2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kızlar,
ben depend alacağım inşaAllah, ablam 7 ay önce doğum yaptığında şahit oldum çok kullanışlı ve rahat. Öneririm.

Bende büyüyen beşik aldım, kızımı sallamaya alıştırmak istemiyorum ama sallanmayı isteyen bir bebek olursa ablam park beşikte zorlandı. Çekmeceleri olan güzel bir büyüyen beşik, pembişko :) Beşiğimizi kurduk bile, geçenlerde bir gece yeğenim uyudu bile içinde, gayet iyiydi.

A Aytunagvn gelişimini tamamlayıp sağlıklı bir şekilde gelir inşaAllah bebeğin, stresten uzak durmaya çalış canım.

I inori geçmiş olsun inşaAllah sapasağlam doğar bebeğin, yüreğini ferahlatmaya çalış zor biliyorum ama sen ve psikolojin çok önemli.

çok sevindim canım. Çokça dinlen, dikkat et kendine.

Çok güzel güle oynaya yatsın içinde inşallah :)

Çok güzel güle oynaya yatsın içinde inşallah :)

Kızlar nırmal doğum istiyenler yuruyuş yapıyor musunuz.. Ben her akşm 30-40 dk yavaş yuruyorum eşimle. Sizce doğumu kolaylştırır mı bu
Kolaylaştırır tabiki Can'ım önümüzdeki ayın ortasından sonra sabah akşam düzenli yürüyüş yapacam ne kadar çok yürüyüş o kadar rahat ve kolay doğum öyle düşün

Canım kaç günlük bir indirim bu,bilgin var mı?

Kizlar az once birden bi sanci girdi yine gecen de olmustu kisa sürüp bitmisti yine ayni oldu once mideme saplandi sonra karnima gaz sancisi olabilir mi cunki sanci kesildikten sonra afedersiniz buyuk tuvaletim geldi . devamı da gelmedi sancinin uzaniyorum suan

Bu arada dis agrim icin cvp yazan arkadaslarima coook tesekkur ediyorum gece boyunca yapmadigim kalmadi tuz bastim sirkeyle sarimsagi kaynatip agzimi calkaladim en son nette karanfil i gördüm karanfil çiğneyip bastim ondan sonra uyusmus her yerim uyumus kalmisim sabah oldugum yerde

Kolaylaştırır tabiki Can'ım önümüzdeki ayın ortasından sonra sabah akşam düzenli yürüyüş yapacam ne kadar çok yürüyüş o kadar rahat ve kolay doğum öyle düşün

Aynen ben de yuruyorm hemen hemen her gun artk, doktorum yuru yuz bol bol diyor.. Insallah dogumumuza faydasi olurr..

Canm uzan sen tabi, ama cidden kafana takma ama mutlaka takip et ve mutlaka doktoruna danis. Allah yardimcimz olsn insallah. Benm mide kismina da girmisti iki gun once ama cok kisa surdu ben de gazdan sanirm diye dusundm. Doktoeuna detaylica anlat canm her seyi danismakta fayda var tabi ki..

Ne güzel ya Gül'e Gül'e kullansın inş biz henüz almadık bayramdan sonra alıcam eksiklerimde var onları tamamlıcam böyle sizleri görünce beklemek zor geliyo ramazanda da eşimi Oruçlu yormak istemiyorum :s
İnşallah canım. Bizim her şeyimiz hazır. Yanı yeni bir şey almadık,zaten vardı

Canım iç yatağı viskon mu? Pamuk mu? Hangisini tavsiye edersin?
İlk bebeğimde herkes pamuk çok sağlıklı falan filan dedi. Hem park yatağına hemde odasındaki yatağına pamuk yatak yaptırdım. Lakin hiç memnun kalmadım yatak bir süre sonra bebeğin vücudunun şeklini alıyor ve kilosu arttıkça ortası çukur gibi oluyor. Her gün yatağı kaldırıp havalandırıp dövmek sorunda kaldım. Sinirlerim baya bozuldu anlayacağın. Gidip hemen bebek yatağı aldım. Özelliğini hiç hatırlamıyorum canım. 3 yıl oldu

Tamamdır. Siteden gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirim o Zaman

Bayanlar merhaba. Bende nisan annesiyim. Çok yakışıklı bi oğlum oldu :) öncelikle biraz sizi bilgilendirmek istedim. Tabi belki haddim değil ama tecrubelerimi belki uygularsınız. Normal doğum yaptım 37+4 te. Erkek bebek bekler diyolar ya kesinlikle palavra inanmayın. 3730 gr doğdu oğlum. Yani doktorunuz bu bebek iri deyip sizi sezeryana yönlendirmesin. Normal doğum en iyisi. Zira ben ertesi gün ayaklanip ev süpürdüm. Benim bebeğim 1 hafta emmedi. Ve 3 gün içinde 400 gr kaybetti. Ailem mama verme diye diye başımın etini yediler. 1 hafta sonra mamaya başladık. Yani kimseyi dinlemeyin. Bebek emmiyosa muhakkak mama verin. O yüzden doğuma giderken yanınızda 1 kutu mama olsun. Ben SMA mama kullandım memnun kaldım oğluma güzel kilo aldırdı. Şu an sadece anne sütü alıyor. 15 gün sonra bebeklerde gaz sancısı başlıyor ne yazikki. Karnına sıcak havlu koymak ve youtube de ayşe önerin gaz için masajini uygulayın. Bide gaz için ben bugün zinco damla kullanmaya başladım. İyi geldi. Tecrübelerim bu kadar kızlar umarim yardımcı olmuşumdur. Hepinize hayırlısı doğumlar. Eger sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz. Haa bu arada eğer bebeginiz emmezse ve mama vermezseniz sarılık olur. Biz sarılık olduk ve değerimiz daha yeni düştü

Can'ım bunu kendine yapma bunlar gececi çözümler bak Bnde senin gibi gitmedim doğum yapacagım gün hem diş Ağrı'sı yaşadım hem doğum yaptım .. Ve doğumdan 5 gün sonra sürüne sürüne dişçiye gittim diş erken müdahale olmadığı için Apse yapmış ve daha önceden koyulan ilaç kemiğe yapışmış bildigin 3 saatlik bir operasyon geçirdim hem de o Halim'le be yaşadım bir ben bir Allah bir de eşim bilir .. Doktordan randevu al ve git gitmen lazım çünkü çocuk senden besleniyor dişlerde gidiyor .. Buarada Can'ım o girip çıkan sancıdan korkma normal yaşadığın İnan bana doğumdan önce olan sancıları gayet net farkedebileceksin.. Düzenli aralıklarla gelecek ve arada dinlenme molan olacak .. Büyük tuvalet hisside Bebek tam kafasını dayayıp çıkacağı Zaman olacak

Bir şey itiraf etsem ilkinde her zaman yürüyordum ama düzenli değildi son hafta annem gelince sabah akşam yürüdüm 7 . Günde doğumum başladı ayrıca yüzme imkanın varsa ne mutlu Sana bugün bende gittim hamile mayosu bakayım dedim beden kalmamış Nasıl üzüldüm .. Artık denk gelirsem alıp hafta sonları yüzmek istiyorum anne için de Bebek içinde harika birşey yüzmek

Dogru soyluosun cnm gitmem gerek daha kotu olmadan ve de daha fazla agirlasmadan zaten dayanilacak gibi bi agri degil ki bi de inat ediorum ilac icmiyorum resmen cekiorum agriyi yarin doktor randevum var kizimi gorucem insallah bir aydan sonra cok ozledim:) doktoruma da danisim bu dis mevzusunu ordan gecerim insallah disciye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…