- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
haklısın. İnşllh emeğimiz boşa gitmezde normal doğurabiliriz ya.Kolaylaştırır tabiki Can'ım önümüzdeki ayın ortasından sonra sabah akşam düzenli yürüyüş yapacam ne kadar çok yürüyüş o kadar rahat ve kolay doğum öyle düşün
Gitmez inşallah Can'ım az kaldı zaten bak senin haftanda önde ne güzel :) kendini hep iyi yönde motive et:)haklısın. İnşllh emeğimiz boşa gitmezde normal doğurabiliriz ya.
bn zaten temmuzda bekliyorum doğumumu.. O yuzden de yuruyuşlere hız verdim canımGitmez inşallah Can'ım az kaldı zaten bak senin haftanda önde ne güzel :) kendini hep iyi yönde motive et:)
Kızzzzz önümüzdeki ay doğum varrrr hayırlısıyla dünyaya gelsin meleğin:) inşallah bu bebişimde normal doğumla olacakbn zaten temmuzda bekliyorum doğumumu.. O yuzden de yuruyuşlere hız verdim canım.. Bi skıntı terslik olmadıkça asla kendi şsteğinle sezeryan istemem.. Sanırım sende normal istiosun dimi
ooo tatlım sen tecrubeli hamişsin desene...
Kızzzzz önümüzdeki ay doğum varrrr hayırlısıyla dünyaya gelsin meleğin:) inşallah bu bebişimde normal doğumla olacak
Çok az kalmış annesi heyecanını öyle yürekten anlıyorum ki :) düşünsene 1 aya kadar miniğin senin yanında olacak elleri yüzü sesi 9 aydır merak ettiğin her şeyi karşında olacak ..ohhhhh missss kokusunu doya doya içine çekeceksin :)ooo tatlım sen tecrubeli hamişsin desene...inşllh bunu da rahat ve kolayca doğurursun.. Oyle sabırsızım ki yavruma kavuşmk için innamazsın
SelamSelam kızlar
ooo tatlım sen tecrubeli hamişsin desene...inşllh bunu da rahat ve kolayca doğurursun.. Oyle sabırsızım ki yavruma kavuşmk için innamazsın
Yok Can'ım ya ben denk gelemedim ya da gözümden kaçmış olabilirCan'ım nasılsın ? Gece gece düşünüyorumacaba bu sayfada benim gibi hızlı kilo alan varmı ? Bu haftama kadar 20 kilo aldım Popom karnımdan büyük ve iştahımın önüne geçemiyorum malesef
Ya bide burda hello kity üyemiz vardı
Bide bebişimgel onlar neredeler nasıllar biliyormusun ? Epeydir giremiuorumda
Yok Can'ım ya ben denk gelemedim ya da gözümden kaçmış olabilir
Kilo konusu benimde Can'ımı çok sıkıyor artık tartıya çıkmıyorum
Hızlı kilo alıyorum tartılmasamda giydiklerimden anlıyorum
Vücudum özellikle ayaklarım bacaklarım şişmeye başladı
Kendimi hantal ve ağır hissediyorum .. Bel Ağrı'larım çok olduğu için eskisi gibi düzenli yürüyüşte yapamıyorum zaten burda Havada berbat
Akşamları özellikle ağzımı tutamıyorum yedikçe yiyesim geliyor
Yalnız değilsin
innnnşllhhÇok az kalmış annesi heyecanını öyle yürekten anlıyorum ki :) düşünsene 1 aya kadar miniğin senin yanında olacak elleri yüzü sesi 9 aydır merak ettiğin her şeyi karşında olacak ..ohhhhh missss kokusunu doya doya içine çekeceksin :)
slm canım.. Ben 72 ile gebeydim en son 2 hfta once 84 dumSlm dikkatimi çekti aramızda 4 gün var sadece :)
Siz kaç kilo aldınız ?
Cinsiyet nedir bebişin ?
Merhaba canım. ben de 52kiloyla başladım şu an 75imCan'ım nasılsın ? Gece gece düşünüyorumacaba bu sayfada benim gibi hızlı kilo alan varmı ? Bu haftama kadar 20 kilo aldım Popom karnımdan büyük ve iştahımın önüne geçemiyorum malesef
Ya bide burda hello kity üyemiz vardı
Bide bebişimgel onlar neredeler nasıllar biliyormusun ? Epeydir giremiuorumda
Cnm ben kiracıyım diye mobilyalı oda yapmadım. Kullanışlı küçük bir bebe gardrop aldım. Park yatak aldım, şimdilik odaya kurucam ama soguklarda kendi odasına taşıcam. Birde idarelik koltuğum var. 3 hastane çıkışım var.0-3 kısa kol iç body 10 tane aldım.3-6 iç zıbın uzun kol 10 tane aldım. Bol çorap aldım. Alt pijama ve 5 tanede bütün tulum var, sonrasına bebişle bakıcaz.
Valla canım boş bir odaya kanepe aldım besik aldim halı ve perde alacagim.bebisle orada kalacağım.ev kucuk ve buyuk eve gecme planlari var dolap almayacagim.besigun raflarina kiyafetlerini koyarim.kalanı yatak odasinda gardıropa koyarim.kıyafet olarak iki takim hastane çıkışı aldım.annem getirdi alt ust kiyafetler.uç ayda olmaz zaten o kiyafetler abartmadim.
Çok sıcak dün akşam yürüyüşe çıktım nefesim kesildi. Bu aksam evde leslie ile yürüyeceğim. İştahsızlık bende de başladı. Bir de çok terliyoruz kızlar bol su alımına dikkat. Günde 1 maden suyu da kaybettiğimiz tuz için gerekli.
çok sıcak. Bu aralar tek hoşuma giden ılık duş.
canım aldın mı almadın mı bilmiyorum ama nacizane fikrimi söylemek istiyorum benim bebeğin dolabı olmadığuı için mdf beşik aldın çekmeceli olandan ve öyle 199 lirada değil 700 lira verdim indirimli hali tabi bu ama aklımda hep park yatak vardı çünkü ilersi için bana daha çok kullanacakmışım gibi geliyordu kullanan arkadaşlarımdan biliyorum bende tabi gönül isterki komple çocuk odası alıp bide yatak yanı beşikten almak ama maalesef masraflı oluyor o yüzden klasik beyaz beşikten yana kullandım tercihimi hem ilerde dolap alırsam bebeğime renk sıkıntısı yaşamamKızlar merhaba fikrinizi almak istiyorum beşik konusunda.bugün aksam eşimle ebebek mağazasına gitmez.park yatak mi yoksa beşik mi kullanışlı olur.civil de bu hafta sonuna özel mdf beşik 280 tl yerine 199 tl inmiş.civıl agashi modüler klasik beşik.bakabilirsiniz internetten.sizce ne yapsam.
59 kiloyu gördüm :)
göbeğim baya çıktı ya ben son ay böyle olurum diye tahmin ediyodum
Aman canm Allah korusunn erken dogum falan deme oyleee...
Ucretsiz kismi tercihine kalms canm annen bakacaksa tabi daha rahat olursun ama yine de insan birakmak istemiyor hemen..yani biraz fayda-zarar iliskisini kurmak lazm, maddi olarak cok dara dusurmeyecekse bence bebeklerimizi hemen birakmamaliyizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?