2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
istanbul da da izin var mı canım ? şu 37. hafta bir an önce gelse keşke yaa.
Ohh ne guzel. Bizim buralara ugramadi o . Bende istanbuldayim ama simdi doktor muayanesindeyim. Sonrasa calisabilir raporumu alicam. Sonrasa ise geri gidicem. Bizim is yerinde pek uygulamazlar gibi geliyor
Denizlideyim canlar ben (= ben de yarın çalışabilir raporu alıcam..bakalım bebişler ne kadar büyümüşler

Paylaştıkların için tskler Allah Analı babalı büyütsün darısı Başımıza inş doğum nasıldı zorlandın mı Öncesinde perine masajı falan uygulamış mıydın ?
Hayır canım hiç bişey yapmadım. Sadece hurma yedim günde 5 tane. Dogumun sadece son yarım saati zordu. Ee o kadar olacak çünkü bebek baskı yaptıkça sancı hızla yükseliyor. Benim zaten 31. Haftamda 4 cm açıklığım vardı erken doğum riski oldu. İşte tam sizin aylardaydim. Doğum anında hiç bişey hissetmiyosun. Ne bebeğin çıktığını nede atılan kesiyi.

dilaraokan bizimle bu guzel ani paylastigin icn tesekkurlerrr... Darisi bizlerin basina tum hamilelerin basina insallah saglikla... Masallah size bundan sonrasi tum hayat bebek tabii

Tamam canm yok pek bi saati gecmiyorm zaten, yuzme de iste esimin keyfine kaliyo artk

evet canım sezeryan 20 temmuz nasipse yani bugün itibariyle tam 30 gün var

Gunaydinnn canmm insallah senin icn de kolay bi hafta olsn hemen gecsn de izne daha da yaklasss...

Aman canm Allah korusun iate bilincalrimiz artk biraz tedirginlikler de basliyo, dogum yaklastikca Allah hepimizin yardimcisi olsn insallah

Canm bi kisi calisinca illa ki biraz maddi ekaik olacak ama ben biraz skinti ceksek de bebegimle vakit gecirmek istedim.. Ama tabi borc olur harc olur herkes kendi durumuna gore ayarlamak zorunda.. Sen de duruma gore bakarsn

Kizzz cok az kalms yaa yakinda doguruyon ya sennn

Allahm saglikla kurtarsn insallahhh...

evet canım sezeryan 20 temmuz nasipse yani bugün itibariyle tam 30 gün var
ne güzel. çok az kalmış. benim de kısmetse 30 temmuz veya beklemek istersem 15 ağustos olacak gibi :)
hayırlı sağlıklı kolay doğumlar olsun inşallah.

amiinn inşaAllah canım sorma bilinçaltına yerleştiriyor dışardakiler yoksa ben gayet iyiyim rutin ağrı sızılar ki onlar da gayet normal eşim biraz rahat bu konuda parasal anlamda kendini kısarsa ne ala eet tatlım çok az kaldıı ilk ben mi gidiorum acaba doğuma aminn kuzumm aminnn hepimizi kurtarsın inşaAllah

ne güzel. çok az kalmış. benim de kısmetse 30 temmuz veya beklemek istersem 15 ağustos olacak gibi :)
hayırlı sağlıklı kolay doğumlar olsun inşallah.
hayırlısıyla gelsin canım ama 15 ağustos riskli olmaz mı normal doğum tarihin nerdeyse

40 hafta dolsun istiyorum ama dr ne der o önemli. bakalım hayırlısı.
Benim bi arkadaşım son günü 7 hazirandı, dr 30 mayısta sezeryanla alalım demiş (3.çocuk bu arada). Eşi de (haziran doğumlu) haziran istemiş. 1 hazirana kadar bekleriz en son sıkıntı olmazsa demiş. Çok şükür sorunsuz bi şekilde 1 haziranda doğum yaptı. erken doğmasın 36yı doldursun derken 40ta doğurdu

benimde sezeryan. 40 haftamız 24 ağustos ta doluyorda doktor 14-15 ağustos gibi dedi yani 10 gün önce. normaldir herhalde dimi?
normal canım benim de 12 gün öncesine denk geliyor genelde 38. hafta alınıyor zaten bebek
40 hafta dolsun istiyorum ama dr ne der o önemli. bakalım hayırlısı.
normal başlarsa napcan peki canım ben katlanamıorum ya hele ki bu sıcaklarda

Aman masallah canm iyi ol tabi valla ben de su kasintilara kadr gayet iyiydm ama mahvetti beni, bugn su bıttım sabunu denicem ben de insallah sifa olur cidden cok fena kasintilarm ve her yerim kizarik kabarik cok sukur tabi Allah dert vermesn saglik olarak bi zarari yokms neyse ki ama yasamini cok etkiliyo artk etek giysem dizlerimden gorunuyo malesef ama umursamamaya calisiyorm goruntuyu...

Valla ilk kimin gidecegini Allah bilir canm ama senin erken gorunuyor bakalmm...

ay o kaşıntı çok zor bebeğimm yaa benim karnımda vardı bi ara ama geçiciydi çok şükür ama halamın kızı çok çekti tüm vücudu kaşınıyordu ya çok sürdü onun ya doğuma kadar ama böyle son ay değildi senin gibi daha öncesinden vardı Allah yardım etsin canım dert etme tabi milleti umursama gören görsün ilk olmak korkutuo ya ondan benden önce birileri doğursun da anlatsın istiyorum

Kızlar suavinex biberon alan bilgisi olan var mi görünüş olarak çok begendim :) medela calma almayı planlıyordum ama bunu da cok begendim görünüş olarak bununla alakalı bilgisi olan var mi?
Canım ben almıştım indirimdeyken. Dediğin gibi görünüş olarak benimde çok hoşuma gitmişti. Sanırım 0-4 aylıktı. Sonrasında medela calma yada dr. brown biberon damı alsak diye düşündük. Hayırlısıyla bebiş doğsun. Aldığımız emzik ve biberonu denicez. Olaki gaz sancısı falan olursa dr. brown almayı düşünüyoruz.

normal canım benim de 12 gün öncesine denk geliyor genelde 38. hafta alınıyor zaten bebek

normal başlarsa napcan peki canım ben katlanamıorum ya hele ki bu sıcaklarda
ilk ikisinde ne sancı ne açılma ne bir şey olmadı hiç. bunda da olmaz inşallah :)

gelmiş olsun Kelebek.hill cim sen de tam izne çıktın bu kaşıntılar başladı. Benim de 2 gündür fln yüzüm kaşınıyor kırmızı kırmızı oldu 3 4 yer. Benzer bir durum mu acaba. Ama başka bir yerim kaşınmıyor. Çok terliyorum bir de çok sıcak geliyor bana buralar belki de ondandır diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…