- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kizlar iki gundur bebisin hareketleri zayifti bugun dr gittik dayanamadim artik dr hicbi sorun yok hareketleri iyi dedi 30+0 dayiz kilo 1700 olmus nasil sizce ay bide hayirlisiyla dogsalarda rahat etseler ama daha cok var
Kizlar mrb. 12 haftalk hamileyim ben.ama bugun aniden sol kasigimda batmalar basladi.ogleden beri devam ediyo hic gecmiyo.yatiyorum dinleniyorum ama yok gecmiyo bu kadar uzun surmesi normal mi.dr.umu aradim fakat hastanede degilmis bugunlerde.saglkli bilgi alamadim.yardiminiza ihtiyacm var siz atlattnz bu donmleri bilirsiniz..
Benimde beşik kuruldu çocuğun odası bitse dolabı sifonyeri diğer ana kucağı başka beşiğide var mobilya dışında onlarda gelecek bayram sonrası çanta falan hazırlanacak bebisin eşyaları yerleşecek ayy daha çok isim var yaaGeçmiş olsun, güle güle kirletin. Çok yorucu olmuştur eminim. Dikkat edin kendinize. Sıcaklarda da yapılacak iş değil. Bizimde bugün temizlik vardı. Bende ütülere giriştim, düzenleme derken pertim çıktıııı. Bize göre artık bu kadar hareket fazla. Sona yaklaştık, yavaştan hazırlıklarıda tamam edicem. Çanta kaldı. Beişği kurucaz falan. Bayramdan sonraya yapayım benim daha çok var. Normal beklicem,geç gelme ihtimalide var. Zamanında gelsin tosunumuz inşşş.bugünde öyle geçti, zaman çabuk geçiyor. Bir bakmışız bebişlerimizin 1 . Yaş kutlamasını yapıyor olcaz. Allahım o günleride görmeyi nasip eysin hepimize. Amin
Zyrtec verdi hap,avil krem verdi.hicbir ise yaramiyorlar canim.asıri ödemden kan dolasimi zayifliyormus bu da kasintiya sebep oluyormus.24 saat kasiniyorum nerdeyseBi krem bisi kullanamiyor musun canim?? Dr ne diyor
Kilosu cok iyi maşallahKizlar iki gundur bebisin hareketleri zayifti bugun dr gittik dayanamadim artik dr hicbi sorun yok hareketleri iyi dedi 30+0 dayiz kilo 1700 olmus nasil sizce ay bide hayirlisiyla dogsalarda rahat etseler ama daha cok var
Benim de ayniydi canim.iyi benceBenim 32+2 de 1900 dü Nasıl sizce
Ben 3 dogumumu da ozle saglikta yaptim hic yikanmadi bebekler..tekdende de yikamiyorlar diye biliyorum..gobek dusunce yikayin diyoralr genelde..Kizlar bebisleri hastanede yikiolar mi canta hazirliorum da bende bebise havlu da koyuyor muyuz?
Valla canım benim doktoruma göre de 36.ve 37.hafta 9 aylik oluyor öyle dedi youtube dada gebelikle ilgili videolar var doktorların orda da 36.37.hafta 9.ay diyorlardiOfff kızlar günler hiç geçmiyor gibi ya artık :)Kızlar bu ay hesabı Nasıl oluyor ? 34 hafta bitince 8 ay bitmiş mi oluyor ?
Canım erkekler hiçbir zaman bizim kadar düşünceli olmuyorlar yani öyle olan varsa da ben görmedim bence üzüldüğünü hassas bir dönemde olduğunu ona söyle ama yazdığın gibi bir teklifle gitme bence ne beklediğini açık bir dille söyle bazen erkeklere ne istediğimizi açıkça söylemek gerekiyor seni çok iyi anlıyorum çünkü bu durumu bir çok kadın yaşamıştır erkeklerin genel hali yanı anlamıyorsa anlatacağız. bu Arada sınavın iyi geçmiştir umarım sen üzme kendiniKızlar bugün benim doğum Günümdü ve benim için önemli olan bi sınavı atlattım eşim bugünü benim için ayırıp akşamda ailemle iftar edip kalacaktık sabah işe gidicekti fakat işleriyle ilgilendi öğleden sonra 4 gibi ailemin yanına geldik iftar yaptık ha bu arada benim için özel hiç bişey yapmadı iftardan 1.5 saat sonra da yarın ki işler için gitmem Lazım dedi fakat Lazım değil biliyorum ha gece gitmişim ha sabah dedi benimle geçireceği vaktin önemini bilmem kavrayabildiniz mi ve 22.30 gibi Öylece gitti bu saat oldu aramadıda artık sevildiğimi hissetmiyorum bu evlilikte eşimle eğer ararsa bunu konuşup ya kendini düzeltip beni kendine inandırmasını ya da kendi yollarımıza bakmayı teklif edicem ben artık sürekli hareketlerinden tavrından ötürü birini uyarmak ya da beni sevdiğini belli etsin benle ilgilensin diye birinin Gözlerine bakmak istemiyorum bundan daha iyisini hakediyorum çünkü gerçekten ben ona iyi bi Eş oldum Vicdanım rahat ve artık bende iyi bi Eş istiyorum.. Sizlerle paylaştım çünkü belki bi deneyim ya da fikrinizi paylaşırsınız belki mükemmel erkek diye bişey yoktur belki aşk hep ölüyodur evliliklerde bi ben inançla hala başta oldugu gibi Olmayı bekliyorum yani bilmiyorum siz anladınız
Cnm ben 10 sene once genel anestezi ile oldum. 2 gune kalktim pek yatmadim. Ama sinavada giremezdim o halde herhalde diye düşünüyorum. Bence sen gününü bekle sorun olmazsa. Boylesi daha iyi olur. En azindan bi şansın olur sinav icin diye düşünüyorum. Birde ben dayanıklıyim biraz. Sezaryan zor. Birde bebegin olunca emzirme vesaire zor yani. İnş hakkinda hayirlisi olsun cnmKizlar...
Sezeryan olan arkadaslar kac gunde ayaga kalkabildiniz acaba yazar misiniz??
Zyrtec verdi hap,avil krem verdi.hicbir ise yaramiyorlar canim.asıri ödemden kan dolasimi zayifliyormus bu da kasintiya sebep oluyormus.24 saat kasiniyorum nerdeysesu anda da buzla kompres yapiyorum
Kızlar bugün benim doğum Günümdü ve benim için önemli olan bi sınavı atlattım eşim bugünü benim için ayırıp akşamda ailemle iftar edip kalacaktık sabah işe gidicekti fakat işleriyle ilgilendi öğleden sonra 4 gibi ailemin yanına geldik iftar yaptık ha bu arada benim için özel hiç bişey yapmadı iftardan 1.5 saat sonra da yarın ki işler için gitmem Lazım dedi fakat Lazım değil biliyorum ha gece gitmişim ha sabah dedi benimle geçireceği vaktin önemini bilmem kavrayabildiniz mi ve 22.30 gibi Öylece gitti bu saat oldu aramadıda artık sevildiğimi hissetmiyorum bu evlilikte eşimle eğer ararsa bunu konuşup ya kendini düzeltip beni kendine inandırmasını ya da kendi yollarımıza bakmayı teklif edicem ben artık sürekli hareketlerinden tavrından ötürü birini uyarmak ya da beni sevdiğini belli etsin benle ilgilensin diye birinin Gözlerine bakmak istemiyorum bundan daha iyisini hakediyorum çünkü gerçekten ben ona iyi bi Eş oldum Vicdanım rahat ve artık bende iyi bi Eş istiyorum.. Sizlerle paylaştım çünkü belki bi deneyim ya da fikrinizi paylaşırsınız belki mükemmel erkek diye bişey yoktur belki aşk hep ölüyodur evliliklerde bi ben inançla hala başta oldugu gibi Olmayı bekliyorum yani bilmiyorum siz anladınız
Cnm ben 10 sene once genel anestezi ile oldum. 2 gune kalktim pek yatmadim. Ama sinavada giremezdim o halde herhalde diye düşünüyorum. Bence sen gününü bekle sorun olmazsa. Boylesi daha iyi olur. En azindan bi şansın olur sinav icin diye düşünüyorum. Birde ben dayanıklıyim biraz. Sezaryan zor. Birde bebegin olunca emzirme vesaire zor yani. İnş hakkinda hayirlisi olsun cnm
Saat kaç oldu daha uyuyamadim
Keşke uyuyabilseydim 1 saatte yeterdi ama yok nerdeee çıldırıciğimmmBende uyandim sabahi ederim artik.. uyuyamam
Valla canım benim doktoruma göre de 36.ve 37.hafta 9 aylik oluyor öyle dedi youtube dada gebelikle ilgili videolar var doktorların orda da 36.37.hafta 9.ay diyorlardi
Asiri duygusalliktan kafayi yiyoruz iyice :)Kızlar bugün benim doğum Günümdü ve benim için önemli olan bi sınavı atlattım eşim bugünü benim için ayırıp akşamda ailemle iftar edip kalacaktık sabah işe gidicekti fakat işleriyle ilgilendi öğleden sonra 4 gibi ailemin yanına geldik iftar yaptık ha bu arada benim için özel hiç bişey yapmadı iftardan 1.5 saat sonra da yarın ki işler için gitmem Lazım dedi fakat Lazım değil biliyorum ha gece gitmişim ha sabah dedi benimle geçireceği vaktin önemini bilmem kavrayabildiniz mi ve 22.30 gibi Öylece gitti bu saat oldu aramadıda artık sevildiğimi hissetmiyorum bu evlilikte eşimle eğer ararsa bunu konuşup ya kendini düzeltip beni kendine inandırmasını ya da kendi yollarımıza bakmayı teklif edicem ben artık sürekli hareketlerinden tavrından ötürü birini uyarmak ya da beni sevdiğini belli etsin benle ilgilensin diye birinin Gözlerine bakmak istemiyorum bundan daha iyisini hakediyorum çünkü gerçekten ben ona iyi bi Eş oldum Vicdanım rahat ve artık bende iyi bi Eş istiyorum.. Sizlerle paylaştım çünkü belki bi deneyim ya da fikrinizi paylaşırsınız belki mükemmel erkek diye bişey yoktur belki aşk hep ölüyodur evliliklerde bi ben inançla hala başta oldugu gibi Olmayı bekliyorum yani bilmiyorum siz anladınız
Canım öncelikle sınavın hayırla güzelce sonuçlanır inşallah geçmiş olsun.Kızlar bugün benim doğum Günümdü ve benim için önemli olan bi sınavı atlattım eşim bugünü benim için ayırıp akşamda ailemle iftar edip kalacaktık sabah işe gidicekti fakat işleriyle ilgilendi öğleden sonra 4 gibi ailemin yanına geldik iftar yaptık ha bu arada benim için özel hiç bişey yapmadı iftardan 1.5 saat sonra da yarın ki işler için gitmem Lazım dedi fakat Lazım değil biliyorum ha gece gitmişim ha sabah dedi benimle geçireceği vaktin önemini bilmem kavrayabildiniz mi ve 22.30 gibi Öylece gitti bu saat oldu aramadıda artık sevildiğimi hissetmiyorum bu evlilikte eşimle eğer ararsa bunu konuşup ya kendini düzeltip beni kendine inandırmasını ya da kendi yollarımıza bakmayı teklif edicem ben artık sürekli hareketlerinden tavrından ötürü birini uyarmak ya da beni sevdiğini belli etsin benle ilgilensin diye birinin Gözlerine bakmak istemiyorum bundan daha iyisini hakediyorum çünkü gerçekten ben ona iyi bi Eş oldum Vicdanım rahat ve artık bende iyi bi Eş istiyorum.. Sizlerle paylaştım çünkü belki bi deneyim ya da fikrinizi paylaşırsınız belki mükemmel erkek diye bişey yoktur belki aşk hep ölüyodur evliliklerde bi ben inançla hala başta oldugu gibi Olmayı bekliyorum yani bilmiyorum siz anladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?