2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah bağışlasın kuzunu tatlım analı babalı büyüsün güzel bir ömrü olsun oğlunun inşallah .. Bende doğumdan 5 saat sonra ayaklanıp her işimi görmüştüm .normal doğum gerçekten bir mucize . Ayrıca ilk 3 gün sütüm gelmedi çocuk kilo kaybına başlayınca doktor hemen mama verilmesini istedi ve verdik Allah a şükür sarılık olmadı sütüm gelince bebeğe yetmedi ilk başta mama takviyeli devam edilecek dediler öyle de devam ettik .. Kesinlikle çocuk bakımında kimse dinlenmemeli hele ki söz konusu bebeğin açlığıysa ..

Evt cnm danisim insallah yarin ayy cnmmmmm cok heyecanlıyım kizimi gorucem diye ilk defa bu kadar uzun surdu iki randevu arasi yarin olsa da gorsem tatlis kizimi :) insalllah guzel haberlerle gelirim cok merak ediorum kac kilo oldu uzadi mi gerci cok bisey beklemiom cocuktan neticede ana baba uzun mu sanki :)

Hadi yarın kızından hayırlı haberler getir bize eminim doktorunda gitmenden yana olacak dediğim gibi ihmal ettiğin her gün o diş Ağrı'sı ve sorunu katlanarak devam edecek .. Ha Buarada bu gebeliğmde ilk ay haberim olmadığı için dolgu bile yaptım doktora sordum hiç bir sakıncası yok rahat ol demişti ki düşün hamile oldugumu bilmiyordum

Kizlar aranizda gobegi catlayan varmi ?ilk nasil belli oluyo ben kasik bolgemde bir kirmizilik goruyorm aynadan bakinca acbaa catlak oylemi cikiyor kendim ciplak gozden goremiyorm gobek oyle buyukki en son gordugum yer gobek deliginin biraz alti:)

Kizlar aranizda gobegi catlayan varmi ?ilk nasil belli oluyo ben kasik bolgemde bir kirmizilik goruyorm aynadan bakinca acbaa catlak oylemi cikiyor kendim ciplak gozden goremiyorm gobek oyle buyukki en son gordugum yer gobek deliginin biraz alti:)
Can'ım elini gezdirdiğinde hissedebiliyor musun genelde elde hissedilebiliyor diye biliyorum çatladıgı Zaman

çok ilginç ya yaklaşımınız sadece bir kaç sayfa okuyup kendinizi hepimizi yargılayacak kadar üstün görmüşsünüz pes yani.. doğru bi sizin işiniz bi sizin aileniz var.. hepimiz boş insanlarız ve işin ilginç yanı siz bu boş insanlardan medet umarak soru soruyorsunuz ciddi düşündüğümüz bi sorun olduğunda burdan bilgi almaya çalışıyoruz muhakkak ama ilk yaptığım kendi adıma doktoruma mesaj atmak ve ondan aldığım mesaj tatmin etmiyosa da acile gitmek.. doktorlar bile görmeden tahlil almadan cevap veremezken size teşhis koyulup öneride bulunulmasını mı istiyosunuz bu platformun sadece bir sağlık platformu değil aynı dönemleri yaşayan hamilelerin hem ruhsal hemde fiziksel durumlarını paylaştıkları ve yeri geldiğinde dertleştikleri bi platform..

Evet gezdirdim aynadan bakinca hissedemedim bisey ama iki gundur fln duruyor oylece yakindanda bakamiyorumki .catladiysa onca kremler yaglar bi ise yaramamis demekki

Tecrübelerinizi aktardıgınız için çok tesekkürler

I inori bu günlerde bol bol dua et doktorun direk olumsuz konuşmamış ki.. Rabbim dilesin yeterki sapasağlam doğar sen üzülme.. bebeğin hisediyo hepsinii...Allah yardımcın olsn

Allah yardımcın olsn bebeğin bekleyecek inşallah annesi.. Erken farkedilmesi iyi hem akciğer iğneleri de yapılmış.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Aaa kiz o kadar erken baslr mi dogum abartmayim mi bende aman Allah korusun en az bir ay daha durmalii benm canm kizimm.. Dr oneriyor surekli dogum icn diye ben de uyuyorm ne bilimmm.. Ay daha az yuruyim olmazsaa.. Yuzme konusunda mayo da aldm ne guzel deniz de yakin ama esim oruc olunca ancak aksamlari gidebilirz iate o da soguk olur usutursn diye gotuemuyorr..bugn gidip sadece kasinan bolgelerimi yikadm denizde, belki sifa olurrr..evet canm bi de denizde insan nasil hafif hissediyorr uzunnn zamandir olmadigimiz icn hafiff

Oyy heyecanlaniyo insan tabi tatlimm.. Insallah guzel haberlerle gel canm boy pos onemli degil saglikl gel

Benm catladiii hem de catirr cuturrr her seyi surdm valla kar etmedi yani demekki catlyacak olan catliyorr.. Once kirmiziliklarla basliyo elinle hissedemezsn ama aynada gorursn, cok kasiniyo.. Ve ileri asamada elinle de hissediyosn boyle kabarmis bi cizgi olarak eline geliyoo..

Cnm benim de catladi hem de cok once bi kac tane catlak gördüm mor mor simdi her yer harita oldu kirmizi kirmizi sonra da beyaza donecek galiba git gide acilio rengi o kadar da yaglandik yani hepsi bos catlicaksan catliosun

Çatlak onlar maalesef ki cnm. Bende sabah akşam yağlanıyorum ama yanlardan çatladım. Kırmıydılar. Şimdi mor oldular ve acıyorlar. Göğüslerim daha beter oldu. Beyaza döndü hepsi. Benim göğüsler çok çatladı

Aynen kirmizi olmus hatta basta esofman lastik izi olmus sandim . Genetik valla ya napsan olmuyo dmekki .bunlar bize hamilelikten yadigar kalmis oldu

İyi geceler hanımlar tek tek cevap yazamadığım için özür dilerim hepinize teşekkür ediyorum dualarınız ve destekleriniz için ne yazıkki çok sık raslanmaya başlamış bu tip olaylar iğnelerimizi olduk dört şişe serum verildi ve hap başladık bu ilaç damarları genişletiyormuş şükür işe yaradı ve sancılarım kesildi bizi taburcu ettiler haftaya cumartesi kontrolumuz var ilaç yarın bitiyor ilaçsız takip edicez dr dediğine göre oğlan gelmek istedi durdurduk inş tekrarlamaz dedi rahimde acılma olmaması büyük sans oldu sadece yumuşama olmuş muayeneden dolayı hafif bir kanamam oldu doğal karşıladılar ama doktorum rutin normal hayatına devam et dedi daha çok dinlen daha çok sıvı al ama devamlı yatak istemiyorum dedi bende dediğini yapıcam bizimki bir yokla şimdilik iyiyiz bakalım inş bundan sonrasıda böyle gecer destek olan herkeze tekrar teşekkür ediyorum hepimize hayırlı ve zamanında doğumlar diliyorum allaha emanet olun görüşürüz

Günde bir saat yürü eğer daha fazla yürümen gerekirse de biraz Otur dinlen daha sonra devam et bana kalırsa tamamen düzenli yani sabah akşam yürüyüşlerini 36 veya 37 de yap ..şimdilik zaten ek olarak yüzeceksin ki yüzmek vücudun için yeterli olacak ayyyy özendim valla doya doya yüz Yerimede :)

Umarım vakitlice ve sağlıklıkla kucagına alırsın bebeğini kendine ve kuzuna dikkat et annesi ..

Evet gezdirdim aynadan bakinca hissedemedim bisey ama iki gundur fln duruyor oylece yakindanda bakamiyorumki .catladiysa onca kremler yaglar bi ise yaramamis demekki
Ben ona inanmıyorum ya çatlaycaksan hamileliğin ilk gününden bile en güzel yağları kremleri sürünsende çatlıyorsun tamamen vücutla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…