok daha yavrumun:)
Geçen hafta ben de çok uyuyordum, açık havada dolaşmıştım biraz sıcak falan da etkiledi 4-5 gün başımı kaldıramadım. Biraz da nezle olmuştum. çok şükür daha iyiyim şimdi. seninki de geçicidir belki. tabi tansiyonunu ölçtürmende de fayda var, belki onunla ilgilidir..Kızlar uyumaktan kafamı kaldoramıyorum normal mi bu haftalarda hiç duydunuz mu biyerden saat 2de yattım az önce uyandım annem,kocam delirmiş arayıp ulaşamayıncatansiyonum fln mı düşüyo acaba kendimi iyi hissediyorum halbuki ama
Ben beylikdüzünde eskidji diye bir alışveriş merkezinden aldım.Aynısını N11.com'da gördüm Markası İsiz ebatları 95cmX55cmCnm nerden aldın, bende anne yani âlmayi düşünüyorum. Bide boyutları kac
Bu aylarda diş tedavisi yapılıyormu onu bilmiyorum onu doktoruna telegonla sor bence tatlım.Ben ilk aylarımızda diş agrısı çekmiştim 14. Haftadan önce birsey yapılamaz dedigi için doktorum karanfille 3 hafta dayandım sanada karanfil tavsiye ederim acı oluyor ama dişi ve diş etini uyuşturuyorBu saat oldu hala ayaktayım aglaya aglaya harap oldum dis agrisindan napsam bilemedim kizlar ilac da icemedim disciye gitsem tedavi uygularlar mi çürük var ve dis etlerim bitik hem onlarin. Hem curugun agrisi bitirdi beni. son aylarimiz yaa bisey yapilabilr mi yine de cokk kotuyum cook dis agrisini kimseye vermesin Rabbim
Bebek dogum pozisyonu almış olabilir başı aşagıya baskı yapınca tuvaleti varmış gibi oluyor.Benimki hala dönmedigünaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?