- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Bu haftalarda öneriyor mu dr.un canım?Kızlar nırmal doğum istiyenler yuruyuş yapıyor musunuz.. Ben her akşm 30-40 dk yavaş yuruyorum eşimle. Sizce doğumu kolaylştırır mı bu
Kızlar hastaneden taburcu oldum şükür. Ama doktor 2-3 hafta durabilirsen iyi senin için dedi. Her an doğum olabiliis bugün tam 29+0 olduk ilaclara evde devam edecegim Insalalh. Once annemler de yatiyordum simdi kayinvalidemler geldi evime gectim. Tuvalet harici kalkmadan yatacagim insalalh dediği kadarda erken gelmez yavrum bende haberler boyle. Sizler iyisinizdir insallah.
Canım sadece ayaklarım kaşınıyor.ara ara da ellerim.ödemin yol açtığını söylüyor dr.um.m.beauty belki pupps olmuş olabilirsin. Kırmızı kabarcıklar var mı?
Çok güzel güle oynaya yatsın içinde inşallah :)Eki Görüntüle 1849096
Bu Hamza'nın odasındaki yatağı. Kenar koruyucularını takmadım,büyük oğlan onları rahat bırakmazHenüz park yatağını da kurmadım. Onu hastaneden eve gelince kurmayı planlıyorum. Nede olsa 10dklık işi var.
Çok güzel güle oynaya yatsın içinde inşallah :)Eki Görüntüle 1849096
Bu Hamza'nın odasındaki yatağı. Kenar koruyucularını takmadım,büyük oğlan onları rahat bırakmazHenüz park yatağını da kurmadım. Onu hastaneden eve gelince kurmayı planlıyorum. Nede olsa 10dklık işi var.
Kolaylaştırır tabiki Can'ım önümüzdeki ayın ortasından sonra sabah akşam düzenli yürüyüş yapacam ne kadar çok yürüyüş o kadar rahat ve kolay doğum öyle düşünKızlar nırmal doğum istiyenler yuruyuş yapıyor musunuz.. Ben her akşm 30-40 dk yavaş yuruyorum eşimle. Sizce doğumu kolaylştırır mı bu
Erkenden mi kurmak istiyorsun :)Bnmki daha gelmedi bugün aldık inşallah gelince kurulcek erken ama sabirsizlaniyorum
Canım kaç günlük bir indirim bu,bilgin var mı?Kızlar bu arada chicco next2me yi herkes çok öneriyor ben de aldım anayatağı yanı. Şu an indirimde. Tekerlekleri de var küçük ve portatif çocugu canın nerde isterse uyut şehir sışına çıkanlar için birebir kurulumu da çok kolay. 600 tl suan
Kolaylaştırır tabiki Can'ım önümüzdeki ayın ortasından sonra sabah akşam düzenli yürüyüş yapacam ne kadar çok yürüyüş o kadar rahat ve kolay doğum öyle düşün
Kizlar az once birden bi sanci girdi yine gecen de olmustu kisa sürüp bitmisti yine ayni oldu once mideme saplandi sonra karnima gaz sancisi olabilir mi cunki sanci kesildikten sonra afedersiniz buyuk tuvaletim geldi . devamı da gelmedi sancinin uzaniyorum suan
Beşik geldim mi mobilyacı yapacak kurulumu ya ondan erken ama olsun yaErkenden mi kurmak istiyorsun :)
Pet yerine mi kullanılıyor bunlar canım tam anlamadim. Bilgin var mihttps://www.e-bebek.com/tek-kullanimlik-lohusa-kulodu-p-bae-985693/
Bende bu ürünü alacağım kızlar hastanede kullanmak için kullan at lohusa külotu.
İnşallah canım. Bizim her şeyimiz hazır. Yanı yeni bir şey almadık,zaten vardıNe güzel ya Gül'e Gül'e kullansın inş biz henüz almadık bayramdan sonra alıcam eksiklerimde var onları tamamlıcam böyle sizleri görünce beklemek zor geliyo ramazanda da eşimi Oruçlu yormak istemiyorum :s
İlk bebeğimde herkes pamuk çok sağlıklı falan filan dedi. Hem park yatağına hemde odasındaki yatağına pamuk yatak yaptırdım. Lakin hiç memnun kalmadımCanım iç yatağı viskon mu? Pamuk mu? Hangisini tavsiye edersin?
Tamamdır. Siteden gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirim o ZamanCanim ben aldim m3mnun kaldim da.. cok hos duruo gelen pijamam.. bi arkadasima da hediye terlik ve tac almistim. Onlarda cok tatliydi.
Bende aldim canim.. onermislerdi bana da..
Canim evet icine yine depend gibi bi uru kullanman gerekiyor.. sadece camasir gibi dusun bu urunu.
Can'ım bunu kendine yapma bunlar gececi çözümler bak Bnde senin gibi gitmedim doğum yapacagım gün hem diş Ağrı'sı yaşadım hem doğum yaptım .. Ve doğumdan 5 gün sonra sürüne sürüne dişçiye gittim diş erken müdahale olmadığı için Apse yapmış ve daha önceden koyulan ilaç kemiğe yapışmış bildigin 3 saatlik bir operasyon geçirdim hem de o Halim'le be yaşadım bir ben bir Allah bir de eşim bilir .. Doktordan randevu al ve git gitmen lazım çünkü çocuk senden besleniyor dişlerde gidiyor .. Buarada Can'ım o girip çıkan sancıdan korkma normal yaşadığın İnan bana doğumdan önce olan sancıları gayet net farkedebileceksin.. Düzenli aralıklarla gelecek ve arada dinlenme molan olacak .. Büyük tuvalet hisside Bebek tam kafasını dayayıp çıkacağı Zaman olacakBu arada dis agrim icin cvp yazan arkadaslarima coook tesekkur ediyorum gece boyunca yapmadigim kalmadi tuz bastim sirkeyle sarimsagi kaynatip agzimi calkaladim en son nette karanfil i gördüm karanfil çiğneyip bastim ondan sonra uyusmus her yerim uyumus kalmisim sabah oldugum yerde
Bir şey itiraf etsem ilkinde her zaman yürüyordum ama düzenli değildi son hafta annem gelince sabah akşam yürüdüm 7 . Günde doğumum başladı ayrıca yüzme imkanın varsa ne mutlu Sana bugün bende gittim hamile mayosu bakayım dedim beden kalmamış Nasıl üzüldüm .. Artık denk gelirsem alıp hafta sonları yüzmek istiyorum anne için de Bebek içinde harika birşey yüzmekAynen ben de yuruyorm hemen hemen her gun artk, doktorum yuru yuz bol bol diyor.. Insallah dogumumuza faydasi olurr..
Canm uzan sen tabi, ama cidden kafana takma ama mutlaka takip et ve mutlaka doktoruna danis. Allah yardimcimz olsn insallah. Benm mide kismina da girmisti iki gun once ama cok kisa surdu ben de gazdan sanirm diye dusundm. Doktoeuna detaylica anlat canm her seyi danismakta fayda var tabi ki..
Dogru soyluosun cnm gitmem gerek daha kotu olmadan ve de daha fazla agirlasmadan zaten dayanilacak gibi bi agri degil ki bi de inat ediorum ilac icmiyorumCan'ım bunu kendine yapma bunlar gececi çözümler bak Bnde senin gibi gitmedim doğum yapacagım gün hem diş Ağrı'sı yaşadım hem doğum yaptım .. Ve doğumdan 5 gün sonra sürüne sürüne dişçiye gittim diş erken müdahale olmadığı için Apse yapmış ve daha önceden koyulan ilaç kemiğe yapışmış bildigin 3 saatlik bir operasyon geçirdim hem de o Halim'le be yaşadım bir ben bir Allah bir de eşim bilir .. Doktordan randevu al ve git gitmen lazım çünkü çocuk senden besleniyor dişlerde gidiyor .. Buarada Can'ım o girip çıkan sancıdan korkma normal yaşadığın İnan bana doğumdan önce olan sancıları gayet net farkedebileceksin.. Düzenli aralıklarla gelecek ve arada dinlenme molan olacak .. Büyük tuvalet hisside Bebek tam kafasını dayayıp çıkacağı Zaman olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?