2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ohhhhh mis en doğalı şifa olsun bebişine annesi :)

Oda takımları ne kadar geç geliyormus ya 1-2 haftaya gelir diye dusnuyordum. 4-6 hafta sure verdiler

Insallah yaa gercekten hamileligin keyifli kismindan zorlu donemine geldik sanirim, canm elimden geleni yapiyorm ama bazen boyle nasi bi kasinma geliyo anlatamam aynen yikayip losyon suruyorm arada biraz rahatlatiyor iste...

Amin amin cidden Allah yardimcimiz olsn bir ay daha dayanalm sonra dogurmaya baslarz sanirm yavastan

Can'ım Hoşgeldin sen özledik seni :)
İman bana ben ilk hamileliğimde bu kadar ağrı yaşamadım tazı gibiydim ama gel gör ki şimdi yerimden kalkmam bile bir kaç hamleden sonra gerçekleşiyor
Az kaldı dimi ya daha dün gibi 4 haftalıktık bugün Allah ın izniyle 30 haftayı doldurdum derin bir ohhhh çektim inşallah abisi gibi geç kalmadan gelir Prensesin Nasıl kızım iyi misiniz ??

aynen bu klima olayını ben de düşünüyorum iki senedir rahatım yerindeydi şimdi böyle oldum duramıyorum çok sıcak

evet canım sezeryan 20 temmuz nasipse yani bugün itibariyle tam 30 gün var
Ne kadar az kalmış hazır mı her şeyin benim tarih de seninkine yakın ama ben henüz belirlemedim sezeryan olacağım ben de ama bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim 29 30 temmuz düşünüyorum

Hadi hayırlı olsun,bende aynı şekilde bugün gittim raporumu almaya,anammm ne sıcak öldüm öldüm dirildim. Bayılıcam zannettim yollarda,çok şükür çalışabilir raporumu da aldım geldim.

Bende bugün kontrolden geldim 31+6dayım çalışabilir raporumu aldım 42 cm kilosu 1750 dedi 6 gün geriden geliyor ama önemli değil dedi bide kordon boynuna dolanmış umarım doğuma kadar çıkar

Bizim bebiş sadece kafa ölçümü haftasıyla tutuyor.Oda 3 geri zaten. Kafa 32. hafta,kilo 31. hafta,bacak boy 32. hafta.,tabi bunların ortalamasını alınca bebeğin gelişimi 30+4 olarak görünüyor Ga ya göre 32+3 normalde.20 ağustosa kadar doğar inşallah daha da beklerse bilemicem. 42 cm 1660 gr olmuşuz.3 hafta önce 1270 tik,

B Began cnm doktora sordum,hafif kasılmalar vajinamda var dedim,çok normal çünkü bebek rahim ağzına dayamış kafasını dedi,yaaaa dönmüşmü yani dedim. Evet dönmüş bebişimiz dedi. Daha yukarı çıkıcağını zannetmiyorum. Kafa orda kalır gibi geliyor. Kafa çok büyümüş çünkü,zavallım kafayı nereye sığdırıcak çocuk. Kafa aşağğıda olunca ellerini ayaklarını kafa üstü alamıyor artık,kafalar ve eller boşta sürekli tepinmeside ondamış. Hareketleri nasıl diye sordu. Bende gece sessisiz,gündüzleride çok hareketliyiz dedim. Süper dedi. Doğumdan sonra da öyle kalır tahmin ediyorum dedi. İnşallah dedim. Bayağ sohbet ettik,bir arkadaş ve anne gibi tavsiyelerde bulundu sağolsun. Sıcaklara denk gelicek,mümkün olduğunca cocuğu çok giydirme dedi. Klima olmasın odada ama nem ayarlayıcı buhar üfleyen makine alabilrisin dedi. Mutlaka hava aldırmanı öneriyorum,balkonun varsa,bebeği balkona sık sık çıkar dedi. Yeni doğan diye tedirgin olmayın dedi. Haftada bir görüşmelerimiz başlıyor artık,bayramdan önce bir daha görünücem,sonra hep her hafta. Raporumu aldım ama En ufak bir zorlanman olursa,raporu bozdurucaz ona göre dedi. Tamam dedim. 37. haftayı doldurduğumuzda da çatı muayenesi yapacağız. Normal doğum için şartlarımızdan emin olacağız dedi. Benden de bu kadar

Ahhhhhh Can'ım ahhhhhhhh sen burda yazdıkça bende ellerime bakıp duruyorum ...gece özellikle uyurken Nasıl kaşınıyorum Nasıl kocam uyanıp elimi tutuyor yeter artık diyor düşün farkında değilim zaten o an kaşındıkçada Bi tatlı kaşınıyor ...yanık gibi oldu artık doğumdan sonra düzelecek sende sıkıntı yapma olur mu

İnşallah canım :) tam bir ay sonraya ilk doğum randevumuz bile alınmış baksana

Ne güzel bir doktormuş o öyle ne kadar şanslısın bu konuda :) maşallah kızınada Can'ım hayırlısıyla tamamla günlerini .. Baş aşağıda dönmüş baskı ondanmış demek ki

Benim evim çok sıcak olur çok güneş alır biraz evi toparladım bebeğin kıyafetlerini ayırdım yıkamak için ama öyle bir terledim ki şimdi klimayı açtım oturuyorum çok zormuş ya yaz hamileliği geçen yaz almıştık klimayı iyili de almışız yoksa bayılacağım sıcaktan bir de bunun lohosalığı var o Zaman da çok sıcak basıtor insanı

ay niyeyse heyecan yaptım. sanki yarın normal doğum olacakmış gibi. :)
çok şükür günler azaldı. vakti zamanı gelince sağlıkla alırız kucağımıza inşallah.

qHoşbulfum bitanem sağolasın

Bebekten bebeğe değişiyor demek ki, hem İlkinde rahattın canın ne istiyorsa onu yapıyordun şimdi ilgilrnmen gereken bir prens daha var. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah.

Ah o yerinden kalkmalar, ben önce kendimi yere yuvArlıyorum sonra yerden kalkıyorum

Benim kız büyüyor teyzesi kontrolümüz vardı bugün ama gidemedim sıcaktan yarın giderim inşallah, karnıma karpuz koymuş gibiyim bir ağır ki, kocamın t-shirtleriyle dolanıyorum evde

Güzel dileklerin için sana binlerce tşkr ediyorum cnm. Biz burda birbirimize destek olmamız gerek yoksa hayat bazen çok zor inan. Ancak anneler birbirini anlar. lütfn dualarınızı eksik etmeyin.

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalık versin bebişine inşallah en kısa zamanda geçer hayırlı haberler verirsin bizlere
Cnm güzel dileklerin için çok ama çok tşkr ediyorum. Allah razı olsun sizlerden. iyiki varsınız.

Ne güzel bir doktormuş o öyle ne kadar şanslısın bu konuda :) maşallah kızınada Can'ım hayırlısıyla tamamla günlerini .. Baş aşağıda dönmüş baskı ondanmış demek ki
Valla sağolsun doktorumdan yana çok memnunum,çok rahatım. Herşey çok güzel gidiyor. Doğuralımda bir ağız tadıyla,çatır çatır doğurasım var valla.

Bizimki tosuncuk bu arada
Adımızda Alp
Bugün 3 boyutluda bize bakış açısıyla yüzünü gördük. Ayyyy çok değişmişti yine,burnu bana benziyor,onun dışında tamamen babası,uzun suratlı,kaş yok saç yok. Biraz açık alınlı gibi duruyor. Doktorumuzda bakıp bakıp,ay diyor baksana yüz hatlarına ne kadar güzel hatları var. Çok yakışıklı olcak oğlun diyor. Valla yakışıklı olcak galiba. Heyecanla bekliyoruz oğluşumuzu. doktorumuz bizimle birlikte heyecanlı yani, ilk onun kucağına gelcek,bizim velette şanslı yani.....

Canım terliysen de önce bir duş alsaydın hasta olma klimanın karşısında. Ben de bebeğin çantasını hazırlamak istiyorum kıyafetleri çıkardım yatağın üzerine ama yerimden kalkıp makineye atmaya üşeniyorum sen iyi halletmişsin yine.

benim eşim ciğerlerinden ameliyat olmuş bekarken ceyranda kalmış sanırım o yüzden çok pimpirikli cam açtırmıyor evde olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…