- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Allahım bu ne sıcak kolum kanadım kalkmıyor iftara da misafir var
Aslinda saglik derken sanirim sunu soylemek istedi arkadas..bebekler ciltlerinde kendilerine ozgu bir kremle doguyorlar..su siralar o kremin biraz bebegin cildinde kalmasini daha sagliklikli buluyor doktorlar..o yuzden 1 2 gun yikanmamasi daha iyi sanirim..2012 de doğum yaptım kasım ayında ve yikamislardi oğlumu bende evde de yikadim. Sağlık konusuna gelince o anneye kalıyor biraz. Ne kadar mizmizlarsa yazın güneş çarpar kışın soğuk vurur orası öyle burası böyle diye sakinirsa çocuk o kadar hastaLiga meyilli olur diye düşünüyorum.
Bebeğide kendinizle kıyaslayın diyorlar hep. Bu sıcaklarda ben en az beş defa dus aliyorsam yazık Yavruya ....
Dogrudur canim. Benim listenin masallahi var.. padisah fermani gibi
aminnn, hepimizinki inşallahoslem_dr
NEVŞİN araştırdım ben
İlk ışık, yeni ışık , ilk Nur anlamında diyor...
Melis ismide çok güzel ya , isimleriyle uzun yaşasınlar inşallah
İftRa misafir mi kolay gelsin Can'ım ben de aldım bir gün iftara ama elim yardım etti herşeyi ben yspmadımAllahım bu ne sıcak kolum kanadım kalkmıyor iftara da misafir var
Sağol canım. Halimi biliyorlar zaten abartmadım bende çorbayla zeytinyağlıyı dünden pişirdim bugüne pilavla tatlı yapmak kaldı bana eşim de ana yemeği yapacak. Bu sıcakta anca bu kadar napalım :)İftRa misafir mi kolay gelsin Can'ım ben de aldım bir gün iftara ama elim yardım etti herşeyi ben yspmadım
ohhoooo yıllarca peşimden koştu benimki.doğumgünümde işyerime pastalar,çiçekler gönderirdi.ne hediye alsam ne yapsam diye kıvranırdı hep.son doğumgünümde ne oldu biliyor musun?annem de vardı.dedim insan bir pasta bari alır kutlar bugün benim doğumgünüm unuttun mu?he biliyom ben sana pasta aldııaammmm mutfaktaaaa dedi uzataraktan..tam bir öküz oldu artık.elde ettim,cepte artık peşinden koştuğum sevgili adayı ikna etmeye çalıştığım kadın değil karnı burnunda tipik benim hanım işte diye mi düşünüyor artık nedir...her hareketleri herşeyleri yaranmak içinmiş beyfendinin demekki...saçımı sararttım düz fön çektirdim birgün onu bile farketmedi düşün...artık pes dedim kavgayı da bıraktım içinden gelmeli ...Kızlar bugün benim doğum Günümdü ve benim için önemli olan bi sınavı atlattım eşim bugünü benim için ayırıp akşamda ailemle iftar edip kalacaktık sabah işe gidicekti fakat işleriyle ilgilendi öğleden sonra 4 gibi ailemin yanına geldik iftar yaptık ha bu arada benim için özel hiç bişey yapmadı iftardan 1.5 saat sonra da yarın ki işler için gitmem Lazım dedi fakat Lazım değil biliyorum ha gece gitmişim ha sabah dedi benimle geçireceği vaktin önemini bilmem kavrayabildiniz mi ve 22.30 gibi Öylece gitti bu saat oldu aramadıda artık sevildiğimi hissetmiyorum bu evlilikte eşimle eğer ararsa bunu konuşup ya kendini düzeltip beni kendine inandırmasını ya da kendi yollarımıza bakmayı teklif edicem ben artık sürekli hareketlerinden tavrından ötürü birini uyarmak ya da beni sevdiğini belli etsin benle ilgilensin diye birinin Gözlerine bakmak istemiyorum bundan daha iyisini hakediyorum çünkü gerçekten ben ona iyi bi Eş oldum Vicdanım rahat ve artık bende iyi bi Eş istiyorum.. Sizlerle paylaştım çünkü belki bi deneyim ya da fikrinizi paylaşırsınız belki mükemmel erkek diye bişey yoktur belki aşk hep ölüyodur evliliklerde bi ben inançla hala başta oldugu gibi Olmayı bekliyorum yani bilmiyorum siz anladınız
Heh benimkide o hesap 5 yıl peşimden koştu sonuç bu neyse düzelir umarımohhoooo yıllarca peşimden koştu benimki.doğumgünümde işyerime pastalar,çiçekler gönderirdi.ne hediye alsam ne yapsam diye kıvranırdı hep.son doğumgünümde ne oldu biliyor musun?annem de vardı.dedim insan bir pasta bari alır kutlar bugün benim doğumgünüm unuttun mu?he biliyom ben sana pasta aldııaammmm mutfaktaaaa dedi uzataraktan..tam bir öküz oldu artık.elde ettim,cepte artık peşinden koştuğum sevgili adayı ikna etmeye çalıştığım kadın değil karnı burnunda tipik benim hanım işte diye mi düşünüyor artık nedir...her hareketleri herşeyleri yaranmak içinmiş beyfendinin demekki...saçımı sararttım düz fön çektirdim birgün onu bile farketmedi düşün...artık pes dedim kavgayı da bıraktım içinden gelmeli ...
Bencede normal canım benim ki 32.haftaya girmeye birgün kala 1650 gramdi benimkine geri dedi doğal olarak birazda sikintilarim vardi sonra dikkat ettim kendime topladi 34 e girerken de 2150 gram falan dedi en azindan 2 kiloyu geçti şükürHadi ya bana doktor normal demişti ama
Bende böyle biliyorum. Doğal verniks cilt için en iyisiymiş.Aslinda saglik derken sanirim sunu soylemek istedi arkadas..bebekler ciltlerinde kendilerine ozgu bir kremle doguyorlar..su siralar o kremin biraz bebegin cildinde kalmasini daha sagliklikli buluyor doktorlar..o yuzden 1 2 gun yikanmamasi daha iyi sanirim..
Bilmiyorum Can'ım ya içerim yanıyor bazen dediğin gibi o gün süt içtim ama faydası pek olmuyor bebeğim bol saçlı mı olacak ne :)Ah bu kocalarr ahhh... Zaten yeterince yukumuz var bi de kalbimize neden yuk bindiriyosunuz kiii hic anlamiyormmmdedigin gibi anlamak da zorr.. Ama takmicaz mumkun mertebe napacan canmm... Intikam soguk yenir tabi ki sen keyfine bak gunu gelince halledersn kocayi
Canm aset dongusunde falan misin?? Resmen farkediyorm ben vucudumda bu gunleri.. Cok ilginc bi sy ama vucudun alistigi bi duzen iste, surekli boyle olcani sanmiyorm. Agir bi sey mi yedin? Miden neden oyle oldu kii.. Ballai tarcinli sut ic olmaZsa canm ama yudum yudum ic birden dikme e mi
Tatlım ben e-eminönü.com diye bir siteden kapı süsü,sepet,takı yastıgı ve anı defteri aldım fiyatları birçok siteye göre uygun ve memnun kaldım tavsiye ederimTatli ve guzel anneler sicak bir gun daha atlattik cok sukur .son aylar ne zormus bu sicaklarda..bavullari hazirlayanlar maasallah cok guzellerdi.telasa dustum simdi bende .lohusa tac terlik kiz bebisle takim kapi susu hastanede verilecekler fln arastirmadayim.internette bulabilirmiyim sizceguzel seyler?sabahtan beri site site geziyorum alipta memnjn kalan varmi
Bunu denerim ya normalde salçayı fazla katmam önerilerini uygulayacam canm teşekkür ederm:)Aynen daha iki ay var.
Mide yanması için maden suyu ic canım
Bir de salçalı yemek yapma. Domatesli olanlar yakmıyor.
Naptın tatlım çözüm bulabildin miOğlum anasınıfına gıttıgınden yarım gun evde bakıcı vardı dun anahtarı bırakmış not yazmış cekmiş gıtmış napcam şimdı ben bebege o bakacaktı.ustelik 3 aylıkken işe baslamam gerek kaldım mı ortada
Harika olmuş eklerine sağlıkKızlar hastane bavulumuzu hazırladık bugün.. Çıtçıtlı poşetler harika kolaylık sağladı. Herşeyi ayırdım.. Takım takım veya aynı tip olanları bi yere koyup üstlerini etiketledim annem karıştırmasın orada takımları diye.. Benim iç çamaşırları bezler çoraplar vs.. Onlarıda ayrı ayrı poşetledimm süper oldu.. eksik birşey var mı bilmiyorum ama resimleri paylaşayım olmuş mu bi bakar mısınız kızlar??Eki Görüntüle 1851554
Çok Ama çok geçmiş olsun Allah şifa gerisi umarım azalırlar. Az kaldı sabır canmsağol kuzum.ağlıyorum artık kaşıntıdan.bir leğene su koyuyorum içine koyuyorum ayaklarımı,3 gibi güç bela uyuyorum 6 gibi zın zın şeklinde karıncalana karıncalana vuruyor kaşıntı uyanıyorum,Allaha yalvarıyorum ağlıyorum sabahın körlerinde o noktadayım.buz ,hap,krem hiçbirşey fayda etmiyor.37.haftaya kadar çalışabilir raporunu pzt.değiştirticem dr.uma dayanamıyorum çünkü.
kaşıntılar doğumla birlikte gidermiş okuduğum hep bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?