- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Bu kez öyle olur mu bilmem.Maasallah canim.. maasallah. Insallah oyle bir dogum nasip etsin rabbim bizede..
Aksam 10dan sonra yuruyus yapiyorum. Serin serin cok iyi geliyor. Uyumama da yardimci oluyor. Benim gibi gunduz cikamayan arkadaslar aksam cikmak iyi geliyor
kelebek.hill koyalim cnm bari ya ne olur ne olmaz hem bebise hem kendimize
Sicaktan disarda yurunmuyor canim su icinde kaliyorsungule gule giyyy guzel gunlerde cicilerini
Bu kez öyle olur mu bilmem.
Sanki her şeyi daha zor oldu bu sefer.
Sağlıkla gelsinler de.
Cnm daha önce sezeryan oldun mu bilmiyorum ama, 3 gün sonra sezeryan halinle sınava girmen cook zor. Ben cok zor haraket ediyodum ve dikis yeri cook sizliyodu, kendi basima oturup kalkmam zor oluyo. Sinava odaklanman zor olur.Neden sinavdan sonra ya birakmiyorsun ki.Kizlar ben 38+2 de dogurcam.. sizce erken mi?? Sinavim var diye sinavdan 3 gun once dogurcam ama.. iyi mi eediyorum kotu mu bilemedim. Kafama cok takiliyor
Cnm daha önce sezeryan oldun mu bilmiyorum ama, 3 gün sonra sezeryan halinle sınava girmen cook zor. Ben cok zor haraket ediyodum ve dikis yeri cook sizliyodu, kendi basima oturup kalkmam zor oluyo. Sinava odaklanman zor olur.Neden sinavdan sonra ya birakmiyorsun ki.
Takvimde öyle yazıyordaOfff kızlar günler hiç geçmiyor gibi ya artık :)Kızlar bu ay hesabı Nasıl oluyor ? 34 hafta bitince 8 ay bitmiş mi oluyor ?
Yorgunluktan oluyor bugün bizde badana yaptırdık. Sonra temizlik yaparken eşim yardım etsede çok yoruldum. Kasık ağrısından bir ara yuruyemedim hatta agladım. 2 saattir yatıyorum şimdi biraz geçmiş.Kizlart nasılsınız ben çok yorgunum bugün evimde badana boya işlerine başlandı çocuğun odası falan boyancak daha yeni oturdum çatı agrim oldu ayakta durmaktanmi oldu acaba çok kasiliyorum
Bende uzandim ama ev çok kotu boya kokuyodu dokunur diye kayinvalidemde uzaniyorum alt katında oturuyor sansliyim evinde çoğunu temizledi ama sağolsun ben pert oldumYorgunluktan oluyor bugün bizde badana yaptırdık. Sonra temizlik yaparken eşim yardım etsede çok yoruldum. Kasık ağrısından bir ara yuruyemedim hatta agladım. 2 saattir yatıyorum şimdi biraz geçmiş.
Kizlart nasılsınız ben çok yorgunum bugün evimde badana boya işlerine başlandı çocuğun odası falan boyancak daha yeni oturdum çatı agrim oldu ayakta durmaktanmi oldu acaba çok kasiliyorum
Yorgunluktan oluyor bugün bizde badana yaptırdık. Sonra temizlik yaparken eşim yardım etsede çok yoruldum. Kasık ağrısından bir ara yuruyemedim hatta agladım. 2 saattir yatıyorum şimdi biraz geçmiş.
34+3 te bitiyor diyo ilk sayfadaOfff kızlar günler hiç geçmiyor gibi ya artık :)Kızlar bu ay hesabı Nasıl oluyor ? 34 hafta bitince 8 ay bitmiş mi oluyor ?
Gayet iyi. Benim 31+6 da 1800 çıktıKizlar iki gundur bebisin hareketleri zayifti bugun dr gittik dayanamadim artik dr hicbi sorun yok hareketleri iyi dedi 30+0 dayiz kilo 1700 olmus nasil sizce ay bide hayirlisiyla dogsalarda rahat etseler ama daha cok var
34+3 te bitiyor diyo ilk sayfada
Gayet iyi. Benim 31+6 da 1800 çıktı
Bende bugun 30+0 oldum:) dun kontrolum vardi kilosu 1500du haftasiyla uyumlu dedi doktorum. Senin onde bilr gidiyor sanırım masalalb :) hareketleride 12 saatte 10 defa hissedilmesi yeterliymisaKizlar iki gundur bebisin hareketleri zayifti bugun dr gittik dayanamadim artik dr hicbi sorun yok hareketleri iyi dedi 30+0 dayiz kilo 1700 olmus nasil sizce ay bide hayirlisiyla dogsalarda rahat etseler ama daha cok var
Doktorum bana haftasıyla uyumlu dedi. Buradan yola çıkarsak gayet normal diyebiliriz. Maşallah bebişlereBenim 32+2 de 1900 dü Nasıl sizce
Doktorum bana haftasıyla uyumlu dedi. Buradan yola çıkarsak gayet normal diyebiliriz. Maşallah bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?