2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar merhaba..
Sicak beni fena etkiledi.. bebeğin hareketleride canimi acitiyor.. kasilma hissetmiyorum ama agri hissediyorum bazen.. bayagi buyudugumuz icin artik cok cabuk yoruluyorum. Yuruyus yapayim diorum hemen bacaklarim ve topuklarim agriyor zor atiyorum kendimi yataga.. offf zor gececek bu sicaklarda hamis gunlerimiz.. bahsettiginiz sık idrar durumu ve olmayacak anlarda idrar kacirma problemi basladi surekli hazirlikliyim bu yuzden..terleyerek de su kaybediyoruz.. dr yaklasik 3 lt su icmemi onerdi.. iciyorum ve wc ye tasiniyorum butun gun

Cok korktugum icn ben de hemen cevap yaziyorm

Bana da oluyor benzeri, yani boyle ayaga kalkmadan tuvalete skisma gibi kalkinca da dedigin gibi baski birden artiyor, sizi arada oluyor ama ben o fazla baskidan da tedirgin oluyorm bazen ama normaldir sanirimm...

Gercekten inanilmaz sicak canm, ben klimadan disari cikamiyormm o sizi artk hepimizde oldu sanirm surda maksimum 6-7 haftamiz kaldi sanirm normal artikk..

Günaydın gebişlerr
Ben park yatak aldım bir de gardolap ya da büyük bir şifonyer alıcam kıyafetleri için ama çok kararsızım.
Sizler aldınız mı?

Gule gule kullanin canm saglikli gunlerde insallahh bizim musait odamiz vardi oda yaptik, uzun vadeli, yani sifonyer ya da dolap biri fazlasiyla yeter zaten ama buyuyunce kullansn diye biz takim aldik.. Tek birini alcak olsam sanirm dolap tercih ederdm, her esyayi koymak fapan daha rahat olabilirr

@m.beauty belki pupps olmuş olabilirsin. Kırmızı kabarcıklar var mı?

Biz de aksam yuruyuse ciktik saat de 10:30 falan resmen darlandm yine bile.. Nasil bi nem nasil bi basik havaa

Bana dr pupp dedi ama sadece ayak kasintisinin pupp olmama ihtimali yuksek zaten dr odemden demis.. Benm bacaklarimda ve kollara cikiyor yavastan yani pupp malesef biraz daha vucuda yaygin bi deri alerjisi kasintidan cildirtiyor insanii..

Benim de göbeğimde oluyor bazen. Ilık duş alıp buzdolabından çıkardığım hindistan cevizi yağını sürünce rahatlıyor geçiyor. Yulaf özü de iyi geliyormus. Watsons sprey yulaf ozlu krem var onu sürüyorum. Serin şeyler azaltiyormus.

Benimki de bazen olsa keske ama malesef cok fena, sivilce gibi oluyo basta kasidikca hepsi birlesiyo kocaman kizarikliklar.. Neyse bebegim saglikli olsn da dayaniriz napalmm..

Evet soguga yakin dus super oluyo ama yulaf ozunu de denerim umarm ise yarar

Aminnnnnn aminnnnnnnn Can'ım tüm kuzularımız akıllı uslu olsun annelerini hiççç yormasınlar inşallah:)

Kızlar yardım!!

Lohusa sepetinden pijama alan arkadaşlar Bi yardımcı olabilir mi bana?? Ürün kalitesi nasıl? Site güvenilir mi? Fotoğraflardaki gibi kaliteli duruşu var mı yoksa yıkanınca ağzı yüzü kayar cins mi??

Günaydın gebişlerr
Ben park yatak aldım bir de gardolap ya da büyük bir şifonyer alıcam kıyafetleri için ama çok kararsızım.
Sizler aldınız mı?
Naçizane fikrim; dolap ve şifonyerden birini alacaksan tercihi şifonyerden yana kullanmanı tavsiye ederim canımcım. Bebeğin askıya asılan eşyası o kadar az ki;yok bile diyebilirim. Atletler takımlar altlar üstler mendiller battaniyeler falan fistan hep katlanan ürün. Şifonyeri daha kullanışlı yapmak için de Çekmece içi düzenleyici veya küçük sepetler tavsiye edebilirim. Malum eşyalar el kadar çorap,mendil ve atletler için çok iyi olur.

Çok fenayım nefes alamıyorum başım ağrıyor inanılmAz halsizim
Of of of geçmişler olsun. Yat dinlen Can'ım yaaa. Tansiyon aletin varsa Bi bak derim.

Bu dediğini Denicem Can'ım aslında ne yalan söyleyim hiç konuşamıyorum yavrumla bundan sonra dediğin gibi yapacam umarım değişir ...maşallah kuzuna hep böle anne sözü dinlesin Buarada hapşırınca kaçıyor valla azcık:)

Canım ben aldım çok kaliteli geldi.

Mrb kızlar ben gittim doktora ama gelin gorunki en önemli kasılmamı söylemeyi unuttum doktor bebek iyi deyince herşey bitiyo bende soracaklarımıda unutuyorum ama ağrım oluyo dedim bunlar olacak artık normal dedi nemlendirici krem kullan dedi kızımda 1720 grm 42 cm olmuş kafası aşağıdaymış aktif bir bebek dedi şukur iyiyimiş yani ☺

Allah ım yar ve yardımcısı olsun bebeğinin umarım hiç bir şekilde artık olmaz biz hep dua edecez inşallah Allah ın da izniyle sağlıkla kucagına alacaksın Can'ım benim lütfen hiç üzme kendini ..ayıca doktoruna da helal olsun çok pozitif bir insan bu konudada çok şanslısın ne güzel tane tane açıklamış ..dualarım hep seninle ve bebeğinle

Maşallah maşallah bebeğine ne güzel haberler almışsın :) kasılmalar normal ya Bebek iyi olunca akıl baştan gidiyor sorulacaklar unutuluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…