2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aksam 10dan sonra yuruyus yapiyorum. Serin serin cok iyi geliyor. Uyumama da yardimci oluyor. Benim gibi gunduz cikamayan arkadaslar aksam cikmak iyi geliyor

Ben 11 gibi cikiyom bazen sitede yuruyuse ama malesef ne serinlik ne bi sey..aksamlari serinliyosa bile sanslisiniz inan kiii

kelebek.hill koyalim cnm bari ya ne olur ne olmaz hem bebise hem kendimize

Ben lazm olur diye temiz bi el havlusu koymustm sadece cantaya onu hatirladm canm, cok kalabalik yapmicam, arkadas cogu seyi geri getirdi cantasinda, zaten ev cok yakin gerekirse alirz..

Sicaktan disarda yurunmuyor canim su icinde kaliyorsun gule gule giyyy guzel gunlerde cicilerini

Sagol kankaa yok kiz yurumek ne mumkun zaten cildirmak lazmm... Arabaya binip arabadan indm avm direk.. Oyle yani anca baska turlu mumkun degil fenalik geciririz Allah korusun

Kizlar ben 38+2 de dogurcam.. sizce erken mi?? Sinavim var diye sinavdan 3 gun once dogurcam ama.. iyi mi eediyorum kotu mu bilemedim. Kafama cok takiliyor
Cnm daha önce sezeryan oldun mu bilmiyorum ama, 3 gün sonra sezeryan halinle sınava girmen cook zor. Ben cok zor haraket ediyodum ve dikis yeri cook sizliyodu, kendi basima oturup kalkmam zor oluyo. Sinava odaklanman zor olur.Neden sinavdan sonra ya birakmiyorsun ki.

Canim bebek kendiliginden gelirse o arada sinava girme sansim hic olmayacak.. yoksa bende sonra girmeyi cok isterim hem kafam rahat olur hem bebegim biraz daha gelismis olur.. tabi dr ile tekrar konusup karar vercem.. o ne derse inu yaparim artik..

Kizlart nasılsınız ben çok yorgunum bugün evimde badana boya işlerine başlandı çocuğun odası falan boyancak daha yeni oturdum çatı agrim oldu ayakta durmaktanmi oldu acaba çok kasiliyorum

Kizlart nasılsınız ben çok yorgunum bugün evimde badana boya işlerine başlandı çocuğun odası falan boyancak daha yeni oturdum çatı agrim oldu ayakta durmaktanmi oldu acaba çok kasiliyorum
Yorgunluktan oluyor bugün bizde badana yaptırdık. Sonra temizlik yaparken eşim yardım etsede çok yoruldum. Kasık ağrısından bir ara yuruyemedim hatta agladım. 2 saattir yatıyorum şimdi biraz geçmiş.

Yorgunluktan oluyor bugün bizde badana yaptırdık. Sonra temizlik yaparken eşim yardım etsede çok yoruldum. Kasık ağrısından bir ara yuruyemedim hatta agladım. 2 saattir yatıyorum şimdi biraz geçmiş.
Bende uzandim ama ev çok kotu boya kokuyodu dokunur diye kayinvalidemde uzaniyorum alt katında oturuyor sansliyim evinde çoğunu temizledi ama sağolsun ben pert oldum

Geçmiş olsun, güle güle kirletin. Çok yorucu olmuştur eminim. Dikkat edin kendinize. Sıcaklarda da yapılacak iş değil. Bizimde bugün temizlik vardı. Bende ütülere giriştim, düzenleme derken pertim çıktıııı. Bize göre artık bu kadar hareket fazla. Sona yaklaştık, yavaştan hazırlıklarıda tamam edicem. Çanta kaldı. Beişği kurucaz falan. Bayramdan sonraya yapayım benim daha çok var. Normal beklicem,geç gelme ihtimalide var. Zamanında gelsin tosunumuz inşşş.bugünde öyle geçti, zaman çabuk geçiyor. Bir bakmışız bebişlerimizin 1 . Yaş kutlamasını yapıyor olcaz. Allahım o günleride görmeyi nasip eysin hepimize. Amin

Kizlar iki gundur bebisin hareketleri zayifti bugun dr gittik dayanamadim artik dr hicbi sorun yok hareketleri iyi dedi 30+0 dayiz kilo 1700 olmus nasil sizce ay bide hayirlisiyla dogsalarda rahat etseler ama daha cok var
Bende bugun 30+0 oldum:) dun kontrolum vardi kilosu 1500du haftasiyla uyumlu dedi doktorum. Senin onde bilr gidiyor sanırım masalalb :) hareketleride 12 saatte 10 defa hissedilmesi yeterliymisa

Kizlar mrb. 12 haftalk hamileyim ben.ama bugun aniden sol kasigimda batmalar basladi.ogleden beri devam ediyo hic gecmiyo.yatiyorum dinleniyorum ama yok gecmiyo bu kadar uzun surmesi normal mi.dr.umu aradim fakat hastanede degilmis bugunlerde.saglkli bilgi alamadim.yardiminiza ihtiyacm var siz atlattnz bu donmleri bilirsiniz..

Doktorum bana haftasıyla uyumlu dedi. Buradan yola çıkarsak gayet normal diyebiliriz. Maşallah bebişlere

Evet ya binkere maşallah minoşlarımıza .
Bu arada bizim isim kesinleşti , eşim iki kızı sen taktın bunu ben takacağım ister sev ister sevme diye baştan tepkisini koymuştu :)) ilk günler tuhaf geliyordu ama şimdi alıştım galiba
İsmi Nevşin olucak kızımın :)
B Began yazabilirmiyiz listeye Can'ım
Sizin bebiklerin ismi ne olucak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…