Sagol canim seninle birlikte 26 kisi oldu her hamilenin bir kere okumasi lazimdi :)seni de saydim
off gerçekten içinden çıkılması zor bi durum.. dur bakalım konuş bi doktorunla, en doğru kararı birlikte verirsiniz ancak, Allah yardımcın olsun
hayalimm77 canım bu sene kpss sınavına denk geliyordu arkadaşımın bebeği, kpss 22 sindeydi 17 sinde sezeryan oldu. Daha önceden de ameliyat geçirmiş ve haftalarca kalkamamış yataktan ama bunda o kadar rahattı ki 3 gün sonra her işini yapabiliyordu. Sınavı da çok rahat geçti. Umarım senin doğumun da çok rahat ve kolay olur sonrasında toparlanma sürecin de aynı şekilde. Arkadaşım spinal sezeryan olmuştu
Canım 3 günlük sezeryan dikişiyle oturamazsın kiağrın acın olur sınava zaten konsantre olamazsın
anladım canım hayırlısı neyse o şekilde gelişsin herşey inşallah.DGS sınavına girecektim ben de bu sene vazgeçtim ne yapayım....Insallah kuzum.. saolasin..
Ah iste kuzum oyle zor bi durumda kaldim ki.. benim bebis tup bebek 5. Gu blastokist seviyesinde transfer oldu.. hoca onu normal 3. Gun embriyosu gibi hesapliyor.. halbuki neredeyse 6 gunluk b3bisti bana transfer oldugunda. Dolayisiyla 4 agustos tahmini dogum tarihine 3 gun daha ekliyor diyorki 7 agustos son gun.. 30 temmuzda sinavim var.. ben dedim 27 temmuzda alin.. 27 temmuz onun hesaplamasina gore 38+2 .. ama blastokist transfer tarihine gore 38+5 yani neredeyse 39 u tamamlamis oluyor.. ben 30 temmuzu beklersem birde 39+1 falan sezeryana girmem gerek ki cocuk beklemezse hic bisey yapamicam.. oyle ters bi durum icindeyim suantabiki once bebegim.. zaten zor elde ettim.. o hrrseyden önemli..
Canim benim bebis tup bebek 5. Gu blastokist seviyesinde transfer oldu.. hoca onu normal 3. Gun embriyosu gibi hesapliyor.. halbuki neredeyse 6 gunluk bebisti bana transfer oldugunda. Dolayisiyla 4 agustos tahmini dogum tarihine 3 gun daha ekliyor diyorki 7 agustos son gun.. 30 temmuzda sinavim var.. ben dedim 27 temmuzda alin.. 27 temmuz onun hesaplamasina gore 38+2 .. ama blastokist transfer tarihine gore 38+5 yani neredeyse 39 u tamamlamis oluyor.. ben 30 temmuzu beklersem birde 39+1 falan sezeryana girmem gerek ki cocuk beklemezse hic bisey yapamicam.. oyle ters bi durum icindeyim suandr la tekrar konusacagim.. dogrusuna karar verir o.. artik gec alalim seni iyilestirmeye calismak daha zor derse kizimin cani saolsun .. en kotu ihtimalle girmeyiveririm sinava ne yapayim..
Ben 3 tane sezeryan oldum..ilki genel anesteziydi ve cok zorlandim..bir de uzerine usutmusum hastenede hasta olinca ayaklanmam 1 haftayi buldu..diger ikisi epiduraldi.3. Gun baya iyiydim ama sinava falan girebilir miydim hic sanmam.sonucta hem 9 aydir tasidigin bebegin vucudundan ayriliyor hem de ameliyat oluyorsun..hic kolay birsey degil tabi..
anladım canım hayırlısı neyse o şekilde gelişsin herşey inşallah.DGS sınavına girecektim ben de bu sene vazgeçtim ne yapayım....
Evet canm haftaya sali gidicem bakalim kontrole tekrar masaya yatiralim konuyu yoksa dusunmekten siyirma noktasina gelmek uzereyim
Canim benimde bir kac arkadasim ayni sekilde kalkarsin dediler. Bende güçlü bi yapiya sahibim aslinda ama insan bilemiyor tabi.. sinava gidicem oturup cikicam.. annem bi igne yapar yada bi serum takilir beni sinav saati idare etse tamamdir diyorum..allahim yardjm etsin.. herkes guc veriyor yaparsin diyor.. aslinda kendjmi hic dusunmuyorum agri sizi umrumda bike degil. Tek derdim bebek iyi olsun. Bende sinava girebileyim..
Ahhh canim korkuyorum bende iste o sebeple.. sizlere danisayim dedim. Dr a sorcam bi bakalim tum ihtimalleri gozden gecirip bi karar vercem artik..
Saol kuzummm.. elimden geldigince large olmaya calisiyorum.. sanirim bu aralar fazla taktim kafama ama toparlarim.. kabullenme surecindeyimmmBence doğum olsa da olmasa da sorunsuz geçecek sınavın :) elden birşey gelmediği için stres yapmaya deymez bebeğine zarar. İnşallah herşey en güzel şekilde hallolur
Merhaba canim.
Benimde tup bebek ve 5. Gun transferi.
Plasenta asagida diye sezeryan olursa 30 temmuz olur demisti doktorum. Ama duzeldi su an o yuzden son gittiğimde bisey demedi.
Ismindeki 77 nerden geliyor :) ben yalovadayim acaba yalovalimisin?
Senin transferin ne zamandi?
Umarim hakkinda en hayirlisi olur.
Evet canim yalovaliyimmm :))benim transferim 17 kasimdi canim.. 30 temmuz sinava gir cik aliriz demisti hoca.. ben 27 sinde alin demistim.. benimde blastokist seviyesinde embriyoydu. 6. Gun bile sayilir hatta :))) ama hesaplamalarda bu seviyeyi dikkate almiyorlar.. embriyo transferi sanki 3. Gunde olmus gibi hesaplama yapiolar... bu hesaplamada benim icin onem arz ediyor suann
Nasil bir tesadüf bu :) benim de transfer 16 kasimdi. Bende yalovada yaşıyorum. Doğumumuzda ayni gun olur belki:)
Bence gune cok takilma akisina bırak. 3doktora gidiyordum 3u de ayri hesapliyor. Sanirim bebisler belirleyecek. Insallah sinava girebilirsin.
Tamam canım okudum Allah'ım sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahSagol canim seninle birlikte 26 kisi oldu her hamilenin bir kere okumasi lazimdi :)seni de saydim
Ayni gun dogarlarsa hos olur gercekten:) ailwn yalovadaysa geldiginde bebisleri de tanistiririz:) Haklisin tarih belirlense ii olur ama ben inaniyorum bebislerimiz kismetli gelecek hersey yolunda gidecek. Ben uzmanlarda bugday hn devlette bilgin beye gidiyorum.
Senin tup oldugu icin mi sezeryan?
Ayni gun dogarlarsa hos olur gercekten:) ailwn yalovadaysa geldiginde bebisleri de tanistiririz:) Haklisin tarih belirlense ii olur ama ben inaniyorum bebislerimiz kismetli gelecek hersey yolunda gidecek. Ben uzmanlarda bugday hn devlette bilgin beye gidiyorum.
Senin tup oldugu icin mi sezeryan?
Ben ilk iki günü hastane geçirdim ve çok Ağrı'm vardı ama eve geçtikten sonra iyiydim Ağrı'm çok yoktu ama pek hatırlamıyorum ilk günler oturmakta zorlandığımı biliyorumKizlar...
Sezeryan olan arkadaslar kac gunde ayaga kalkabildiniz acaba yazar misiniz??
ahhh ahhhh aynen halıda dans eder gibiyim sürte sürte ayaklarımı,buzlar,buzlu sular,devamlı kovanın içinde ayaklarım ,ve ağlıyorum valla...Canim allah yardimcin olsun.. daha once tum vucudum oyl3 kasiniyordu benim.. tozdan alerji olmusum oyle demisti dr.. yeni eve cikmistik insaat tozundan etkilenmistim.. ayaklarimi haliya sure sure yurudugumu agladigimi hic unutmam.. kovanin icine sohuk su kiyuyordum o beni rahatlatiyordu.. denemissindir muhtemelen sende dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?