Bence evde zaman hiç geçmiyor çalışabildiginiz kadar çalışın eger bebiş saglikliysa :)))İşyerinde geçiyor ama son iki haftam sonrası nasıl geçecek bende onu merak ediyorum
Burası 42 derece evin içi bile sıcak. Ilık duş, serin içeceklerle idare etmeye çalışıyoruz. Allah'tan 2 gün idari izin var hamilelere yoksa bayılırdım herhalde.Merhaba canım, geçmiş olsun tedavisi yok muymuş bu pupp un kaşı kaşı her tarafı iz olur insanın. Bir de Allah yardımcınız olsun sıcak memleketteki tüm hamile arkadaşlarım, ben ankarada pişiyorum şapır şapır terliyorum dünden beri siz bapıyorsunuz kim bilir. Allah nasip ederse ben bir dahaki hamileliğimin kışa gelmesine çalışacağım dayanamıyorum artık
Ayyy çok heyecanlı, geri sayım başlasın o zaman :)) Rabbim kolay doğum nasip etsinevet canım sezeryan 20 temmuz nasipse yani bugün itibariyle tam 30 gün var
Burası 42 derece evin içi bile sıcak. Ilık duş, serin içeceklerle idare etmeye çalışıyoruz. Allah'tan 2 gün idari izin var hamilelere yoksa bayılırdım herhalde.
Bende mersin deyim çok sıcak
sevindim canım tahlillerin iyi çıkmasına..az kaldı inşallah doğumdan sonra rahatlarsın.Kızlar dr.a gittim bugün.37.haftaya kadar çalısır raporu istedim.dr.um çalışmamanı tercih ederim ödemin çok dedi.gebelik zehirlenmesi yok şükür tahliller iyi çıktı.kötü olursan yine düzenlerim iznini dedi.kaşıntılar icin hap istedim verdi.
Nstye bağladı bebek hareketsiz dedim diyeo da gayet iyi bebegin canavar gibi sen hissetmiyorsun hareketlerini dedi.1900 gr.olmuş:).
Merhaba canım, geçmiş olsun tedavisi yok muymuş bu pupp un kaşı kaşı her tarafı iz olur insanın. Bir de Allah yardımcınız olsun sıcak memleketteki tüm hamile arkadaşlarım, ben ankarada pişiyorum şapır şapır terliyorum dünden beri siz bapıyorsunuz kim bilir. Allah nasip ederse ben bir dahaki hamileliğimin kışa gelmesine çalışacağım dayanamıyorum artık
napıcaz bilmiyorum ben de bu sıcaklardaaa yandık vallahii..Bebişle banyoda kendimize bir alan oluştururz artıkOyy oyyy yerinize koyamıyorum kendimi Allah yardımcınız olsun. Hiç çıkmayın dışarı bol bol karpuz yiyin erik yiyin susuz kalmayın lütfen
Bebişlerimiz doğduğunda nasıl olacak pekihep pişik olur kuzucuklar bu sıcakta
İnşallah kendiliğinden kesilir kortizonlu ilaçları kullanamazsın zaten sanırım hamilelikte. Çok ta kaşıma ama olur mu iz kalır vucudunda, soğuk su rahatlatır diye düşünüyorum ama kaç kere duş alabilirsin ki günde,Cok sagol canm, evet sicak da cok zorluyor ama gunduz zaten evden hatta odadan pek cikamiyorm klima olmasa durulcak gibi degil.. Sabah mutfakta kahvalti yaparken bile zor durdm
Bu kasintilarin kesin cozumu yok sanirm agir kortizonlu tedaviler ile geciyoms ama hafif bi seyler verdi dr hic bi ise yaramadi.. Bebise sana bi zarari yok deyince ben de dogal yontemler aramaya basladm, agir bi tedaviye gerek yok tabi kasinirim napimyine haftaya kendi doktoruma da danisacam gerekirse tekrar gel dedi dermatolog artk ikisi ile bi yol cizmeye calisirm..
Çok mantıklı:)) çok yıkanırsa çabuk büyür hem minnaklarımız, bizim köylerimiz serin oluyor ama hastane yok maalesef mecbur kalıcaz şehrin göbeğinde. Emzirirken de çok terleniyormuş ayh neyse düşünmeyelim böyle kötü şeylernapıcaz bilmiyorum ben de bu sıcaklardaaa yandık vallahii..Bebişle banyoda kendimize bir alan oluştururz artık
Ayy 30 gün mü :) ne kadar güzel bize artık yaşadıklarını anlatırsınevet canım sezeryan 20 temmuz nasipse yani bugün itibariyle tam 30 gün var
Hayırlı uğurlu olsun bebisiniz allah analı babalı büyütsün inşallah..siz şimdi tecrübelisiniz.size bir kaç şey sormak isterim.kısmetse benimde bir kızım olcak ağustosda.biz simdi alışverişe başladık.bu kıyafetleri konusunda kafam Karışık.şöyle doktorumuz bacak ve kol boyu haftasından önde yapılı uzun bir kız olcak dedi babamiza çekmiş.eşim 1.93 boyu.simdi biz iki takim 10 lu hastane çıkışı aldık.yanina birkaç patikli alt pijama aldık.yenidoğan.herkes fazla almayın hemen büyür 2.ayında olmayabilir.sonra sıfır kol alttan çit çitli badiler aldık ondada yenidoğan 2 3 tane çoğunu 3-6 ay aldık.kısacası yenidoğan 2 ser 3 er adet aldık.sizce yeterlimi daha fazlasını alırsam ilk 3 ay kullanabilirmiyiz.daha çok 3-6 ay mi almaliyiz.burdaki arkadaşların fikirlerini de merak ediyorum.Bayanlar merhaba. Bende nisan annesiyim. Çok yakışıklı bi oğlum oldu :) öncelikle biraz sizi bilgilendirmek istedim. Tabi belki haddim değil ama tecrubelerimi belki uygularsınız. Normal doğum yaptım 37+4 te. Erkek bebek bekler diyolar ya kesinlikle palavra inanmayın. 3730 gr doğdu oğlum. Yani doktorunuz bu bebek iri deyip sizi sezeryana yönlendirmesin. Normal doğum en iyisi. Zira ben ertesi gün ayaklanip ev süpürdüm. Benim bebeğim 1 hafta emmedi. Ve 3 gün içinde 400 gr kaybetti. Ailem mama verme diye diye başımın etini yediler. 1 hafta sonra mamaya başladık. Yani kimseyi dinlemeyin. Bebek emmiyosa muhakkak mama verin. O yüzden doğuma giderken yanınızda 1 kutu mama olsun. Ben SMA mama kullandım memnun kaldım oğluma güzel kilo aldırdı. Şu an sadece anne sütü alıyor. 15 gün sonra bebeklerde gaz sancısı başlıyor ne yazikki. Karnına sıcak havlu koymak ve youtube de ayşe önerin gaz için masajini uygulayın. Bide gaz için ben bugün zinco damla kullanmaya başladım. İyi geldi. Tecrübelerim bu kadar kızlar umarim yardımcı olmuşumdur. Hepinize hayırlısı doğumlar. Eger sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz. Haa bu arada eğer bebeginiz emmezse ve mama vermezseniz sarılık olur. Biz sarılık olduk ve değerimiz daha yeni düştü
Aynı duyguları paylaşıyoruz :/Bendede çatal Ağrı'sı çok çok olduğu için yürüyemiyorum artık , sabaha kadar orama dayak atılmış gibi ağrıyor , yürüyünce dahada artıyor
Geçmiş olsun bugün iyice dinlenEşimle sahur yapayım dedim, demez olaydım.
3.ye kalktım istifra etmek için
Midemde bir şey kalmadı, hâla yanma ve o doluluk hissi devam ediyor.
Bebek döndüğünden beri böyle olmamıştım, herhalde uzattı ayaklarını mideme, oynuyor öyle.
Ağustos sonu gibi benim doğum kuzu. Serinler umarım yoksa isparta ya göç ederiz artık.Oyy oyyy yerinize koyamıyorum kendimi Allah yardımcınız olsun. Hiç çıkmayın dışarı bol bol karpuz yiyin erik yiyin susuz kalmayın lütfen
Bebişlerimiz doğduğunda nasıl olacak pekihep pişik olur kuzucuklar bu sıcakta
Daha çok 3-6 ay al canım.Hastane çıkışları iri bebeklere bazen zor oluyor..Hayırlı uğurlu olsun bebisiniz allah analı babalı büyütsün inşallah..siz şimdi tecrübelisiniz.size bir kaç şey sormak isterim.kısmetse benimde bir kızım olcak ağustosda.biz simdi alışverişe başladık.bu kıyafetleri konusunda kafam Karışık.şöyle doktorumuz bacak ve kol boyu haftasından önde yapılı uzun bir kız olcak dedi babamiza çekmiş.eşim 1.93 boyu.simdi biz iki takim 10 lu hastane çıkışı aldık.yanina birkaç patikli alt pijama aldık.yenidoğan.herkes fazla almayın hemen büyür 2.ayında olmayabilir.sonra sıfır kol alttan çit çitli badiler aldık ondada yenidoğan 2 3 tane çoğunu 3-6 ay aldık.kısacası yenidoğan 2 ser 3 er adet aldık.sizce yeterlimi daha fazlasını alırsam ilk 3 ay kullanabilirmiyiz.daha çok 3-6 ay mi almaliyiz.burdaki arkadaşların fikirlerini de merak ediyorum.
Hayırlısıyla sağ salim kucagına al inşallah annesievet canım sezeryan 20 temmuz nasipse yani bugün itibariyle tam 30 gün var
Benimkisi ağustos başı gözüküyor klima da yok evimizde, klima mı aldırsam acaba, ben ne kadar yanıyorsam eşim de o kadar sakınıyor kendini gece camları kapatıyorAğustos sonu gibi benim doğum kuzu. Serinler umarım yoksa isparta ya göç ederiz artık.
Ben bu gün bebeğime aldığım kıyafetleri çıkardım neler var neler yok onlara baktım oğlumdan kalan Bebek kıyafetlerini de çıkardım büyüklerini ayırdım küçüklerini de yıkayacağım ama kan ter içinde kaldım çok sıcak adım attıkça terliyorumKızlar zaman geçmiyor :)neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?