- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kızlar yardım!!
Lohusa sepetinden pijama alan arkadaşlar Bi yardımcı olabilir mi bana?? Ürün kalitesi nasıl? Site güvenilir mi? Fotoğraflardaki gibi kaliteli duruşu var mı yoksa yıkanınca ağzı yüzü kayar cins mi??
Naçizane fikrim; dolap ve şifonyerden birini alacaksan tercihi şifonyerden yana kullanmanı tavsiye ederim canımcım. Bebeğin askıya asılan eşyası o kadar az ki;yok bile diyebilirim. Atletler takımlar altlar üstler mendiller battaniyeler falan fistan hep katlanan ürün. Şifonyeri daha kullanışlı yapmak için de Çekmece içi düzenleyici veya küçük sepetler tavsiye edebilirim. Malum eşyalar el kadarçorap,mendil ve atletler için çok iyi olur.
Of of ofgeçmişler olsun. Yat dinlen Can'ım yaaa. Tansiyon aletin varsa Bi bak derim.
Mrb kızlar ben gittim doktora ama gelin gorunki en önemli kasılmamı söylemeyi unuttum doktor bebek iyi deyince herşey bitiyo bende soracaklarımıda unutuyorum ama ağrım oluyo dedim bunlar olacak artık normal dedi nemlendirici krem kullan dedi kızımda 1720 grm 42 cm olmuş kafası aşağıdaymış aktif bir bebek dedi şukur iyiyimiş yani ☺
korkmaya başlasam mı? normal olmaz hemen değil mi?
Tamsşyon aletim yok da dişim ağrıyor sanırım o başımı ağrıtıyor bir de bu sıcaklar
Kızlar malum havalar çok sıcak yaz hamileliği çok zormuş hem de biz hamileliğin son Zaman'larını yaşıyoruz daha zor geçiyor bunalıyorum resmen. Aklıma bir şey takıldı bebeklerimiz de malum en sıcak dönemde doğuyorlar aldığım hastane çıkışını giydirmez miyim diye düşünüyorum iki gündür Bebek içinde bunalmazmı uzun kollu ayaklı felan bir de pek ince bir penye değil sizin aldıklarınız Nasıl
Hayir pedi kendi içinde.Bunu kullaninca ayrica ped kullanmamiza gerek olucakmi ,cok iyi dusunmussun benimde aklima yatti simdi gorunce
Beşiği kurdunuz mu annelerSlm kızlar nasılsınız buara o kadar yorgunumki hic yazamadim sürekli uyumak istiyorum gece uyuyamayonca gündüz uyuyorum iyisinizdir inşallah bugün besigimizi aldık uyku setimizi aldık yavaş yavaş tamamlanıyor herşey inşallah sağlık huzur mutluluk bol tepikli gunlerr
Aklıma yattı gibi. Kullanışlı da olur. Ben bebeğin bezlerinden kullanmıştım ilk zaman. Ama bu daha Bi rahat olur sanki.Ayy ne güzel yazdın yaa bende normal olmasını çok istiyorum öyle de olur inş.
Canım bu ürün depend tarzı bir şey. Dışarıdan falan da belli olmuyormuş. Baştaki yoğun günler için kullanmayı düşünüyorum.
Bebekler ilk doğduklarında üşürler zamanla alışırlar. Hastane çıkışlarının neredeyse tamamı aynı yapıda penyeden oluyor. Hem şimdiki düşüncelerinde doğumdan sonraki düşüncelerin arasında baya Bi fark olacakKızlar malum havalar çok sıcak yaz hamileliği çok zormuş hem de biz hamileliğin son Zaman'larını yaşıyoruz daha zor geçiyor bunalıyorum resmen. Aklıma bir şey takıldı bebeklerimiz de malum en sıcak dönemde doğuyorlar aldığım hastane çıkışını giydirmez miyim diye düşünüyorum iki gündür Bebek içinde bunalmazmı uzun kollu ayaklı felan bir de pek ince bir penye değil sizin aldıklarınız Nasıl
Bizim odamız hazır. Abimizin bebeklik odasıBeşiği kurdunuz mu anneler
Ne güzel ya Gül'e Gül'e kullansın inş biz henüz almadık bayramdan sonra alıcam eksiklerimde var onları tamamlıcam böyle sizleri görünce beklemek zor geliyo ramazanda da eşimi Oruçlu yormak istemiyorum :sEki Görüntüle 1849096
Bu Hamza'nın odasındaki yatağı. Kenar koruyucularını takmadım,büyük oğlan onları rahat bırakmazHenüz park yatağını da kurmadım. Onu hastaneden eve gelince kurmayı planlıyorum. Nede olsa 10dklık işi var.
Ben aynısından aldım hiç güzel degil naylon külot gibi birsey içine ped koymak lazım ve sıcakta hiç kullanışlı olacaga brnzemiyor pişman oldum ve tavsiye üstüne depend külot gibi giyilen hasta bezi aldım M beden hastane çantası hazırlarken açtım baktım yumuşacık ve çok kullanışlıya bdnziyor yine de sen bilirsinhttps://www.e-bebek.com/tek-kullanimlik-lohusa-kulodu-p-bae-985693/
Bende bu ürünü alacağım kızlar hastanede kullanmak için kullan at lohusa külotu.
Hadi ya ben daha almadım ama yorumlar çok iyiydi o yüzden alacağım demiştim. O zaman ikisine de bakıp tekrar karar veririm.Ben aynısından aldım hiç güzel degil naylon külot gibi birsey içine ped koymak lazım ve sıcakta hiç kullanışlı olacaga brnzemiyor pişman oldum ve tavsiye üstüne depend külot gibi giyilen hasta bezi aldım M beden hastane çantası hazırlarken açtım baktım yumuşacık ve çok kullanışlıya bdnziyor yine de sen bilirsin
Canım iç yatağı viskon mu? Pamuk mu? Hangisini tavsiye edersin?Eki Görüntüle 1849096
Bu Hamza'nın odasındaki yatağı. Kenar koruyucularını takmadım,büyük oğlan onları rahat bırakmazHenüz park yatağını da kurmadım. Onu hastaneden eve gelince kurmayı planlıyorum. Nede olsa 10dklık işi var.
Kızlar yardım!!
Lohusa sepetinden pijama alan arkadaşlar Bi yardımcı olabilir mi bana?? Ürün kalitesi nasıl? Site güvenilir mi? Fotoğraflardaki gibi kaliteli duruşu var mı yoksa yıkanınca ağzı yüzü kayar cins mi??
Naçizane fikrim; dolap ve şifonyerden birini alacaksan tercihi şifonyerden yana kullanmanı tavsiye ederim canımcım. Bebeğin askıya asılan eşyası o kadar az ki;yok bile diyebilirim. Atletler takımlar altlar üstler mendiller battaniyeler falan fistan hep katlanan ürün. Şifonyeri daha kullanışlı yapmak için de Çekmece içi düzenleyici veya küçük sepetler tavsiye edebilirim. Malum eşyalar el kadarçorap,mendil ve atletler için çok iyi olur.
Of of ofgeçmişler olsun. Yat dinlen Can'ım yaaa. Tansiyon aletin varsa Bi bak derim.
https://www.e-bebek.com/tek-kullanimlik-lohusa-kulodu-p-bae-985693/
Bende bu ürünü alacağım kızlar hastanede kullanmak için kullan at lohusa külotu.
Bunu kullaninca ayrica ped kullanmamiza gerek olucakmi ,cok iyi dusunmussun benimde aklima yatti simdi gorunce
Ben pamuk aldım. Pamuk iyi olur dedilerdiCanım iç yatağı viskon mu? Pamuk mu? Hangisini tavsiye edersin?
Bnmki daha gelmedi bugün aldık inşallah gelince kurulcek erken ama sabirsizlaniyorumBeşiği kurdunuz mu anneler
ayyyy yerim ben bu bebişin popişiniEki Görüntüle 1849091
Shirine-alish foto sana gelsin
Aklıma yattı gibi. Kullanışlı da olur. Ben bebeğin bezlerinden kullanmıştım ilk zaman. Ama bu daha Bi rahat olur sanki.
Bebekler ilk doğduklarında üşürler zamanla alışırlar. Hastane çıkışlarının neredeyse tamamı aynı yapıda penyeden oluyor. Hem şimdiki düşüncelerinde doğumdan sonraki düşüncelerin arasında baya Bi fark olacakace üşüyor mu?karnı aç mı?doymadı sanki?nefes alıyor mu? Gibi seri ve deli sorular kafanda dönüüüüp dolaşacak
Bizim odamız hazır. Abimizin bebeklik odası
çok guzelmiş canımmEki Görüntüle 1849096
Slm kızlar nasılsınız buara o kadar yorgunumki hic yazamadim sürekli uyumak istiyorum gece uyuyamayonca gündüz uyuyorum iyisinizdir inşallah bugün besigimizi aldık uyku setimizi aldık yavaş yavaş tamamlanıyor herşey inşallah sağlık huzur mutluluk bol tepikli gunlerr
Ben pamuk aldım. Pamuk iyi olur dedilerdi
Hiç bir fikrim yok hangisi iyidir hiç araştırmadım da bi sorayım sizlere dedim. Sezeryan olucam bn büyük iht. Çok faydası oluyormuş. Sıcakta da bir kullanılır ki korseAlmadım henüz ama alacağım. Göbek kaslarını çalıştıranlar varmış. Onlardan almayı düşünüyorum sen?
Ahh canım 11.haftadan beri şişim.son zamanlar daha beter oldum.şu an sana yazarken bile kaşınıyor ayaklarım.sağol canım.Anladım canım, sıcaklarda da ödem artıyo tabii..geçmiş olsun tekrardan, inşallah düzelir de hamileliğin son zamanlarını rahat geçirirsin..
Gelsin kurulumu yapılsın atcam foto insallahGule gule kullanin insallahhyok mu bize fotooo
Biz de bambu aldikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?