- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Evt cnm olcumunu soylemedi ama zaten bariz belli oluyo ultrasonda suyu siyah kisim kesenin icindeki biz bile anladik zaten ilk azaldiginda yok gibi biseydi sonraki gittiklerimde arttigini anladikEvet canim sınır da değil şükür ama daha duserse diye endiseleniyorum. Senin çıktı mi onlari uyguladiktan sonra ? Tavsiyelerine uyacagim tesekkur ederim
Canım bebişlerin kuvöze konulmadı değil mi?kaç kilo doğdular?bende dayanılmaz el ve ayak kaşıntıları var,felaket derecede ödemden dolayı oluyormuş.uyumuyorum günlerdir.erken alınmaya kadar gidebilir o yüzden soruyorum tatlım.moralini iyi tut canım demekki senin bebeler aceleciymiş.bu vakitlice olur inşallah.
Canım bebişlerin kuvöze konulmadı değil mi?kaç kilo doğdular?bende dayanılmaz el ve ayak kaşıntıları var,felaket derecede ödemden dolayı oluyormuş.uyumuyorum günlerdir.erken alınmaya kadar gidebilir o yüzden soruyorum tatlım.moralini iyi tut canım demekki senin bebeler aceleciymiş.bu vakitlice olur inşallah.
Iki hafta dediğim bayramdan sonra canım iki buçuk hafta sonra yani ayin 12 i zaten 36+3 olmus oluyorum çatı muayenesin de de catim dar mı değil mi diye bakcak ona göre doğum için karar alcaz
Kizlar...
Sezeryan olan arkadaslar kac gunde ayaga kalkabildiniz acaba yazar misiniz??
Iyi bari canım maaşallahEvt cnm olcumunu soylemedi ama zaten bariz belli oluyo ultrasonda suyu siyah kisim kesenin icindeki biz bile anladik zaten ilk azaldiginda yok gibi biseydi sonraki gittiklerimde arttigini anladik
Maalesef bizim şark çıktı. Şu an 31 haftalığız bakalım neler bekliyor biziPolis esiyim ama tayinimize daha var canim.. bugun belli olmus.. hayirlisi olsun cikti mi sizin?
Maalesef bizim şark çıktı. Şu an 31 haftalığız bakalım neler bekliyor bizi
Iğdır çıktı ama bu durumda taşınmak gelmek sonrası doğum nasıl olacak hiç bilmiyoruz. Siz nerdesinizBizde sarktayiz canim.. nereye cikti sizin?
Iğdır çıktı ama bu durumda taşınmak gelmek sonrası doğum nasıl olacak hiç bilmiyoruz. Siz nerdesiniz
Canım valla benim ilk çocuk olunca tecrübe yok rahim ağzı kapalı dedi her gittiğimde de nst ye bagliyor erken doğum söz konusu değil dedi sadeceBenide 36 cı haftada çağırdılar kontrole ama burda çatı muayenesi yapılmıyor son ayda
Açılmaya sebep oluyormuş özelikle benim gibi erken doğum riski olanlara hiç yapılmıyor açık varsa 1,2 cm iyice açılmaya neden olur demişti bana doktor
Ben bişey anlamadım Dk doktorlarından
Insallah kuzum.. saolasin..
Ah iste kuzum oyle zor bi durumda kaldim ki.. benim bebis tup bebek 5. Gu blastokist seviyesinde transfer oldu.. hoca onu normal 3. Gun embriyosu gibi hesapliyor.. halbuki neredeyse 6 gunluk b3bisti bana transfer oldugunda. Dolayisiyla 4 agustos tahmini dogum tarihine 3 gun daha ekliyor diyorki 7 agustos son gun.. 30 temmuzda sinavim var.. ben dedim 27 temmuzda alin.. 27 temmuz onun hesaplamasina gore 38+2 .. ama blastokist transfer tarihine gore 38+5 yani neredeyse 39 u tamamlamis oluyor.. ben 30 temmuzu beklersem birde 39+1 falan sezeryana girmem gerek ki cocuk beklemezse hic bisey yapamicam.. oyle ters bi durum icindeyim suantabiki once bebegim.. zaten zor elde ettim.. o hrrseyden önemli..
Canim benim bebis tup bebek 5. Gu blastokist seviyesinde transfer oldu.. hoca onu normal 3. Gun embriyosu gibi hesapliyor.. halbuki neredeyse 6 gunluk bebisti bana transfer oldugunda. Dolayisiyla 4 agustos tahmini dogum tarihine 3 gun daha ekliyor diyorki 7 agustos son gun.. 30 temmuzda sinavim var.. ben dedim 27 temmuzda alin.. 27 temmuz onun hesaplamasina gore 38+2 .. ama blastokist transfer tarihine gore 38+5 yani neredeyse 39 u tamamlamis oluyor.. ben 30 temmuzu beklersem birde 39+1 falan sezeryana girmem gerek ki cocuk beklemezse hic bisey yapamicam.. oyle ters bi durum icindeyim suandr la tekrar konusacagim.. dogrusuna karar verir o.. artik gec alalim seni iyilestirmeye calismak daha zor derse kizimin cani saolsun .. en kotu ihtimalle girmeyiveririm sinava ne yapayim..
Canım ben okudum, tam da ezana denk geldi Allah kabul etsin.Arkadaslar sizden bir ricam olacak ama sadece hamile arkadaslarin yardimina ihtiyacim var 27 yillik evli zekiye ve rustu abimiz icin 41 hamiledeen 1 er ayetel kursi bekliyorum bunu yapan herkesin cocugu olmus okuyanlar yaziyi begenebilir mi AMA SADECE HAMILR OLUP OKUYANLAR BEGENSIN KI BENDE ONA GORE KADINA SAYI VEREYİM. Rabbim sizinde hamileliginizi sorunsuz nihayetine erdirip hayirli evlat nasip etsin hadi el birliğiyle insallah nolur 41 kisi bulalim cevrenizde de varsa hamile bayan okutur musunuz o zaman ozelden yazin olur mu 41 hamil3 bayana ihtiyac var..
Canim ben de okudum. Rabbim en kisa zamanda kucagini saglikli evlatlarla doldursun.Arkadaslar sizden bir ricam olacak ama sadece hamile arkadaslarin yardimina ihtiyacim var 27 yillik evli zekiye ve rustu abimiz icin 41 hamiledeen 1 er ayetel kursi bekliyorum bunu yapan herkesin cocugu olmus okuyanlar yaziyi begenebilir mi AMA SADECE HAMILR OLUP OKUYANLAR BEGENSIN KI BENDE ONA GORE KADINA SAYI VEREYİM. Rabbim sizinde hamileliginizi sorunsuz nihayetine erdirip hayirli evlat nasip etsin hadi el birliğiyle insallah nolur 41 kisi bulalim cevrenizde de varsa hamile bayan okutur musunuz o zaman ozelden yazin olur mu 41 hamil3 bayana ihtiyac var..
Canım 3 günlük sezeryan dikişiyle oturamazsın kiHadi yaahayirlisi olsun artk ne diyim.. ilk sezeryan olacak benm.. peki epudral mi yaptirdin genel anestezi mi aldin canim?
Sayı kaldıysa ben de okuyayımArkadaslar sizden bir ricam olacak ama sadece hamile arkadaslarin yardimina ihtiyacim var 27 yillik evli zekiye ve rustu abimiz icin 41 hamiledeen 1 er ayetel kursi bekliyorum bunu yapan herkesin cocugu olmus okuyanlar yaziyi begenebilir mi AMA SADECE HAMILR OLUP OKUYANLAR BEGENSIN KI BENDE ONA GORE KADINA SAYI VEREYİM. Rabbim sizinde hamileliginizi sorunsuz nihayetine erdirip hayirli evlat nasip etsin hadi el birliğiyle insallah nolur 41 kisi bulalim cevrenizde de varsa hamile bayan okutur musunuz o zaman ozelden yazin olur mu 41 hamil3 bayana ihtiyac var..
Ben 3 tane sezeryan oldum..ilki genel anesteziydi ve cok zorlandim..bir de uzerine usutmusum hastenede hasta olinca ayaklanmam 1 haftayi buldu..diger ikisi epiduraldi.3. Gun baya iyiydim ama sinava falan girebilir miydim hic sanmam.sonucta hem 9 aydir tasidigin bebegin vucudundan ayriliyor hem de ameliyat oluyorsun..hic kolay birsey degil tabi..aynı gün ayağa kalkılıyor mecburen. ama işte o acı var ya çok kötü. diğer sezaryen olan arkadaşlar kaç günde kalkmış, yazsalar iyi olur.
Sagol canim seninle birlikte 26 kisi oldu her hamilenin bir kere okumasi lazimdi :)seni de saydimSayı kaldıysa ben de okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?