- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
Teşekkürler ,Evet ikiz gebelikti ,tek yumurta ikizi ,10+5 de kürtaj oldum ama 6 haftalıkta kaldılar kalp atışlarını duyamadık ,sat 5 aralıktı 1 aralıkta yerleşme kanaması oldu ,3 aralıkta 495 çıktı bhcg ,hepimize hayırlı olsun inşallahAynı zamanlarda yaşamışız demeki
bebişler derken ikiz miydi ki? Bebekler gelişmedi derken boş gebelik miydi. Yoksa kalpleri mi durdu.
Yeni gebeliğin hayırlı olsun,ne zaman anladın son regl ne zaman,kan değerin neydi?
Kız benimki de böyle birşey
Ewt cnm hatirladim seninkide boyleydii kizimin ki yuvarlaktii bunda boyle gorundu sordum hersey normal dediKız benimki de böyle birşey
5+2 bugunKac haftalikti senin canm??
Öyle bir teori var kızlar ya ince uzun erkek yuvarlak kız diye. Hayırlısı :)Ewt cnm hatirladim seninkide boyleydii kizimin ki yuvarlaktii bunda boyle gorundu sordum hersey normal dedi
Duymamistim burda kanıtlamış olcaz bakalım :)Öyle bir teori var kızlar ya ince uzun erkek yuvarlak kız diye. Hayırlısı :)
Kac haftalık canımBu da benm minnak kesem.Bu hafta daha ayrıntılı bir ultrasona gireceğim nasipse.
orda 6 haftalıktı canımKac haftalık canım
sen iyisin valla benm kaynanam olsa da çok memnun olrdm annemi aratmazdı zatn saolsun :)
rabbim yardım etsin hepimize :)
Kaçıncı haftada gordun keseyi canım. . Masallah bu aradaorda 6 haftalıktı canım
Bu ilk ve tek ultrasonum canım.Hepimize maşallahKaçıncı haftada gordun keseyi canım. . Masallah bu arada
Kızlar bişey sorucam sizlere karnında ve yan taraflarında agrısı olan varmı 4 haftalık olupta aksamları agrım oluyorda
Evet iştah artışı ve göğüslerde acıma başka bi şey yokBende heyecan icindeyim. Sağlıkla dogsun bebeklerimiz ins :) birkacgune ilk ultrason ins hersey yolunda gidiyordur. 7_8_9 haftada olup belirtisi az olan var mi benim gibi kızlarrr
Bebekte göründü mu canm5+1 günlükmüşüz. kese göründü çok şükür. şimdi gün sayma zamanı 3. kez.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar ve kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?