2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Teşekkürler ,Evet ikiz gebelikti ,tek yumurta ikizi ,10+5 de kürtaj oldum ama 6 haftalıkta kaldılar kalp atışlarını duyamadık ,sat 5 aralıktı 1 aralıkta yerleşme kanaması oldu ,3 aralıkta 495 çıktı bhcg ,hepimize hayırlı olsun inşallah

Kızlar bişey sorucam sizlere karnında ve yan taraflarında agrısı olan varmı 4 haftalık olupta aksamları agrım oluyorda

Kızlar bişey sorucam sizlere karnında ve yan taraflarında agrısı olan varmı 4 haftalık olupta aksamları agrım oluyorda

Karnimda ya da yanlarimda hatta kalcamda belimde surekli olmasa da agrilar oluyor.. Henuz doktoruma sormadim ama 7 aylik hamis arkadasm var ben once ona soruyorm onda da olms magnezyum eksikliginden de olabilir dedi pazartesi dr a gidince ona da soracam.. Allah korusun siddetli surekli agri ve kanama olmadigi surece endiselenmememuz gerektigini dusunuyorm ki benm gunum gunume de uymuyor dun zimba gibiydm bugn yan gelip yatmazsam her yanm agriyo gibiydi.. Biraz da yorulmayla da alakali sanirm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…