2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Burası 42 derece evin içi bile sıcak. Ilık duş, serin içeceklerle idare etmeye çalışıyoruz. Allah'tan 2 gün idari izin var hamilelere yoksa bayılırdım herhalde.

Burası 42 derece evin içi bile sıcak. Ilık duş, serin içeceklerle idare etmeye çalışıyoruz. Allah'tan 2 gün idari izin var hamilelere yoksa bayılırdım herhalde.

Bende mersin deyim çok sıcak

Oyy oyyy yerinize koyamıyorum kendimi Allah yardımcınız olsun. Hiç çıkmayın dışarı bol bol karpuz yiyin erik yiyin susuz kalmayın lütfen

Bebişlerimiz doğduğunda nasıl olacak peki hep pişik olur kuzucuklar bu sıcakta

sevindim canım tahlillerin iyi çıkmasına..az kaldı inşallah doğumdan sonra rahatlarsın.

Cok sagol canm, evet sicak da cok zorluyor ama gunduz zaten evden hatta odadan pek cikamiyorm klima olmasa durulcak gibi degil.. Sabah mutfakta kahvalti yaparken bile zor durdm

Bu kasintilarin kesin cozumu yok sanirm agir kortizonlu tedaviler ile geciyoms ama hafif bi seyler verdi dr hic bi ise yaramadi.. Bebise sana bi zarari yok deyince ben de dogal yontemler aramaya basladm, agir bi tedaviye gerek yok tabi kasinirim napim yine haftaya kendi doktoruma da danisacam gerekirse tekrar gel dedi dermatolog artk ikisi ile bi yol cizmeye calisirm..

Kantoronları zeytinyağına koydum güneşte mayalandırıyorum, bebişime pişik kremi diye kullanmak istiyorum nasipse.

Biz köyden topladık ama dün farkettim otoban kenarlarında öbek öbek sarı kantoron var. aktarlardan almaya kalkınca çok pahalıya geliyordu ben de kk dan kazandığım zeytinyağıyla yapıverdim bir kavanoz sizlere de fikir olsun

napıcaz bilmiyorum ben de bu sıcaklardaaa yandık vallahii..Bebişle banyoda kendimize bir alan oluştururz artık

İnşallah kendiliğinden kesilir kortizonlu ilaçları kullanamazsın zaten sanırım hamilelikte. Çok ta kaşıma ama olur mu iz kalır vucudunda, soğuk su rahatlatır diye düşünüyorum ama kaç kere duş alabilirsin ki günde,

Ayy başlarda ne kadar güzeldi şimdi hem sıcaklar hem hamilelik hem sorunlar artmaya başladı.

Kontrolüm vardı bugün gidemedim evden çıkıp çıksam bayılırım biliyorum kendimi. Allah hepimizin yardımcısı olsun

napıcaz bilmiyorum ben de bu sıcaklardaaa yandık vallahii..Bebişle banyoda kendimize bir alan oluştururz artık
Çok mantıklı:)) çok yıkanırsa çabuk büyür hem minnaklarımız, bizim köylerimiz serin oluyor ama hastane yok maalesef mecbur kalıcaz şehrin göbeğinde. Emzirirken de çok terleniyormuş ayh neyse düşünmeyelim böyle kötü şeyler

Hayırlı uğurlu olsun bebisiniz allah analı babalı büyütsün inşallah..siz şimdi tecrübelisiniz.size bir kaç şey sormak isterim.kısmetse benimde bir kızım olcak ağustosda.biz simdi alışverişe başladık.bu kıyafetleri konusunda kafam Karışık.şöyle doktorumuz bacak ve kol boyu haftasından önde yapılı uzun bir kız olcak dedi babamiza çekmiş.eşim 1.93 boyu.simdi biz iki takim 10 lu hastane çıkışı aldık.yanina birkaç patikli alt pijama aldık.yenidoğan.herkes fazla almayın hemen büyür 2.ayında olmayabilir.sonra sıfır kol alttan çit çitli badiler aldık ondada yenidoğan 2 3 tane çoğunu 3-6 ay aldık.kısacası yenidoğan 2 ser 3 er adet aldık.sizce yeterlimi daha fazlasını alırsam ilk 3 ay kullanabilirmiyiz.daha çok 3-6 ay mi almaliyiz.burdaki arkadaşların fikirlerini de merak ediyorum.

Geçmiş olsun bugün iyice dinlen

Ağustos sonu gibi benim doğum kuzu. Serinler umarım yoksa isparta ya göç ederiz artık.

Daha çok 3-6 ay al canım.Hastane çıkışları iri bebeklere bazen zor oluyor..

Ağustos sonu gibi benim doğum kuzu. Serinler umarım yoksa isparta ya göç ederiz artık.
Benimkisi ağustos başı gözüküyor klima da yok evimizde, klima mı aldırsam acaba, ben ne kadar yanıyorsam eşim de o kadar sakınıyor kendini gece camları kapatıyor

Ay ben evde oturduğum yerden oruçsuz böyle oluyorsam bu sıcakta çalışan oruçlu insanlar nasıl dayanıyor

Kızlar zaman geçmiyor :)neler yapıyorsunuz
Ben bu gün bebeğime aldığım kıyafetleri çıkardım neler var neler yok onlara baktım oğlumdan kalan Bebek kıyafetlerini de çıkardım büyüklerini ayırdım küçüklerini de yıkayacağım ama kan ter içinde kaldım çok sıcak adım attıkça terliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…