ay canım bu ne böyle dalga geçer gibi ben 80 diyorum sen 59 diyorsunfit bi hamilesin maşaAllah ben doğumdan sonra o kiloyu yakalasam varya daha da istemem bi gr gitsin hayal benim için o rakam seninde az kaldı kuzum benden sonra sensin hayırlısıyla @seker000 doğurdu mu acaba geri kaldım gündemden
Ben henüz almadım canım alınca ayrıntılı resim ve açıklama yazarım.Pet yerine mi kullanılıyor bunlar canım tam anlamadim. Bilgin var mi
Bunu çok duydum canım haklısın sert sünger en iyisi sanırım. 32 dansite öneriyorlar.İnşallah canım. Bizim her şeyimiz hazır. Yanı yeni bir şey almadık,zaten vardı
İlk bebeğimde herkes pamuk çok sağlıklı falan filan dedi. Hem park yatağına hemde odasındaki yatağına pamuk yatak yaptırdım. Lakin hiç memnun kalmadımyatak bir süre sonra bebeğin vücudunun şeklini alıyor ve kilosu arttıkça ortası çukur gibi oluyor. Her gün yatağı kaldırıp havalandırıp dövmek sorunda kaldım. Sinirlerim baya bozuldu anlayacağın. Gidip hemen bebek yatağı aldım. Özelliğini hiç hatırlamıyorum canım. 3 yıl oldu
Tamamdır. Siteden gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirim o Zaman
Bende Çamlık Bakırköy Varujan beye gidiyordum.Özel sigortaya 4800 normal 5500 sezeryan istediler
Normalde dışarıda yürüyüş daha keyifli ama burası 42 derece ve akşam 39a iniyor sadece. Yoga + leslie ile devam edeceğim.10 tane gider mi?
Gerçi günde en az 2-3 tane değişeceği düşnülürse, e her gün makina çalışmayabilir, gider herhalde.
Teşekkür ettim : )
Doktor bana da iri bebek olacağı sinyalini verdi.
Neyden kaç tane almalı iyice karıştım ben de.
Gerçi doğumdan sonra da ihtiyaç oldukça çıkıp alınır herhalde.
Leslie yapabiliyoruz değil mi, aslında ben de ona başlasam.
Bu ara alışveriş için çıkıyoruz zaten, bir de okula gidip geliyorum, tekrar yürüyüşe çıkmaya ne mecalim oluyor, ne isteğim.
oh ohh inşaAllah bebişin almıştır kuzum en son ne kadardı bebişin?Evet ben fazla kilo almadım bebek aldı sanırım :)
yinede 2 ay 65 e kadar çıkarım diye tahmin ediyorum :)
cumartesi seker000 bekliyodu daha dogmadı ...
oh ohh inşaAllah bebişin almıştır kuzum en son ne kadardı bebişin?
ay doğurmuşmudur acaba şimdi daha çok merak ettim
aynı his bende de oluyor ya. korkuyorum o sıragünaydın hanımlar
bir sorum olacak. cevap vermezsenizolur ona göre. olay çıkartırım
benim bu gebelik ilk ikisinden farklı geçiyor. diğerlerinde yaşamadığım şeyler yaşıyorum. mesela az önce evi işi yaparken afedersiniz çişe sıkışma hissi olur ya onu yaşadım. biraz da sızı vardı kasıklarda. hani wc gitsem çocuğu doğuracakmışım gibi garip bir his. nedir bu?
maşaAllah kuzuya2 haziranda 1.250 demişti dr.
28-29 haziran gibi rapor almaya gidicem. bakalım kilo almışmı hareketleri baya güçlendi
maşaAllah kuzuyabende perşembe gidicem iple çekiyorum inanki ben aldım çalışıyorum bayrama kadar nasipse ondan sonra bebişimi alcam kucağıma Allah ın izniyle
benimde 1,5-2 aydır o şekilde kafası sağ kasığımda bazen feci sancı yapıyor ama bana riskli bi durum yok sen bilirsin dedi bende devam edeyim işe dedim senin de öyle olur inşaAllah bebişinle daha çok vakit geçirirsin diyeben duruma göre bakıcam dr. kasıklara baskı yapıyo bebek izne hemen ayrıl demişti.
istanbul da da izin var mı canım ? şu 37. hafta bir an önce gelse keşke yaa.Günaydın kızlar, bugün hava sıcaklığı 42yi bulacağı için valilik engelli, hamile vs. kamu çalışanlarına izin vermiş. Ben de bu iznin keyfini çıkarıyorum şimdi32.hafta raporumu da yarın alacağım oğluşumu da göreceğim inşallah öpüyorum sizleri
Paylaştıkların için tskler Allah Analı babalı büyütsün darısı Başımıza inş doğum nasıldı zorlandın mı Öncesinde perine masajı falan uygulamış mıydın ?Bayanlar merhaba. Bende nisan annesiyim. Çok yakışıklı bi oğlum oldu :) öncelikle biraz sizi bilgilendirmek istedim. Tabi belki haddim değil ama tecrubelerimi belki uygularsınız. Normal doğum yaptım 37+4 te. Erkek bebek bekler diyolar ya kesinlikle palavra inanmayın. 3730 gr doğdu oğlum. Yani doktorunuz bu bebek iri deyip sizi sezeryana yönlendirmesin. Normal doğum en iyisi. Zira ben ertesi gün ayaklanip ev süpürdüm. Benim bebeğim 1 hafta emmedi. Ve 3 gün içinde 400 gr kaybetti. Ailem mama verme diye diye başımın etini yediler. 1 hafta sonra mamaya başladık. Yani kimseyi dinlemeyin. Bebek emmiyosa muhakkak mama verin. O yüzden doğuma giderken yanınızda 1 kutu mama olsun. Ben SMA mama kullandım memnun kaldım oğluma güzel kilo aldırdı. Şu an sadece anne sütü alıyor. 15 gün sonra bebeklerde gaz sancısı başlıyor ne yazikki. Karnına sıcak havlu koymak ve youtube de ayşe önerin gaz için masajini uygulayın. Bide gaz için ben bugün zinco damla kullanmaya başladım. İyi geldi. Tecrübelerim bu kadar kızlar umarim yardımcı olmuşumdur. Hepinize hayırlısı doğumlar. Eger sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz. Haa bu arada eğer bebeginiz emmezse ve mama vermezseniz sarılık olur. Biz sarılık olduk ve değerimiz daha yeni düştü
Krem ve yağ olarak ne kullanıyorsunuz cnm ben sadece lierac kullanıyorum yağa başlıcam ekstra olarak Dr bu haftalarda başla DemiştiAynen kirmizi olmus hatta basta esofman lastik izi olmus sandim . Genetik valla ya napsan olmuyo dmekki .bunlar bize hamilelikten yadigar kalmis oldu
Hadi yaa benim de korkum bu. 50 ile hamile kaldım 57yim şu anda. Lierac kullanıyorum bir de hindistan cevizi yağı.gunaydın ıyı haftalar kızlar,
kızlar hatırlayanlar gecen haftakı kontrolde 1920 gr ve 42cm demıstı doktor kılosu 1hafta gerıden gelıo demıstı bu sefer kılo almamıs demıstı. perınotologuma son kontrole de bu cumartesi gittim. zayıf mı dedım. 2200gr ve 45cmle gayet ıyı ne zayıfı dedı.ıcım rahatladı besleyemıyorum kızımı dıye korkuodum ultrason cıhazı farkıymıs sanırım...
bu arada 51le hamıle kaldım ve su an 58.5 kıloyum. duzenlı yanı dustan dusa catlak ıcın yag kullanıyordum clarins in. ıyıde bır markadır hem dogal hem etkılı. gecen gece ılkkez kasınmıstı sıcaktan sandım, sabah bı kalktım gobegımın altı catlamamıs resmen yarılmıs.1 gece de yol yol olmuslar!!! oturdum bı saat agladım. mor mor ole cırkınler kı! daha 1.5 ay var doğuma. bı gece de bu hale gelen sonra ne olur bılmıyorum. duzelten, azaltan, bundan snr olmasını engelleyecek tarıfı olan var mı??? bu mankenler fln napıyorlar yaaa nası koruyorlar??? bende valla manken gıbı fızıge sahıptım su anda da sadece gobegım var gerı kalan her yanım aynı ama catlak olayını napcam bılmıyorum. bebegımın ıyı olması en onemlısı ama fızık konusunda bırazcık takıntılıyım ben
Aslında kilo olarak Zayıf kalmışsın Çokta almamışsın buna rağmen çatladıysan biz ölmüşüz bitmişiz ki kiloya bende çok takıntılıydım ama önüne geçemiyorum şimdiden 13 kilo aldımgunaydın ıyı haftalar kızlar,
kızlar hatırlayanlar gecen haftakı kontrolde 1920 gr ve 42cm demıstı doktor kılosu 1hafta gerıden gelıo demıstı bu sefer kılo almamıs demıstı. perınotologuma son kontrole de bu cumartesi gittim. zayıf mı dedım. 2200gr ve 45cmle gayet ıyı ne zayıfı dedı.ıcım rahatladı besleyemıyorum kızımı dıye korkuodum ultrason cıhazı farkıymıs sanırım...
bu arada 51le hamıle kaldım ve su an 58.5 kıloyum. duzenlı yanı dustan dusa catlak ıcın yag kullanıyordum clarins in. ıyıde bır markadır hem dogal hem etkılı. gecen gece ılkkez kasınmıstı sıcaktan sandım, sabah bı kalktım gobegımın altı catlamamıs resmen yarılmıs.1 gece de yol yol olmuslar!!! oturdum bı saat agladım. mor mor ole cırkınler kı! daha 1.5 ay var doğuma. bı gece de bu hale gelen sonra ne olur bılmıyorum. duzelten, azaltan, bundan snr olmasını engelleyecek tarıfı olan var mı??? bu mankenler fln napıyorlar yaaa nası koruyorlar??? bende valla manken gıbı fızıge sahıptım su anda da sadece gobegım var gerı kalan her yanım aynı ama catlak olayını napcam bılmıyorum. bebegımın ıyı olması en onemlısı ama fızık konusunda bırazcık takıntılıyım ben
Ohh ne guzel. Bizim buralara ugramadi o . Bende istanbuldayim ama simdi doktor muayanesindeyim. Sonrasa calisabilir raporumu alicam. Sonrasa ise geri gidicem. Bizim is yerinde pek uygulamazlar gibi geliyorGünaydın kızlar, bugün hava sıcaklığı 42yi bulacağı için valilik engelli, hamile vs. kamu çalışanlarına izin vermiş. Ben de bu iznin keyfini çıkarıyorum şimdi32.hafta raporumu da yarın alacağım oğluşumu da göreceğim inşallah öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?