2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gitmez inşallah Can'ım az kaldı zaten bak senin haftanda önde ne güzel :) kendini hep iyi yönde motive et:)
bn zaten temmuzda bekliyorum doğumumu.. O yuzden de yuruyuşlere hız verdim canım .. Bi skıntı terslik olmadıkça asla kendi şsteğinle sezeryan istemem.. Sanırım sende normal istiosun dimi

bn zaten temmuzda bekliyorum doğumumu.. O yuzden de yuruyuşlere hız verdim canım .. Bi skıntı terslik olmadıkça asla kendi şsteğinle sezeryan istemem.. Sanırım sende normal istiosun dimi
Kızzzzz önümüzdeki ay doğum varrrr hayırlısıyla dünyaya gelsin meleğin:) inşallah bu bebişimde normal doğumla olacak

Kızzzzz önümüzdeki ay doğum varrrr hayırlısıyla dünyaya gelsin meleğin:) inşallah bu bebişimde normal doğumla olacak
ooo tatlım sen tecrubeli hamişsin desene... inşllh bunu da rahat ve kolayca doğurursun.. Oyle sabırsızım ki yavruma kavuşmk için innamazsın

ooo tatlım sen tecrubeli hamişsin desene... inşllh bunu da rahat ve kolayca doğurursun.. Oyle sabırsızım ki yavruma kavuşmk için innamazsın
Çok az kalmış annesi heyecanını öyle yürekten anlıyorum ki :) düşünsene 1 aya kadar miniğin senin yanında olacak elleri yüzü sesi 9 aydır merak ettiğin her şeyi karşında olacak ..ohhhhh missss kokusunu doya doya içine çekeceksin :)

Can'ım nasılsın ? Gece gece düşünüyorum acaba bu sayfada benim gibi hızlı kilo alan varmı ? Bu haftama kadar 20 kilo aldım Popom karnımdan büyük ve iştahımın önüne geçemiyorum malesef

Ya bide burda hello kity üyemiz vardı
Bide bebişimgel onlar neredeler nasıllar biliyormusun ? Epeydir giremiuorumda

Yok Can'ım ya ben denk gelemedim ya da gözümden kaçmış olabilir
Kilo konusu benimde Can'ımı çok sıkıyor artık tartıya çıkmıyorum
Hızlı kilo alıyorum tartılmasamda giydiklerimden anlıyorum
Vücudum özellikle ayaklarım bacaklarım şişmeye başladı
Kendimi hantal ve ağır hissediyorum .. Bel Ağrı'larım çok olduğu için eskisi gibi düzenli yürüyüşte yapamıyorum zaten burda Havada berbat
Akşamları özellikle ağzımı tutamıyorum yedikçe yiyesim geliyor
Yalnız değilsin

Bendede çatal Ağrı'sı çok çok olduğu için yürüyemiyorum artık , sabaha kadar orama dayak atılmış gibi ağrıyor , yürüyünce dahada artıyor

innnnşllhh innşllhhh

Merhaba canım. ben de 52kiloyla başladım şu an 75imyılların iştahsızı yılların sıskası ben top gibi oldum.ayak ve bacaklarım 11.haftadan beri şiş..her akşamvar bi kere.doğumdan sonra eski düzene gireriz

Eşimle sahur yapayım dedim, demez olaydım.

3.ye kalktım istifra etmek için

Midemde bir şey kalmadı, hâla yanma ve o doluluk hissi devam ediyor.
Bebek döndüğünden beri böyle olmamıştım, herhalde uzattı ayaklarını mideme, oynuyor öyle.

10 tane gider mi?
Gerçi günde en az 2-3 tane değişeceği düşnülürse, e her gün makina çalışmayabilir, gider herhalde.

Teşekkür ettim : )

Doktor bana da iri bebek olacağı sinyalini verdi.
Neyden kaç tane almalı iyice karıştım ben de.
Gerçi doğumdan sonra da ihtiyaç oldukça çıkıp alınır herhalde.

Leslie yapabiliyoruz değil mi, aslında ben de ona başlasam.
Bu ara alışveriş için çıkıyoruz zaten, bir de okula gidip geliyorum, tekrar yürüyüşe çıkmaya ne mecalim oluyor, ne isteğim.

Son düzenleme:
canım aldın mı almadın mı bilmiyorum ama nacizane fikrimi söylemek istiyorum benim bebeğin dolabı olmadığuı için mdf beşik aldın çekmeceli olandan ve öyle 199 lirada değil 700 lira verdim indirimli hali tabi bu ama aklımda hep park yatak vardı çünkü ilersi için bana daha çok kullanacakmışım gibi geliyordu kullanan arkadaşlarımdan biliyorum bende tabi gönül isterki komple çocuk odası alıp bide yatak yanı beşikten almak ama maalesef masraflı oluyor o yüzden klasik beyaz beşikten yana kullandım tercihimi hem ilerde dolap alırsam bebeğime renk sıkıntısı yaşamam

59 kiloyu gördüm :)
göbeğim baya çıktı ya ben son ay böyle olurum diye tahmin ediyodum

ay canım bu ne böyle dalga geçer gibi ben 80 diyorum sen 59 diyorsun fit bi hamilesin maşaAllah ben doğumdan sonra o kiloyu yakalasam varya daha da istemem bi gr gitsin hayal benim için o rakam seninde az kaldı kuzum benden sonra sensin hayırlısıyla seker000 doğurdu mu acaba geri kaldım gündemden

Allah korusun tabi zaten acayip acayip rüyalar görüyorum karnım boş bebek nerde falan diye beni ücret bakımından çok zorlar kesinlikle yetmiyor bi kişi maaalesef ama dediğin gibi bırakasım gelmiyor ya günaydın bu arada hayırlı bi hafta olsun inşaAllah iznime az kaldı çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…