2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
off gerçekten içinden çıkılması zor bi durum.. dur bakalım konuş bi doktorunla, en doğru kararı birlikte verirsiniz ancak, Allah yardımcın olsun

Evet canm haftaya sali gidicem bakalim kontrole tekrar masaya yatiralim konuyu yoksa dusunmekten siyirma noktasina gelmek uzereyim

Canim benimde bir kac arkadasim ayni sekilde kalkarsin dediler. Bende güçlü bi yapiya sahibim aslinda ama insan bilemiyor tabi.. sinava gidicem oturup cikicam.. annem bi igne yapar yada bi serum takilir beni sinav saati idare etse tamamdir diyorum.. allahim yardjm etsin.. herkes guc veriyor yaparsin diyor.. aslinda kendjmi hic dusunmuyorum agri sizi umrumda bike degil. Tek derdim bebek iyi olsun. Bende sinava girebileyim..

Canım 3 günlük sezeryan dikişiyle oturamazsın ki ağrın acın olur sınava zaten konsantre olamazsın

Ahhh canim korkuyorum bende iste o sebeple.. sizlere danisayim dedim. Dr a sorcam bi bakalim tum ihtimalleri gozden gecirip bi karar vercem artik..

anladım canım hayırlısı neyse o şekilde gelişsin herşey inşallah.DGS sınavına girecektim ben de bu sene vazgeçtim ne yapayım....

Saol canim.. genel olarak giremezsin diyor zaten arkadaslar.. bende dr la bi goruseyim.. bebegim bekler mi o kadar 39+1 falan olyyor cünkü.. kontrollu ilerleyebilir miyiz bi onu da sorayim.. su gelir o arada sanci tutar bisi olur o kismi ayri tabi.. ayy allahim yardim etsin.. düşünemiyorum artik..

anladım canım hayırlısı neyse o şekilde gelişsin herşey inşallah.DGS sınavına girecektim ben de bu sene vazgeçtim ne yapayım....

Kuzum senjn icinde hayirlisi olsun.. benim endisem terfi sinavim oldugundan.. dgs kpss de onemli tabi.. ama bekleme surelerimiz var bizim.. onu doldurup da sinava girememek biraz dokunuyor insana.. tabiki once kizim kayitsiz sartsiz onemli olan...

Bence doğum olsa da olmasa da sorunsuz geçecek sınavın :) elden birşey gelmediği için stres yapmaya deymez bebeğine zarar. İnşallah herşey en güzel şekilde hallolur

Merhaba canim.
Benimde tup bebek ve 5. Gun transferi.
Plasenta asagida diye sezeryan olursa 30 temmuz olur demisti doktorum. Ama duzeldi su an o yuzden son gittiğimde bisey demedi.
Ismindeki 77 nerden geliyor :) ben yalovadayim acaba yalovalimisin?
Senin transferin ne zamandi?
Umarim hakkinda en hayirlisi olur.

Bence doğum olsa da olmasa da sorunsuz geçecek sınavın :) elden birşey gelmediği için stres yapmaya deymez bebeğine zarar. İnşallah herşey en güzel şekilde hallolur
Saol kuzummm.. elimden geldigince large olmaya calisiyorum.. sanirim bu aralar fazla taktim kafama ama toparlarim.. kabullenme surecindeyimmm )

Evet canim yalovaliyimmm :)) benim transferim 17 kasimdi canim.. 30 temmuz sinava gir cik aliriz demisti hoca.. ben 27 sinde alin demistim.. benimde blastokist seviyesinde embriyoydu. 6. Gun bile sayilir hatta :))) ama hesaplamalarda bu seviyeyi dikkate almiyorlar.. embriyo transferi sanki 3. Gunde olmus gibi hesaplama yapiolar... bu hesaplamada benim icin onem arz ediyor suann

Nasil bir tesadüf bu :) benim de transfer 16 kasimdi. Bende yalovada yaşıyorum. Doğumumuzda ayni gun olur belki:)
Bence gune cok takilma akisina bırak. 3doktora gidiyordum 3u de ayri hesapliyor. Sanirim bebisler belirleyecek. Insallah sinava girebilirsin.

Canimm evettt hos bi tesaduff.. seninle tahmini dogum tarihlerimiz ayni cikiyor zaten.. insallah hos hi tesaduf daha olurda ayni gun dogarlar belli mi olur
Artik sezeryan randevusu net sekilde verilmeliki ailem izin ayarlamasi yapmaya calisiyorlar.. annem kardesimmm esim.. alarm halindeyiz bebek eliyor diye bizi gormen gerekk

Insallah sizin icinde hayirlisi olsun canim.. uzmanlara mi gidiyorsun yalovada??

Ayni gun dogarlarsa hos olur gercekten:) ailwn yalovadaysa geldiginde bebisleri de tanistiririz:) Haklisin tarih belirlense ii olur ama ben inaniyorum bebislerimiz kismetli gelecek hersey yolunda gidecek. Ben uzmanlarda bugday hn devlette bilgin beye gidiyorum.
Senin tup oldugu icin mi sezeryan?

Evet canm tup oldugu icin sezeryan.. biz genelde oyle yapiyoruz dedi dr.. uzmanlarda kuzenim bebek yogun bakimda canim.. bi ihtiyacin bisi olursa (allah gostermesin tabiki) hersey iicin olabilir yonlendiririm seni en azindan.. bizim bi ayagimiz hep yalovada canim.. gidip geliyoruz. Akrabalar hep yerlesikler yalovada.. bu arada deprem olmus yine.. cok gecmis olsun canim..

Dogumdan sonra gelmeyi dusunuyoruz canim.. cinarcikta yazligimiz var sanirim direkt oraya gidicez.. gorusur tanisiriz insallah ikimizde ii olursak

Kizlar...

Sezeryan olan arkadaslar kac gunde ayaga kalkabildiniz acaba yazar misiniz??
Ben ilk iki günü hastane geçirdim ve çok Ağrı'm vardı ama eve geçtikten sonra iyiydim Ağrı'm çok yoktu ama pek hatırlamıyorum ilk günler oturmakta zorlandığımı biliyorum

ahhh ahhhh aynen halıda dans eder gibiyim sürte sürte ayaklarımı,buzlar,buzlu sular,devamlı kovanın içinde ayaklarım ,ve ağlıyorum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…