2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen ya şapşiğimin yüzünü görünce dünyam şaşıyor. Soracağım her şeyi unutup çıkıyorum.
Oyyy kurban olsunlar o güzel şapşik yüzlerine ben daha hiç göremedim yüzünü öyle çok merak ediyorum ki :) Allah ım anneleri ne de cok sevecek onları Pamuk'lara sarıp sarmalıcak:)

O kafalarını attırıyolar sağa sola küçük tepecik gibi ölüyorum :)
Tam beğen tuşuna basarken yaptı. Anlıyor bebeler ya. Allah hepimize hayırlı kolay doğum, bebeklerimize de sağlıklı uzun ömürler versin inş. Bebeğinde problem olan arkadaşlara da acil şifa. Amin.

Tam beğen tuşuna basarken yaptı. Anlıyor bebeler ya. Allah hepimize hayırlı kolay doğum, bebeklerimize de sağlıklı uzun ömürler versin inş. Bebeğinde problem olan arkadaşlara da acil şifa. Amin.
Amin Amin Can'ım benim dilerim hepsi sağlıkla gelir camlarım benim masum Melek'lerim benim Allah ım korusun onları öpücük kondur bnden be eğine

https://www.e-bebek.com/tek-kullanimlik-lohusa-kulodu-p-bae-985693/

Bende bu ürünü alacağım kızlar hastanede kullanmak için kullan at lohusa külotu.
Canım bu ürün depend gibi bir şey mi yoksa normal pamuklu kilot mu?
Canım ben aldım çok kaliteli geldi.
Tamam canım. İçim rahatladı biraz. Bir kaç ürün beğendim de alacam. Mağazalarda aşırı pahalı

korkmaya başlasam mı? normal olmaz hemen değil mi?
Korkmaya hiç gerek yok tatlişkom yaa doğum öyle şipşak olan bir olay olaydı...hem normal doğumdan korkma. Bir kaç saat sancı çekiyorsun sonrasında ben burdan Türkiye'ye koşarak giderim dersin Rabbim hayırlısını versin

Ayy ne güzel yazdın yaa bende normal olmasını çok istiyorum öyle de olur inş.
Canım bu ürün depend tarzı bir şey. Dışarıdan falan da belli olmuyormuş. Baştaki yoğun günler için kullanmayı düşünüyorum.

Tamsşyon aletim yok da dişim ağrıyor sanırım o başımı ağrıtıyor bir de bu sıcaklar

Kızlar malum havalar çok sıcak yaz hamileliği çok zormuş hem de biz hamileliğin son Zaman'larını yaşıyoruz daha zor geçiyor bunalıyorum resmen. Aklıma bir şey takıldı bebeklerimiz de malum en sıcak dönemde doğuyorlar aldığım hastane çıkışını giydirmez miyim diye düşünüyorum iki gündür Bebek içinde bunalmazmı uzun kollu ayaklı felan bir de pek ince bir penye değil sizin aldıklarınız Nasıl

canım biz ve bebeklerin vucut ısısı bir değil. Onlar yeni doğduğu için çok uşiycekler. Benmkide çok çok ince bi hastane çıkışı değil ama sonuçta penye.. Bnce yaz ayında bebişler doğucağı için avantajlıyız bile. Enazından kat kat giydrmiycez. Bi zıbın altta, ustte de bi tulum oldu bitti.. Daha da incesi sıkıntı olur yani.

Hatanenin içi serin oluyor haliyle ama evde hastane çıkışlarını kat kat giydirmezsiniz.Gündüzleri bir zıbın yeter akşam yatarken de bir zıbın bir ince tulum ve ya alt üst ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…