günaydın hanımlar
bir sorum olacak. cevap vermezsenizolur ona göre. olay çıkartırım
benim bu gebelik ilk ikisinden farklı geçiyor. diğerlerinde yaşamadığım şeyler yaşıyorum. mesela az önce evi işi yaparken afedersiniz çişe sıkışma hissi olur ya onu yaşadım. biraz da sızı vardı kasıklarda. hani wc gitsem çocuğu doğuracakmışım gibi garip bir his. nedir bu?
Hayirli pazarlar herkese. Bu ne sicak yahu. Sabah 8 se kalktim. Kahvaltimi ettim. Simdi pervanenin karsisina gecip hala yatiyorum. İnsan sicaktan kolunu kaldiramiyor. B Began cim dedigiin seyi bende dun aksam yasasim resmen. İnce bir sizi oldu vajinamda. Cis varmis gibi wcye kosuyorim ama hic bisi gelmiyor. Artik cok gucluler. İcerde nasil vuruyorsa acil moda geciyorum. Bu arasa oksururken ve hapsirirken sidik kaciyor.cetrina cnm ya ben geceleri cocuk uyanmason diye bayag ugrasiyorum. Cok sukur simdilik aksi birsey olmadi. Benle birlikte uyuyor ve uyaniyor. Arada enerjisinin tavan yaptigi gece saatleri oldugunda da oglumla konusup geri uyutuyorum. İnanmicaksin belki ama resmen anliyor. Sonrasa sabah kadar uyuyoruz. Ben ne zaman goZlerimi acsam bir gerinsem hoooop basliyor tepinmeye. Konus bebisle mutlaka
Günaydın gebişlerr
Ben park yatak aldım bir de gardolap ya da büyük bir şifonyer alıcam kıyafetleri için ama çok kararsızım.
Sizler aldınız mı?
Çok sıcak dün akşam yürüyüşe çıktım nefesim kesildi. Bu aksam evde leslie ile yürüyeceğim. İştahsızlık bende de başladı. Bir de çok terliyoruz kızlar bol su alımına dikkat. Günde 1 maden suyu da kaybettiğimiz tuz için gerekli.
çok sıcak. Bu aralar tek hoşuma giden ılık duş.
@m.beauty belki pupps olmuş olabilirsin. Kırmızı kabarcıklar var mı?
Benim de göbeğimde oluyor bazen. Ilık duş alıp buzdolabından çıkardığım hindistan cevizi yağını sürünce rahatlıyor geçiyor. Yulaf özü de iyi geliyormus. Watsons sprey yulaf ozlu krem var onu sürüyorum. Serin şeyler azaltiyormus.Cok korktugum icn ben de hemen cevap yaziyorm
Bana da oluyor benzeri, yani boyle ayaga kalkmadan tuvalete skisma gibi kalkinca da dedigin gibi baski birden artiyor, sizi arada oluyor ama ben o fazla baskidan da tedirgin oluyorm bazen ama normaldir sanirimm...
Gercekten inanilmaz sicak canm, ben klimadan disari cikamiyormmo sizi artk hepimizde oldu sanirm surda maksimum 6-7 haftamiz kaldi sanirm normal artikk..
Gule gule kullanin canm saglikli gunlerde insallahhbizim musait odamiz vardi oda yaptik, uzun vadeli, yani sifonyer ya da dolap biri fazlasiyla yeter zaten ama buyuyunce kullansn diye biz takim aldik.. Tek birini alcak olsam sanirm dolap tercih ederdm, her esyayi koymak fapan daha rahat olabilirr
Biz de aksam yuruyuse ciktik saat de 10:30 falan resmen darlandm yine bile.. Nasil bi nem nasil bi basik havaa
Bana dr pupp dedi ama sadece ayak kasintisinin pupp olmama ihtimali yuksek zaten dr odemden demis.. Benm bacaklarimda ve kollara cikiyor yavastan yani pupp malesef biraz daha vucuda yaygin bi deri alerjisikasintidan cildirtiyor insanii..
Benim de göbeğimde oluyor bazen. Ilık duş alıp buzdolabından çıkardığım hindistan cevizi yağını sürünce rahatlıyor geçiyor. Yulaf özü de iyi geliyormus. Watsons sprey yulaf ozlu krem var onu sürüyorum. Serin şeyler azaltiyormus.
Aminnnnnn aminnnnnnnn Can'ım tüm kuzularımız akıllı uslu olsun annelerini hiççç yormasınlar inşallah:)Günaydın güzel anne. Çok çok geçmişler olsun. 31 yıllık ömrümde 1 kere diş Ağrı'sı çektim. Hala unutmam. İnsanın beyni oyuluyormuş gibibildiğim kadar gebelikte tek müdahale edilebilen durum diş. En kısa zamanda diş hekimine başvur. Allah şifa versin.
Günaydın güzellik. İnşallah uykuyu seven uykusu ağır mışııııl mışıl ve huzurla sağlıkla uyuyan bebelerimiz olur. Bizleri hiç üzmezleryanılmanı can ı gönülden istiyorum.
Günaydın güzelim. Sabah sabah şakacısıno olayı bende yaşıyorum. İlkinde yaşamamıştım,37.haftada dönüp 39 da doğdu ondan sanırım. Bu sefer erkenden dönmüş benim akıllı Hamza'm kafasını çıkışa yerleştirmiş arada bir 'gelim mi? Hehh?' Diyor meshanemi de elinde oyuncak etmiş durumda. Durup dururken Bi çiş bastırıyor 'aaaaa kaçırıyorum' diyerek wc koşuyorum
Bide bende bikini bölgemde çok ağrı oluyor. Yumuşak doku orası neden öyle anlamadım. Sonra sanki tutup çekiyorlar cimcikliyorlar gibi bir ağrı da var. Sizde de oluyor mu??
Naçizane fikrim; dolap ve şifonyerden birini alacaksan tercihi şifonyerden yana kullanmanı tavsiye ederim canımcım. Bebeğin askıya asılan eşyası o kadar az ki;yok bile diyebilirim. Atletler takımlar altlar üstler mendiller battaniyeler falan fistan hep katlanan ürün. Şifonyeri daha kullanışlı yapmak için de Çekmece içi düzenleyici veya küçük sepetler tavsiye edebilirim. Malum eşyalar el kadarGünaydın gebişlerr
Ben park yatak aldım bir de gardolap ya da büyük bir şifonyer alıcam kıyafetleri için ama çok kararsızım.
Sizler aldınız mı?
Of of ofÇok fenayım nefes alamıyorum başım ağrıyor inanılmAz halsizim
Bu dediğini Denicem Can'ım aslında ne yalan söyleyim hiç konuşamıyorum yavrumla bundan sonra dediğin gibi yapacam umarım değişir ...maşallah kuzuna hep böle anne sözü dinlesin Buarada hapşırınca kaçıyor valla azcık:)Hayirli pazarlar herkese. Bu ne sicak yahu. Sabah 8 se kalktim. Kahvaltimi ettim. Simdi pervanenin karsisina gecip hala yatiyorum. İnsan sicaktan kolunu kaldiramiyor. B Began cim dedigiin seyi bende dun aksam yasasim resmen. İnce bir sizi oldu vajinamda. Cis varmis gibi wcye kosuyorim ama hic bisi gelmiyor. Artik cok gucluler. İcerde nasil vuruyorsa acil moda geciyorum. Bu arasa oksururken ve hapsirirken sidik kaciyor.cetrina cnm ya ben geceleri cocuk uyanmason diye bayag ugrasiyorum. Cok sukur simdilik aksi birsey olmadi. Benle birlikte uyuyor ve uyaniyor. Arada enerjisinin tavan yaptigi gece saatleri oldugunda da oglumla konusup geri uyutuyorum. İnanmicaksin belki ama resmen anliyor. Sonrasa sabah kadar uyuyoruz. Ben ne zaman goZlerimi acsam bir gerinsem hoooop basliyor tepinmeye. Konus bebisle mutlaka
Almadım henüz ama alacağım. Göbek kaslarını çalıştıranlar varmış. Onlardan almayı düşünüyorum sen?Kızlar korse aldınız mı doğum sonrası için?
Can'ım senin bebeğin kesin dönmüş o yüzden bunları yaşıyorsun başı aşağıdavalla çok sıcak ya.
@nymeria-burcu @hathor81 dönmüştür değil mi?
ama hareketleri göbeğimin sağında ve solunda, tepecikler dalgalar falan şeklinde. kolu bacağı neresi hiç anlamıyorum.
Bence de. Benim kızın da başı aşağıda aynı tarif ettiği gibi.Can'ım senin bebeğin kesin dönmüş o yüzden bunları yaşıyorsun başı aşağıda
sonra normal doğum falan olmasın. sezaryeni tercih ederim :)Can'ım senin bebeğin kesin dönmüş o yüzden bunları yaşıyorsun başı aşağıda
Kızlar yardım!!
Lohusa sepetinden pijama alan arkadaşlar Bi yardımcı olabilir mi bana?? Ürün kalitesi nasıl? Site güvenilir mi? Fotoğraflardaki gibi kaliteli duruşu var mı yoksa yıkanınca ağzı yüzü kayar cins mi??
Allah ım yar ve yardımcısı olsun bebeğinin umarım hiç bir şekilde artık olmaz biz hep dua edecez inşallah Allah ın da izniyle sağlıkla kucagına alacaksın Can'ım benim lütfen hiç üzme kendini ..ayıca doktoruna da helal olsun çok pozitif bir insan bu konudada çok şanslısın ne güzel tane tane açıklamış ..dualarım hep seninle ve bebeğinleİyi dileklerde bulunan ve dua eden arkdaşların hepsine ayrı ayrı tşkr ediyorum. Lütfen bunu okuyorsanız bebişim için bir fatiha okuyun Allah rızası için.
Dün doktorla tlfnla görüştüm. Dediki abartılacak bir durum yok üzme kendini dedi. Zaten geçen aya göre büyümesi çok az suyun. bu iyiye işaret dedi. Geçenlerde bir hastam geldi seninkinin 2 katıydı beyindeki su miktarı. Önemli olan bebişin su miktarı 12,00mm geçmemesi. seninki daha 10,18 mm. Bazı bebişlerin öyle sabit kalıyor o sıvı miktarı ve gayet sağlıklı bir şekilde yaşıyorlar. iyi düşün iyi olsun bebişin dedi. Biraz rahatladım. Ama bu lanet olası internetten hastalığı okuyunca kafayı yiyesim geliyor.
Bu arada 30+3 haftalığım. Geçen ay sıvı 9,81 mm ölçülmüş, 10 sınırını geçemediği için doktor bana söyleme gereği duymamış. İnşallah artmaz ve durur büyümez.
Bazı arkadaşlar başka bir doktora falan git diyorlar da kendimi daha da harap etmekten korkuyorum. ondan gitmeye niyetim yok açıkçası. zaten 16 gün sonra randevum var o zaman gerekirse(ki inşallah gerekmez) beni bir başka doktora sevk eder.
Birde yanlış bilinen başka bişey var. beyince sıvı oluştumu asla azalmaz, olsa olsa durur. onun için sabit kalsın yeter diyorum. bebişim 38 haftaya kadar dayansın ondan sonrası Allah büyük.
Lütfen kızlar Allah rızası için bebeklerinizin hatırı için bu yazıyı okuyan bebişim için bir fatiha okusun. Kalın sağlıcakla
Maşallah maşallah bebeğine ne güzel haberler almışsın :) kasılmalar normal ya Bebek iyi olunca akıl baştan gidiyor sorulacaklar unutuluyor :)Mrb kızlar ben gittim doktora ama gelin gorunki en önemli kasılmamı söylemeyi unuttum doktor bebek iyi deyince herşey bitiyo bende soracaklarımıda unutuyorum ama ağrım oluyo dedim bunlar olacak artık normal dedi nemlendirici krem kullan dedi kızımda 1720 grm 42 cm olmuş kafası aşağıdaymış aktif bir bebek dedi şukur iyiyimiş yani ☺
Hayırlı olsun bizde park yatakta karar kıldık aldık darısı almaya güle güle kullansın bebişin annesiGünaydın gebişlerr
Sizler aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?