2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet canim sınır da değil şükür ama daha duserse diye endiseleniyorum. Senin çıktı mi onlari uyguladiktan sonra ? Tavsiyelerine uyacagim tesekkur ederim
Evt cnm olcumunu soylemedi ama zaten bariz belli oluyo ultrasonda suyu siyah kisim kesenin icindeki biz bile anladik zaten ilk azaldiginda yok gibi biseydi sonraki gittiklerimde arttigini anladik

İnşallah canım, benim ilk kızım 37 haftada doğdu küvoze girmedi 2.600gr dı
İkinci kızım 36+1 de doğdu 3 gün açık küvezde kaldı oda 2.600gr dı
Tabi her ikisindende 100 gr düştü kaldılar 2.500gr
Ama evde çabuk toparlanıp kilo aldılar çok şükür sütüm yaramıştı

İkinci kızım küvezdeyken 3-4 gün benim sütüm ince hortumla burnnundan verildi sonra kendi emdi çok şükür

Iki hafta dediğim bayramdan sonra canım iki buçuk hafta sonra yani ayin 12 i zaten 36+3 olmus oluyorum çatı muayenesin de de catim dar mı değil mi diye bakcak ona göre doğum için karar alcaz

Benide 36 cı haftada çağırdılar kontrole ama burda çatı muayenesi yapılmıyor son ayda
Açılmaya sebep oluyormuş özelikle benim gibi erken doğum riski olanlara hiç yapılmıyor açık varsa 1,2 cm iyice açılmaya neden olur demişti bana doktor
Ben bişey anlamadım Dk doktorlarından

Kizlar...

Sezeryan olan arkadaslar kac gunde ayaga kalkabildiniz acaba yazar misiniz??

Benim çok kötü geçti valla 10 gün sonra kalktım hala ağrıyordu ama enazından biraz dayanılabiliordu
WC de büyük sıkıntı yaşamıştım büyük abdestini yapmak neredeyse imkansızdı dikişlerim çok ağrıyordu
Ama kolay atlatanlarda var belkide bünye meselesidir bilemiyorum
Ama ben kesinlikle bu sefer aksilik çıkmazsa ilk çocuğumdaki gibi normal olsun istiyorum sonrası çok rahat oluyor

Arkadaslar sizden bir ricam olacak ama sadece hamile arkadaslarin yardimina ihtiyacim var 27 yillik evli zekiye ve rustu abimiz icin 41 hamiledeen 1 er ayetel kursi bekliyorum bunu yapan herkesin cocugu olmus okuyanlar yaziyi begenebilir mi AMA SADECE HAMILR OLUP OKUYANLAR BEGENSIN KI BENDE ONA GORE KADINA SAYI VEREYİM. Rabbim sizinde hamileliginizi sorunsuz nihayetine erdirip hayirli evlat nasip etsin hadi el birliğiyle insallah nolur 41 kisi bulalim cevrenizde de varsa hamile bayan okutur musunuz o zaman ozelden yazin olur mu 41 hamil3 bayana ihtiyac var..

Iğdır çıktı ama bu durumda taşınmak gelmek sonrası doğum nasıl olacak hiç bilmiyoruz. Siz nerdesiniz

Biz 4 senedir malatyadayiz canim.. 6 sene malatya gorevi ama artik sark olarak gecmiyor.. biz sark olarak gelen son gruptayiz. Igdirda iyi bir yer bence.. seni anliyorum kolay olmayacaktir ancak artik tasima sirketleri herseyi yapiyor.. dert etme kendine hersey yoluna girer insallah.

Canım valla benim ilk çocuk olunca tecrübe yok rahim ağzı kapalı dedi her gittiğimde de nst ye bagliyor erken doğum söz konusu değil dedi sadece

off gerçekten içinden çıkılması zor bi durum.. dur bakalım konuş bi doktorunla, en doğru kararı birlikte verirsiniz ancak, Allah yardımcın olsun

hayalimm77 canım bu sene kpss sınavına denk geliyordu arkadaşımın bebeği, kpss 22 sindeydi 17 sinde sezeryan oldu. Daha önceden de ameliyat geçirmiş ve haftalarca kalkamamış yataktan ama bunda o kadar rahattı ki 3 gün sonra her işini yapabiliyordu. Sınavı da çok rahat geçti. Umarım senin doğumun da çok rahat ve kolay olur sonrasında toparlanma sürecin de aynı şekilde. Arkadaşım spinal sezeryan olmuştu

Canım ben okudum, tam da ezana denk geldi Allah kabul etsin.

Bence kimseye siz de okutun deme o zaman sayı şaşabilir tam 41 deniyorsa 41 olmalı çünkü. Buraya yazdığın gibi diğer hamile sayfalarına da yazarsan bir günde okunur diye düşünüyorum

Canim ben de okudum. Rabbim en kisa zamanda kucagini saglikli evlatlarla doldursun.

Sayı kaldıysa ben de okuyayım

aynı gün ayağa kalkılıyor mecburen. ama işte o acı var ya çok kötü. diğer sezaryen olan arkadaşlar kaç günde kalkmış, yazsalar iyi olur.
Ben 3 tane sezeryan oldum..ilki genel anesteziydi ve cok zorlandim..bir de uzerine usutmusum hastenede hasta olinca ayaklanmam 1 haftayi buldu..diger ikisi epiduraldi.3. Gun baya iyiydim ama sinava falan girebilir miydim hic sanmam.sonucta hem 9 aydir tasidigin bebegin vucudundan ayriliyor hem de ameliyat oluyorsun..hic kolay birsey degil tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…