2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar iki gundur bebisin hareketleri zayifti bugun dr gittik dayanamadim artik dr hicbi sorun yok hareketleri iyi dedi 30+0 dayiz kilo 1700 olmus nasil sizce ay bide hayirlisiyla dogsalarda rahat etseler ama daha cok var

Gayet iyi kilosu canm masallah bebegine

Canm hayirli ugurlu saglikli bi hamilelik ve dogum dilerim oncelikle. adet dongusunde falan misn acaba?? O donemlerde bende de arada oluyordu. Ama uzun sure oluyorsa mutlaka doktorunla gorus, en kotu acile git bi baksinlar, kafanda dert edecegine icini rahatlat en onemlisi. Cunku cidden kafamiz rahat olmalii ki bebisler rahat etsnn

Benimde beşik kuruldu çocuğun odası bitse dolabı sifonyeri diğer ana kucağı başka beşiğide var mobilya dışında onlarda gelecek bayram sonrası çanta falan hazırlanacak bebisin eşyaları yerleşecek ayy daha çok isim var yaa

Offf kızlar günler hiç geçmiyor gibi ya artık :)Kızlar bu ay hesabı Nasıl oluyor ? 34 hafta bitince 8 ay bitmiş mi oluyor ?
Valla canım benim doktoruma göre de 36.ve 37.hafta 9 aylik oluyor öyle dedi youtube dada gebelikle ilgili videolar var doktorların orda da 36.37.hafta 9.ay diyorlardi

Kızlar bugün benim doğum Günümdü ve benim için önemli olan bi sınavı atlattım eşim bugünü benim için ayırıp akşamda ailemle iftar edip kalacaktık sabah işe gidicekti fakat işleriyle ilgilendi öğleden sonra 4 gibi ailemin yanına geldik iftar yaptık ha bu arada benim için özel hiç bişey yapmadı iftardan 1.5 saat sonra da yarın ki işler için gitmem Lazım dedi fakat Lazım değil biliyorum ha gece gitmişim ha sabah dedi benimle geçireceği vaktin önemini bilmem kavrayabildiniz mi ve 22.30 gibi Öylece gitti bu saat oldu aramadıda artık sevildiğimi hissetmiyorum bu evlilikte eşimle eğer ararsa bunu konuşup ya kendini düzeltip beni kendine inandırmasını ya da kendi yollarımıza bakmayı teklif edicem ben artık sürekli hareketlerinden tavrından ötürü birini uyarmak ya da beni sevdiğini belli etsin benle ilgilensin diye birinin Gözlerine bakmak istemiyorum bundan daha iyisini hakediyorum çünkü gerçekten ben ona iyi bi Eş oldum Vicdanım rahat ve artık bende iyi bi Eş istiyorum.. Sizlerle paylaştım çünkü belki bi deneyim ya da fikrinizi paylaşırsınız belki mükemmel erkek diye bişey yoktur belki aşk hep ölüyodur evliliklerde bi ben inançla hala başta oldugu gibi Olmayı bekliyorum yani bilmiyorum siz anladınız

Canım erkekler hiçbir zaman bizim kadar düşünceli olmuyorlar yani öyle olan varsa da ben görmedim bence üzüldüğünü hassas bir dönemde olduğunu ona söyle ama yazdığın gibi bir teklifle gitme bence ne beklediğini açık bir dille söyle bazen erkeklere ne istediğimizi açıkça söylemek gerekiyor seni çok iyi anlıyorum çünkü bu durumu bir çok kadın yaşamıştır erkeklerin genel hali yanı anlamıyorsa anlatacağız. bu Arada sınavın iyi geçmiştir umarım sen üzme kendini

Kizlar...

Sezeryan olan arkadaslar kac gunde ayaga kalkabildiniz acaba yazar misiniz??
Cnm ben 10 sene once genel anestezi ile oldum. 2 gune kalktim pek yatmadim. Ama sinavada giremezdim o halde herhalde diye düşünüyorum. Bence sen gününü bekle sorun olmazsa. Boylesi daha iyi olur. En azindan bi şansın olur sinav icin diye düşünüyorum. Birde ben dayanıklıyim biraz. Sezaryan zor. Birde bebegin olunca emzirme vesaire zor yani. İnş hakkinda hayirlisi olsun cnm

Zyrtec verdi hap,avil krem verdi.hicbir ise yaramiyorlar canim.asıri ödemden kan dolasimi zayifliyormus bu da kasintiya sebep oluyormus.24 saat kasiniyorum nerdeysesu anda da buzla kompres yapiyorum

Ahh canm ya.. odem sana daha fazla zarar vermesinde bununla atlatmis ol.. kötünün iyisi diyelim canm.. allah yardimcjn olsun..

Oncelikle ayni gunde dogmusuz dogum gunun kutlu olsun sevgili yengeç ve hamis arkadasim..
Sana kssinlikle hak veriyorum ama unutmus dalmis olabilir insanlik hali.. ha tabiki bu bi bahane degil ama bunu ifade ederken dogru ifade etmek gerekiyor..

Biz yengecler zaten duygusaliz asiriiiii birde hamislik eklenince ustune sonuc facia oluyor!! bence abartmadan nedenini sor.. alindim gucendim vs.. de ve bitir konusmayi.. belki biraz uzgun oldugunu görürse sana hak verir üzgün takil ama abartma.. birdaha yapmayacaktir eminim.. kafanda da bunu buyutme lutfen.. bence bir iyiki varsin demesi bile yeter.. ve guzel guzel anlatirsan dicek bence hatirlamamasi seni sevmiyor demek degil bence.. senjnle ilgilenmiyor demek de degil.. sadece yogunluktanda kaynaklaniyor olabilir.. konusmalisinn canimm sakin sakin

Saol kuzum.. ne yapalim artik.. hocayla bi konusayimda dedigniz gibi olacak herhalde..

elffth3 canım doğum günün kutlu olsun, bazen olabiliyor böyle durumlar..insan özel ilgi bekliyor doğal olarak eşin hatasını anlar umarım. Kırıldığını mutlaka söyle, bazen ima ediyoruz ama onlar konuşmadan anlamıyorlar..sınavında inşallah güzel sonuçlar alırsın..
hayalimm77 senin de doğum günün kutlu olsun canım. Nice güzel yaşlara inşallah bebislerle beraber..

Asiri duygusalliktan kafayi yiyoruz iyice :)
Canim erkek kafasi diye birsey var ve icindeki beyin cok kucuk oyle herseyi idrak edemiyor, ayrintiliyamiyor..
O yuzden fazla beklentiyee girme.
Ben esimden hic dogum gunumu hatirlamasini beklemedim benim icin ozel bir gun degil cunku. Evlilik yil donumumuzu unutursa o zaman bittiginin resmi..
Sen simdi duygularinla hareket etme azda mantik calistir. Gece yerine sabah gidebilirdi ama belki sabahi senle geciricek supriz filan ne bileyim.
Erkekleri anlamak ayak uydurmak zor :)

elffth3 canim haklisin uzulmekte ama inanki cogumuzun esi boyle. Yani sadece sana has bir durum degil. O yuzden daha sakin dusun. Erkekler maalesef cok fazla dusunceli ve duyarli degiller. Biraz benciller hatta. Ama yaradilislari boyle. O senin icin nasil bir surpriz yapmadiysa kendi dogum gununde de senden oyle bir sey beklemez yani oyle bi dusunceleri yoktur. Tabii ki romantik dusunceli erkekler vardir. Ama bize denk gelmedi yapacak bir sey yok. Ben her evlilik yil donumunde sinirden patliyorum. Kardesimle evllik yil donumleriz ayni onun esi hicbir ozel gunu atlamaz karisina sirilsiklam asiktir hala surprizle hediyeler siradan gunde bile. Benin esim tam bir kutul ama kabul ettim yapacak bir sey yok allahtan ben de surprizleri pek sevmem. O yuzden cok takma kafana. Esinin arti yonlerini dusun. Simdiki hormanlarfan dolayi da bu kadar hassas olabilirsin. Kutugu ne kadar yontarsan yok ham maddeso odundur:) onlari oyle sevmek gerek:)

Canım öncelikle sınavın hayırla güzelce sonuçlanır inşallah geçmiş olsun.

Doğum günün de kutlu olsun miniğinle en sevdiklerinle hayırlı uzun ömrün olsun inşallah.

Canım erkekler düşünemiyor bazen illa bizim ittirmemiz gerekiyor bugünü bana ayır, bak bugün senden özel bir şeyler bekliyorum vs.

Eşinin iş yoğunluğunu da bilemiyorum belki gerçekten o anda orada olması gerektiği için gitti, sen daha iyi tanırsın gerçi eşini baştan beri böyle miydi hep senin söylemenle mi yapıyordu bir şeyleri. Eğer baştan böyleyse pek beklentiye girmemen gerek değişmez çünkü. Böyle değildi değişti diyorsan da yine en iyi sen bilirsin bu ara sıkıntıları vardır belki. Benimkisi öyle çünkü beni üzdüğü zamanlarda çok ilgili bir eşe dönüşüyor çiçekler alıyor diğer zamanlarda ben sürekli benimle ilgilen benim karnımı sev kızınla konuş doğum hediyesi al ... Yönlendiriyorum adamı

Fevri davranmamanı öneririm canım. Yollarımızı ayıralım büyük bir laf, hamileliğin de vermiş olduğu bir alınganlık var tabi üzerinde güZelce konuş eşinle neler istediğini, beklentilerini anlat o da anlayacaktır hatasını umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…