- 15 Eylül 2012
- 433
- 639
- 303
Ay hersey cok guzel gorunuyor..saglikla gelsin bebisin insallah..
sınavdan sonraya alsan daha iyi olmazmıki? lohusalık zaten zor bi dönem, bide sınav stresinden sütün falan gecikmesinKizlar ben 38+2 de dogurcam.. sizce erken mi?? Sinavim var diye sinavdan 3 gun once dogurcam ama.. iyi mi eediyorum kotu mu bilemedim. Kafama cok takiliyor
kesin sezaryen değil mi canım?zaten bu günlerde alınıyor en geç 39 .haftada.içine sinmiyorsa rahat değilsen dr.unla iyice konuş canım o seni ikna edecektir en makülüne...38 i bi kac gun gecmesi ii demisti dr.. bende böyle olsun istedim ama bilmiyorum ki ya.. zor bi karar yine dr a danisacagim sanirim tekrar.. icim rahat degil.. sinava calismak bile istemiyoru icimden gelmiyor..
sezaryen acısı en az 1 hafta sürüyor bende. ilk günlerde iki büklüm geziyorum, oturup kalkamıyorum. senin ilk sezaryen galiba. ertelesen daha iyi sanki.Eger bebis o arada kendisi gelmek isterse hic hiremem sinava.. 2 sene kaybetmis olcam.. aslinda sinavdan sonra olsun bende cok isterim.. ama risk almis olcam
sezaryen acısı en az 1 hafta sürüyor bende. ilk günlerde iki büklüm geziyorum, oturup kalkamıyorum. senin ilk sezaryen galiba. ertelesen daha iyi sanki.
daha önceden hem de iki kez olması huzursuzlaştırmıyor mu seni canım?böyle kaşıntılarla başlayıp sonradan mı değerler altüst olup karaciğer kafayı yiyor acaba?ama bende feci şişlik var,ayaklarım bacaklarım acınacak haldeyim...sende var mı ödem?
Rabbim yardimcin olsun canim inan cok uzuldum..insallah dogumdan once gecer..sağol kuzum.ağlıyorum artık kaşıntıdan.bir leğene su koyuyorum içine koyuyorum ayaklarımı,3 gibi güç bela uyuyorum 6 gibi zın zın şeklinde karıncalana karıncalana vuruyor kaşıntı uyanıyorum,Allaha yalvarıyorum ağlıyorum sabahın körlerinde o noktadayım.buz ,hap,krem hiçbirşey fayda etmiyor.37.haftaya kadar çalışabilir raporunu pzt.değiştirticem dr.uma dayanamıyorum çünkü.
kaşıntılar doğumla birlikte gidermiş okuduğum hep bu
amin canım.senin de el ve ayak mı sadece yoksa tüm vücudun mu?kolestazda el ve ayak diye hatırlıyorum ama...benim bir haftayı geçti kaşıntı başlayalı.32.haftada başladı diyelim.gece ve sabahın çok erken saatleri delirtiyor..Bende ödem yok çok şükür.huzursuzum tabiki sürekli kendimi dinliyorum. bende su an başta olduğumu değerlerin değişeceğini düşünüyorum.ilk gebeliğimde çok uzun sürdü kaşıntılarım 6 ayda başladı ama 30. Haftalarda ancak koyuldu teşhis.beklemedeyim hepimizi sağlıklı bi şekilde kurtarsin Rabbim
sağol canım amin.Rabbim yardimcin olsun canim inan cok uzuldum..insallah dogumdan once gecer..
Doktoru bi benimsiyo insan napacan, eve getiresimiz var yani
Dogru canm tabi evde olmak daha iyi artk zaman daraliyor, bi haftacin kaldi gecer giderrr insallah hemencikk2 saat olsa bile dogurcak olsal yetisilir aslnda dogum o kadr kolay bi sey olsa keske ama nerdeeee sadece panik yapariz yani gerek yokk..
spinal sezaryen canım. bazıları 3 günde ayağa kalkabiliyor ama bünye meselesi. sen şu an nasıl olacaksın biliyor musun? 3. gün yürüyebilecek misin, kendi işini yapabilecek misin?Hadi yaahayirlisi olsun artk ne diyim.. ilk sezeryan olacak benm.. peki epudral mi yaptirdin genel anestezi mi aldin canim?
Ay hersey cok guzel gorunuyor..saglikla gelsin bebisin insallah..
sınavdan sonraya alsan daha iyi olmazmıki? lohusalık zaten zor bi dönem, bide sınav stresinden sütün falan gecikmesin
Canim benim bebis tup bebek 5. Gu blastokist seviyesinde transfer oldu.. hoca onu normal 3. Gun embriyosu gibi hesapliyor.. halbuki neredeyse 6 gunluk bebisti bana transfer oldugunda. Dolayisiyla 4 agustos tahmini dogum tarihine 3 gun daha ekliyor diyorki 7 agustos son gun.. 30 temmuzda sinavim var.. ben dedim 27 temmuzda alin.. 27 temmuz onun hesaplamasina gore 38+2 .. ama blastokist transfer tarihine gore 38+5 yani neredeyse 39 u tamamlamis oluyor.. ben 30 temmuzu beklersem birde 39+1 falan sezeryana girmem gerek ki cocuk beklemezse hic bisey yapamicam.. oyle ters bi durum icindeyim suankesin sezaryen değil mi canım?zaten bu günlerde alınıyor en geç 39 .haftada.içine sinmiyorsa rahat değilsen dr.unla iyice konuş canım o seni ikna edecektir en makülüne...
spinal sezaryen canım. bazıları 3 günde ayağa kalkabiliyor ama bünye meselesi. sen şu an nasıl olacaksın biliyor musun? 3. gün yürüyebilecek misin, kendi işini yapabilecek misin?
aynen öyle bi eve getirmediğim kalıyoraynen az kaldı son bi haftam çabuk geçer eminim ki eksik işleri tamamlıyorum ya yoğun biraz o yüzden canım 2 saatte doğurmak değil mesele zaten yolda mazAllah suyum gelirse naparım rezil olmak var bide otobüste tövbee zamanında gelsin hiçç erken kalkışmasın daha beşiğimiz gelmedi dursun
amin canım.senin de el ve ayak mı sadece yoksa tüm vücudun mu?kolestazda el ve ayak diye hatırlıyorum ama...benim bir haftayı geçti kaşıntı başlayalı.32.haftada başladı diyelim.gece ve sabahın çok erken saatleri delirtiyor..
amin canım.senin de el ve ayak mı sadece yoksa tüm vücudun mu?kolestazda el ve ayak diye hatırlıyorum ama...benim bir haftayı geçti kaşıntı başlayalı.32.haftada başladı diyelim.gece ve sabahın çok erken saatleri delirtiyor..
aynı gün ayağa kalkılıyor mecburen. ama işte o acı var ya çok kötü. diğer sezaryen olan arkadaşlar kaç günde kalkmış, yazsalar iyi olur.Tahmin edemiyorum ki canim.. epudral olacak benimde. Dr ayni gun ayaga kalkmaninistiyoruz ama agrin olur tabiki diyor.. bende cahi tatli biri dehilimdir dayanikliyimdir ama ilk defa ameliyat olacahim hic b3lli olmaz ne olacagi.. senin gibi olursam sinav isi zaten yatar
inşaAllah kuzummAmanin Allah korusun otobus skintimolur ama oyle bi durumda isyerinden falan araba ile goturen olur bence sen bunlari dusunme zaten zamaninda gelcek Çınarcık insallahh
evet canimm.. yazayim bi kizlar ne diyecek bakalimaynı gün ayağa kalkılıyor mecburen. ama işte o acı var ya çok kötü. diğer sezaryen olan arkadaşlar kaç günde kalkmış, yazsalar iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?