- 15 Aralık 2015
- 447
- 682
- 33
- 33
Bende öyle oluyorum canım instagram da foto paylaşıyorlar herkes farklı bisi diyor doktorun ne diyosa ona güven bence ben öyle yapıyorum ya yoksa iyice allak bullak oluyor kafamİşte her sayfada başka yazdığı için kafam karıştı zaten
Noktasina kadar katılıyorum vallaelffth3 canim haklisin uzulmekte ama inanki cogumuzun esi boyle. Yani sadece sana has bir durum degil. O yuzden daha sakin dusun. Erkekler maalesef cok fazla dusunceli ve duyarli degiller. Biraz benciller hatta. Ama yaradilislari boyle. O senin icin nasil bir surpriz yapmadiysa kendi dogum gununde de senden oyle bir sey beklemez yani oyle bi dusunceleri yoktur. Tabii ki romantik dusunceli erkekler vardir. Ama bize denk gelmedi yapacak bir sey yok. Ben her evlilik yil donumunde sinirden patliyorum. Kardesimle evllik yil donumleriz ayni onun esi hicbir ozel gunu atlamaz karisina sirilsiklam asiktir hala surprizle hediyeler siradan gunde bile. Benin esim tam bir kutul ama kabul ettim yapacak bir sey yok allahtan ben de surprizleri pek sevmem. O yuzden cok takma kafana. Esinin arti yonlerini dusun. Simdiki hormanlarfan dolayi da bu kadar hassas olabilirsin. Kutugu ne kadar yontarsan yok ham maddeso odundur:) onlari oyle sevmek gerek:)
Arkadaslar sizden bir ricam olacak ama sadece hamile arkadaslarin yardimina ihtiyacim var 27 yillik evli zekiye ve rustu abimiz icin 41 hamiledeen 1 er ayetel kursi bekliyorum bunu yapan herkesin cocugu olmus okuyanlar yaziyi begenebilir mi AMA SADECE HAMILR OLUP OKUYANLAR BEGENSIN KI BENDE ONA GORE KADINA SAYI VEREYİM. Rabbim sizinde hamileliginizi sorunsuz nihayetine erdirip hayirli evlat nasip etsin hadi el birliğiyle insallah nolur 41 kisi bulalim cevrenizde de varsa hamile bayan okutur musunuz o zaman ozelden yazin olur mu 41 hamil3 bayana ihtiyac var..
Bu sıcakta asla göbek düşmesini beklemeyin hastanede yıkamazlarsa eve gidince yıkayın bebişleriBen 3 dogumumu da ozle saglikta yaptim hic yikanmadi bebekler..tekdende de yikamiyorlar diye biliyorum..gobek dusunce yikayin diyoralr genelde..
çocuğa koku duşer valla. Hiç yıkanmadan bu sıcaklarda bebek durur mu. 10 gunu bulabilio gobek duşnesi. 10 gun yıkanmiycak mıBu sıcakta asla göbek düşmesini beklemeyin hastanede yıkamazlarsa eve gidince yıkayın bebişlerigöbeğini de alkolle ya da göbek bakım setleri satılıyor onla temizleyebilirsiniz
Canim kesinlikle dogru soyluyorsun biz de yaz bebegi olunca gobegine strec film falan koyup yikmistik bir kizimi..dikkat ettikten sonra birsey olmaz Allahin izniyle..ama genelde doktorlar yikamayin diyorlar ya onu belirtmek istedim..Bu sıcakta asla göbek düşmesini beklemeyin hastanede yıkamazlarsa eve gidince yıkayın bebişlerigöbeğini de alkolle ya da göbek bakım setleri satılıyor onla temizleyebilirsiniz
Fransadayim ben kizlar 10 sene once dogar dogmaz yikiyolardi 3 sene once 2 ci dogum yaptim 4 gun yikamadilar dogumdan gec yikanan bebek daha saglikli oluyor dediler yine bizim eskiler isi biliyomuss onceden yikamazlardiBen 3 dogumumu da ozle saglikta yaptim hic yikanmadi bebekler..tekdende de yikamiyorlar diye biliyorum..gobek dusunce yikayin diyoralr genelde..
Bende öyle oluyorum canım instagram da foto paylaşıyorlar herkes farklı bisi diyor doktorun ne diyosa ona güven bence ben öyle yapıyorum ya yoksa iyice allak bullak oluyor kafam
Cnm benimkide ayni o gun 1900 du ve doktor kilosu bir hafta geri demistiBenim 32+2 de 1900 dü Nasıl sizce
Kızlar bugün benim doğum Günümdü ve benim için önemli olan bi sınavı atlattım eşim bugünü benim için ayırıp akşamda ailemle iftar edip kalacaktık sabah işe gidicekti fakat işleriyle ilgilendi öğleden sonra 4 gibi ailemin yanına geldik iftar yaptık ha bu arada benim için özel hiç bişey yapmadı iftardan 1.5 saat sonra da yarın ki işler için gitmem Lazım dedi fakat Lazım değil biliyorum ha gece gitmişim ha sabah dedi benimle geçireceği vaktin önemini bilmem kavrayabildiniz mi ve 22.30 gibi Öylece gitti bu saat oldu aramadıda artık sevildiğimi hissetmiyorum bu evlilikte eşimle eğer ararsa bunu konuşup ya kendini düzeltip beni kendine inandırmasını ya da kendi yollarımıza bakmayı teklif edicem ben artık sürekli hareketlerinden tavrından ötürü birini uyarmak ya da beni sevdiğini belli etsin benle ilgilensin diye birinin Gözlerine bakmak istemiyorum bundan daha iyisini hakediyorum çünkü gerçekten ben ona iyi bi Eş oldum Vicdanım rahat ve artık bende iyi bi Eş istiyorum.. Sizlerle paylaştım çünkü belki bi deneyim ya da fikrinizi paylaşırsınız belki mükemmel erkek diye bişey yoktur belki aşk hep ölüyodur evliliklerde bi ben inançla hala başta oldugu gibi Olmayı bekliyorum yani bilmiyorum siz anladınız
ne güzel isim o öyle, hiç duymamıştım anlamı ne?Evet ya binkere maşallah minoşlarımıza .
Bu arada bizim isim kesinleşti , eşim iki kızı sen taktın bunu ben takacağım ister sev ister sevme diye baştan tepkisini koymuştu :)) ilk günler tuhaf geliyordu ama şimdi alıştım galiba
İsmi Nevşin olucak kızımın :)
B Began yazabilirmiyiz listeye Can'ım
Sizin bebiklerin ismi ne olucak ?
doğumgünün kutlu olsun.. tatlım bebişin doğdu doğacak bu aşamada boşanmayı aklından geçirmen akıl karı değil.. daha önceki doğumgünlerinde nasıl davranırdı, yani süprizler, hediyeler, partiler vardıda şimdi hiçbişey yokmu yoksa zaten sıradan bir gün gibimi geçerdi? birde erkekler her duygusunu bizim gibi dışından yaşayan varlıklar değil.. yani belki bebeğinizin olacağı fikri onu çok strese sokuyordur, belki maddi olarak zorlanacağınızı düşünüyordur, belki duygusal olarak kendini yeterli hissetmiyordur, belki babalığın nasıl olacağı konusunda en ufak bir fikri yoktur..gibi liste uzar gider.. herkesin mizacı, olaylara verdiği tepkiler farklı, eşin nasıl bir kişilik, bunu mutlaka göz önünde bulundur..Kızlar bugün benim doğum Günümdü ve benim için önemli olan bi sınavı atlattım eşim bugünü benim için ayırıp akşamda ailemle iftar edip kalacaktık sabah işe gidicekti fakat işleriyle ilgilendi öğleden sonra 4 gibi ailemin yanına geldik iftar yaptık ha bu arada benim için özel hiç bişey yapmadı iftardan 1.5 saat sonra da yarın ki işler için gitmem Lazım dedi fakat Lazım değil biliyorum ha gece gitmişim ha sabah dedi benimle geçireceği vaktin önemini bilmem kavrayabildiniz mi ve 22.30 gibi Öylece gitti bu saat oldu aramadıda artık sevildiğimi hissetmiyorum bu evlilikte eşimle eğer ararsa bunu konuşup ya kendini düzeltip beni kendine inandırmasını ya da kendi yollarımıza bakmayı teklif edicem ben artık sürekli hareketlerinden tavrından ötürü birini uyarmak ya da beni sevdiğini belli etsin benle ilgilensin diye birinin Gözlerine bakmak istemiyorum bundan daha iyisini hakediyorum çünkü gerçekten ben ona iyi bi Eş oldum Vicdanım rahat ve artık bende iyi bi Eş istiyorum.. Sizlerle paylaştım çünkü belki bi deneyim ya da fikrinizi paylaşırsınız belki mükemmel erkek diye bişey yoktur belki aşk hep ölüyodur evliliklerde bi ben inançla hala başta oldugu gibi Olmayı bekliyorum yani bilmiyorum siz anladınız
Cnm benimkide ayni o gun 1900 du ve doktor kilosu bir hafta geri demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?