Allah kolaylık versin canım ya.ben sıcakta cok gezersem ayaklarım şişiyor belim ağrıdan kopuyorAyaklarım cayır cayır 24 saat nerdeyse kaşınıyor.sabaha kadar uyanıp uyanıp kovanin icine suya koyuyorum.ellerim de basladi dun gece.dayanamiyorum
Canım ben de dün biraz fazla terledim (normalde de fazla terleyen biriyim) yanaklarım alnım ve çenem kızarık kızarık oldu..yelpazeyle dolaşıyorumgelmiş olsun Kelebek.hill cim sen de tam izne çıktın bu kaşıntılar başladı. Benim de 2 gündür fln yüzüm kaşınıyor kırmızı kırmızı oldu 3 4 yer. Benzer bir durum mu acaba. Ama başka bir yerim kaşınmıyor. Çok terliyorum bir de çok sıcak geliyor bana buralar belki de ondandır diyorum.
sezeryan ya da normal hayırlı ve sağlıklı şekilde dünyaya gelir inşallah.."Çatının darlığı veya bebeğin kafasının büyük oluşu normal doğuma engel değildir. hamilelik boyunca çatı yavaş yavaş açılır. Bebeğin kafatası kemikleri henüz birbirine kaynamadığı için doğum kanalından geçerken birbiri üstüne binerek doğumu kolaylaştırır. Bebeğin beyni su fazlalığı henüz atılmadığı için bu tür sıkışmalardan etkilenmez. Kafası büyük olsa bile normal doğum bebeğe hiçbir zarar gelmeden gerçekleşebilir." (Yitik Şifanın İzinde Gerçek Tıp)
Demiş Dr. Aidin Salih . Gerçektende oğlumun kafasına normalden büyük demişlerdi ama Allah a şükür normal olmuştu. Sanırım normal doğum konusunda biraz daha bilinçlenmeye ihtiyacımız var hemen herşey sezeryan sebebi bizim ülkemizde. Allah ın izniyle ikinciyide normal doğurmayı çokkkk istiyorum.
Kızlar doktoruma sezeryancı diyorlar ama genede değiştiremiyorum çünkü çok sevdim ve ısındım doktora. korkularımı böle sizle paylaşarak atıyım dedim :))
ay o kaşıntı çok zor bebeğimm yaa benim karnımda vardı bi ara ama geçiciydi çok şükür ama halamın kızı çok çekti tüm vücudu kaşınıyordu ya çok sürdü onun ya doğuma kadar ama böyle son ay değildi senin gibi daha öncesinden vardıAllah yardım etsin canım dert etme tabi milleti umursama gören görsün ilk olmak korkutuo ya ondan benden önce birileri doğursun da anlatsın istiyorum
gelmiş olsun Kelebek.hill cim sen de tam izne çıktın bu kaşıntılar başladı. Benim de 2 gündür fln yüzüm kaşınıyor kırmızı kırmızı oldu 3 4 yer. Benzer bir durum mu acaba. Ama başka bir yerim kaşınmıyor. Çok terliyorum bir de çok sıcak geliyor bana buralar belki de ondandır diyorum.
Canım ben de dün biraz fazla terledim (normalde de fazla terleyen biriyim) yanaklarım alnım ve çenem kızarık kızarık oldu..yelpazeyle dolaşıyorum
serinleyince geçti biraz..
sezeryan ya da normal hayırlı ve sağlıklı şekilde dünyaya gelir inşallah..
İnşallah Zaman'ında sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın oğlunuİyi geceler hanımlar tek tek cevap yazamadığım için özür dilerim hepinize teşekkür ediyorum dualarınız ve destekleriniz için ne yazıkki çok sık raslanmaya başlamış bu tip olaylar iğnelerimizi olduk dört şişe serum verildi ve hap başladık bu ilaç damarları genişletiyormuş şükür işe yaradı ve sancılarım kesildi bizi taburcu ettiler haftaya cumartesi kontrolumuz var ilaç yarın bitiyor ilaçsız takip edicez dr dediğine göre oğlan gelmek istedi durdurduk inş tekrarlamaz dedi rahimde acılma olmaması büyük sans oldu sadece yumuşama olmuş muayeneden dolayı hafif bir kanamam oldu doğal karşıladılar ama doktorum rutin normal hayatına devam et dedi daha çok dinlen daha çok sıvı al ama devamlı yatak istemiyorum dedi bende dediğini yapıcam bizimki bir yokla şimdilik iyiyiz bakalım inş bundan sonrasıda böyle gecer destek olan herkeze tekrar teşekkür ediyorum hepimize hayırlı ve zamanında doğumlar diliyorum allaha emanet olun görüşürüz
Maşallah bebeğine gayet iyi kilosu kilonda çok az hiç kilo almamışsın çatlak konusunda da yapacak bir şey olmuyor kullNdığın yağı daha sık kullansan belki etkisi olurgunaydın ıyı haftalar kızlar,
kızlar hatırlayanlar gecen haftakı kontrolde 1920 gr ve 42cm demıstı doktor kılosu 1hafta gerıden gelıo demıstı bu sefer kılo almamıs demıstı. perınotologuma son kontrole de bu cumartesi gittim. zayıf mı dedım. 2200gr ve 45cmle gayet ıyı ne zayıfı dedı.ıcım rahatladı besleyemıyorum kızımı dıye korkuodum ultrason cıhazı farkıymıs sanırım...
bu arada 51le hamıle kaldım ve su an 58.5 kıloyum. duzenlı yanı dustan dusa catlak ıcın yag kullanıyordum clarins in. ıyıde bır markadır hem dogal hem etkılı. gecen gece ılkkez kasınmıstı sıcaktan sandım, sabah bı kalktım gobegımın altı catlamamıs resmen yarılmıs.1 gece de yol yol olmuslar!!! oturdum bı saat agladım. mor mor ole cırkınler kı! daha 1.5 ay var doğuma. bı gece de bu hale gelen sonra ne olur bılmıyorum. duzelten, azaltan, bundan snr olmasını engelleyecek tarıfı olan var mı??? bu mankenler fln napıyorlar yaaa nası koruyorlar??? bende valla manken gıbı fızıge sahıptım su anda da sadece gobegım var gerı kalan her yanım aynı ama catlak olayını napcam bılmıyorum. bebegımın ıyı olması en onemlısı ama fızık konusunda bırazcık takıntılıyım ben
Geçmiş olsun canım:'( Kızlar dünden beri ağlıyorum delirecem oğlumda problem çıktı( Beyninde geçen ayda bir sıvı toplanması(hidrosefali) vardı çapı 9,81 mm idi. Fakat dünkü kontrolde 10,18 mm ye çıkmış. Normalde sağlıklı insanlarda bu toplanan beyin sıvısı asla 10 olmaz dedi. fakat Doktor 10-12 mm arasında problem olmaz diyor sorun çıkmaz dedi. ama 12 mm olursa riskli olur bebeği almamız gerek. Ama özellikle dediki korkulacak bişey yok takipte olalım dedi. 17 gün sonra gel gene bakalım dedi. Fakat geçen aya göre sıvı büyümesi, az iyiye işaret dedi. Çok korkuyorum ve hep kuytu yerlerde ağlıyorum ne yapcam ne etcem lütfen dua edin bu hayırlı günde. bebeğimin beyninde bir sorun oluşmasın. Çok kötüyüm ya bu ne ya (( Allahım lütfen yardımcı ol bana.
kelebek.hill sen dr.una soyledin mi kasintilarini?
Merhaba canım. Doktorunu dinlemelisin bence, bebeğinle daha çok zaman geçşrmek istemen çok doğal ama şimdi senin iyi olman bebişin de iyi olması demek. Bebişin hareketliymiş ne güzel sen hissedemeyip arada rvham yapıyorsun :) 2 kiloya da yaklaşmış maşallah nazar değmesinKızlar dr.a gittim bugün.37.haftaya kadar çalısır raporu istedim.dr.um çalışmamanı tercih ederim ödemin çok dedi.gebelik zehirlenmesi yok şükür tahliller iyi çıktı.kötü olursan yine düzenlerim iznini dedi.kaşıntılar icin hap istedim verdi.
Nstye bağladı bebek hareketsiz dedim diyeo da gayet iyi bebegin canavar gibi sen hissetmiyorsun hareketlerini dedi.1900 gr.olmuş:).
Merhaba canım, geçmiş olsun tedavisi yok muymuş bu pupp un kaşı kaşı her tarafı iz olur insanın. Bir de Allah yardımcınız olsun sıcak memleketteki tüm hamile arkadaşlarım, ben ankarada pişiyorum şapır şapır terliyorum dünden beri siz bapıyorsunuz kim bilir. Allah nasip ederse ben bir dahaki hamileliğimin kışa gelmesine çalışacağım dayanamıyorum artıkDoguma kadr surebilir dedi dr evet canmbacaklar kollara yayiliyo.. Hayirlisi napalm dogumdan sonra geciyorms insallah.. Aynen canm goruntuyu gectm artk mesele psikolojik kafayi yediriyo kasinti
Temmuz annelerine falan bak olmazsa canm nasilsa once dogum yapacaklar pek cogu..kuzenim de sezeryan oldu gecen hafta ama 38 dolar dolmaz almislar, masallah her sey yolundaben de butun sezeryanlar oyle oluyor saniyordumm.. Seninki de gerci asagi yukari oyle oluyo di mi?
Cok sagol canm ya, bendeki pupp diye bi deri hastaligis gebelige bagli ama yuzde gorulmuyorms genelde.. Sadece kasintiysa sicaktan olabilir evet, bu kabarcik kirmizi oluyo kasidikca da yayiliyo gibi
Yine de neyse ki izne cikinca hem havalar kaynadi hem de kasinti basladi isyerinde cekmedm bari napimm
İşyerinde geçiyor ama son iki haftam sonrası nasıl geçecek bende onu merak ediyorumKızlar zaman geçmiyor :)neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?