Aynen ya şapşiğimin yüzünü görünce dünyam şaşıyor. Soracağım her şeyi unutup çıkıyorum.Maşallah maşallah bebeğine ne güzel haberler almışsın :) kasılmalar normal ya Bebek iyi olunca akıl baştan gidiyor sorulacaklar unutuluyor :)
korkmaya başlasam mı? normal olmaz hemen değil mi?
Çok fenayım nefes alamıyorum başım ağrıyor inanılmAz halsizim
Sıcaklardan mı soğuk bir seyler varsa iç kendini rahatlatmaya çalış ya da bir duş al biraz vücudunu dinlendirir tatlımÇok fenayım nefes alamıyorum başım ağrıyor inanılmAz halsizim
Oyyy kurban olsunlar o güzel şapşik yüzlerine ben daha hiç göremedim yüzünü öyle çok merak ediyorum ki :) Allah ım anneleri ne de cok sevecek onları Pamuk'lara sarıp sarmalıcak:)Aynen ya şapşiğimin yüzünü görünce dünyam şaşıyor. Soracağım her şeyi unutup çıkıyorum.
Soda iç eğer varsa az da olsa mideni rahatlatırBnm çok Gazim oluyor kızlar ne yapmam lazım
O kafalarını attırıyolar sağa sola küçük tepecik gibi ölüyorum :)Bence de. Benim kızın da başı aşağıda aynı tarif ettiği gibi.
Yok Can'ım ya bebişin senin sözünü dinler :) kalbi seninle atıyor annesisonra normal doğum falan olmasın. sezaryeni tercih ederim :)
Tam beğen tuşuna basarken yaptı. Anlıyor bebeler ya. Allah hepimize hayırlı kolay doğum, bebeklerimize de sağlıklı uzun ömürler versin inş. Bebeğinde problem olan arkadaşlara da acil şifa. Amin.O kafalarını attırıyolar sağa sola küçük tepecik gibi ölüyorum :)
Amin Amin Can'ım benim dilerim hepsi sağlıkla gelir camlarım benim masum Melek'lerim benim Allah ım korusun onları öpücük kondur bnden be eğineTam beğen tuşuna basarken yaptı. Anlıyor bebeler ya. Allah hepimize hayırlı kolay doğum, bebeklerimize de sağlıklı uzun ömürler versin inş. Bebeğinde problem olan arkadaşlara da acil şifa. Amin.
Amin Amin Can'ım benim dilerim hepsi sağlıkla gelir camlarım benim masum Melek'lerim benim Allah ım korusun onları öpücük kondur bnden be eğine
Canım bu ürün depend gibi bir şey mi yoksa normal pamuklu kilot mu?https://www.e-bebek.com/tek-kullanimlik-lohusa-kulodu-p-bae-985693/
Bende bu ürünü alacağım kızlar hastanede kullanmak için kullan at lohusa külotu.
Tamam canım. İçim rahatladı biraz. Bir kaç ürün beğendim de alacam. Mağazalarda aşırı pahalıCanım ben aldım çok kaliteli geldi.
Korkmaya hiç gerek yok tatlişkom yaakorkmaya başlasam mı? normal olmaz hemen değil mi?
Ayy ne güzel yazdın yaa bende normal olmasını çok istiyorum öyle de olur inş.Canım bu ürün depend gibi bir şey mi yoksa normal pamuklu kilot mu?
Tamam canım. İçim rahatladı biraz. Bir kaç ürün beğendim de alacam. Mağazalarda aşırı pahalı
Korkmaya hiç gerek yok tatlişkom yaadoğum öyle şipşak olan bir olay olaydı...hem normal doğumdan korkma. Bir kaç saat sancı çekiyorsun sonrasında ben burdan Türkiye'ye koşarak giderim dersin Rabbim hayırlısını versin
aynen canım bebek iyi olunca herşey unutuluyor.Maşallah maşallah bebeğine ne güzel haberler almışsın :) kasılmalar normal ya Bebek iyi olunca akıl baştan gidiyor sorulacaklar unutuluyor :)
Tamsşyon aletim yok da dişim ağrıyor sanırım o başımı ağrıtıyor bir de bu sıcaklarKızlar yardım!!
Lohusa sepetinden pijama alan arkadaşlar Bi yardımcı olabilir mi bana?? Ürün kalitesi nasıl? Site güvenilir mi? Fotoğraflardaki gibi kaliteli duruşu var mı yoksa yıkanınca ağzı yüzü kayar cins mi??
Naçizane fikrim; dolap ve şifonyerden birini alacaksan tercihi şifonyerden yana kullanmanı tavsiye ederim canımcım. Bebeğin askıya asılan eşyası o kadar az ki;yok bile diyebilirim. Atletler takımlar altlar üstler mendiller battaniyeler falan fistan hep katlanan ürün. Şifonyeri daha kullanışlı yapmak için de Çekmece içi düzenleyici veya küçük sepetler tavsiye edebilirim. Malum eşyalar el kadarçorap,mendil ve atletler için çok iyi olur.
Of of ofgeçmişler olsun. Yat dinlen Can'ım yaaa. Tansiyon aletin varsa Bi bak derim.
Teşekkür ederim Can'ım dondurma iyi geldi aslında kendime geldim birazSıcaklardan mı soğuk bir seyler varsa iç kendini rahatlatmaya çalış ya da bir duş al biraz vücudunu dinlendirir tatlım
canım biz ve bebeklerin vucut ısısı bir değil. Onlar yeni doğduğu için çok uşiycekler. Benmkide çok çok ince bi hastane çıkışı değil ama sonuçta penye.. Bnce yaz ayında bebişler doğucağı için avantajlıyız bile. Enazından kat kat giydrmiycez. Bi zıbın altta, ustte de bi tulum oldu bitti.. Daha da incesi sıkıntı olur yani.Kızlar malum havalar çok sıcak yaz hamileliği çok zormuş hem de biz hamileliğin son Zaman'larını yaşıyoruz daha zor geçiyor bunalıyorum resmen. Aklıma bir şey takıldı bebeklerimiz de malum en sıcak dönemde doğuyorlar aldığım hastane çıkışını giydirmez miyim diye düşünüyorum iki gündür Bebek içinde bunalmazmı uzun kollu ayaklı felan bir de pek ince bir penye değil sizin aldıklarınız Nasıl
Hatanenin içi serin oluyor haliyle ama evde hastane çıkışlarını kat kat giydirmezsiniz.Gündüzleri bir zıbın yeter akşam yatarken de bir zıbın bir ince tulum ve ya alt üst ayrıKızlar malum havalar çok sıcak yaz hamileliği çok zormuş hem de biz hamileliğin son Zaman'larını yaşıyoruz daha zor geçiyor bunalıyorum resmen. Aklıma bir şey takıldı bebeklerimiz de malum en sıcak dönemde doğuyorlar aldığım hastane çıkışını giydirmez miyim diye düşünüyorum iki gündür Bebek içinde bunalmazmı uzun kollu ayaklı felan bir de pek ince bir penye değil sizin aldıklarınız Nasıl
Bunu kullaninca ayrica ped kullanmamiza gerek olucakmi ,cok iyi dusunmussun benimde aklima yatti simdi goruncehttps://www.e-bebek.com/tek-kullanimlik-lohusa-kulodu-p-bae-985693/
Bende bu ürünü alacağım kızlar hastanede kullanmak için kullan at lohusa külotu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?