2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Dogru soyluyosun tatlim aynen taktikca kafaya kendimi dinledikce daha cok oluyo umursamicam bundan sonra :) pzartesi ne olduğu belli olur zaten dedigin gibi kasilma dersem ister nst o istemezse ben isterim zaten :)
Kasılma yani karnin iyice sertlesince b3lden kasiga agri da vurursa sıkıntılymis eger öyle olursa doktorunu bekleme canım. Hemen bi acile git baksınlar.

Çok geçmiş olsun Can'ım sen de dikkat et kendine Zaman'ında gelir inşallah senin Bebek de annedini üzmez

Bende iki gundur oyleyim oglene kdr uyuyp dort bes saat sonra yeniden uyuyorm aksamda erken uykum geliyo hic uyumamsim gibi..bence normal ben birde sicaklardan oldugunu dusunuyorum sicaklar uyusuk yapiyo insani
Ben de tam tersi hiç uyuyamıyorum ya ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum hep bir uyuşukluk ama uyku yok

Cnm ben kiracıyım diye mobilyalı oda yapmadım. Kullanışlı küçük bir bebe gardrop aldım. Park yatak aldım, şimdilik odaya kurucam ama soguklarda kendi odasına taşıcam. Birde idarelik koltuğum var. 3 hastane çıkışım var.0-3 kısa kol iç body 10 tane aldım.3-6 iç zıbın uzun kol 10 tane aldım. Bol çorap aldım. Alt pijama ve 5 tanede bütün tulum var, sonrasına bebişle bakıcaz.

valla çok sıcak ya.
nymeria-burcu @hathor81 dönmüştür değil mi?
ama hareketleri göbeğimin sağında ve solunda, tepecikler dalgalar falan şeklinde. kolu bacağı neresi hiç anlamıyorum.

Bende döndüğünü düşünüyorum. Yarın randevum var sorucam

Pisikedii aynen canım 1 yasa tav oldum ben kocaman diye :) 4-5 aydan sonra kullanılmaz diyorsun yani. Tecrübe olmayınca bilemiyor insan bide çıkıp bakamiyorum :) tesekkur ederim bilgilendirme icin

Biz çok şükür odayı beşiği hallettik halı perde kaldı sadece :) ama bazen aklıma geliyor erken olursa kıyafetlerin hiç biri nevresimler falan yıkanmadı ne yaparım diye :))
Darısı bana insallah iyi gunlerde yatsın yavrun. Kıyafetlerinin hepsini yikamadik biz. 0-3 leri yıkadık hepsini yikasam tozlanacsk falan icime sinmeyecek. Odayida doktor izin verecekte gezebilecegim diye bekledigimden durdu :) umut iste :) ama artık hazirlamak lazim bakalim kismet

valla çok sıcak ya.
nymeria-burcu @hathor81 dönmüştür değil mi?
ama hareketleri göbeğimin sağında ve solunda, tepecikler dalgalar falan şeklinde. kolu bacağı neresi hiç anlamıyorum.
Canım doktorum bana kafasi aşağı da ama mesenane baskı yapmıyor rahat olursun demisti. Senin ki baskı yapmaya başladı heralde yada iltihap gibi durumun yok değil mi ?

A Aytunagvn canım insallah durdururlar sancı çıktı mi nts de. Yada kanama su gelme durumun var mi ? Insallah durdururlar canım annesini korkutmak istemistir yavrucak

Valla canım boş bir odaya kanepe aldım besik aldim halı ve perde alacagim.bebisle orada kalacağım.ev kucuk ve buyuk eve gecme planlari var dolap almayacagim.besigun raflarina kiyafetlerini koyarim.kalanı yatak odasinda gardıropa koyarim.kıyafet olarak iki takim hastane çıkışı aldım.annem getirdi alt ust kiyafetler.uç ayda olmaz zaten o kiyafetler abartmadim.

Okudum canım.bebişlerimiz sağlikla gelsin inşalkah

Günaydın gebişlerr
Ben park yatak aldım bir de gardolap ya da büyük bir şifonyer alıcam kıyafetleri için ama çok kararsızım.
Sizler aldınız mı?

Canım doktorum bana kafasi aşağı da ama mesenane baskı yapmıyor rahat olursun demisti. Senin ki baskı yapmaya başladı heralde yada iltihap gibi durumun yok değil mi ?
yok sanırım. bilmiyorum ki.

Canim hic endise etme Rabbim korur insallah bak doktor suan icin bir sorun yok demis. İnsallah sivi olayi buyumeden cocugunu normal sekilde kucagina alirsin.. Sen agladikca o daha cok uzuluyor annesi.

Benim de aynısı oluyor. Hani bebek doğum kanalına girmiş gibi değil mi? Ben sordum doktor pozisyonundan dolayı olur normal dedi. Yuruyus yaparken ya da iş yaparken oluyor benim de. Baskı yapıyormuş mesaneye.

Carsamba gorustuk canim.kan idrar tahlillerim duzenli takipte hep, ödemden dolayı.kaşıntı da ödemdenmiş.ben gebelik kolestazindan korktum ama şişlikten dedi dr.um.
Anladım canım, sıcaklarda da ödem artıyo tabii..geçmiş olsun tekrardan, inşallah düzelir de hamileliğin son zamanlarını rahat geçirirsin..

Bu hava sadece bize mi sıcak bu kadar.
Benim kadar bunalan görmüyorum.
Yürüyüşe bile başlamadım, nefesim kesiliyor sıcaktan, akşamları da farklı değil.
Çok sıcak dün akşam yürüyüşe çıktım nefesim kesildi. Bu aksam evde leslie ile yürüyeceğim. İştahsızlık bende de başladı. Bir de çok terliyoruz kızlar bol su alımına dikkat. Günde 1 maden suyu da kaybettiğimiz tuz için gerekli.

çok sıcak. Bu aralar tek hoşuma giden ılık duş.

Gaz sancısı oluyor mu sizde
Kimyon koy yemeklerine bir de ayağın çorapsız kalmasın.
Okudum. Sağlıkla gelsin bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…