2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Noktasina kadar katılıyorum valla

elffth3 esin ne iş yapiyor gece de gitmesi gereken , cok kızdım böyle durumlara bende dayanamam ve senin açından ilkte değilse insanın tahammülü kalmıyor. Yalnız şu var teklifin bebek olmadan önce olsaydı olurdu da. Bebekten sonra ayrılık çok zor. Çocuklar için baba olgusu çok önemli .

Merhaba

Okudum. Allah kabul eder inşallah ve Allahım o bayana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip erer.

Ben 3 dogumumu da ozle saglikta yaptim hic yikanmadi bebekler..tekdende de yikamiyorlar diye biliyorum..gobek dusunce yikayin diyoralr genelde..
Bu sıcakta asla göbek düşmesini beklemeyin hastanede yıkamazlarsa eve gidince yıkayın bebişleri göbeğini de alkolle ya da göbek bakım setleri satılıyor onla temizleyebilirsiniz

Bu sıcakta asla göbek düşmesini beklemeyin hastanede yıkamazlarsa eve gidince yıkayın bebişleri göbeğini de alkolle ya da göbek bakım setleri satılıyor onla temizleyebilirsiniz
çocuğa koku duşer valla. Hiç yıkanmadan bu sıcaklarda bebek durur mu. 10 gunu bulabilio gobek duşnesi. 10 gun yıkanmiycak mı

Canim kesinlikle dogru soyluyorsun biz de yaz bebegi olunca gobegine strec film falan koyup yikmistik bir kizimi..dikkat ettikten sonra birsey olmaz Allahin izniyle..ama genelde doktorlar yikamayin diyorlar ya onu belirtmek istedim..

Nihayet 32 ye girdik :) hazırlıklar ne alemde kızlar :) benim hem hersey yarım hem hersey tam çok iş var alıp alıp yıgdım bi el atılması gerekiyo. Hava da sıcak

Günaydın kızlar yine yeni bir sıcak ve bunaltıcı gün yataktan kalkıp kendimi klimanın önine attım dayanılır gibi değil benim ev de ayrı bir sıcak Güney batı cephe hiç esmez gün boyu hüneş alır

Ben 3 dogumumu da ozle saglikta yaptim hic yikanmadi bebekler..tekdende de yikamiyorlar diye biliyorum..gobek dusunce yikayin diyoralr genelde..
Fransadayim ben kizlar 10 sene once dogar dogmaz yikiyolardi 3 sene once 2 ci dogum yaptim 4 gun yikamadilar dogumdan gec yikanan bebek daha saglikli oluyor dediler yine bizim eskiler isi biliyomuss onceden yikamazlardi

2012 de doğum yaptım kasım ayında ve yikamislardi oğlumu bende evde de yikadim. Sağlık konusuna gelince o anneye kalıyor biraz. Ne kadar mizmizlarsa yazın güneş çarpar kışın soğuk vurur orası öyle burası böyle diye sakinirsa çocuk o kadar hastaLiga meyilli olur diye düşünüyorum.
Bebeğide kendinizle kıyaslayın diyorlar hep. Bu sıcaklarda ben en az beş defa dus aliyorsam yazık Yavruya ....

Gunaydin canm, oncelikle dogum gununuz kutlu olsn senin ve hayalimm77 'nin nice mutlu senelere bebeklerinizle insallahh

Sonralikla simdi esin komple unuttu mu yani dogumgununu hic aadi bile mi??? Orayi tam anlamadm..

Ise gitmek icn baska gunler cuvala girmis olmasa da arkadaslarin da hep yazdigi gibi sonucta karsidaki bir erkek. Aldirma cok normal demiyorum sonuna kadar haklisin yaptigi dusuncesizlik ama her erkegin denyapabilecegi cinsten. Ne bekledigimizin istedigimizin farkinda degiller ne yazik ki.. Oysa eminim bi cicek alip bi kac guzel soz soylese de sana yetecekti ama bunkadar ufak seyi bile beceremezler.. Benciller... Ama sen yine de su an fevri davranma, tavrini yap istersen konusma kus ama o sekilde bi teklifle gitme.. Sadece ne kadr alindigini anlat, guzelce ifade et.. Bu sekilde belki askinin oleceginden bahsedebilirsin. Ya da ben kolay kolay gitmem belki bu evden ama kalbim gidiyo yavas yavas falan diyebilirsn yapma bunu bize diyebilirsin. Gercekten de oldurmek icn ellerinden geleni yapsalar da ufacik bi seyle geri canlaniyor bizim duygularimiz. Umarm esin de anlar ve hemn canlandirma asamasina gecer.. Uzme tatli canini ve bebegini canm

ne güzel isim o öyle, hiç duymamıştım anlamı ne?
benim prensesin ismi Melis olacak kısmetse :)

doğumgünün kutlu olsun.. tatlım bebişin doğdu doğacak bu aşamada boşanmayı aklından geçirmen akıl karı değil.. daha önceki doğumgünlerinde nasıl davranırdı, yani süprizler, hediyeler, partiler vardıda şimdi hiçbişey yokmu yoksa zaten sıradan bir gün gibimi geçerdi? birde erkekler her duygusunu bizim gibi dışından yaşayan varlıklar değil.. yani belki bebeğinizin olacağı fikri onu çok strese sokuyordur, belki maddi olarak zorlanacağınızı düşünüyordur, belki duygusal olarak kendini yeterli hissetmiyordur, belki babalığın nasıl olacağı konusunda en ufak bir fikri yoktur..gibi liste uzar gider.. herkesin mizacı, olaylara verdiği tepkiler farklı, eşin nasıl bir kişilik, bunu mutlaka göz önünde bulundur..
duygusallığın bu kadar tavan olduğu bir dönemde, ani kararlar, fevri çıkışlar yapılacak en büyük hata olur

Dogum çantasına koyulacak steril malzemeyi hastaneye nasıl götüreceksiniz ? Göğüs pompası biberon göğüs ucu koruyucu vs. Önceden bi kaynatıp kilitli buzdolabı torbasına mı koysak yoksa bişey yapmasak orda steril ederler mi ?

oslem_dr
NEVŞİN araştırdım ben
İlk ışık, yeni ışık , ilk Nur anlamında diyor...
Melis ismide çok güzel ya , isimleriyle uzun yaşasınlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…