2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kelebek.hill canım bende de bahar alerjisi var, hele zeytinin çiçek açtığı zamanlarda falan kötü oluyorum. genelde ürtikere çeviriyor hep alerji ilacı kullanıyorum Allaha çok şükür bu yıl olmadım biraz da korudum kendimi. seni çok iyi anlıyorum bazen bütün vücuduma yayılıyodu kızarıklar kortizon iğnesi falan vuruluyordum. inşallah gebeliğe bağlı olduğu için doğumdan sonra bütün sıkıntıların geçer canım. çok geçmiş olsun

Burası orası kadar sıcak değil, bugün 36 sanırım.
Ben klimasız duramıyorum, özellikle geceleri uyuyamıyorum sıcaktan.

Bence bir an önce alın.

Yarın Minnoşla buluşma görüşme günü ayyyyy
İyi yapmışsın o kadar sıcaksa yarına almakla randevuyu
Dikkat et kendine bura buz gibi buz dışarda yağmur fırtına valla Güneş'e hasret kaldık ne zamandır
Kız bak bu ayıda devirmek üzereyim senin doğumada çok çok az kaldı artık başla şu eşyaları hazırlamayaaaa
Malum eve bir Prenses geliyor Su sıcaklar hafiflesin akşam üstü serinliklerinde yavaş yavaş yaparsın artık

Eder miyiz hiç Can'ım güven sen benim hislerime Allah ın izniyle sağlıkla kucagına alacaksın kuzunu hiç bir sorun yaşamayacaksın

bu arada şafak 69. Bu 69 gün sorunsuz geçsin dünyalar benim olur. Allahım ne olur oğlumu bana bağışla ve senin büyük kudretine rahmetine sığınıyorum bebişimin sıvı miktarı dursun ne olur.
Duracak inşallah korkma Can'ım Allah bebeğine Şafi ismiyle şifa versin ..artık bunları düşünme bebişin hazırlıklarına Ver kendini annesi

Cnm cook tesekkurler, bizi düşünüp bilgilerini paylastigin için. Maalesef her kafadan bir ses geliyor ve insan napacagini şaşırıyor. Aklına gelen başka şeyler olursa her zaman seni buraya bekleriz

Tatlis teyzelerimmm biz geldik annemle doktor kontrolumuzden. 2 kilo 44 cm olmusum her zamanki gibi 1 hafta geriden geliyorum ama geliyorum neticede. suyum da azmis yine ama ben azla yetinmeyi bilen akilli bi cocugum :) bu arada doktor amca anneme benzetti beni galiba cirkin bir kiz olucam :) bizden bu kadar simdilik iki hafta sonra yine randevunuz var o gunu sabirsizlikla bekliyorum

Eklentiler

• IMG-20160620-WA0000.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 98
Maşallah canım maşallahh,pek bir çatık kaşlı olcak seninki herhalde.

Maşallah kızına yanacıkları duduşları çok Tatlış:) hayırlısıyla gel melek :)

zor gerçekten ya doğumdan sonra geçiyor evet canım kız çocuklarına has bişey mi acaba onun da kızı olmuştu çünkü ya aslında kendi grubumdan başkası yabancı geliyor ya burdakilerin çocunu az çok tanıyorum ya ondan sanırım benimde tam 38+2 oluyor canım nasipse

Ayyy çok heyecanlı, geri sayım başlasın o zaman :)) Rabbim kolay doğum nasip etsin
sorma sorma heyecan dorukta valla aminn canımm
Ayy 30 gün mü :) ne kadar güzel bize artık yaşadıklarını anlatırsın
ay inşaAllah canım hemen toparlanır da yazarım size
Hayırlısıyla sağ salim kucagına al inşallah annesi
çok sağol canım benimm hepimiz inşaAllah
Ne kadar az kalmış hazır mı her şeyin benim tarih de seninkine yakın ama ben henüz belirlemedim sezeryan olacağım ben de ama bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim 29 30 temmuz düşünüyorum
valla beşiğimiz gelmedi elbiselerimiz yıkandı ama ütülenmedi bu süre zarfında onlar da hallolur inşaAllah benim 20 temmuz senin de 2-3 gün içinde olur herhalde canım

Tatlım tamamen telefonun azizliğine uğruyorum maşallah kuzuna yazacam maşallah kızına yazmışım düzelteyim maşallah yakışıklı oğluşuna:) adı da pek bir güzel adı gibi güzel bir ömrü olsun :)ayyyy valla bak şimdi benim de çatır çatır doğurasım geldi :)

Canım kesinlikle çok çabuk büyüyor bebişler. 2 tane hastane çıkış takımı yeter. Bol bol zıbın al. Zaten sizin bebisler yaz bebeği olcak kısa kollu al ama 3-6 ay. Yani bundan sonra alacağın şeyleri 3-6 ay al

Tontiş olsun daha iyi o yanakları bol bol öpersin artık ohhhh :)
Evt yaaa o kokusunu icime ceke ceke opecegim gunu sabirsizlikla bekliyorum cnm ama vaktinden once gelmesin yine de gelisimi tamamlasin oyle ciksin :) gerci doktorumuzun konusmasina bakarsan cok beklemicek gibi kizimiz . bebegin su durumuna gore karar verecez dedi

Maşallah kuzuna .minyon olur belki kizin ama tombik bi bebek olur gibi .maşallah yüzü yumuk yumuk.çok seker bisey bu.

sana şuan doğurmak moğurmak yok kuzum en az 35 i beklicez hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…