2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar ben 38+2 de dogurcam.. sizce erken mi?? Sinavim var diye sinavdan 3 gun once dogurcam ama.. iyi mi eediyorum kotu mu bilemedim. Kafama cok takiliyor
sınavdan sonraya alsan daha iyi olmazmıki? lohusalık zaten zor bi dönem, bide sınav stresinden sütün falan gecikmesin

38 i bi kac gun gecmesi ii demisti dr.. bende böyle olsun istedim ama bilmiyorum ki ya.. zor bi karar yine dr a danisacagim sanirim tekrar.. icim rahat degil.. sinava calismak bile istemiyoru icimden gelmiyor..
kesin sezaryen değil mi canım?zaten bu günlerde alınıyor en geç 39 .haftada.içine sinmiyorsa rahat değilsen dr.unla iyice konuş canım o seni ikna edecektir en makülüne...

Eger bebis o arada kendisi gelmek isterse hic hiremem sinava.. 2 sene kaybetmis olcam.. aslinda sinavdan sonra olsun bende cok isterim.. ama risk almis olcam
sezaryen acısı en az 1 hafta sürüyor bende. ilk günlerde iki büklüm geziyorum, oturup kalkamıyorum. senin ilk sezaryen galiba. ertelesen daha iyi sanki.

sezaryen acısı en az 1 hafta sürüyor bende. ilk günlerde iki büklüm geziyorum, oturup kalkamıyorum. senin ilk sezaryen galiba. ertelesen daha iyi sanki.

Hadi yaa hayirlisi olsun artk ne diyim.. ilk sezeryan olacak benm.. peki epudral mi yaptirdin genel anestezi mi aldin canim?

Bende ödem yok çok şükür.huzursuzum tabiki sürekli kendimi dinliyorum. bende su an başta olduğumu değerlerin değişeceğini düşünüyorum.ilk gebeliğimde çok uzun sürdü kaşıntılarım 6 ayda başladı ama 30. Haftalarda ancak koyuldu teşhis.beklemedeyim hepimizi sağlıklı bi şekilde kurtarsin Rabbim

Rabbim yardimcin olsun canim inan cok uzuldum..insallah dogumdan once gecer..

amin canım.senin de el ve ayak mı sadece yoksa tüm vücudun mu?kolestazda el ve ayak diye hatırlıyorum ama...benim bir haftayı geçti kaşıntı başlayalı.32.haftada başladı diyelim.gece ve sabahın çok erken saatleri delirtiyor..

aynen öyle bi eve getirmediğim kalıyor aynen az kaldı son bi haftam çabuk geçer eminim ki eksik işleri tamamlıyorum ya yoğun biraz o yüzden canım 2 saatte doğurmak değil mesele zaten yolda mazAllah suyum gelirse naparım rezil olmak var bide otobüste tövbee zamanında gelsin hiçç erken kalkışmasın daha beşiğimiz gelmedi dursun

Hadi yaa hayirlisi olsun artk ne diyim.. ilk sezeryan olacak benm.. peki epudral mi yaptirdin genel anestezi mi aldin canim?
spinal sezaryen canım. bazıları 3 günde ayağa kalkabiliyor ama bünye meselesi. sen şu an nasıl olacaksın biliyor musun? 3. gün yürüyebilecek misin, kendi işini yapabilecek misin?

Ay hersey cok guzel gorunuyor..saglikla gelsin bebisin insallah..

Insallah kuzum.. saolasin..

sınavdan sonraya alsan daha iyi olmazmıki? lohusalık zaten zor bi dönem, bide sınav stresinden sütün falan gecikmesin

Ah iste kuzum oyle zor bi durumda kaldim ki.. benim bebis tup bebek 5. Gu blastokist seviyesinde transfer oldu.. hoca onu normal 3. Gun embriyosu gibi hesapliyor.. halbuki neredeyse 6 gunluk b3bisti bana transfer oldugunda. Dolayisiyla 4 agustos tahmini dogum tarihine 3 gun daha ekliyor diyorki 7 agustos son gun.. 30 temmuzda sinavim var.. ben dedim 27 temmuzda alin.. 27 temmuz onun hesaplamasina gore 38+2 .. ama blastokist transfer tarihine gore 38+5 yani neredeyse 39 u tamamlamis oluyor.. ben 30 temmuzu beklersem birde 39+1 falan sezeryana girmem gerek ki cocuk beklemezse hic bisey yapamicam.. oyle ters bi durum icindeyim suan tabiki once bebegim.. zaten zor elde ettim.. o hrrseyden önemli..

kesin sezaryen değil mi canım?zaten bu günlerde alınıyor en geç 39 .haftada.içine sinmiyorsa rahat değilsen dr.unla iyice konuş canım o seni ikna edecektir en makülüne...
Canim benim bebis tup bebek 5. Gu blastokist seviyesinde transfer oldu.. hoca onu normal 3. Gun embriyosu gibi hesapliyor.. halbuki neredeyse 6 gunluk bebisti bana transfer oldugunda. Dolayisiyla 4 agustos tahmini dogum tarihine 3 gun daha ekliyor diyorki 7 agustos son gun.. 30 temmuzda sinavim var.. ben dedim 27 temmuzda alin.. 27 temmuz onun hesaplamasina gore 38+2 .. ama blastokist transfer tarihine gore 38+5 yani neredeyse 39 u tamamlamis oluyor.. ben 30 temmuzu beklersem birde 39+1 falan sezeryana girmem gerek ki cocuk beklemezse hic bisey yapamicam.. oyle ters bi durum icindeyim suan dr la tekrar konusacagim.. dogrusuna karar verir o.. artik gec alalim seni iyilestirmeye calismak daha zor derse kizimin cani saolsun .. en kotu ihtimalle girmeyiveririm sinava ne yapayim..

spinal sezaryen canım. bazıları 3 günde ayağa kalkabiliyor ama bünye meselesi. sen şu an nasıl olacaksın biliyor musun? 3. gün yürüyebilecek misin, kendi işini yapabilecek misin?

Tahmin edemiyorum ki canim.. epudral olacak benimde. Dr ayni gun ayaga kalkmaninistiyoruz ama agrin olur tabiki diyor.. bende cahi tatli biri dehilimdir dayanikliyimdir ama ilk defa ameliyat olacahim hic b3lli olmaz ne olacagi.. senin gibi olursam sinav isi zaten yatar

Amanin Allah korusun otobus skintimolur ama oyle bi durumda isyerinden falan araba ile goturen olur bence sen bunlari dusunme zaten zamaninda gelcek Çınarcık insallahh

Canim allah yardimcin olsun.. daha once tum vucudum oyl3 kasiniyordu benim.. tozdan alerji olmusum oyle demisti dr.. yeni eve cikmistik insaat tozundan etkilenmistim.. ayaklarimi haliya sure sure yurudugumu agladigimi hic unutmam.. kovanin icine sohuk su kiyuyordum o beni rahatlatiyordu.. denemissindir muhtemelen sende dimi?

Bütün vücut ve bütün gece uyku yok malesef.ve evde biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuk istediğin zaman uyuma şansı da yok çok yorgun bir doğum olacak 3.ye hiç enerji kalmadı...

aynı gün ayağa kalkılıyor mecburen. ama işte o acı var ya çok kötü. diğer sezaryen olan arkadaşlar kaç günde kalkmış, yazsalar iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…