2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
"Çatının darlığı veya bebeğin kafasının büyük oluşu normal doğuma engel değildir. hamilelik boyunca çatı yavaş yavaş açılır. Bebeğin kafatası kemikleri henüz birbirine kaynamadığı için doğum kanalından geçerken birbiri üstüne binerek doğumu kolaylaştırır. Bebeğin beyni su fazlalığı henüz atılmadığı için bu tür sıkışmalardan etkilenmez. Kafası büyük olsa bile normal doğum bebeğe hiçbir zarar gelmeden gerçekleşebilir." (Yitik Şifanın İzinde Gerçek Tıp)

Demiş Dr. Aidin Salih . Gerçektende oğlumun kafasına normalden büyük demişlerdi ama Allah a şükür normal olmuştu. Sanırım normal doğum konusunda biraz daha bilinçlenmeye ihtiyacımız var hemen herşey sezeryan sebebi bizim ülkemizde. Allah ın izniyle ikinciyide normal doğurmayı çokkkk istiyorum.
Kızlar doktoruma sezeryancı diyorlar ama genede değiştiremiyorum çünkü çok sevdim ve ısındım doktora. korkularımı böle sizle paylaşarak atıyım dedim :))

Canım ben de dün biraz fazla terledim (normalde de fazla terleyen biriyim) yanaklarım alnım ve çenem kızarık kızarık oldu..yelpazeyle dolaşıyorum
serinleyince geçti biraz..

sezeryan ya da normal hayırlı ve sağlıklı şekilde dünyaya gelir inşallah..

Kızlar dr.a gittim bugün.37.haftaya kadar çalısır raporu istedim.dr.um çalışmamanı tercih ederim ödemin çok dedi.gebelik zehirlenmesi yok şükür tahliller iyi çıktı.kötü olursan yine düzenlerim iznini dedi.kaşıntılar icin hap istedim verdi.
Nstye bağladı bebek hareketsiz dedim diyeo da gayet iyi bebegin canavar gibi sen hissetmiyorsun hareketlerini dedi.1900 gr.olmuş:).

Doguma kadr surebilir dedi dr evet canm bacaklar kollara yayiliyo.. Hayirlisi napalm dogumdan sonra geciyorms insallah.. Aynen canm goruntuyu gectm artk mesele psikolojik kafayi yediriyo kasinti

Temmuz annelerine falan bak olmazsa canm nasilsa once dogum yapacaklar pek cogu..kuzenim de sezeryan oldu gecen hafta ama 38 dolar dolmaz almislar, masallah her sey yolunda ben de butun sezeryanlar oyle oluyor saniyordumm.. Seninki de gerci asagi yukari oyle oluyo di mi?

Cok sagol canm ya, bendeki pupp diye bi deri hastaligis gebelige bagli ama yuzde gorulmuyorms genelde.. Sadece kasintiysa sicaktan olabilir evet, bu kabarcik kirmizi oluyo kasidikca da yayiliyo gibi
Yine de neyse ki izne cikinca hem havalar kaynadi hem de kasinti basladi isyerinde cekmedm bari napimm

Canım ben de dün biraz fazla terledim (normalde de fazla terleyen biriyim) yanaklarım alnım ve çenem kızarık kızarık oldu..yelpazeyle dolaşıyorum
serinleyince geçti biraz..

Ay evet ben de aynen öyleyim. İşyerinde klima çalışıyor ama yine de elimde bir yelpaze var hep. Arkadaşlar arada takılıyorlar bana ama sağolsunlar anlayışlılar

slm kızlar;

Cumartesi günü oğluşumu gördüm 30+5 kilomuz 1655 dedi doktorumuz kilomuzda boyumuzda haftası ile uyumlu görünüyor inşallah...Kan uyuşmazlığı ile ilgili iğnemi oldum, oğlumla hasret giderim, artık 2 haftada bir kontrole çağırdı ...Artık bebekle ilgili eksikleirmi de tamamladım sayılır szadece izne ayrılacağım günü bekliyorum,havalar çok sıcak ama ben 32'den sonrada çalışmaya devam etmek istiyorum umarım başarılı olabilirm

İnşallah Zaman'ında sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın oğlunu

Bende bugün kontrolden geldim 31+6dayım çalışabilir raporumu aldım 42 cm kilosu 1750 dedi 6 gün geriden geliyor ama önemli değil dedi bide kordon boynuna dolanmış umarım doğuma kadar çıkar

Maşallah bebeğine gayet iyi kilosu kilonda çok az hiç kilo almamışsın çatlak konusunda da yapacak bir şey olmuyor kullNdığın yağı daha sık kullansan belki etkisi olur

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalık versin bebişine inşallah en kısa zamanda geçer hayırlı haberler verirsin bizlere

Merhaba canım. Doktorunu dinlemelisin bence, bebeğinle daha çok zaman geçşrmek istemen çok doğal ama şimdi senin iyi olman bebişin de iyi olması demek. Bebişin hareketliymiş ne güzel sen hissedemeyip arada rvham yapıyorsun :) 2 kiloya da yaklaşmış maşallah nazar değmesin

Merhaba canım, geçmiş olsun tedavisi yok muymuş bu pupp un kaşı kaşı her tarafı iz olur insanın. Bir de Allah yardımcınız olsun sıcak memleketteki tüm hamile arkadaşlarım, ben ankarada pişiyorum şapır şapır terliyorum dünden beri siz bapıyorsunuz kim bilir. Allah nasip ederse ben bir dahaki hamileliğimin kışa gelmesine çalışacağım dayanamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…