- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
MerhabaaaAynı duyguları paylaşıyoruz :/
Ohhhhh mis en doğalı şifa olsun bebişine annesi :)Eki Görüntüle 1849339 Eki Görüntüle 1849338 Kantoronları zeytinyağına koydum güneşte mayalandırıyorum, bebişime pişik kremi diye kullanmak istiyorum nasipse.
Biz köyden topladık ama dün farkettim otoban kenarlarında öbek öbek sarı kantoron var. aktarlardan almaya kalkınca çok pahalıya geliyordu ben de kk dan kazandığım zeytinyağıyla yapıverdim bir kavanoz sizlere de fikir olsun
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun bugün iyice dinlen
İnşallah kendiliğinden kesilir kortizonlu ilaçları kullanamazsın zaten sanırım hamilelikte. Çok ta kaşıma ama olur mu iz kalır vucudunda, soğuk su rahatlatır diye düşünüyorum ama kaç kere duş alabilirsin ki günde,
Ayy başlarda ne kadar güzeldi şimdi hem sıcaklar hem hamilelik hem sorunlar artmaya başladı.
Kontrolüm vardı bugün gidemedim evden çıkıp çıksam bayılırım biliyorum kendimi. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Can'ım Hoşgeldin sen özledik seni :)Merhabaaa
Nasılsın canım benim, ben yol gittim geldim birazcık ağrıdı kalça kemiklerim ama sizinkiler gibi değil dayanabiliyorum.
İlkinden tecrübelisindir sen annesi bu ağrılar hep geçicek ne kaldı şurada 1 buçuk ay
aynen bu klima olayını ben de düşünüyorum iki senedir rahatım yerindeydi şimdi böyle oldum duramıyorum çok sıcakBenimkisi ağustos başı gözüküyor klima da yok evimizde, klima mı aldırsam acaba, ben ne kadar yanıyorsam eşim de o kadar sakınıyor kendini gece camları kapatıyor
Ay ben evde oturduğum yerden oruçsuz böyle oluyorsam bu sıcakta çalışan oruçlu insanlar nasıl dayanıyor
Ne kadar az kalmış hazır mı her şeyin benim tarih de seninkine yakın ama ben henüz belirlemedim sezeryan olacağım ben de ama bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim 29 30 temmuz düşünüyorumevet canım sezeryan 20 temmuz nasipse yani bugün itibariyle tam 30 gün var
Kızlar dr.a gittim bugün.37.haftaya kadar çalısır raporu istedim.dr.um çalışmamanı tercih ederim ödemin çok dedi.gebelik zehirlenmesi yok şükür tahliller iyi çıktı.kötü olursan yine düzenlerim iznini dedi.kaşıntılar icin hap istedim verdi.
Nstye bağladı bebek hareketsiz dedim diyeo da gayet iyi bebegin canavar gibi sen hissetmiyorsun hareketlerini dedi.1900 gr.olmuş:).
Bende bugün kontrolden geldim 31+6dayım çalışabilir raporumu aldım 42 cm kilosu 1750 dedi 6 gün geriden geliyor ama önemli değil dedi bide kordon boynuna dolanmış umarım doğuma kadar çıkar
Ahhhhhh Can'ım ahhhhhhhh sen burda yazdıkça bende ellerime bakıp duruyorum ...gece özellikle uyurken Nasıl kaşınıyorum NasılInsallah yaa gercekten hamileligin keyifli kismindan zorlu donemine geldik sanirim, canm elimden geleni yapiyorm ama bazen boyle nasi bi kasinma geliyo anlatamamaynen yikayip losyon suruyorm arada biraz rahatlatiyor iste...
Amin amin cidden Allah yardimcimiz olsnbir ay daha dayanalm sonra dogurmaya baslarz sanirm yavastan
İnşallah canım :) tam bir ay sonraya ilk doğum randevumuz bile alınmış baksanaInsallah yaa gercekten hamileligin keyifli kismindan zorlu donemine geldik sanirim, canm elimden geleni yapiyorm ama bazen boyle nasi bi kasinma geliyo anlatamamaynen yikayip losyon suruyorm arada biraz rahatlatiyor iste...
Amin amin cidden Allah yardimcimiz olsnbir ay daha dayanalm sonra dogurmaya baslarz sanirm yavastan
cidden fenaymış ya biz ikea dan aldık beşiği bir günde dolabı bir günde kurduk. 2 günde hazırdı :)Oda takımları ne kadar geç geliyormus ya1-2 haftaya gelir diye dusnuyordum. 4-6 hafta sure verdiler
Ne güzel bir doktormuş o öyle ne kadar şanslısın bu konuda :) maşallah kızınada Can'ım hayırlısıyla tamamla günlerini .. Baş aşağıda dönmüş baskı ondanmış demek kiHadi hayırlı olsun,bende aynı şekilde bugün gittim raporumu almaya,anammm ne sıcak öldüm öldüm dirildim. Bayılıcam zannettim yollarda,çok şükür çalışabilir raporumu da aldım geldim.
Bizim bebiş sadece kafa ölçümü haftasıyla tutuyor.Oda 3 geri zaten. Kafa 32. hafta,kilo 31. hafta,bacak boy 32. hafta.,tabi bunların ortalamasını alınca bebeğin gelişimi 30+4 olarak görünüyorGa ya göre 32+3 normalde.20 ağustosa kadar doğar inşallah daha da beklerse bilemicem. 42 cm 1660 gr olmuşuz.3 hafta önce 1270 tik,
B Began cnm doktora sordum,hafif kasılmalar vajinamda var dedim,çok normal çünkü bebek rahim ağzına dayamış kafasını dedi,yaaaa dönmüşmü yani dedim. Evet dönmüş bebişimiz dedi. Daha yukarı çıkıcağını zannetmiyorum. Kafa orda kalır gibi geliyor. Kafa çok büyümüş çünkü,zavallım kafayı nereye sığdırıcak çocuk. Kafa aşağğıda olunca ellerini ayaklarını kafa üstü alamıyor artık,kafalar ve eller boşta sürekli tepinmeside ondamış. Hareketleri nasıl diye sordu. Bende gece sessisiz,gündüzleride çok hareketliyiz dedim. Süper dedi. Doğumdan sonra da öyle kalır tahmin ediyorum dedi. İnşallah dedim. Bayağ sohbet ettik,bir arkadaş ve anne gibi tavsiyelerde bulundu sağolsun. Sıcaklara denk gelicek,mümkün olduğunca cocuğu çok giydirme dedi. Klima olmasın odada ama nem ayarlayıcı buhar üfleyen makine alabilrisin dedi. Mutlaka hava aldırmanı öneriyorum,balkonun varsa,bebeği balkona sık sık çıkar dedi. Yeni doğan diye tedirgin olmayın dedi. Haftada bir görüşmelerimiz başlıyor artık,bayramdan önce bir daha görünücem,sonra hep her hafta. Raporumu aldım ama En ufak bir zorlanman olursa,raporu bozdurucaz ona göre dedi. Tamam dedim. 37. haftayı doldurduğumuzda da çatı muayenesi yapacağız. Normal doğum için şartlarımızdan emin olacağız dedi. Benden de bu kadar
Benim evim çok sıcak olur çok güneş alır biraz evi toparladım bebeğin kıyafetlerini ayırdım yıkamak için ama öyle bir terledim ki şimdi klimayı açtım oturuyorum çok zormuş ya yaz hamileliği geçen yaz almıştık klimayı iyili de almışız yoksa bayılacağım sıcaktan bir de bunun lohosalığı var o Zaman da çok sıcak basıtor insanıBenimkisi ağustos başı gözüküyor klima da yok evimizde, klima mı aldırsam acaba, ben ne kadar yanıyorsam eşim de o kadar sakınıyor kendini gece camları kapatıyor
Ay ben evde oturduğum yerden oruçsuz böyle oluyorsam bu sıcakta çalışan oruçlu insanlar nasıl dayanıyor
Midemi rahatlatacak bir seyler iç istersen sertliğini alsın o histe berbat ya gerim gerim geriliyor sanki göbekTeşekkür ederim.
Okula gittim geldim, gitmeden mecbur yine yedim bir şeyler, midemde taş gibi sanki yine.
ay niyeyse heyecan yaptım. sanki yarın normal doğum olacakmış gibi. :)Hadi hayırlı olsun,bende aynı şekilde bugün gittim raporumu almaya,anammm ne sıcak öldüm öldüm dirildim. Bayılıcam zannettim yollarda,çok şükür çalışabilir raporumu da aldım geldim.
Bizim bebiş sadece kafa ölçümü haftasıyla tutuyor.Oda 3 geri zaten. Kafa 32. hafta,kilo 31. hafta,bacak boy 32. hafta.,tabi bunların ortalamasını alınca bebeğin gelişimi 30+4 olarak görünüyorGa ya göre 32+3 normalde.20 ağustosa kadar doğar inşallah daha da beklerse bilemicem. 42 cm 1660 gr olmuşuz.3 hafta önce 1270 tik,
B Began cnm doktora sordum,hafif kasılmalar vajinamda var dedim,çok normal çünkü bebek rahim ağzına dayamış kafasını dedi,yaaaa dönmüşmü yani dedim. Evet dönmüş bebişimiz dedi. Daha yukarı çıkıcağını zannetmiyorum. Kafa orda kalır gibi geliyor. Kafa çok büyümüş çünkü,zavallım kafayı nereye sığdırıcak çocuk. Kafa aşağğıda olunca ellerini ayaklarını kafa üstü alamıyor artık,kafalar ve eller boşta sürekli tepinmeside ondamış. Hareketleri nasıl diye sordu. Bende gece sessisiz,gündüzleride çok hareketliyiz dedim. Süper dedi. Doğumdan sonra da öyle kalır tahmin ediyorum dedi. İnşallah dedim. Bayağ sohbet ettik,bir arkadaş ve anne gibi tavsiyelerde bulundu sağolsun. Sıcaklara denk gelicek,mümkün olduğunca cocuğu çok giydirme dedi. Klima olmasın odada ama nem ayarlayıcı buhar üfleyen makine alabilrisin dedi. Mutlaka hava aldırmanı öneriyorum,balkonun varsa,bebeği balkona sık sık çıkar dedi. Yeni doğan diye tedirgin olmayın dedi. Haftada bir görüşmelerimiz başlıyor artık,bayramdan önce bir daha görünücem,sonra hep her hafta. Raporumu aldım ama En ufak bir zorlanman olursa,raporu bozdurucaz ona göre dedi. Tamam dedim. 37. haftayı doldurduğumuzda da çatı muayenesi yapacağız. Normal doğum için şartlarımızdan emin olacağız dedi. Benden de bu kadar
qHoşbulfum bitanem sağolasınCan'ım Hoşgeldin sen özledik seni :)
İman bana ben ilk hamileliğimde bu kadar ağrı yaşamadım tazı gibiydim ama gel gör ki şimdi yerimden kalkmam bile bir kaç hamleden sonra gerçekleşiyor
Az kaldı dimi ya daha dün gibi 4 haftalıktık bugün Allah ın izniyle 30 haftayı doldurdum derin bir ohhhh çektiminşallah abisi gibi geç kalmadan gelir Prensesin Nasıl kızım iyi misiniz ??
Güzel dileklerin için sana binlerce tşkr ediyorum cnm. Biz burda birbirimize destek olmamız gerek yoksa hayat bazen çok zor inan. Ancak anneler birbirini anlar. lütfn dualarınızı eksik etmeyin.Allah ım yar ve yardımcısı olsun bebeğinin umarım hiç bir şekilde artık olmaz biz hep dua edecez inşallah Allah ın da izniyle sağlıkla kucagına alacaksın Can'ım benim lütfen hiç üzme kendini ..ayıca doktoruna da helal olsun çok pozitif bir insan bu konudada çok şanslısın ne güzel tane tane açıklamış ..dualarım hep seninle ve bebeğinle
Cnm güzel dileklerin için çok ama çok tşkr ediyorum. Allah razı olsun sizlerden. iyiki varsınız.Geçmiş olsun canımAllah acil şifalık versin bebişine inşallah en kısa zamanda geçer hayırlı haberler verirsin bizlere
Valla sağolsun doktorumdan yana çok memnunum,çok rahatım. Herşey çok güzel gidiyor. Doğuralımda bir ağız tadıyla,çatır çatır doğurasım var valla.Ne güzel bir doktormuş o öyle ne kadar şanslısın bu konuda :) maşallah kızınada Can'ım hayırlısıyla tamamla günlerini .. Baş aşağıda dönmüş baskı ondanmış demek ki
Canım terliysen de önce bir duş alsaydın hasta olma klimanın karşısında. Ben de bebeğin çantasını hazırlamak istiyorum kıyafetleri çıkardım yatağın üzerine ama yerimden kalkıp makineye atmaya üşeniyorum sen iyi halletmişsin yine.Benim evim çok sıcak olur çok güneş alır biraz evi toparladım bebeğin kıyafetlerini ayırdım yıkamak için ama öyle bir terledim ki şimdi klimayı açtım oturuyorum çok zormuş ya yaz hamileliği geçen yaz almıştık klimayı iyili de almışız yoksa bayılacağım sıcaktan bir de bunun lohosalığı var o Zaman da çok sıcak basıtor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?