2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Evet ben fazla kilo almadım bebek aldı sanırım :)
yinede 2 ay 65 e kadar çıkarım diye tahmin ediyorum :)
cumartesi seker000 bekliyodu daha dogmadı ...

Pet yerine mi kullanılıyor bunlar canım tam anlamadim. Bilgin var mi
Ben henüz almadım canım alınca ayrıntılı resim ve açıklama yazarım.
Bunu çok duydum canım haklısın sert sünger en iyisi sanırım. 32 dansite öneriyorlar.

Normalde dışarıda yürüyüş daha keyifli ama burası 42 derece ve akşam 39a iniyor sadece. Yoga + leslie ile devam edeceğim.

Evet ben fazla kilo almadım bebek aldı sanırım :)
yinede 2 ay 65 e kadar çıkarım diye tahmin ediyorum :)
cumartesi seker000 bekliyodu daha dogmadı ...
oh ohh inşaAllah bebişin almıştır kuzum en son ne kadardı bebişin?
ay doğurmuşmudur acaba şimdi daha çok merak ettim

oh ohh inşaAllah bebişin almıştır kuzum en son ne kadardı bebişin?
ay doğurmuşmudur acaba şimdi daha çok merak ettim

2 haziranda 1.250 demişti dr.
28-29 haziran gibi rapor almaya gidicem. bakalım kilo almışmı hareketleri baya güçlendi

gunaydın ıyı haftalar kızlar,

kızlar hatırlayanlar gecen haftakı kontrolde 1920 gr ve 42cm demıstı doktor kılosu 1hafta gerıden gelıo demıstı bu sefer kılo almamıs demıstı. perınotologuma son kontrole de bu cumartesi gittim. zayıf mı dedım. 2200gr ve 45cmle gayet ıyı ne zayıfı dedı. ıcım rahatladı besleyemıyorum kızımı dıye korkuodum ultrason cıhazı farkıymıs sanırım...

bu arada 51le hamıle kaldım ve su an 58.5 kıloyum. duzenlı yanı dustan dusa catlak ıcın yag kullanıyordum clarins in. ıyıde bır markadır hem dogal hem etkılı. gecen gece ılkkez kasınmıstı sıcaktan sandım, sabah bı kalktım gobegımın altı catlamamıs resmen yarılmıs. 1 gece de yol yol olmuslar!!! oturdum bı saat agladım. mor mor ole cırkınler kı! daha 1.5 ay var doğuma. bı gece de bu hale gelen sonra ne olur bılmıyorum. duzelten, azaltan, bundan snr olmasını engelleyecek tarıfı olan var mı??? bu mankenler fln napıyorlar yaaa nası koruyorlar??? bende valla manken gıbı fızıge sahıptım su anda da sadece gobegım var gerı kalan her yanım aynı ama catlak olayını napcam bılmıyorum. bebegımın ıyı olması en onemlısı ama fızık konusunda bırazcık takıntılıyım ben

aynı his bende de oluyor ya. korkuyorum o sıra

2 haziranda 1.250 demişti dr.
28-29 haziran gibi rapor almaya gidicem. bakalım kilo almışmı hareketleri baya güçlendi
maşaAllah kuzuya bende perşembe gidicem iple çekiyorum inanki ben aldım çalışıyorum bayrama kadar nasipse ondan sonra bebişimi alcam kucağıma Allah ın izniyle

maşaAllah kuzuya bende perşembe gidicem iple çekiyorum inanki ben aldım çalışıyorum bayrama kadar nasipse ondan sonra bebişimi alcam kucağıma Allah ın izniyle

ben duruma göre bakıcam dr. kasıklara baskı yapıyo bebek izne hemen ayrıl demişti.

ben duruma göre bakıcam dr. kasıklara baskı yapıyo bebek izne hemen ayrıl demişti.
benimde 1,5-2 aydır o şekilde kafası sağ kasığımda bazen feci sancı yapıyor ama bana riskli bi durum yok sen bilirsin dedi bende devam edeyim işe dedim senin de öyle olur inşaAllah bebişinle daha çok vakit geçirirsin diye

Günaydın kızlar, bugün hava sıcaklığı 42yi bulacağı için valilik engelli, hamile vs. kamu çalışanlarına izin vermiş. Ben de bu iznin keyfini çıkarıyorum şimdi 32.hafta raporumu da yarın alacağım oğluşumu da göreceğim inşallah öpüyorum sizleri

istanbul da da izin var mı canım ? şu 37. hafta bir an önce gelse keşke yaa.

Paylaştıkların için tskler Allah Analı babalı büyütsün darısı Başımıza inş doğum nasıldı zorlandın mı Öncesinde perine masajı falan uygulamış mıydın ?

Aynen kirmizi olmus hatta basta esofman lastik izi olmus sandim . Genetik valla ya napsan olmuyo dmekki .bunlar bize hamilelikten yadigar kalmis oldu
Krem ve yağ olarak ne kullanıyorsunuz cnm ben sadece lierac kullanıyorum yağa başlıcam ekstra olarak Dr bu haftalarda başla Demişti

dünden beri burası çok esiyor. çok şükür :)
anatkh018 sezaryen mi oluyorsun? tarihi belli mi?

Hadi yaa benim de korkum bu. 50 ile hamile kaldım 57yim şu anda. Lierac kullanıyorum bir de hindistan cevizi yağı.
Şimdilik çatlak yok ama sen benden hafta olarak öndesin. Bakalım ne olacak?

Aslında kilo olarak Zayıf kalmışsın Çokta almamışsın buna rağmen çatladıysan biz ölmüşüz bitmişiz ki kiloya bende çok takıntılıydım ama önüne geçemiyorum şimdiden 13 kilo aldım 54.5 la başladım 67.5 tum en son doğuma kadar ne olurum bilmem kilo verilirse çatlak için yapılcak hiç bişey yok

Ohh ne guzel. Bizim buralara ugramadi o . Bende istanbuldayim ama simdi doktor muayanesindeyim. Sonrasa calisabilir raporumu alicam. Sonrasa ise geri gidicem. Bizim is yerinde pek uygulamazlar gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…