Benimkisi ağustos başı gözüküyor klima da yok evimizde, klima mı aldırsam acaba, ben ne kadar yanıyorsam eşim de o kadar sakınıyor kendini gece camları kapatıyor
Ay ben evde oturduğum yerden oruçsuz böyle oluyorsam bu sıcakta çalışan oruçlu insanlar nasıl dayanıyor
Yarın Minnoşla buluşma görüşme günü ayyyyyqHoşbulfum bitanem sağolasın
Bebekten bebeğe değişiyor demek ki, hem İlkinde rahattın canın ne istiyorsa onu yapıyordun şimdi ilgilrnmen gereken bir prens daha var. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah.
Ah o yerinden kalkmalar, ben önce kendimi yere yuvArlıyorum sonra yerden kalkıyorum
Benim kız büyüyor teyzesi kontrolümüz vardı bugün ama gidemedim sıcaktan yarın giderim inşallah, karnıma karpuz koymuş gibiyim bir ağır ki, kocamın t-shirtleriyle dolanıyorum evde
Eder miyiz hiç Can'ım güven sen benim hislerime Allah ın izniyle sağlıkla kucagına alacaksın kuzunu hiç bir sorun yaşamayacaksınGüzel dileklerin için sana binlerce tşkr ediyorum cnm. Biz burda birbirimize destek olmamız gerek yoksa hayat bazen çok zor inan. Ancak anneler birbirini anlar. lütfn dualarınızı eksik etmeyin.
Cnm güzel dileklerin için çok ama çok tşkr ediyorum. Allah razı olsun sizlerden. iyiki varsınız.
Duracak inşallah korkma Can'ım Allah bebeğine Şafi ismiyle şifa versin ..artık bunları düşünme bebişin hazırlıklarına Ver kendini annesibu arada şafak 69. Bu 69 gün sorunsuz geçsin dünyalar benim olur. Allahım ne olur oğlumu bana bağışla ve senin büyük kudretine rahmetine sığınıyorum bebişimin sıvı miktarı dursun ne olur.
Cnm cook tesekkurler, bizi düşünüp bilgilerini paylastigin için. Maalesef her kafadan bir ses geliyor ve insan napacagini şaşırıyor. Aklına gelen başka şeyler olursa her zaman seni buraya beklerizBayanlar merhaba. Bende nisan annesiyim. Çok yakışıklı bi oğlum oldu :) öncelikle biraz sizi bilgilendirmek istedim. Tabi belki haddim değil ama tecrubelerimi belki uygularsınız. Normal doğum yaptım 37+4 te. Erkek bebek bekler diyolar ya kesinlikle palavra inanmayın. 3730 gr doğdu oğlum. Yani doktorunuz bu bebek iri deyip sizi sezeryana yönlendirmesin. Normal doğum en iyisi. Zira ben ertesi gün ayaklanip ev süpürdüm. Benim bebeğim 1 hafta emmedi. Ve 3 gün içinde 400 gr kaybetti. Ailem mama verme diye diye başımın etini yediler. 1 hafta sonra mamaya başladık. Yani kimseyi dinlemeyin. Bebek emmiyosa muhakkak mama verin. O yüzden doğuma giderken yanınızda 1 kutu mama olsun. Ben SMA mama kullandım memnun kaldım oğluma güzel kilo aldırdı. Şu an sadece anne sütü alıyor. 15 gün sonra bebeklerde gaz sancısı başlıyor ne yazikki. Karnına sıcak havlu koymak ve youtube de ayşe önerin gaz için masajini uygulayın. Bide gaz için ben bugün zinco damla kullanmaya başladım. İyi geldi. Tecrübelerim bu kadar kızlar umarim yardımcı olmuşumdur. Hepinize hayırlısı doğumlar. Eger sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz. Haa bu arada eğer bebeginiz emmezse ve mama vermezseniz sarılık olur. Biz sarılık olduk ve değerimiz daha yeni düştü
Maşallah canım maşallahh,pek bir çatık kaşlı olcak seninki herhalde.Tatlis teyzelerimmm biz geldik annemle doktor kontrolumuzden. 2 kilo 44 cm olmusum her zamanki gibi 1 hafta geriden geliyorum ama geliyorum neticede. suyum da azmis yine ama ben azla yetinmeyi bilen akilli bi cocugum :) bu arada doktor amca anneme benzetti beni galiba cirkin bir kiz olucam :) bizden bu kadar simdilik iki hafta sonra yine randevunuz var o gunu sabirsizlikla bekliyorum
Maşallah kızına yanacıkları duduşları çok Tatlış:) hayırlısıyla gel melek :)Tatlis teyzelerimmm biz geldik annemle doktor kontrolumuzden. 2 kilo 44 cm olmusum her zamanki gibi 1 hafta geriden geliyorum ama geliyorum neticede. suyum da azmis yine ama ben azla yetinmeyi bilen akilli bi cocugum :) bu arada doktor amca anneme benzetti beni galiba cirkin bir kiz olucam :) bizden bu kadar simdilik iki hafta sonra yine randevunuz var o gunu sabirsizlikla bekliyorum
zor gerçekten ya doğumdan sonra geçiyor evet canım kız çocuklarına has bişey mi acaba onun da kızı olmuştu çünküDoguma kadr surebilir dedi dr evet canmbacaklar kollara yayiliyo.. Hayirlisi napalm dogumdan sonra geciyorms insallah.. Aynen canm goruntuyu gectm artk mesele psikolojik kafayi yediriyo kasinti
Temmuz annelerine falan bak olmazsa canm nasilsa once dogum yapacaklar pek cogu..kuzenim de sezeryan oldu gecen hafta ama 38 dolar dolmaz almislar, masallah her sey yolundaben de butun sezeryanlar oyle oluyor saniyordumm.. Seninki de gerci asagi yukari oyle oluyo di mi?
sorma sorma heyecan dorukta vallaAyyy çok heyecanlı, geri sayım başlasın o zaman :)) Rabbim kolay doğum nasip etsin
ay inşaAllah canım hemen toparlanır da yazarım sizeAyy 30 gün mü :) ne kadar güzel bize artık yaşadıklarını anlatırsın
çok sağol canım benimm hepimiz inşaAllahHayırlısıyla sağ salim kucagına al inşallah annesi
valla beşiğimiz gelmedi elbiselerimiz yıkandı ama ütülenmedi bu süre zarfında onlar da hallolur inşaAllah benim 20 temmuz senin de 2-3 gün içinde olur herhalde canımNe kadar az kalmış hazır mı her şeyin benim tarih de seninkine yakın ama ben henüz belirlemedim sezeryan olacağım ben de ama bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim 29 30 temmuz düşünüyorum
Sagol cnm bnm bilemedim valla amA her gittigimde farkli goruyorum yaa o kadar degisio ki aydan aya :)Maşallah canım maşallahh,pek bir çatık kaşlı olcak seninki herhalde.
Cnm bnm cok sagol evt ya tontis olmus benim kizim cok degismis :)Maşallah kızına yanacıkları duduşları çok Tatlış:) hayırlısıyla gel melek :)
Tatlım tamamen telefonun azizliğine uğruyorum maşallah kuzuna yazacam maşallah kızına yazmışımValla sağolsun doktorumdan yana çok memnunum,çok rahatım. Herşey çok güzel gidiyor. Doğuralımda bir ağız tadıyla,çatır çatır doğurasım var valla.
Bizimki tosuncuk bu arada
Adımızda Alp
Bugün 3 boyutluda bize bakış açısıyla yüzünü gördük. Ayyyy çok değişmişti yine,burnu bana benziyor,onun dışında tamamen babası,uzun suratlı,kaş yok saç yok. Biraz açık alınlı gibi duruyor. Doktorumuzda bakıp bakıp,ay diyor baksana yüz hatlarına ne kadar güzel hatları var. Çok yakışıklı olcak oğlun diyor. Valla yakışıklı olcak galiba. Heyecanla bekliyoruz oğluşumuzu. doktorumuz bizimle birlikte heyecanlı yani, ilk onun kucağına gelcek,bizim velette şanslı yani.....
Tontiş olsun daha iyi o yanakları bol bol öpersin artık ohhhh :)Cnm bnm cok sagol evt ya tontis olmus benim kizim cok degismis :)
Allah kısmet ederse normal istiyorum tabii previa'm var ama yine de bir umut istiyorum.Artık Çamlıga gitmiyorum bana çok uzak beylikdüzündeyim burda Kolan hastanesine gitmeye başladım 28 haftadan sonrasgksız hali heralde cnm one ya ole? bu arada normal mı ıstıyorsun sezeryan mı?
Evt yaaa o kokusunu icime ceke ceke opecegim gunu sabirsizlikla bekliyorum cnm ama vaktinden once gelmesin yine de gelisimi tamamlasin oyle ciksin :) gerci doktorumuzun konusmasina bakarsan cok beklemicek gibi kizimiz . bebegin su durumuna gore karar verecez dediTontiş olsun daha iyi o yanakları bol bol öpersin artık ohhhh :)
Maşallah kuzuna .minyon olur belki kizin ama tombik bi bebek olur gibi .maşallah yüzü yumuk yumuk.çok seker bisey bu.Tatlis teyzelerimmm biz geldik annemle doktor kontrolumuzden. 2 kilo 44 cm olmusum her zamanki gibi 1 hafta geriden geliyorum ama geliyorum neticede. suyum da azmis yine ama ben azla yetinmeyi bilen akilli bi cocugum :) bu arada doktor amca anneme benzetti beni galiba cirkin bir kiz olucam :) bizden bu kadar simdilik iki hafta sonra yine randevunuz var o gunu sabirsizlikla bekliyorum
sana şuan doğurmak moğurmak yok kuzumTatlım tamamen telefonun azizliğine uğruyorum maşallah kuzuna yazacam maşallah kızına yazmışımdüzelteyim maşallah yakışıklı oğluşuna:) adı da pek bir güzel adı gibi güzel bir ömrü olsun :)ayyyy valla bak şimdi benim de çatır çatır doğurasım geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?