istanbul da da izin var mı canım ? şu 37. hafta bir an önce gelse keşke yaa.
Denizlideyim canlar ben (= ben de yarın çalışabilir raporu alıcam..bakalım bebişler ne kadar büyümüşlerOhh ne guzel. Bizim buralara ugramadi o . Bende istanbuldayim ama simdi doktor muayanesindeyim. Sonrasa calisabilir raporumu alicam. Sonrasa ise geri gidicem. Bizim is yerinde pek uygulamazlar gibi geliyor
evet canım sezeryan 20 temmuz nasipse yani bugün itibariyle tam 30 gün var
Hayır canım hiç bişey yapmadım. Sadece hurma yedim günde 5 tane. Dogumun sadece son yarım saati zordu. Ee o kadar olacak çünkü bebek baskı yaptıkça sancı hızla yükseliyor. Benim zaten 31. Haftamda 4 cm açıklığım vardı erken doğum riski oldu. İşte tam sizin aylardaydim. Doğum anında hiç bişey hissetmiyosun. Ne bebeğin çıktığını nede atılan kesiyi.Paylaştıkların için tskler Allah Analı babalı büyütsün darısı Başımıza inş doğum nasıldı zorlandın mı Öncesinde perine masajı falan uygulamış mıydın ?
Günde bir saat yürü eğer daha fazla yürümen gerekirse de biraz Otur dinlen daha sonra devam et bana kalırsa tamamen düzenli yani sabah akşam yürüyüşlerini 36 veya 37 de yap ..şimdilik zaten ek olarak yüzeceksin ki yüzmek vücudun için yeterli olacak ayyyy özendim valla doya doya yüz Yerimede :)
canım aldın mı almadın mı bilmiyorum ama nacizane fikrimi söylemek istiyorum benim bebeğin dolabı olmadığuı için mdf beşik aldın çekmeceli olandan ve öyle 199 lirada değil 700 lira verdim indirimli hali tabi bu ama aklımda hep park yatak vardı çünkü ilersi için bana daha çok kullanacakmışım gibi geliyordu kullanan arkadaşlarımdan biliyorum bende tabi gönül isterki komple çocuk odası alıp bide yatak yanı beşikten almak ama maalesef masraflı oluyor o yüzden klasik beyaz beşikten yana kullandım tercihimi hem ilerde dolap alırsam bebeğime renk sıkıntısı yaşamam
ay canım bu ne böyle dalga geçer gibi ben 80 diyorum sen 59 diyorsunfit bi hamilesin maşaAllah ben doğumdan sonra o kiloyu yakalasam varya daha da istemem bi gr gitsin hayal benim için o rakam seninde az kaldı kuzum benden sonra sensin hayırlısıyla @seker000 doğurdu mu acaba geri kaldım gündemden
Allah korusun tabi zaten acayip acayip rüyalar görüyorum karnım boş bebek nerde falan diyebeni ücret bakımından çok zorlar kesinlikle yetmiyor bi kişi maaalesef ama dediğin gibi bırakasım gelmiyor ya günaydın bu arada hayırlı bi hafta olsun inşaAllah iznime az kaldı çok heyecanlıyım
evet canım sezeryan 20 temmuz nasipse yani bugün itibariyle tam 30 gün var
Ay dogumumuz aynı gün:)Selam kızlar
ne güzel. çok az kalmış. benim de kısmetse 30 temmuz veya beklemek istersem 15 ağustos olacak gibi :)evet canım sezeryan 20 temmuz nasipse yani bugün itibariyle tam 30 gün var
amiinn inşaAllah canım sorma bilinçaltına yerleştiriyor dışardakiler yoksa ben gayet iyiyim rutin ağrı sızılar ki onlar da gayet normalGunaydinnn canmminsallah senin icn de kolay bi hafta olsn hemen gecsn de izne daha da yaklasss...
Aman canm Allah korusun iate bilincalrimiz artk biraz tedirginlikler de basliyo, dogum yaklastikca Allah hepimizin yardimcisi olsn insallah
Canm bi kisi calisinca illa ki biraz maddi ekaik olacak ama ben biraz skinti ceksek de bebegimle vakit gecirmek istedim.. Ama tabi borc olur harc olur herkes kendi durumuna gore ayarlamak zorunda.. Sen de duruma gore bakarsn
Kizzz cok az kalms yaa yakinda doguruyon ya sennn
Allahm saglikla kurtarsn insallahhh...
hayırlısıyla gelsin canım ama 15 ağustos riskli olmaz mı normal doğum tarihin nerdeysene güzel. çok az kalmış. benim de kısmetse 30 temmuz veya beklemek istersem 15 ağustos olacak gibi :)
hayırlı sağlıklı kolay doğumlar olsun inşallah.
Bende lierac kullaniyorm suan ikincideyim aradada dalin bebe yagi kullaniyorum suruyorum her gunKrem ve yağ olarak ne kullanıyorsunuz cnm ben sadece lierac kullanıyorum yağa başlıcam ekstra olarak Dr bu haftalarda başla Demişti
hayırlısıyla gelsin canım ama 15 ağustos riskli olmaz mı normal doğum tarihin nerdeyse
40 hafta dolsun istiyorum ama dr ne der o önemli. bakalım hayırlısı.hayırlısıyla gelsin canım ama 15 ağustos riskli olmaz mı normal doğum tarihin nerdeyse
Benim bi arkadaşım son günü 7 hazirandı, dr 30 mayısta sezeryanla alalım demiş (3.çocuk bu arada). Eşi de (haziran doğumlu) haziran istemiş. 1 hazirana kadar bekleriz en son sıkıntı olmazsa demiş. Çok şükür sorunsuz bi şekilde 1 haziranda doğum yaptı. erken doğmasın 36yı doldursun derken 40ta doğurdu40 hafta dolsun istiyorum ama dr ne der o önemli. bakalım hayırlısı.
normal canım benim de 12 gün öncesine denk geliyor genelde 38. hafta alınıyor zaten bebekbenimde sezeryan. 40 haftamız 24 ağustos ta doluyorda doktor 14-15 ağustos gibi dedi yani 10 gün önce. normaldir herhalde dimi?
normal başlarsa napcan peki canım ben katlanamıorum ya hele ki bu sıcaklarda40 hafta dolsun istiyorum ama dr ne der o önemli. bakalım hayırlısı.
amiinn inşaAllah canım sorma bilinçaltına yerleştiriyor dışardakiler yoksa ben gayet iyiyim rutin ağrı sızılar ki onlar da gayet normaleşim biraz rahat bu konuda parasal anlamda kendini kısarsa ne ala eet tatlım çok az kaldıı ilk ben mi gidiorum acaba doğuma aminn kuzumm aminnn hepimizi kurtarsın inşaAllah
ay o kaşıntı çok zor bebeğimm yaa benim karnımda vardı bi ara ama geçiciydi çok şükür ama halamın kızı çok çekti tüm vücudu kaşınıyordu ya çok sürdü onun ya doğuma kadar ama böyle son ay değildi senin gibi daha öncesinden vardıAman masallah canm iyi ol tabivalla ben de su kasintilara kadr gayet iyiydm ama mahvetti beni, bugn su bıttım sabunu denicem ben de insallah sifa olur cidden cok fena kasintilarm ve her yerim kizarik kabarik cok sukur tabi Allah dert vermesn saglik olarak bi zarari yokms neyse ki ama yasamini cok etkiliyo artk etek giysem dizlerimden gorunuyo malesef ama umursamamaya calisiyorm goruntuyu...
Valla ilk kimin gidecegini Allah bilir canm ama senin erken gorunuyor bakalmm...
Canım ben almıştım indirimdeyken.Kızlar suavinex biberon alan bilgisi olan var mi görünüş olarak çok begendim :) medela calma almayı planlıyordum ama bunu da cok begendim görünüş olarak bununla alakalı bilgisi olan var mi?
ilk ikisinde ne sancı ne açılma ne bir şey olmadı hiç. bunda da olmaz inşallah :)normal canım benim de 12 gün öncesine denk geliyor genelde 38. hafta alınıyor zaten bebek
normal başlarsa napcan peki canım ben katlanamıorum ya hele ki bu sıcaklarda
inşaAllah canım hayırlı vakitte gelsinlerilk ikisinde ne sancı ne açılma ne bir şey olmadı hiç. bunda da olmaz inşallah :)
gelmiş olsun Kelebek.hill cim sen de tam izne çıktın bu kaşıntılar başladı. Benim de 2 gündür fln yüzüm kaşınıyor kırmızı kırmızı oldu 3 4 yer. Benzer bir durum mu acaba. Ama başka bir yerim kaşınmıyor. Çok terliyorum bir de çok sıcak geliyor bana buralar belki de ondandır diyorum.Aman masallah canm iyi ol tabivalla ben de su kasintilara kadr gayet iyiydm ama mahvetti beni, bugn su bıttım sabunu denicem ben de insallah sifa olur cidden cok fena kasintilarm ve her yerim kizarik kabarik cok sukur tabi Allah dert vermesn saglik olarak bi zarari yokms neyse ki ama yasamini cok etkiliyo artk etek giysem dizlerimden gorunuyo malesef ama umursamamaya calisiyorm goruntuyu...
Valla ilk kimin gidecegini Allah bilir canm ama senin erken gorunuyor bakalmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?