2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Benm aldiklarimdan ben gayet memnunum canm acikcasi, hatta canta hazirlarken yikadm hic binseycik de olmadi, fotodakilerin aynisiydii

Oh masallah bebegineee canm kasilma olayini telefondan da sorabilirsn, duzenli ve bel agrisiyla olursa ihmal etme sadece..

korkmaya başlasam mı? normal olmaz hemen değil mi?

Benmki 28 den beri dogum pozisyonunda ama bunlari yeni yasamaya basladm bence agirliklaeinin da artmasiyla ilgili.. Hemen dogmaz merak etme annesi daha erkenn..

Tamsşyon aletim yok da dişim ağrıyor sanırım o başımı ağrıtıyor bir de bu sıcaklar

Gecms olsn canm, sicaklar yapiyor bence cidden zorlaniyoz artk, saegos gibi oluyo insan..ferah tut kendini dus falan al olmazsaa..

Ilk dogduklarinda hemen dis dunyaya adapte olamiyorlarms canm, o yuzden hastane cikislari normal ama kat kat degil yani ice citcitli tisort, dis zibin ve ince bi battaniye gerekirse distaki cikarilir yanii

Slm kızlar nasılsınız buara o kadar yorgunumki hic yazamadim sürekli uyumak istiyorum gece uyuyamayonca gündüz uyuyorum iyisinizdir inşallah bugün besigimizi aldık uyku setimizi aldık yavaş yavaş tamamlanıyor herşey inşallah sağlık huzur mutluluk bol tepikli gunlerr

Beşiği kurdunuz mu anneler

Shirine-alish foto sana gelsin

Aklıma yattı gibi. Kullanışlı da olur. Ben bebeğin bezlerinden kullanmıştım ilk zaman. Ama bu daha Bi rahat olur sanki.

Bebekler ilk doğduklarında üşürler zamanla alışırlar. Hastane çıkışlarının neredeyse tamamı aynı yapıda penyeden oluyor. Hem şimdiki düşüncelerinde doğumdan sonraki düşüncelerin arasında baya Bi fark olacak ace üşüyor mu?karnı aç mı?doymadı sanki?nefes alıyor mu? Gibi seri ve deli sorular kafanda dönüüüüp dolaşacak

Beşiği kurdunuz mu anneler
Bizim odamız hazır. Abimizin bebeklik odası

Ne güzel ya Gül'e Gül'e kullansın inş biz henüz almadık bayramdan sonra alıcam eksiklerimde var onları tamamlıcam böyle sizleri görünce beklemek zor geliyo ramazanda da eşimi Oruçlu yormak istemiyorum :s

https://www.e-bebek.com/tek-kullanimlik-lohusa-kulodu-p-bae-985693/

Bende bu ürünü alacağım kızlar hastanede kullanmak için kullan at lohusa külotu.
Ben aynısından aldım hiç güzel degil naylon külot gibi birsey içine ped koymak lazım ve sıcakta hiç kullanışlı olacaga brnzemiyor pişman oldum ve tavsiye üstüne depend külot gibi giyilen hasta bezi aldım M beden hastane çantası hazırlarken açtım baktım yumuşacık ve çok kullanışlıya bdnziyor yine de sen bilirsin

Hadi ya ben daha almadım ama yorumlar çok iyiydi o yüzden alacağım demiştim. O zaman ikisine de bakıp tekrar karar veririm.

Canim ben aldim m3mnun kaldim da.. cok hos duruo gelen pijamam.. bi arkadasima da hediye terlik ve tac almistim. Onlarda cok tatliydi.

https://www.e-bebek.com/tek-kullanimlik-lohusa-kulodu-p-bae-985693/

Bende bu ürünü alacağım kızlar hastanede kullanmak için kullan at lohusa külotu.

Bende aldim canim.. onermislerdi bana da..

Bunu kullaninca ayrica ped kullanmamiza gerek olucakmi ,cok iyi dusunmussun benimde aklima yatti simdi gorunce

Canim evet icine yine depend gibi bi uru kullanman gerekiyor.. sadece camasir gibi dusun bu urunu.

ayyyy yerim ben bu bebişin popişini çokk şekerrr.. Hemb watsap profilime koyim

çok guzelmiş canımm bende beşiğimi bayramdan sonra kurmayı duşunuyorum inşllh

Gule gule kullanin insallahh yok mu bize fotooo

Ben pamuk aldım. Pamuk iyi olur dedilerdi

Biz de bambu aldikk

Almadım henüz ama alacağım. Göbek kaslarını çalıştıranlar varmış. Onlardan almayı düşünüyorum sen?
Hiç bir fikrim yok hangisi iyidir hiç araştırmadım da bi sorayım sizlere dedim. Sezeryan olucam bn büyük iht. Çok faydası oluyormuş. Sıcakta da bir kullanılır ki korse

Kızlar bu arada chicco next2me yi herkes çok öneriyor ben de aldım anayatağı yanı. Şu an indirimde. Tekerlekleri de var küçük ve portatif çocugu canın nerde isterse uyut şehir sışına çıkanlar için birebir kurulumu da çok kolay. 600 tl suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…