2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar düşünceleriniz için tskler doğum günümü kutlamışsınız ayrıca tskler eşimle gece konuştuk anlattım anlamadı sabah geldi ne hissettiğimi be beklediğimi kendimi açık açık herseyi ifade ettim önceden böyle değildi oturduğumuz yer ailesi onu beklentilerini çok değiştirdi herseyi anlattım ama hiç anlamış gibi değildi hep beni suçlarcasına konuştu bende ya kendini toparlarsın ya da ben yokum dedim şimdi gitti artık Hayırlısı neyse o olsun

Aslinda saglik derken sanirim sunu soylemek istedi arkadas..bebekler ciltlerinde kendilerine ozgu bir kremle doguyorlar..su siralar o kremin biraz bebegin cildinde kalmasini daha sagliklikli buluyor doktorlar..o yuzden 1 2 gun yikanmamasi daha iyi sanirim..

bizimkiler çocuk suda büyür derler. sezaryen sonrası kendimi iyi hissettiğim ilk fırsatta yıkadım kızlarımı. kışın haftada iki kez, yazın gün aşırı yıkıyorum. hele bu sıcaklarda kızlar bile her gün duş almak istiyor. göbeklerini iyi kuruladığım için sanırım sıkıntı olmadı hiç şükür.

İftRa misafir mi kolay gelsin Can'ım ben de aldım bir gün iftara ama elim yardım etti herşeyi ben yspmadım
Sağol canım. Halimi biliyorlar zaten abartmadım bende çorbayla zeytinyağlıyı dünden pişirdim bugüne pilavla tatlı yapmak kaldı bana eşim de ana yemeği yapacak. Bu sıcakta anca bu kadar napalım :)

Tatli ve guzel anneler sicak bir gun daha atlattik cok sukur .son aylar ne zormus bu sicaklarda..bavullari hazirlayanlar maasallah cok guzellerdi.telasa dustum simdi bende .lohusa tac terlik kiz bebisle takim kapi susu hastanede verilecekler fln arastirmadayim.internette bulabilirmiyim sizceguzel seyler?sabahtan beri site site geziyorum alipta memnjn kalan varmi

ohhoooo yıllarca peşimden koştu benimki.doğumgünümde işyerime pastalar,çiçekler gönderirdi.ne hediye alsam ne yapsam diye kıvranırdı hep.son doğumgünümde ne oldu biliyor musun?annem de vardı.dedim insan bir pasta bari alır kutlar bugün benim doğumgünüm unuttun mu?he biliyom ben sana pasta aldııaammmm mutfaktaaaa dedi uzataraktan..tam bir öküz oldu artık.elde ettim,cepte artık peşinden koştuğum sevgili adayı ikna etmeye çalıştığım kadın değil karnı burnunda tipik benim hanım işte diye mi düşünüyor artık nedir...her hareketleri herşeyleri yaranmak içinmiş beyfendinin demekki...saçımı sararttım düz fön çektirdim birgün onu bile farketmedi düşün...artık pes dedim kavgayı da bıraktım içinden gelmeli ...

Heh benimkide o hesap 5 yıl peşimden koştu sonuç bu neyse düzelir umarım

Bende böyle biliyorum. Doğal verniks cilt için en iyisiymiş.

Bilmiyorum Can'ım ya içerim yanıyor bazen dediğin gibi o gün süt içtim ama faydası pek olmuyor bebeğim bol saçlı mı olacak ne :)

Tatlım ben e-eminönü.com diye bir siteden kapı süsü,sepet,takı yastıgı ve anı defteri aldım fiyatları birçok siteye göre uygun ve memnun kaldım tavsiye ederim

Aynen daha iki ay var.
Mide yanması için maden suyu ic canım
Bir de salçalı yemek yapma. Domatesli olanlar yakmıyor.
Bunu denerim ya normalde salçayı fazla katmam önerilerini uygulayacam canm teşekkür ederm:)

Naptın tatlım çözüm bulabildin mi

Harika olmuş eklerine sağlık

Çok Ama çok geçmiş olsun Allah şifa gerisi umarım azalırlar. Az kaldı sabır canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…