- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Ben ilk iki günü hastane geçirdim ve çok Ağrı'm vardı ama eve geçtikten sonra iyiydim Ağrı'm çok yoktu ama pek hatırlamıyorum ilk günler oturmakta zorlandığımı biliyorum
ahhh ahhhh aynen halıda dans eder gibiyim sürte sürte ayaklarımı,buzlar,buzlu sular,devamlı kovanın içinde ayaklarım ,ve ağlıyorum valla...
Cok tesekkur ederim. Ozelden yazarim sana kuzenin icin.sana da burdan birsey lazim olursa elimden geleni yaparim:) Gecen gece olan depremi de hissetmistim. Bu sabah daha kotuydu. Ben cok korktum cok sallandi. Yalnizdim panik oldum.Nasil disari ciktim bilmiyorum.ama sakin kalmam lazim cunku bebise bisi olcak diye korktum sonrasinda.
Tup bebek oldugu icin sezeryan olacak baska kimse var mi acaba? 4doktordan 3u normal dogum yapabilirsin dedi bana. Ama genelde sezeryan yapiyorlar. oyle kararsizim ki
Sicakkk falan derken kac gundur cikamamistm evden bi de araba bakimdaydi, araba da gelinceee qbugn evden kactmmmlcw den bi elbise ve bi yazlik pantolon bluz aldm.. Kendime geldm ay ben ne alisveris delisiyim bilsenizzz hihi...
Arkadasi da cagirdm hem avm de yuruyus yaptm hem alisveris vall kendime geldm arada lazm.. Disari cikmak imkansiz ama neyse ki avmler ferahhh...
Bende eşimi kandırırsam iftardan sonra çıkarız umarım yaa. Bunaldım ev hapsi gibi oldu bu sıcaklar bana.Sicakkk falan derken kac gundur cikamamistm evden bi de araba bakimdaydi, araba da gelinceee qbugn evden kactmmmlcw den bi elbise ve bi yazlik pantolon bluz aldm.. Kendime geldm ay ben ne alisveris delisiyim bilsenizzz hihi...
Arkadasi da cagirdm hem avm de yuruyus yaptm hem alisveris vall kendime geldm arada lazm.. Disari cikmak imkansiz ama neyse ki avmler ferahhh...
Ohhh cok iyi yapmissin :)) kendini iyi hissetmek gibisi var mi
Bende eşimi kandırırsam iftardan sonra çıkarız umarım yaa. Bunaldım ev hapsi gibi oldu bu sıcaklar bana.
Kizlar bebisleri hastanede yikiolar mi canta hazirliorum da bende bebise havlu da koyuyor muyuz?
Canim kendileri kuruluyorlar genelde ama ben koydum.. evet yikiyorlar cunku.. hatta yaz bebeklerini ikinci gnde yikiyorlarmis..
Canim bende hemen steril edip posetleyip koydum.. biberon emzik diye yazmistim sanirim
Sicaktan disarda yurunmuyor canim su icinde kaliyorsunSicakkk falan derken kac gundur cikamamistm evden bi de araba bakimdaydi, araba da gelinceee qbugn evden kactmmmlcw den bi elbise ve bi yazlik pantolon bluz aldm.. Kendime geldm ay ben ne alisveris delisiyim bilsenizzz hihi...
Aynı gün kalktım, bir daha da yatmadım.Kizlar...
Sezeryan olan arkadaslar kac gunde ayaga kalkabildiniz acaba yazar misiniz??
Aynı gün kalktım, bir daha da yatmadım.
İlk kalkıştan ağrı oldu sonrakiler sızlama şeklindeydi.
Bir gece kaldım hastanede.
liste kalabalık olunca atladım sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?